Mäklare Victoria Vestberg

Victoria Vestberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Granvägen 10, Ljusne, Söderhamns kommun

Granvägen 10

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun

1 300 000 kr

111 m²

4 rum

1 204 m² tomt

Välkommen till Granvägen 10 i Ljusne där detta 30-tals hus står på en högt belägen tomt i soligt söderläge. Villan är fördelad på fyra rum och kök och har ett nyrenoverat badrum på övre plan samt ett ljust och trevligt kök med plats för matgrupp. Genomgående i huset har vi ljusa och fina ytskikt samt trevligt ljusinsläpp. Nytt plåttak 2022. Inglasad altan i söderläge och rymlig trädgårdstomt skapar perfekta förutsättningar för sommarens middagsbjudningar likväl som vardagens spring och lek. Här finns gott om plats för lugna fikastunder i solen och festliga tillställningar. I trädgården får studsmatta, fina utemöbler och utomhusaktiviteter plats. Plats för bil finns i garage, eller på den grusade gårdsplanen. Här bor du på en lugn gata med alla nödvändigheter inom räckhåll.

  • Plus
Granvägen 29, Ljusne, Söderhamns kommun

Granvägen 29

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun

625 000 kr

118 m²

7 rum

1 189 m² tomt

Välkommen till Granvägen 29 i Ljusne och denna fastighet där potential finns! I Ljusne bor du nära naturen och havet likväl som skola, idrottsplats och service. Bostaden har en trevlig planlösning och disponeras genom stora sällskapsytor i entréplanet och totalt fem sovrum. Dessutom finns ett helt gästhus att nyttja på tomten, med eget kök, vardagsrum, duschrum och sovutrymme. Perfekt utrymme för uthyrning eller varför inte den egna verksamheten då du även har tillgång till ett rymligt garage, hobbyutrymmen och stor carport med asfalterad gårdsplan. Dessutom har huset effektiv uppvärmning via bergvärmepump. Här finns stora möjligheter att skapa sitt drömboende!

  • Balkong
Västra Promenaden 3, Söderhamn, Söderhamns kommun

Västra Promenaden 3

Tomt
Söderhamn, Söderhamns kommun

500 000 kr

751 m² tomt

Nu finns möjlighet för dig som vill bygga nytt i närheten av centrala Söderhamn. Intill Västra Berget ligger den här tomten på totalt 751 kvm, där den tidigare byggnaden brunnit ner. Tomten ligger precis utanför detaljplanerat område med ett sydvästligt läge. Kommunalt V/A är betalt och el finns. Området bjuder på fina cykel-och gångvägar in till centrum samt naturnära promenadstråk. Är det här du bygger ditt drömhem? Välkommen att göra en intresseanmälan!

Kungsgatan 75, Söderhamn, Söderhamns kommun
Kungsgatan 75, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 2
Kungsgatan 75, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 3

Kungsgatan 75

Övrigt
Söderhamn, Söderhamns kommun

4 500 000 kr

5 200 m² tomt

Välkommen till Kungsgatan 75! Nu har du möjlighet att förvärva en fastighet som lämpar sig för så väl åkeri, bygg, kontor, lager och uppställning. Fastigheten har ett mycket centralt läge med goda exponeringsmöjligheter. Här erbjuds en kontorslokal om ca 300 kvm. Huvudbyggnadens planlösningen erbjuder förutom 12 kontorsrum även reception, omklädningsrum, matsal, dusch med bastu konferensrum, kopieringsrum, förråd samt en maskinhall. På fastigheten finner ni även en större lagerbyggnad med ett isolerat kontorsrum samt en vidbyggd carport. Fiber finns indraget. Välkommen att kontakta oss om ni har frågor eller vill ni boka tid för en visning!

  • Premium
Älvstigen 31, Bergvik, Söderhamns kommun

Älvstigen 31

Villa
Bergvik, Söderhamns kommun

2 400 000 kr

82 m²

5 rum

2,8 ha tomt

Denna bostad är en dröm för dig som vill hitta ett avskilt läge men ändå ha nära till affär och skola. Huset omgärdas av vacker natur och står på en vacker lummig trädgårdstomt med äppelträdgård och fina möjligheter till odling. Nuvarande säljare har renoverat hela huset in och utvändigt de senaste åren, med bl.a. nytt tak, nya 3-glasfönster samt ett nytt kök och badrum. På fastigheten finns en gammal lada med snickeri och gott om förvaring, en gammal tvättstuga med spismur samt en stor matkällare. Fastigheten ligger inom gångavstånd till sjön Marmen (som man även äger del av) med bra fiske och fin badplats. Boka din plats på visning redan idag, så du inte missar denna pärla!

Trädgårdsgatan 9A, Söderhamn, Söderhamns kommun

Trädgårdsgatan 9A

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun

250 000 kr

36 m²

1 rum

3 161 kr/mån

6 944 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om 1 rum och kök, fördelat på 36 kvadratmeter. På Trädgårdsgatan bor du endast minuter från centrum med shopping, restauranger, och gym mm. Bostaden har ett väl tilltaget kök med plats för matbord och gott om förvaring. I allrummet finns plats för både säng och soffgrupp och härifrån har du utgång till balkong under tak. Dessutom har du en rymlig hall med inbyggda garderober samt ytterligare förrådsmöjligheter i byggnadens källarvåning. Passa på att komma på visning av denna fräscha och ljusa lägenhet som det bara är att flytta in i!

Stubbvägen 6, Ljusne, Söderhamns kommun

Stubbvägen 6

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun

1 100 000 kr

167 m²

8 rum

2 115 m² tomt

Rymligt villa i barnvänligt område, nära till skola, affär och havet. Här har du möjlighet att hyra ut halva huset för att själv kanske bo gratis. Huset har bergvärme och här finner du bl.a. två renoverade kök, stora allrum, flera sovrum, garage i källare och ett fristående med en större asfalterad plan, perfekt för den bilintresserade. Huset har dessutom en plan trädgårdstomt som passar för barn med spring i benen.

Malmvägen 4, Ljusne, Söderhamns kommun
Malmvägen 4, Ljusne, Söderhamns kommun, bild 2
Malmvägen 4, Ljusne, Söderhamns kommun, bild 3

Malmvägen 4

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun

975 000 kr

202 m²

5 rum

824 m² tomt

Tvåfamiljshus beläget strax utanför Ljusne centrum med en sammanlagd boarea om 202 kvm. Den här fastigheten passar perfekt om du själv vill bo billigt i den ena lägenheten och hyra ut den andra, alternativt hyra ut båda som nuvarande ägare gjort. Lägenheten på nedre plan består av 3 rum och kök och helrenoverades 2020. På övre plan finns en lägenhet om 2 rum och kök, med möjlighet att göra ett extra sovrum och den här bostaden kan man vilja uppdatera med lite ny färg och tapeter. Båda lägenheterna känns luftiga och rymliga med väl tilltagna rum. Fiber finns installerat, lägenheterna har separata elmätare och parkeringsplats finns i anslutning till fastigheten. Stor och trevlig trädgårdstomt samt uteplatser till båda lägenheterna. Närhet till fiskevatten, badplats och natur samt sportanläggning med simhall, ishall och belysta skidspår. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skolhusgatan 11, Söderhamn, Söderhamns kommun

Skolhusgatan 11

Övrigt
Söderhamn, Söderhamns kommun

4 300 000 kr

1 349 m² tomt

Perfekt tillfälle att förvärva en centralt belägen sekelskiftesbyggnad! Möjlighet finnas att göra hyreslägenheter. Fina lokalutrymmen i två våningar samt källare. Övre lokalen (2 vån) är i dagsläget uthyrd och hyresintäkterna uppgår till 465 516kr/år.

Nygatan 28, Söderhamn, Söderhamns kommun

Nygatan 28

Övrigt
Söderhamn, Söderhamns kommun

400 000 kr

450 m² tomt

Väletablerad restaurang med bra läge i område på hörntomt och med många boende i närheten samt promenadavstånd till Söderhamns centrum. Tidigare ägare har bl.a. bedrivit pizzeria och kiosk i lokalen som har ett praktiskt kök med tillhörande utrustning samt plats för sittande gäster. Kontakta oss för mer information och för att boka visning!

Kinsta 324, (312, 316, 322), Söderala, Söderhamns kommun

Kinsta 324, (312, 316, 322)

Övrigt
Söderala, Söderhamns kommun

5 300 000 kr

3 ha tomt

Unik chans att förvärva väletablerad butiksbyggnad, f.d. SM möbler(Mio) i Söderala. Ca 2 000 kvm säljyta, stora lagerutrymmen, last- och tvätthall, stor parkeringsplan, samt en rymlig fristående bostadsbyggnad. Fastigheten har bra lokalisering (10 km från centrala Söderhamn) med mycket goda kommunikationer, belägen efter riksväg 50 mellan Söderhamn och Bollnäs och med busshållsplats i direkt anslutning, ca 1 timmes bilfärd från Gävle och 2, 5 timmar från Sthlm.

Visar alla 11