Mäklare Jacob Bryngelsson

Jacob Bryngelsson

Om mig

För många är bostadsaffären den största affären i ens liv vilket jag som fastighetsmäklare tar på största allvar. För att du som kund ska få den bästa förväntade upplevelsen av din bostadsaffär vet jag att det krävs både hårt arbete och tät återkoppling. Med sex års erfarenhet ifrån sälj och servicebranschen har jag lärt mig att trygga, stabila och lyckade affärer är nyckeln till nöjda kunder, därför tar jag mig an varje enskild affär med stor ödmjukhet och ett helhjärtat engagemang.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindholmsallén 22B, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 22B

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 925 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3
5 747 kr/mån
60 061 kr/m²

Varmt välkommen upp till våning 3 där ni hittar denna trevliga genomgångslägenhet på 82m² med balkong. I denna 3:a finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett kök från Marbodal. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn där den öppna planlösningen ut mot vardagsrummet ger en luftig känsla. Sovrummen är rymliga med gott om plats för förvaring. Förråd i källaren och i lägenheten inklusive plats för 2 cyklar. Observera att bilderna är blandade med exempelbilder från liknande lägenhet på annat våningsplan, Varmt välkommen på visning och upplev bostaden på plats!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lindholmsallén 24C, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 24C

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 625 000 kr
28 m²
1 rum
vån 6
2 955 kr/mån
58 036 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad och trivsam 1:a på 28m² uppe på våning 6 med ett fint ljusinsläpp. På dessa 28m² finner du en duschhörna, tvättavdelning (kombimaskin) och ett toppmodernt kök från Marbodal. Köket är utrustat med bl.a induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn, allt byggt efter att optimera ytan. Förråd i källaren inklusive plats för 2 cyklar. Observera att det är exempelbilder i annons tagna på liknande lägenhet. Varmt välkommen att kontakta mig för att komma på visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss

Visar alla 2