Mäklare Solvej Rasmussen

Solvej Rasmussen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sveavägen 10C, Surahammar, Surahammars kommun
 • Ons 6 dec

Sveavägen 10C

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
575 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 580 kr/mån
10 000 kr/m²

Bekvämt boende på första bostadsplanet med möjlighet att "gå runt" i lägenheten. Mycket välhållen lägenhet med renoverat kök, fiskbensparkett och väldigt mycket förvaring. Fina vitvaror i köket i rostfritt samt inbyggnadsugnar, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Delvis kaklat badrum med tvättmaskin kombinerad torktumlare. Rymlig balkong med markis. El och parkering ingår i avgiften!

 • Plus
 • Balkong
Östergatan 26, Surahammar, Surahammars kommun

Östergatan 26

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
1 250 000 kr
86 + 88 m²
4 rum
1 272 m² tomt

Villa med högt läge om 1½-plan med källare. Stora renoveringsbehov då det i dagsläget helt saknas ett badrum. Isolerat garage med automatisk port samt stort förråd i anslutning. Fjärrvärme. Fastigheten säljs med friskrivning! Möjlighet till snabbt tillträde!

Enebbavägen 34, Virsbo, Surahammars kommun

Enebbavägen 34

Villa
Virsbo, Surahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
975 000 kr
97 + 52 m²
4 rum
894 m² tomt

Sjönära läge med utsikt över Virsbosjön. Villa om 1½-plan med källare. Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrummet. Helkaklat badrum med duschkabin. Två sovrum med möjlighet att göra ytterligare ett. Vattenburen uppvärmning via kombipanna. Inglasad altan. Garage och förråd. Möjlighet till snabbt tillträde!

 • Uteplats
Köpmangatan 2, Surahammar, Surahammars kommun

Köpmangatan 2

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
775 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/4
6 480 kr/mån
9 509 kr/m²

Välkomnande möblerbar hall. Tre rum samt ett rymligt kök. Utgång till inglasad balkong från vardagsrummet. Stort renoverat badrum med fönster, kaklade väggar och en toppmatad tvättmaskin. Två rejäla sovrum och en separat klädkammare med fönster. Förrådsrum i källarplan. Centralt boende med närhet till kommunikationer via buss och tåg. Bostadsplan 2 av 4. Hiss finns!

 • Balkong
 • Hiss
Lingongatan 35, Skuggan, Sala kommun

Lingongatan 35

Villa
Skuggan, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
2 850 000 kr
125 + 60 m²
5 rum
903 m² tomt

Trivsam enplansvilla med ljusa sällskapsytor samt två fungerande eldstäder. Kök från Marbodal med rymlig matplats. Delvis kaklat badrum och en separat dusch samt en bastu. Tre sovrum med möjlighet att göra om till fyra. Inglasat uterum och ett soldäck på baksidan. Plan och lättskött trädgårdstomt med lekstuga. Närhet till fina Måns Ols med bad, elljusspår och restaurang.

 • Plus
 • Uteplats
Storljusen 106, Storljusen, Sala kommun

Storljusen 106

Fritidshus
Storljusen, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
2 850 000 kr
55 m²
3 rum
1 275 m² tomt

Egen strandtomt med avskilt läge, vidsträckta vyer över sjön Storljusen, bryggor, vedeldad spabad och bastu. Vinterbonat med ljus inredning, synliga bjälkar, braskamin och ryggåstak som ger en luftig känsla. Två separata sovrum varav det ena har vedspis och vidare finns ett rymligt loft för ytterligare sovplatser. Kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lättskött naturtomt med gräsmatta. Isolerad nybyggd gäststuga med redskapsbod och en mindre carport. Huset som ligger cirka 25 km från Sala är möjligt att tillträda omgående!

 • Plus
 • Uteplats
Fredsgatan 3D, Centrum, Sala kommun

Fredsgatan 3D

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 495 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2/3
5 395 kr/mån
18 688 kr/m²

Attraktiv lägenhet i centrum med fönster i tre väderstreck, generöst ljusinsläpp och en trivsam planlösning! Smakfullt renoverat kök från 2023 med integrerad diskmaskin. Vardagsrum och matrum i fil med parkettgolv och burspråk. Renoverat badrum från 2021 med dusch och förberett för tvättmaskin. Rymlig inglasad balkong med utsikt över Fiskartorget. Ett vinds- och källarförråd följer bostaden och en gemensam tvättstuga samt bastu, gym och relaxavdelning finns att nyttja i fastigheten intill. Här bor du bekvämt i centrum med närhet till restauranger, bagerier, shopping, Stadsparken och dammarna samt god buss- och tågkommunikation.

 • Balkong
Ängsvägen 2A, Kila, Sala kommun

Ängsvägen 2A

Övrigt
Kila, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
4 800 000 kr
3 058 + 101 m²
1,3 ha tomt

Nu ges möjligheten att förvärva Lindgården beläget strax söder om Sala vid Kila. Byggnaderna uppfördes under åren 1954-1963. 1-plan med suterrängvåning och två friliggande bostadshus. Uppvärmning via kombipanna, kommunalt vatten och avlopp samt mekanisk till- och frånluft. Hiss finns. Godkänd OVK-besiktning. Byggnaden inrymmer totalt 23 rymliga vårdlägenheter med egna badrum och pentry. Varje våning har gemensamhetutrymmen med tillhörande kök. Vårdbyggnaden är idag vakant förutom kök och matsalen. Intäkter 586 533kr/år. Utgifter 629 098kr/år.

Fridnäsvägen 8, Ramnäs, Surahammars kommun
 • Sön 10 dec

Fridnäsvägen 8

Villa
Ramnäs, Surahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
1 550 000 kr
150 + 67 m²
5 rum
1 102 m² tomt

Välrenoverat 2-planshus i mycket gott skick med inredd källare. Kök med öppen planlösning mot matrum och sällskapsytor. Två helkaklade badrum varav det ena har badkar. Tre ljusa sovrum på övre plan. Inredd källare med ny tvättstuga, pannrum och förråd. Vattenburen uppvärmning via pelletspanna. Huset har genomgått omfattande renoveringar med ny fasad, fönster, dränering samt invändiga renoveringar av rummen och badrummen. Kommunalt vatten och avlopp. Installation av fiber pågår! Larm med kameraövervakning. Bra pendlingsmöjligheter till både Surahammar och Västerås. Möjlighet till snabbt tillträde.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Hjulmakarvägen 10, Surahammar, Surahammars kommun

Hjulmakarvägen 10

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
1 950 000 kr
120 + 49 m²
4 rum
1 028 m² tomt

2-plansvilla med källare i centrala Surahammar. Entréplan med rymligt kök med plats för matgrupp, ett sovrum samt vardagsrum med utgång till takad altan. Övre plan med möblerbar hall med utgång till balkong, två sovrum och helkaklat badrum med både badkar och dusch! Vind med gästrum. Källare med tvättstuga, källarrum, förråd och toalett. Tidstypiska detaljer som trägolv, spröjsade fönster och bröstpanel. Fiber, fjärrvärme och fungerande öppen spis. Isolerat garage med automatisk port. Här bor ni mitt i Surahammar med närhet till kommunikationer, skolor och service. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Trädgårdsgatan 2, Virsbo, Surahammars kommun

Trädgårdsgatan 2

Villa
Virsbo, Surahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
1 625 000 kr
136 m²
5 rum
666 m² tomt

Friliggande villa med hörntomt mitt i Virsbo med nyinstallerade solceller samt luft/vattenpump! Rymligt vardagsrum i vinkel med täljstenskamin och utgång till stenlagd altan. Renoverat kök med nytt golv. Två renoverade badrum varav det ena har badkar. Fyra sovrum med möjlighet till fem. Övre hall med två klädkammare. Tvättstuga med groventré. Fiber finns indraget i huset. Hörntomt med fina vyer och närhet till mataffären och kommunikationer. Möjlighet till snabbt tillträde!

 • Uteplats
Svepnäs Fågelsången 113, Svepnäs, Sala kommun

Svepnäs Fågelsången 113

Gård/Skog
Svepnäs, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
3 975 000 kr
10,2 ha tomt

Centralt belägen hästgård med tillhörande 10 hektar mark i två skiften. Boningshuset är över 100 år gammalt och är på 104 kvm fördelad på 1½-plan. Huset har ett generöst kök med en spispanna och plats för matplats. Vardagsrum , två sovrum samt ett mindre badrum. Huset är i behov av renovering invändigt. Fasaden och taket byttes 2016. Grävd brunn och tre-kammarbrunn. Vattenburen uppvärmning via vedpannan och elpatron. Boningshuset omgärdas av trädgårdstomt med bland annat flertalet äppelträd. Vidare på gården finns ett stall med sex boxar, foder- och sadelkammare och ett stort magasin samt loge. Jordkällare samt en föredetta tvättstuga. Hagarna ligger i angränsning till gården och med närhet till Salaortens Ryttarförening.

Björnstugevägen 15, Surahammar, Surahammars kommun

Björnstugevägen 15

Tomt
Surahammar, Surahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
550 000 kr
1 240 m² tomt

Drömmer du om att bygga hus i Surahammar? Nu ges chansen att köpa en tomt om 1 240 kvadratmeter. Tomten ligger med cykel/gångavstånd till Surahammars centrum med bland annat förskola, skola, idrottshall, mataffärer samt goda buss- och tågförbindelser mellan Surahammar och Västerås. Fastigheten har ett fint läge mellan två bebyggda fastigheter på återvändsgata i populärt och barnvänligt område. Välkommen att besöka tomten på egen hand! Gällande frågor som rör bygglov och liknande, vänligen kontakta Byggenheten och VA-enheten för Surahammar kommun!

Maskingatan 18, Surahammar, Surahammars kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Maskingatan 18

Tomt
Surahammar, Surahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
495 000 kr
855 m² tomt

Drömmer du om att bygga hus i Surahammar? Nu ges chansen att köpa en hörntomt om 855 kvm i ett barnvänligt villaområde med närhet till mataffärer. Anslutningsavgifter tillkommer. Bra pendlingsmöjligheter med närhet till riksväg 66. Välkommen att besöka tomten på egen hand! Gällande frågor som rör bygglov och liknande, vänligen kontakta Byggenheten och VA-enheten för Surahammar kommun!

Fabriksgatan 28, Gustavsborg, Sala kommun

Fabriksgatan 28

Övrigt
Gustavsborg, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
990 000 kr
135 m²
5 857 kr/mån
 • Nyproduktion
Fabriksgatan 28, Gustavsborg, Sala kommun

Fabriksgatan 28

Övrigt
Gustavsborg, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
440 000 kr
130 m²
vån 2/2
3 250 kr/mån

Rymlig lokal i markplan lämplig för verkstad, lager eller produktion. Rejäl yta med tilltagen takhöjd,oljeavskiljare, golvränna, stor vikport samt förberett för fiber. Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Till varje lokal medföljer tre parkeringsplatser. Asfalterade ytor omgärdad av högt staket med elektriskt styr grind. Låg avgift och bra läge!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Fabriksgatan 28, Gustavsborg, Sala kommun

Fabriksgatan 28

Övrigt
Gustavsborg, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
540 000 kr
130 m²
vån 2/2
3 250 kr/mån

Rymlig lokal i markplan lämplig för verkstad, lager eller produktion. Rejäl yta med tilltagen takhöjd,oljeavskiljare, golvränna, stor vikport samt förberett för fiber. Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Till varje lokal medföljer tre parkeringsplatser. Asfalterade ytor omgärdad av högt staket med elektriskt styr grind. Låg avgift och bra läge!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Fabriksgatan 28, Gustavsborg, Sala kommun

Fabriksgatan 28

Övrigt
Gustavsborg, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
875 000 kr
135 m²
5 857 kr/mån
 • Nyproduktion
Fabriksgatan 28, Gustavsborg, Sala kommun

Fabriksgatan 28

Övrigt
Gustavsborg, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 340 000 kr
135 m²
vån 1/2
3 375 kr/mån

Rymlig lokal i markplan lämplig för verkstad, lager eller produktion. Rejäl yta med tilltagen takhöjd,oljeavskiljare, golvränna, stor vikport samt förberett för fiber. Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Till varje lokal medföljer tre parkeringsplatser. Asfalterade ytor omgärdad av högt staket med elektriskt styr grind. Låg avgift och bra läge!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bra och attraktivt läge på Gustavsborg!, Gustavsborg, Sala kommun

Bra och attraktivt läge på Gustavsborg!

Övrigt
Gustavsborg, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
fr. 440 000 kr
130-135 m²
3 250 kr/mån

Unikt tillfälle att förvärva en helt nyproducerad lokal, verkstad eller kontor på Gustavborg! Byggnationen påbörjas 2022. Flexibla lokaler med låga avgifter samt eget uppvärmningssystem via vattenburen golvvärme. Verkstäderna är utrustade med väldimensionerad oljeavskiljare och golvränna, generös takhöjd och vikportar om 4x4 meter. Både verkstäderna och lokalerna är väl tilltagna där du själv färdigställer med pentry, dusch, wc, väggar och undertak. Hiss finns! Fiberanslutning finns framdraget till lokalernas entré. Området kommer att vara inhägnat med 2 meter högt staket samt en elektriskt styrd grind. Asfalterad plan och varje lokal har tre egna parkeringsplatser.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 20