Mäklare Alexander Vallgren

Alexander Vallgren

Om mig

Din bostadsaffär är kanske den största affären du kommer att göra i ditt liv. Lämna därför inte ditt val av mäklare åt slumpen utan ställ höga krav och var noga i ditt val, min ambition som fastighetsmäklare är att se till dina behov. Därefter skräddarsy den lösning som passar just dig, hur din situation ser ut i livet oavsett vilken marknad som råder. Mitt mål i förmedlingen av din bostad är att ge dig den tryggaste affären men också bäst betalt. Västernorrlands mest rekommenderade mäklare 2022

Mäklarens försäljning på Hemnet
Albäcksgatan 29B, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Tor 7 mar kl 18:15

Albäcksgatan 29B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
875 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 833 kr/mån
31 818 kr/m²

Söker Du en renoverad lägenhet i gott skick med låg månadskostnad? Då har Du nu hittat hem! Välkommen till Albäcksgatan 29B där man möts av en renoverad lägenhet med ett kanonläge med utsikt mot innergård. Denna smakfullt renoverade etta erbjuder optimalt planerade kvadratmeter som ger en känsla av rymd och lättsamhet. Oavsett om Du söker ett boende med riktigt låg avgift, en övernattningslägenhet i världsklass, studentlägenhet eller ett mer effektivt boende så har du hittat helt rätt. På Albäcksgatan 29B finner du ett centralt boende med närhet till allt vad Sundsvall har att erbjuda – inklusive restauranger, shopping, biograf, livsmedelsbutiker med långa öppettider, nattklubbar, gym och mycket mer! Oavsett om du föredrar ett stillsamt liv hemma eller ett liv fullt av aktiviteter, kommer du att trivas perfekt här. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Fridhemsgatan 104, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Tor 7 mar kl 17:30

Fridhemsgatan 104

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
900 000 kr
57,1 m²
2 rum
vån 3/3
3 704 kr/mån
15 762 kr/m²

Passa på att ta del av möjligheten att bli ägare till en ljus och välutformad tvårumslägenhet belägen i eftertraktade Skönsmon, centralt placerad! Denna bostad är renoverad och präglas av öppna, inbjudande sociala utrymmen som förhöjs av ett utmärkt naturligt ljus, vilket bidrar till en avkopplande och behaglig atmosfär. Belägen på byggnadens översta våning, erbjuder den en spektakulär utsikt över omgivningarna från två olika håll, och garanterar ett privat och ostört boende. Njut av det bekväma livet här, med närheten till ett charmigt område som inkluderar en mataffär med flexibla öppettider bara en minuts promenad bort, effektiva transportförbindelser till Sundsvall, grönskande skogspartier i närheten av Södra berget, ett urval av restauranger, gym och mycket mer! Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att lämna en intresseanmälan.

 • Plus
 • Balkong
Kungsbackavägen 7, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Tis 5 mar kl 16:30

Kungsbackavägen 7

Radhus
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 050 000 kr
97,5 m²
4 rum
7 342 kr/mån
10 769 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva detta välplanerade bostadsrättsradhus med ett underbart gavelläge i centrala Granloholm! Bostaden erbjuder generösa ytor samt en öppen planlösning som ger dig möjligheten att trivas utan bekymmer. Här får du ett tilltaget kök med full maskinpark, stort vardagsrum med lummig utsikt, två stora badrum och flertalet sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Denna bostad passar familjen likväl sällskapet som ställer höga krav på ett trivsamt, lättillgängligt och bra boende. Området erbjuder något som passar alla, närhet till natur, ett flertal underbara promenadstråk, sticksjön, stadskärnan, mataffärer och självklart ett stort antal skolor, förskolor, perfekt för dig med barn. Stort plus här är att man kan känna en enorm trygghet för sina barn då området är känt för sin barnvänlighet, fantastiskt! Varmt välkommen att kontakta mig eller lämna en intresseanmälan.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Grönborgsgatan 8B, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Tor 7 mar kl 17:00
Grönborgsgatan 8B, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Grönborgsgatan 8B, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Grönborgsgatan 8B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 887 kr/mån
15 588 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva en mycket fin tvåa med ett högt fritt läge i centrala Sundsvall! Bostaden är genomgående fräsch med ljusa, renoverade ytskikt där Du som köpare får möjligheten att flytta in och trivas på direkten. Här bor du enkelt högt upp i huset helt insynsskyddat med en attraktiv planlösning där varje rum erbjuder generösa ytor som komplimenteras bra av fantastiska ljusinsläpp. Här är det väldigt enkelt att avnjuta en varm sommardag på balkongen för att sedan ta en mysig promenad in till centrum för fler aktiviteter, magiskt! På Grönborgsgatan bor du enkelt med närhet till allt Sundsvall har att erbjuda som livsmedelsaffärer med generösa öppettider, gym, universitet, restauranger, vackra promenadstråk och så mycket mer. Du bor centralt men ändå inte mitt i allt! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Albäcksgatan 34, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Albäcksgatan 34

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 550 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3
4 543 kr/mån
23 134 kr/m²

Ta nu chansen att bli ägare till en rymlig tvårumslägenhet i det eftertraktade bostadsrättsföreningen Blåhajen! Denna lägenhet är utmärkt planerad med öppna och sociala ytor, idealisk för den som är ute efter generöst med utrymme. Som ny ägare har du möjligheten att antingen direkt trivas i ditt nya hem eller att anpassa och renovera enligt egna önskemål för att ytterligare höja hemmets mysfaktor – perfekt oavsett preferenser! Redan vid första steget in i lägenheten möts du av ett underbart ljusinsläpp. Tillsammans med den nyligen tillagda inglasade balkongen upplevs denna lägenhet som ännu mer rymlig. Att bo här innebär att du är del av en bostadsrättsförening med stark ekonomi och låga månadsavgifter, vilket gör detta hem extra tilltalande! På Albäcksgatan 34 finner du ett centralt boende med närhet till allt vad Sundsvall har att erbjuda – inklusive restauranger, shopping, biografer, livsmedelsbutiker med långa öppettider, nattklubbar, gym och mycket mer! Oavsett om du föredrar ett stillsamt liv hemma eller ett liv fullt av aktiviteter, kommer du att trivas perfekt här. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Mariestadsvägen 18, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 7 mar kl 12:00

Mariestadsvägen 18

Radhus
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 250 000 kr
120 m²
6 rum
488 m² tomt

Välkommen till Mariestadsvägen 18! Detta moderna kedjehus med hörntomt erbjuder ett boende i världsklass som passar den stora familjen likväl paret som vill ha gott om utrymme. En modern, social planlösning som erbjuder stort kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två rymliga helkaklade badrum och flertalet sovrum gör detta boende mycket bekvämt! Här bor du med ett insynsskyddad läge och en tomt som ger goda möjligheter för sommarens alla aktiviteter. Har du länge sökt efter ett boende som är centralt, lättskött och utan renovering där det bara är att flytta in så har du nu hittat hem! Centralt läge nära skolor, affärer och natursköna områden för ett idealiskt hem att trivas i oavsett om du är en barnfamilj eller den som ställer höga krav på tillgänglighet. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Mån 4 mar kl 17:30
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Åkersviksgatan 9A

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 050 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 058 kr/mån
19 811 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem– en fantastisk gaveltvåa som lättsamt kan förvandlas till en kvadratsmart trerummare, där varje kvadratmeter är utnyttjad till max! Denna pärla bjuder på enastående fräscha ytskikt och en generös takhöjd som skapar en oöverträffad känsla av rymd och trivsel. Upplev en strålande atmosfär i denna ljusa och luftiga bostad, med fönster placerade i inte mindre än tre väderstreck. Resultatet är ett fantastiskt ljusflöde som gör varje dag lite ljusare och vackrare. Ditt nya hem utstrålar stil och funktionalitet. Det inbjudande vardagsrummet är smart utformat i en vinkel, vilket skapar en perfekt möjlighet att avgränsa ett extra rum efter behov. Det helkaklade badrummet adderar en bra känsla, och de välplanerade förvaringslösningarna gör livet enklare och mer organiserat. Dessutom, kan du glädjas åt det privilegium det innebär att bo mitt i stadens hjärta. Upptäck bekvämligheten i att ha allt du önskar inom räckhåll, samtidigt som du njuter av lugnet i detta fridfulla kvarter. Det är den perfekta kombinationen för en harmonisk livsstil. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Backen 618, Fränsta, Ånge kommun
 • Tor 14 mar kl 16:00

Backen 618

Villa
Fränsta, Ånge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
725 000 kr
134 + 5 m²
5 rum
2 550 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva ett gediget hus med generösa ytor i Fränsta! Huset står med stor hörntomt där bor du omgiven av vacker natur med tillhörande garage och altan i härligt solläge. Här bor du lantligt, men med bekvämt avstånd till Fränsta där all vardaglig service finns nära till hands, såsom mataffärer, pizzeria och skola. Huset är mysigt och ger generösa utrymmen med kök, matsal och vardagsrum med genomgående planlösning, ett rymligt badrum och tre stora sovrum. Här får du som köpare möjligheten att flytta in och trivas på direkten alternativt sätta tänderna i större projekt som skulle ta detta boende till nästa nivå. Missa inte chansen att bo såhär lättsamt, lantligt och tillgängligt. Varmt välkommen att kontakta mig eller lämna en intresseanmälan.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Sidsjövägen 29B, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Tor 7 mar kl 16:00

Sidsjövägen 29B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/3
1 137 kr/mån
22 500 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva denna välplanerade bostad med en riktigt låg avgift! Lägenhet erbjuder en välplanerad boyta där varenda kvadratmeter har ett syfte. Här bor Du enkelt med närhet till precis allt Du kan behöva. Söker Du ett billigt boende där du kan trivas i ett tryggt samt lummigt område så har Du nu hittat hem! I centrala Sundsvall bor Du med några minuters gångavstånd till precis allt man kan behöva, pricken över i:t är knappa minuter till Mittuniversitetet! Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Tallvägen 3A, Sundsvall, Sundsvalls kommun
Tallvägen 3A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Tallvägen 3A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Tallvägen 3A

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
795 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/7
5 517 kr/mån
9 034 kr/m²

Nu har Du denna chans att förvärva en välskött lägenhet med ett fantastiskt läge! En bostad med havsutsikt på våning 2 belägen med hiss, helt utan insyn och med dubbla balkonger. Här tar Du hissen bekvämt upp till bostaden, landar i lugn och ro i en lägenhet med hög trivsamhetsfaktor. Lägenheten är genomgående fin och erbjuder generösa sociala ytor, perfekt för den som ställer höga krav! Här kan Du flytta in direkt och trivas eller så får Du möjlighet att renovera efter din smak, magiskt. Utöver vad Du finner i bostaden så har föreningen ett flertal saker som ger detta boende pricken över i:et som, tvättstuga på varje våningsplan, grovtvättstuga, gym, odlingslotter, bouleplan, bastu, biljardlokal och mycket mera! I Bredsand bor du bekvämt med närhet till mataffär med generösa öppettider, skolor, förskolor, restauranger, goda förbindelser via buss till Sundsvalls centrum samt Njurunda. Söker du efter ett boende där du har havet som närmsta granne så har du kommit helt rätt! Detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Baldersvägen 16B, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 16B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
4 495 000 kr
153 m²
5 rum
vån 6/6
8 501 kr/mån
29 379 kr/m²

Unik möjlighet att äga denna fantastiska och helt renoverade lägenhet på imponerande 153 kvm, belägen på våning 6/6 i eftertraktade Brf Ludvigsberg! Med en oslagbar utsikt, kan jag med förtroende säga att detta är en av Sundsvalls mest imponerande panoramavyer. Här möts du av generösa sällskapsytor och en underbar nybyggdbalkong där du fullt ut kan avnjuta den fantastiska utsikten. Skapa minnesvärda sommarmiddagar på balkongen med enastående utsikt över Sundsvall. Denna välplanerade bostad imponerar med en intelligent uppdelning av sovrum i ena delen av bostaden och sociala utrymmen i den andra. Ljuset flödar in genom stora fönster i tre väderstreck och skapar en ljuvlig atmosfär. Boendet kompletteras med bekvämligheter som hiss och tvättstuga direkt i samma hus. Läget är idealiskt, med närhet till det bästa Sundsvall har att erbjuda - perfekt för den som sätter höga krav på sin boendemiljö! Vackra rekreationsområden vid Norra Berget ligger bara ett stenkast bort, medan Centrum med alla dess bekvämligheter nås genom en enkel promenad. Varför inte njuta av Giffarnas hemmamatcher eller ta en kort promenad till Himlabadet för en uppfriskande simtur? Fastigheten har till och med en egen charmig park med grönskande ytor, porlande fontän, grillplats och boulebana. Här är trivseln självklar! Oavsett om det är sommar eller vinter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hårdvallsgatan 8, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Hårdvallsgatan 8

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
5 328 kr/mån
8 250 kr/m²

På första våningen ligger denna trivsamma och rymliga 2 -rummare. Vardagsrum med fönster åt två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp och balkongen ligger i härligt söderläge. Köket har plats för matbord och hallen har rymlig klädkammare. Sovrum med Franskbalkong. Badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - Universitetet, matbutiker, gym och området har mycket bra kommunikationer med stadstrafiken. Vill du ut i det gröna så har du grönområden runt knuten och det är bara en promenads avstånd upp till Sidsjöns rekreationsområde med löparspår, skidåkning eller bad sommartid. Vad mer kan man önska? Välkommen att boka er på visning!

 • Balkong
Kontorsvägen 29, Kvissleby, Sundsvalls kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00

Kontorsvägen 29

Villa
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 295 000 kr
127 m²
5 rum
1 212 m² tomt

Välkommen till Kontorsvägen 29 i charmiga Essvik, där historien möter modern trivsel i detta fantastiska hus från 1907. Här har ägarna trivts i 28 års tid i ett lugnt och trivsamt område med god grannsämja. Stig in i en omsorgsfullt underhållen trädgård, högt belägen med en makalös utsikt över berg och hav – det sista huset på gatan mot den grönskande skogen. En lättskött trädgård med bärbuskar och pallkragar väntar dig, perfekt för stunder av avkoppling och eget skördande. Skogen blir din privata lekplats för promenader, skidspår med barnen och skattjakter efter bär och svamp. I det rymliga köket, hjärtat av hemmet, finner du en plats för alla. Familje- och vänskapsstunder har utspelat sig här, med utgång till en altan som sveper runt huset och ger möjlighet till skugga eller sol från morgon till kväll. En stor braskamin sprider värme och skapar en inbjudande atmosfär under vintermånaderna. Slappna av i den privata bastun med tillhörande relaxavdelning, altan och grillplats – en plats där du kan njuta av varje säsong året om. Grillkvällar blir extra magiska under kalla vinterdagar, och här skapas minnen som varar livet ut. För de små erbjuder närområdet Essviks förskola och låg- och mellanstadieskola, där barnen tryggt kan gå hem själva från mellanstadiet tillsammans med sina vänner. Utforska området med skidspår, utförsåkning, Njurundahallens idrotts- och badanläggning samt cykla till Dykets badplats för avkoppling. Bara några kilometer bort väntar Klampenborg Naturreservat med grillplats och klippbad. För båtälskare finns Sundsvall/Njurundas båtklubb där du som medlem kan njuta av ett rikt båtliv och ungdomssektionen erbjuder seglarskola för de yngre. Essviks fotbollsklubb och Njurunda ryttareförening ger barnen möjlighet till aktiviteter och gemenskap. Upptäck bekvämligheten med närheten till Kvissleby centrum, komplett med livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral – allt inom bekvämt avstånd för den smidiga vardagen. Ta chansen att skapa ditt nya liv på Kontorsvägen 29! Varmt välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Torggatan 16, Centralt, Sundsvalls kommun

Torggatan 16

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 800 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
3 923 kr/mån
25 000 kr/m²

Missa inte denna enastående möjlighet att äga en högklassig gaveltrea mitt i hjärtat av Sundsvall! Med sina rymliga ytor och en planlösning som sätter standarden för bekvämt boende, är denna lägenhet det ultimata hemmet. Oavsett om du söker trivsamt boende, hög standard eller en oslagbart central adress, så har du hittat rätt! Här har du möjlighet att bo centralt och ha allt Sundsvall har att erbjuda direkt utanför dörren! Föreningen har även en trevlig gemensam takterrass samt porttelefon som går att koppla till mobilen. Stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift där både kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Missa inte chansen att bo i hjärtat av Stenstan. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Medborgargatan 63B, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 63B

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 050 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 645 kr/mån
13 548 kr/m²

Här är chansen att skapa ditt drömhem i den attraktiva brf Freja! Denna välplanerade trerummare erbjuder en god livsstil med hög standard och fantastisk trivsel. Njut av generöst ljusflöde och koppla av på den stora inglasade balkongen med en magisk utsikt. De öppna sociala ytorna ger lägenheten det lilla extra som du letar efter. Denna pärla ligger på våning 3/3 vilket ger dig ett fantastiskt lugn samt en underbar vy över Sundsvall. På Medborgargatan har du allt inom räckhåll - från flera mataffärer med generösa öppettider till bekväma bussförbindelser precis utanför dörren. Njut av natursköna promenadstråk och närheten till havet, Sundsvalls pulserande centrum, Birsta och mycket mer! Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Båthamnsgatan 63B, Söråker, Timrå kommun

Båthamnsgatan 63B

Villa
Söråker, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
5 000 000 kr
143 + 30 m²
4 rum
2 134 m² tomt

Varmt välkommen till Båthamnsgatan 63B! Här finner du ett av Söråkers finaste hus! Du bor med på ett otroligt läge med utsikt och närhet till Klingerfjärden. Energieffektivt och modernt hus med stora fönsterpartier för en fantastisk utsikt. Ett hem du bara kan flytta in och njuta av! Fastigheten är ett 1,5-plans villa med högt i tak och stora ytor. Energieffektivt med golvvärme och bergvärme. Stora sociala ytor på både entréplan och loftet, finns även ett inglasat uterum men golvvärme förberett. Dubbelgaraget på 64 kvm med dubbla elektroniska portar och loft, i plattan ligger det golvvärme. Gott med utrymme för bilar, skotrar eller annat vilket är perfekt för dig som är motorintresserad eller bara behöver mycket förvaring! Fastigheten erbjuder en makalös trädgård med stor variation av bärbuskar och annat planterats. Det centrala läget ger dig närhet till mycket. Förskola, busshållplats, ICA, vårdcentral och restauranger, du har även naturnära med härliga promenadstråk. Missa inte denna unika chans till ett boende som kan bli ett av Västernorrlands mest eftertraktade med kommande byggen i Torsboda! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Bullås 107, Alnö, Sundsvalls kommun

Bullås 107

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
600 000 kr
1 131 m² tomt

Nu har Du denna chans att förvärva denna rymliga tomt med ett fantastiskt läge högt beläget med havsutsikt med ca 5 minuter till Alnö centrum! Tomten har förhandsbesked på bygglov samt andra nödvändigheter som kommunalt VA och fiber precis vid vägen som ligger jäms med tomten. Här får du som köpare möjligheten att förvärva något som ni kan bygga ett riktigt hus på och börja planera inför framtiden. Gå inte miste om denna chans! Drönarbilderna med skog fotades precis innan tomterna blev avverkade och bilderna från marken fotades som det ser ut idag. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bullås 108, Alnö, Sundsvalls kommun

Bullås 108

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
700 000 kr
1 281 m² tomt

Nu har Du denna chans att förvärva denna rymliga tomt med ett fantastiskt läge högt beläget med havsutsikt med ca 5 minuter till Alnö centrum! Tomten har förhandsbesked på bygglov samt andra nödvändigheter som kommunalt VA och fiber precis vid vägen som ligger jäms med tomten. Här får du som köpare möjligheten att förvärva något som ni kan bygga ett riktigt hus på och börja planera inför framtiden. Gå inte miste om denna chans! Drönarbilderna med skog fotades precis innan tomterna blev avverkade och bilderna från marken fotades som det ser ut idag. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visar alla 18