Mäklare Linda Grundström

Linda Grundström

Om mig

En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv, därför är valet av mäklare inget som ska lämnas åt slumpen. Du ska ställa höga krav och vara kräsen i ditt val. Min ambition - inför varje uppdrag jag åtar mig, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån din unika situation och din bostad oavsett vilken marknad som råder. Tillsammans med Svensk Fastighetsförmedlings unika produkter och tjänster skapar det de allra bästa förutsättningarna för en lyckad affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Storgatan 65, Kvidinge, Åstorps kommun

Östra Storgatan 65

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 425 000 kr
92 + 33 m²
4 rum
997 m² tomt

Välkomna till Östra Storgatan 65, en charmig 1½-plansvilla med källare, belägen mitt i byn med närhet till Klippan och Åstorp samt med cykelavstånd till tågstationen som tar dig vidare in mot Helsingborg. På baksidan av huset nås man av en stor gräsmatta med möjlighet för den trädgårdsintresserade att odla . I den nedre delen av trädgården når man även en friliggande förrådsbyggnad samt här slås man även av den härliga utsikt över Kvidingeslätten. Väl inne i huset nås man av en rymlig entré med klinkergolv samt gott om plats att förvara ytterkläderna. Entrén leder vidare ut i köket med köksinredning från IKEA och vitvaror från BOSCH. Öppen planlösning in mot matrummet som sedan leder vidare in till vardagsrummet med dörr ut till det tillbyggda uterummet. Ovanvåningen består av hall med ingång till två sovrum och ett badrum. I källaren har man plats för både hobbyrum, matkällare och tvättstuga med dusch. Varmt välkomna att boka in er på visning !

  • Plus
  • Uteplats
Västra Maglabyväg 294-0, Kvidinge, Åstorps kommun

Västra Maglabyväg 294-0

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
2 450 000 kr
203 m²
6 rum
1 543 m² tomt

Välkomna till Västra Maglabyväg 294-0, en trevlig välskött 1½-plansvilla med tillhörande gästhus, dubbelgarage och förråd. Huset är beläget på en stor lättskött delvis inhägnad trädgårdstomt. Insynsskyddad innergård med tralldäck som sammanbinder boningshus och gästhus. Huset genomsyras av ett härligt ljusinsläpp, dels i allrummet med stora fönster och altandörr ut mot framsidan till men även på ovanvåningen med både takfönster och kupor som släpper in ljuset åt rummen. Öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum där en stor öppen spis står placerad som hjälper till att värma upp huset under den kalla årstiden. Trevlig matrumsdel som mynnar ut mot hallen med ingång till kök och badrumsdelen. Härifrån når man även trädgården på baksidan med tralldäck och mindre gräsmatta. Från matrummet når man även två av husets fyra sovrum. Ovanvåningen består av två sovrum med klädkammare i båda. Nyrenoverat helkaklat badrum med både bad och dusch-möjligheter. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Tranarpsvägen 14, Åstorp, Åstorps kommun

Tranarpsvägen 14

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
3 500 000 kr
82 + 82 m²
3 rum
5 457 m² tomt

Välkomna till Tranarpsvägen 14, en trevlig villa som blivit renoverad under 2019 av föregående ägare som även byggde till dubbelgarage samt stor förrådsbyggnad. Villan ligger i Grytevad, strax utanför centrala Åstorp med närhet till E4:an för att lätt ta sig vidare in till Helsingborg . Här finner man en stor tomt på över 5000 kvm med egen äppelodling, stort dubbelgarage samt stor nybyggd förrådsbyggnad med möjlighet för köparen att inreda. Boningshuset har en lättskött putsad fasad med nya fönster, nytt tak samt ett bra värmesystem i form av jordvärme. Genomgående klinkergolv på bottenvåning och källarplan med vattenburen golvvärme. Fräscha påkostade ytskikt med modernt kök med inredning från IKEA med rostfria vitvaror. Två helkaklade badrum varav ett stort med både dusch och bubbelbadkar i källarplan där man även finner bastun, perfekt för kalla vinterkvällar! Fräsch inredd källare som även lämpar sig som bodel då det även finns ett stort sovrum/hobbyrum samt två stora klädkammare med hyllsystem. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3