Mäklare Mattias Almkvist

Mattias Almkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kyrkbacken 24, Solna, Solna kommun

Kyrkbacken 24

Lägenhet
Solna, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna

3 195 000 kr

80,5 m²

4 rum

5 328 kr/mån

39 689 kr/m²

- Inglasad balkong - Förbrukningsel ingår - Rymliga sovrum - När Tvärbanan & Tunnelbana - Närhet till Shopping. Solna Centrum & Mall of Scandinavia Välkommen in i en stor lägenhet som idag disponeras med 4 rum & kök med fint ljusinsläpp. Balkongen är inglasad och du kan här njuta av eftermiddags sol. Bostaden är registrerad som 3 ROK i den ekonomiska planen hos bostadsrättsföreningen men ombyggd till 4 ROK av nuvarande ägare. Här bor ni med en riktigt bra planlösning. Hela lägenheten går i ljusa färger, den nuvarande ägaren har skapat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för att nå en social planlösning. I lägenheten finner du även tre rymliga sovrum, ett vardagsrum som du enkelt kan möblera efter egen stil & smak, ljust kök samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Tack vare de stora fönsterpartierna i samtliga rum får man här ett trivsamt ljusinsläpp. Grönskan utanför lägenheten skapar en extra känsla av rymd. Området passar er som vill ha ett lugnt område men ändå närhet till såväl grönområden, kommunikationer och shopping. Ett stenkast ifrån bostaden finner ni Solna centrum med dess breda utbud av affärer, caféer och restauranger. På promenadavstånd finns dessutom Mall of Scandinavia och Friends Arena. För barnfamiljen finns tre förskolor, flertalet lekplatser och i närheten av föreningen finns under sommartid en populär plaskdamm för barn att leka vid. I anslutning till bostadsområdet finns ett brett urval av kollektivtrafik i form av Tunnelbana, tvärbana, busstorg och pendeltåg. Vid närmaste busshållplats avgår bussar till Karolinska, Stockholms innerstad, Sundbyberg samt Danderyd. I dagsläget byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom ca fem minuters promenadavstånd nås både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för hela området. På gångavstånd från bostaden finns Råstasjön och Lötsjön som erbjuder trevliga promenadstråk och motionsslingor. Inom räckhåll finns även Hagaparken som erbjuder ett vackert utflyktsmål. Här finns även båtklubb, flertalet sevärdheter såsom till exempel Parkmuséet och Koppartälten, populära Fjärilshuset. Välkommen till ditt nästa boende!

  • Balkong
  • Hiss
Vintervägen 23, Solna, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vintervägen 23

Lägenhet
Solna, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna

6 295 000 kr

82 m²

3 rum

4 537 kr/mån

76 768 kr/m²

- Sekelskifte - Skuldfri förening med fantastisk ekonomi - Öppen spis - Gäst WC - Balkong mot innergård Unik sekelskifteslägenhet anno 1912 med tidstypiska detaljer och balkong i anrika Gamla Råsunda. Lägenheten präglas genomgående av ett härligt ljusflöde med stora fönster och 3.05m i takhöjd. I bostaden samsas originalkaraktär med moderna val i en väl fungerande mix. Det massiva trägolvet som finns i stora delar av bostaden avspeglar charmen med sekelskifte. Här bor du i ett rofyllt område nära till restauranger, mysiga kaféer och butiker. I närheten till bostaden finner du Råstasjön med fina promenadstråk, Friends Arena för evenemang och Mall off Scandinavia för en trivsam shoppingupplevelse. Kommunikationerna är oslagbara för den som åker kollektivt, då Näckrosen tunnelbanestation finns i närheten samt bussar som tar dig till bland annat Odenplan men som också stannar vid Solna Station där du kan byta till både pendeltåg och tvärbana. För den som är bilburen kör man enkelt ut på E4 norrgående/södergående. Råsunda som område började växa fram redan vid sekelskiftet 1900. Namnet Råsunda är en sammanslagning av de två gårdsnamnen Råsta och Frösunda (Råsta + Frösunda = Råsunda). Stadsdelen har blandad bebyggelse från olika tidsperioder under 1900-talet samt ett flertal nya områden i Råsunda som på senare tid har vuxit fram. Gamla Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar och upplevs som en småstad i storstaden. I Gamla Råsunda finner du den del som kallas Stråket som med vacker stenläggning och en fontän av Milles omges av hus med charmiga påkostade stenfasader. Välkommen till din nya bostad!

  • Balkong
Krysshammarvägen 28, Solna, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krysshammarvägen 28

Lägenhet
Solna, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna

3 750 000 kr

82 m²

3 rum

4 502 kr/mån

45 732 kr/m²

- Balkong i öster - Stort vardagsrum - Stora sovrum - Goda kommunikationer - Närhet till vatten - Möjlighet att sätta egen prägel ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna optimalt planerade 3:a om 82 kvm belägen på Krysshammarvägen 28 i Huvudsta/Solna. Här bor man med ett utmärkt läge vad gäller kommunikationer och naturområden. Inom promenadavstånd når du Ulvsundasjön där fina promenadstråk finns längs med vattnet samt Pampas Marina. Cykelvägar leder dig enkelt till centrala Stockholm, Kungsholmen och Vasastan. I närheten av bostaden finner du tunnelbanestationerna Huvudsta Centrum & Västra Skogen som snabbt tar dig in till T-Centralen (Stockholm C) I området finner du bekvämlighet i form av kommunikationer, livsmedelsaffärer, restauranger, gym, shopping etc. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Mattias Almkvist, 070-247 43 49 för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3