Mäklare Louise Sundberg

Louise Sundberg

Om mig

Mitt mål som fastighetsmäklare är att alltid överträffa just era förväntningar. Då varje bostadsaffär är unik och alla har sina egna krav så skräddarsyr vi den absolut bästa lösningen för er. Med hjärta och hjärna i ridsporten vet jag vilken underbar känsla man får utav ett bra samarbete, och hur mycket arbete som krävs för att nå det. Jag kommer med ett enormt driv, engagemang, målmedvetenhet och trygghet att göra allt jag kan för att ni ska bli så nöjda att ni kan rekommendera mig vidare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyndelstigen 20, Knutsbo, Ludvika kommun
  • Mån 22 apr kl 14:00

Kyndelstigen 20

Radhus
Knutsbo, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 300 000 kr
135 + 40 m²
5 rum
380 m² tomt

Här har vi en mycket trevlig souterräng-villa som löpande är renoverad och redo för nya ägare att flytta in. I det lugna och populära bostadsområdet Knutsbo ligger denna påkostade souterrängvilla. Huset är beläget på en lättskött tomt med fina trädgårdsytor med balkong och stenlagd uteplats framsida ett fint inglasat uterum som inbjuder till många härliga stunder utomhus. Totalt erbjuder den här souterrängvillan gott om utrymme för en familj att leva bekvämt och trivsamt. Planlösningen är väl genomtänkt och ger en bra fördelning av rummen mellan de två våningarna. Hela huset är smakfullt renoverat med fina materialval och moderna lösningar som gör det både funktionellt och trivsamt att bo här. Dessutom finns det en carport och en stor stenbelagd uppfart med plats för flera bilar samt ett förråd som ger extra förvaringsutrymme. På framsidan har vi även en stenbelagd uteplats och balkong, på baksidan når vi den större inglasade altanen och trädgårdstomten. Knutsbo är ett populärt område i Ludvika med närhet till naturen och allt vad Ludvika har att erbjuda. Här finns goda möjligheter till friluftsliv och promenader, samtidigt som det är nära till affärer, restauranger och andra bekvämligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vallvägen 16A, Ludvika Notgården, Ludvika kommun

Vallvägen 16A

Villa
Ludvika Notgården, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 900 000 kr
137 + 11 m²
5 rum
1 470 m² tomt

Välkomna till Vallvägen 16A och denna souterrängvilla! Med 5 rum och kök varav möjligheten att nyttja 4 sovrum samt badrum och duschrum fördelat på två våningsplan är detta ett perfekt tillfälle för familjen. Härlig öppen planlösning på övre plan med kök, matrum och delvis öppet mot vardagsrummet vilket gör det perfekt för större umgängesytor vid familjeträffar. Från balkongen har man också utsikt över Nottjärn! Fiber. Garage i huskropp. Vidbyggt förråd. Gångavstånd till Nottjärns badplats! Närhet till affärer, skolor, pizzeria och naturen etc. Här finns allt du kan tänkas behöva en promenad bort. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Gruvskogsvägen 9, Öraberget, Ludvika kommun

Gruvskogsvägen 9

Villa
Öraberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
92 + 8 m²
4 rum
496 m² tomt

Varmt välkomna till Gruvskogsvägen 9 och denna härliga 1-plansvilla. Boningshuset om 4 rum och kök varav 3 sovrum innehar en härlig planlösning, badrum samt liten wc. Smakfullt renoverat och redo för nästa ägare att flytta in och stortrivas! För att kunna följa och njuta av det perfekta solläget finns det även en takad veranda samt ett soldäck längs husväggen. Uppfarten är asfalterad och breddad för att kunna nyttja två parkeringar. Välskött trädgård som är i ordninggjord med rabatter, tujahäckar och staket för insynsskydd. Garaget har man valt att dela av för att ha ett stort sovrum i ena delen, perfekt för tonåringen. Det vill säga 4 sovrum totalt. Luft-vattenvärmepump. Fiber installerat. På Öraberget har du mataffärer, apotek, skola, fina promenadstråk, fiske i Örabergsdammen, pizzeria och buss/tågstation för kommunikationer en kort promenad bort. Med andra ord finns därför allt du kan tänkas behöva inom ett kort avstånd! Varmt välkomna att kontakta mäklare för visning.

  • Plus
  • Uteplats
Egnahemsvägen 17, Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun

Egnahemsvägen 17

Villa
Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
575 000 kr
118 m²
5 rum
772 m² tomt

Välskött och prisvärd 1½ planskedjehus. Passande som villa eller fritidshus. 5 rum och kök, 3-4 sovrum. Takad altan med utgång från köket och altan baksida. Rymligt garage med förråd. Lekvänlig trädgårdstomt. Fint läge i Basttjärn med gångavstånd till sjön stora Basttjärn med fin badplats och för fiske. Bra vägar för skogspromenader. Ca 7 km intill Grängesberg med affärer, apotek, förskola, skola och tågstation. Samt närhet till flertalet populära fritidsaktiviteter året om, bland annat: längdskidåkning i Grotfallet, bad vid populära Kyrkviken, golf i Svanskogen, natursköna skogsområden, alpin åkning vid Fjällberget mm.

  • Plus
  • Uteplats
Laritsbacken 6, Björkås, Ludvika kommun

Laritsbacken 6

Villa
Björkås, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
849 000 kr
130 m²
5 rum
1 026 m² tomt

Charmig 2-plansvilla om 5 rum och kök, 3 sovrum med möjlighet att ha 4 sovrum. Mysigt med kakelugn i vardagsrum, kamin i sovrum och fin öppenspis i matrum. Stor altan framsida och takad altan baksida. På tomten finns också rymligt uthus och förråd. Det gjordes stora renoveringar på -90 talet och 2000 talet. Högt och fint läge på Björkås med skog runt om. Välkommen på visning! Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Gångavstånd till elljusspår. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika.

  • Plus
Malbacksvägen 54, Saxdalen, Ludvika kommun

Malbacksvägen 54

Villa
Saxdalen, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 295 000 kr
80 m²
4 rum
2 849 m² tomt

OBS!! SÄNKT PRIS!! Varmt välkomna till Malbacksvägen 52 + 54 och denna charmiga 1-plansvilla! Ett välskött boende om 4 rum och kök med 3 möjliga sovrum. Stor altan på baksidan. Genomgående fräscht och smakfullt! Nyrenoverat, nytt kök samt målat ytskikt gjordes 2021. På fastigheten finns förutom bostadshus även gäststuga och förrådsbod. Tomten är belägen med ett högt och fint läge med en härlig trädgårdstomt om drygt 2800 kvm (två fastigheter). Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning! Fyrhjuling, gräsklippare och diverse enl överenskommelse kan ingå i köpet.

  • Uteplats
Gruvfogdevägen 17, Grängesberg, Ludvika kommun

Gruvfogdevägen 17

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
450 000 kr
100 + 48 m²
3 rum
1 310 m² tomt

OBS SÄNKT PRIS!!! Trevlig villa på Gruvfogdevägen 17 i Grängesberg. 3 rum och kök varav 1 rum utgörs av en stor möblerbar hall på övre plan (möjligt att göra om till sovrum). Bra förvaringsmöjligheter. Stora renoveringar såsom ny fasad, tak, fönster och el är gjort mellan 2020-2021. Oinredd källare. Det kvarstår fortfarande visst färdigställande av renoveringen, ett hus att sätta sin egen prägel på! Fastigheten har under det senaste stått tom. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och anmälan till visning!

  • Balkong
Timmermansvägen 6C, Ludvika, Ludvika kommun

Timmermansvägen 6C

Lägenhet
Ludvika, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
230 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 010 kr/mån
9 020 kr/m²

Varmt välkommen till Timmermansvägen och denna etta om 25,5 kvadratmeter. Här erbjuds ett trevligt och funktionellt boende i Marnäs. Perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet. Lägenhet är genomgående renoverad med målade ytskikt såsom väggar och tak, slipade golv samt delvis ny el. Även vitvaror, skåp och luckor i kokvrå är utbytta samt WC, dusch och tvättställ. All renovering är genomförd kring 2020. Här bor ni med bekvämt promenadavstånd till det mesta - centrum, matbutiker, skola, och grönområden. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 8