Mäklare Alexandra Mokos

Alexandra Mokos

Om mig

Jag älskar fastighetsmäkleri, vilket återspeglar sig på mina resultat. Med ett stort engagemang ser jag till att göra allt för att er bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt och att ni som säljare får bäst betalt. Inför en försäljning skräddarsyr jag ett försäljningspaket utifrån dina förutsättningar och din bostad. Detta för att med rätt strategi och tidsplan kunna leverera de bästa resultaten. Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Altvägen 69, Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande
Altvägen 69, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Altvägen 69, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Altvägen 69

Radhus
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
4 295 000 kr
115 + 18 m²
5 rum
119 m² tomt

Välkommen till Altvägen 69! -Välplanerat -4 sovrum -Högt och fritt läge -Nära natur och bad -Närhet till service och kommunikationer Modernt radhus av den största modellen med flera rymliga sovrum och stort biutrymme med många möjligheter att inredas efter behov. Populär planlösning med kök och vardagsrum i entréplan med helkaklat duschrum och utgång till balkong med högt och fritt läge i soligt sydväst. Övre plan har två rymliga sovrum, här finns även ytterligare ett helkaklat badrum med fint ljusinsläpp genom takfönster. Nedre plan erbjuder ytterligare två väldisponerade sovrum och ett större allrum som idag används som ett andra tv-rum. Från ett av sovrummen på nedre plan kliver du ut till den härliga och högt belägna altanen i soligt sydvästläge med plats för både lounge grupp och solstolar. Bra med förvaring i flera garderober, utvändigt förråd och vindsutrymme. Altvägen är ett insynsskyddat men samtidigt centralt område där ni på bara några minuters promenad tar er till populära Mörtviksskolan, förskolor, kommunikationer och fina badplatser längs sjön Drevviken. Från centrum tar ni er in till Stockholm City på endast 20 min! Från huset nås två fina lekplatser där barnen kan leka lugnt och fritt. Alla hus är dessutom garanterade en garageplats vilket är ovanligt för området. I samfällighetsföreningen finns en tvättstuga som går att boka. Besök gärna föreningens hemsida för mer information http://www.altvagen.se Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Duettvägen 189, Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande

Duettvägen 189

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
Pris saknas
93 m²
4 rum
vån 1
5 826 kr/mån

Välkommen till Duettvägen 181! -Etagelägenhet -Takterrass i söderläge -Stilrent renoverad -Stabil och välskött förening -Mitt i populärt radhusområde Här saluförs en helt fantastisk bostad i härligt radhusområde! En välplanerad och smakfullt renoverad 4:rok i etage. Här erbjuds ett hem utöver det vanliga med en egen solig takterrass om ca15kvm. Här kan ni avnjuta soliga dagar i insynsfritt läge med en fantastisk vy över området. Husets placering uppe på en höjd bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. På plan 1 välkomnas vi av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i förråd under trapp. Entréplanet är fördelat på ett stort och socialt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot stilrent renoverat kök. Köket är fullutrustat och går i sobra toner. Här ges även plats för stort matbord invid trevligt fönster. I vardagsrummet finner vi plats för både soffgrupp, tv-möbel och annat vardagsrumsmöblemang. På entréplan finner vi även ett väldisponerat sovrum och ett modernt renoverat badrum med kakel och klinker i snygg kombination. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat, kommod, tvättmaskin och torktumlare. På övreplan når vi två ytterligare sovrum där vi från det ena når ut till den härliga takterrassen. På takterrassen finner vi förråd nr 2. På övreplan finns även en WC. Som boende på adressen tillhör ni en stabil och populär förening i lugnt radhusområde. Brf Duetten är en välskött förening med både tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet. Duettvägen ligger fantastiskt bra med närhet till allt! Lugnt och barnvänligt område med fina gårdar och lekplatser samt kort promenadavstånd till pendeltåg/ buss samt förskola och populära Edboskolan. Fina naturstråk och badplatser kring sjön Drevviken ligger nära inpå.

  • Balkong

Visar alla 2