Mäklare Fredrik Lindfors

Fredrik Lindfors

Om mig

Har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 och alla dessa år har jag haft förmånen att vara på Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå. Att arbeta som mäklare är en härlig utmaning där man hela tiden ställs inför beslut som påverkar många människors liv. Jag känner mig priviligierad att få vara delaktig och få hjälpa människorna i dessa beslut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Orkestervägen 124, Sjungande Dalen, Skellefteå kommun
 • Idag kl 16:30

Orkestervägen 124

Lägenhet
Sjungande Dalen, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

1 200 000 kr

63 m²

2 rum

4 007 kr/mån

19 048 kr/m²

En mycket fin tvårumslägenhet som ligger på markplan (inga trappsteg). Lägenheten är nymålad i ljusa varma färger. Köket är renoverat för ca 10 år sedan och har vita släta luckor. Badrummet är renoverat med plastmatta och våtrumsmatta och i badrummet rymmer man även en tvättmaskin. Föreningen har de senaste åren byggt ut och glasat in balkongerna så man har fått ett rymligt uterum. Tvättstuga och förråd i huset, där ingången är bredvid gaveln. Föreningen har även fler tvättstugor och andra gemensamma lokaler. På Sjungande Dalen bor du naturnära med närhet till bland annat skola, förskola och fina grönområden. Sjungande dalens elljusspår ligger precis runt hörnet, Ica Kvantum en kort promenad bort och Skellefteå centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i en fin del av Skellefteå.

 • Plus
 • Balkong
Sparkstigen 15, Skellefteå, Skellefteå kommun

Sparkstigen 15

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

3 500 000 kr

120 m²

6 rum

1 000 m² tomt

Ett fint enplanshus som är på 120 kvm plus 77 kvm biarea. 6 rum varav 4 sovrum. Huset har vattenburen golvvärme på hela bodelen (i badrummen är det el-golvvärme). Huset värms med bergvärme och har låg förbrukning. Säljaren har kontinuerligt underhållit huset som är i gott skick, där man har Varudeklarerat huset och ni kan läsa besiktningsprotokollet som en bifogad fil. Man har även byggt ut huset från förrådet och skapat mer biytor, denna del kan man om så önskas göras om till sovrum. Tomten är gräsmatta, träd och buskar och ligger centralt till på Moröbacke med närhet till skolor. Bra bussförbindelser med centrum. Gångavstånd till Solbackens handelsområde. Ca 4,5 km till Northvolt.

 • Plus
 • Uteplats
Sandgärdsvägen 7, Ursviken, Skellefteå kommun
 • Mån 3 apr kl 16:30

Sandgärdsvägen 7

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

3 195 000 kr

128 m²

1 239 m² tomt

Ett 1 1/2 plans hus med källare. Huset är på 128 kvm samt 69 kvm biarea. 4 sovrum, vardagsrum och gillestuga. Man har under åren renoverat och huset håller en bra standard. Öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns en braskamin, i övrigt värms huset med fjärrvärme. Från köket är utgång till altan samt inglasad altan i fint västerläge. På fastigheten finns även ett varmgarage med förråd. Lekstuga, cykelförråd och förråd. Mysig tomt i skyddat läge. Kontakta mäklaren för mer information eller lämna ert intresse via länk.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Skolgatan 3, Bureå, Skellefteå kommun

Skolgatan 3

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

2 250 000 kr

95 m²

4 rum

950 m² tomt

På ett centralt men lugnt läge i Bureå ligger detta fina och renoverade hus. Huset är på 1 1/2 plan. Boarea på 95 kvm samt biarea på 35 kvm fördelat på 4 rum varav 3 sovrum. Huset har de senaste åren med nuvarande säljare låtit utföra renoveringar på fastigheten. Man har bland annat, isolerat vinden, byggt nytt badrum, nytt kök, ny värmepanna, ordnat till tomten. Anmäl ert intresse redan nu till mäklaren så får ni besiktningprotokollet.

 • Plus
 • Uteplats
Morögatan 9D, Skellefteå, Skellefteå kommun

Morögatan 9D

Radhus
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

3 450 000 kr

120 m²

7 rum

103 m² tomt

På ett högt läge ligger detta fina gavelradhus på Morön. Huset är på 2 plan med källare med boarea på 120 kvm samt biarea på 60 kvm. Totalt är det 7 rum varav 5 sovrum. På övre plan har man 3 sovrum och i källaren har man byggt 2 sovrum. Totalt 3 toaletter i huset. Altan mot söder samt balkong mot söder. Till huset så hör det ett garage med plats för en bil. Garaget ligger i länga och har väggar mot grannar. Mysig gemensam innergård. Närhet till förskolor och skolor samt fitidsanläggningar. Gångavstånd till centrum. Ca 5-6 km till Northvolt.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bild saknas

Bild saknas

A1503

Lägenhet
Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

1 595 000 kr

35 m²

1.5 rum

2 020 kr/mån

45 571 kr/m²

 • Nyproduktion
Harrbäckssand 236B, Ursviken, Skellefteå kommun

Harrbäckssand 236B

Tomt
Ursviken, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

575 000 kr

1 622 m² tomt

Läge att bygga eget drömställe. Tomt för fritidshus- eller åretruntboende. Högt och fint läge nära skogen med utsikt över havet. Fastigheten är på 1 623 m². Nybyggnadskarta finns och kan laddas ner bland dokument. Bygglov finns beviljat för ett arkitektritat hus på 72,5 m² med loft från Jörnträhus (se bilderna). Köpeavtal på husbyggsats enligt bilder för leverans i höst kan överlåtas om så önskas. Fiber finns i området. Elanslutning ingår. Sommarvatten finns i området. Inkopplingsavgift för sommarvatten 3500kr. Endast 5 minuters bilväg till Ursviken med samhällsservice som vårdcentral, apotek, skola, förskolor och affär. I området finns ett tiotal åretruntboende Ca 10 minuters bilväg till Northvolt (9 km)

 • Plus
Tomt nr. 5 Östanbäck 2:55, Långnäsudden, Skellefteå kommun

Tomt nr. 5 Östanbäck 2:55

Tomt
Långnäsudden, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

600 000 kr

2 181 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva byggklara tomter med havsläge i Långnäsudden. I det nya tomtområdet finns det totalt 5 stycken tomter som är uppmärkta med tomt nr. 1-5. Åk gärna ut och gå runt och titta själva. Säljaren kan även tänka sig att sälja hela området till någon som vill projektera med fritidshusbygge. (Kontakta mäklaren för mer information kring det i så fall). Vatten och avlopps utredning är gjord och säljaren planerar att bygga en vattentäkt som skall täcka alla fem fastigheterna. Man garanterar vatten med godkänd kvalitet. Man kan då köpa in sig i det vattnet för 50.000kr. När det gäller avloppet prövas det i enskilt bygglov. Information från Skellefteå Kraft om att dra el till tomterna: Utifrån dagens prisläge (2020-06-16) skulle det kosta 36250 kronor inklusive moms per anslutning om det ska anslutas för max 25 A per anslutning. Byggström tillkommer eventuellt beroende på hur kunden väljer att göra vid beställning och då kostar det ca 3 650 kronor inklusive moms för upp till 25 A. Information från kommunen angående vad man får bygga: Detaljplanen säger att man får bygga maximalt 175 kvm med en huvudbyggnad på maximalt 100 kvm och komplementbyggnader på maximalt 50 kvm.

 • Plus
Läs mer om projektet och varje enskild lägenhet på https://www.karlavagnenskelleftea.se, Sörböle, Skellefteå kommun

Läs mer om projektet och varje enskild lägenhet på https://www.karlavagnenskelleftea.se

Lägenhet
Sörböle, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

1 195 000 kr

83 m²

4 rum

1 881 kr/mån

Välkommen till nya och förbättrade Karlavagnen! Vi har sedan säljstarten haft ett stort intresse för Karlavagnen och fått mycket positiv respons men även en del återkoppling kring förbättringspotential. Det tillsammans med förändringen i vår omvärld har gjort att vi justerat vissa aspekter av projektet. • Vi har slagit ihop mindre lägenheter i trapphus A och skapat fler 4-rumslägenheter i fastigheten då intresset för denna storlek på bostad varit stor. • I och med ovan har vi även skapat större balkonger mot gården både för trapphus A och B. De är nu hela 7 kvm mot tidigare 4 kvm. • Vi har adderat ett garageplan och möjliggjort ett stort antal extra parkeringar som nu uppgår till hela 39 st. Under länkar finns en länk till byggarens projektsida där ni hittar mer information om lägenheterna samt en lägenhetsväljare med solstudie som gör det enklare för dig att välja rätt bostad efter dina önskemål. Karlavagnens 49 lägenheter passar för alla faser i livet, allt från den första lägenheten, för den lilla såväl som den lite större familjen eller de som valt att sälja villan för ett enklare boende. Oavsett storlek är de sociala ytorna i centrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning ger utrymme för vardaglig gemenskap såväl som middagsbjudningar med släkt och vänner. Flera av lägenheterna på markplan har stora, generösa terrasser med gott om plats för socialt umgänge. Några av lägenheterna har fler än en balkong så att man kan njuta av solen (eller kanske skuggan) i olika väderstreck. Från takterrassen längst upp i huset erbjuds en magnifik utsikt över staden där man fångar solen från alla väderstreck. Här uppe finns dessutom ett orangeri för dig som boende att nyttja. Genom våra tillval kan du göra ditt hem ännu personligare, du kan ändra allt från färg på kökslucka till kakel, klinker, golv och mycket mer. Alla tillval görs via en tillvalsportal med individuell inloggning. Tillval kan förekomma i inspirationsbilderna. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten, hushållsel och varmvatten debiteras utifrån individuell förbrukning . Bredbandsavtal tecknas separat och ingår inte i månadsavgiften.

 • Nybyggnadsprojekt
Kolbacksvägen 8, Ursviken, Skellefteå kommun

Kolbacksvägen 8

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

7 250 000 kr

220 m²

6 rum

1 779 m² tomt

Detta är ett strandnära hus och endast 400 meter till Skellefteå Älv. Helt unikt och underhållsfritt med generösa ytor som går att använda till fler funktioner än bara bostad, Exempelvis för företagare för enbart företaget eller blandat med företag och bostad. Huset byggdes 2019. Hela huset värms upp med bergvärme och alla ytor hålls varma med vattenburen golvvärme. Boarea på 220 kvm och med en biarea på 200 kvm. Dessa är fördelat enligt följande: BOTTENPLAN, 240 kvm: ”Bilgarage / Verkstad / Lägenhet / Lager / Kontor / Förråd / Gym” Garage, 200 kvm Lägenhet, 35 kvm Trapphus, 5 kvm BOSTADSPLAN, 180 kvm: ”Bostad / Kontor / Konferens” Ca. 50% Glasfasad på bostadsplanet (Skjutglas fönster / Öppningsbara fönster / Fasta fönster) TAKTERASS, 260 kvm: Glasräcke runt hela terassen. Huset är besiktat och ni kan läsa protokollet i bifogade bilagor. Kontakta mäklaren för visning och information.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 10