Mäklare Louise Sundberg

Louise Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Granvägen 23, Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun
 • Tor 5 okt kl 16:30

Granvägen 23

Villa
Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun
695 000 kr
80 + 50 m²
4 rum
1 557 m² tomt

Välskött villa som renoverats löpande under åren med nytt tak, delvis nya fönster, fiber etc. 4 rum och kök samt ett inglasat uterum. Möjlighet till att nyttja 3 sovrum. Rymlig och trevlig trädgårdstomt. Garage i källardel, carport. Uppvärmt garage med 2 platser och luft-luftvärmepump. Garage med 2 platser samt förråd. Stenlagd uppfart. Förbrukar ca 12 000kwh/år när även garaget är uppvärmt. Här bor du billigt! Bergvärme och fiber installerat. Bara att flytta in!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gravendal 23, Fredriksberg, Ludvika kommun

Gravendal 23

Villa
Fredriksberg, Ludvika kommun
595 000 kr
178 + 72 m²
2 549 m² tomt

2-plansvilla med källare beläget i Gravendal i Fredriksberg. Villan fördelar sig i tre lägenheter, så med andra ord finns det möjlighet för uthyrning alternativt generationsboende för de som önskar. Härlig trädgårdstomt med en å/damm som går precis bakom tomten, här går det även att bada för de som önskar. Uthus med gott om utrymme i form av 4st större förråd alt garage med sandgrund, ovanvåning med loft. 2 garageplatser i villans källare. Totalt 6st garageplatser gör det möjligt för den intresserade att ha plats för flertalet bilar. Varmt välkomna på visning, OBS anmälan krävs och sker via hemsidan eller smsa Louise på 072-72 144 50. DENNA BOSTAD ÄR VARUDEKLARERAD!

 • Balkong
Gullregnsvägen 17, Grängesberg, Ludvika kommun

Gullregnsvägen 17

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
495 000 kr
84 + 21 m²
4 rum
428 m² tomt

Attraktiv souterrängvilla på Gullregnsvägen 17 i Grängesberg. 4 rum och kök, 2 sovrum. Från souterrängplanet når man en takad altan samt en härlig trädgårdstomt med eftermiddagssol. Vidbyggt garage. Fiber installerat! Isolerat vind -21. Nya 3-glasfönster -18. 2st nya luft-luftvärmepumpar-16. Denna fastighet säljs Varudeklarerad vilket innebär att huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel genom Anticimex. Närhet till bland annat Spendrups, mataffärer, apotek, skola, förskola och tåg-/busskommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Nottjärnsvägen 14, Notgården, Ludvika kommun

Nottjärnsvägen 14

Villa
Notgården, Ludvika kommun
2 190 000 kr
110 + 80 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Renoverad 1½ plansvilla med fint läge vid Nottjärn! 5 rum och kök, 3 sovrum. Garage i huskropp. Flera påkostade investeringar gjorda sista 3 åren, bl.a bergvärme, dränerat, nytt kök och duschrum. Fin utsikt över Nottjärn. Gångavstånd till bad, centrum, Abb och Lyviksberget. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Gamla Bangatan 43B, Ludvika, Ludvika kommun

Gamla Bangatan 43B

Lägenhet
Ludvika, Ludvika kommun
495 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 989 kr/mån
8 919 kr/m²

Mycket tilltalande lägenhet om 55,5kvm i föreningen Jordbrukaren! Köket renoverat ca -17, fräscha ytskikt och en härlig planlösning är några exempel av fördelarna i denna lägenhet. Balkong i västerläge med utsikt över innergården. Här bor ni med närhet till bland annat Hillängens IP med fotboll- och tennisplan, ishall och friidrottsanläggning. Här finns även kortare avstånd till skolor, förskolor och kommunikationer. Brf Jordbrukaren är en stabil förening och en utav de större föreningarna i Ludvika, här ingår till och med hushållselen och bostadsrättstillägg i årsavgiften. Bara att flytta in! Varmt välkomna att anmäla er på visning.

 • Balkong
Egnahemsvägen 8, Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Egnahemsvägen 8

Villa
Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun
495 000 kr
64,5 + 85,5 m²
3 rum
1 292 m² tomt

Varmt välkomna till Egnahemsvägen 8! Välskött och prisvärd 1½ plansvilla med källare. Passande som villa eller fritidshus. 3 rum och kök, 2 sovrum. Uterum. Takad altan. Vidbyggt garage. Lekvänlig trädgårdstomt med stuga/förrådsbyggnad och en vedeldad badtunna. Fint läge i Basttjärn med gångavstånd till sjön stora Basttjärn med fin badplats och för fiske. Bra vägar för skogspromenader. Ca 7 km intill Grängesberg med affärer, apotek, förskola, skola och tågstation. Samt närhet till flertalet populära fritidsaktiviteter året om, bland annat: längdskidåkning i Grotfallet, bad vid populära Kyrkviken, golf i Svanskogen, natursköna skogsområden, alpin åkning vid Fjällberget mm. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Mossgatan 6, Centrum, Ludvika kommun

Mossgatan 6

Villa
Centrum, Ludvika kommun
2 495 000 kr
164 + 122 m²
6 rum
1 070 m² tomt

Varmt välkomna till Mossgatan 6 och denna fina och välskötta 2-plansvilla med centralt läge i Ludvika! Fräscha och ljusa ytskikt, vackra dubbeldörrar och en mycket god planlösning fördelar sig huset på 6 rum och kök, 3 sovrum med möjlighet till 4 sovrum samt att det finns ytterligare ett sovrum på vinden erbjuder denna villa det man kan önska. Balkong + insynskyddad altan baksidan. Balkong framsida. Här är dessutom många stora renoveringar gjorda bl.a bytt kök, 2st duschrum/wc, nytt tak, nya 3-glasfönster, installerat bergvärme och kaminer. Trevlig trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Garage i huskropp. På gården finns även charmig friggebod och en vedbod. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Här bor ni i ett populärt område med promenadavstånd till Ludvikas centrala delar med mataffärer och service. En kort promenad bort finner man ABB/Hitachi, Tanka, Vasaskolan, VBU-gymnasiet. Närhet till Högberget där det finns utegym, motionsspår, tennisplan m.m. Ett perfekt läge för dig som söker ett bekvämt boende! DETTA HUS ÄR BESIKTIGAT OCH FÖRSÄKRAT VIA ANTICIMEX VARUDEKLARATION. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Björkhagsvägen 7, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Björkhagsvägen 7

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
800 000 kr
95 + 140 m²
4 rum
1 658 m² tomt

Varmt välkomna till Björkhagsvägen 7! Trevlig enplansvilla med källare med 4 rum och kök varav 2 sovrum. Fastigheten har brukats som permanentboende av nuvarande ägare. Inom nära avstånd finns badplatser, Vads förskola F-3, fina grönområden och promenadstråk. Tågstation finns i området. Ca 10 minuter med bil når man både Söderbärke och Fagersta för affärer och centrum. Här har även fönster på entréplan bytts ut 19, altantak -19, nytt tak -16 samt tätning av skorsten -05. Fiber. Härlig trädgårdstomt perfekt för bus och lek. Garage med plats för 2st bilar. Lekpark finns i närområdet. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Gullregnsvägen 5, Öraberget, Ludvika kommun

Gullregnsvägen 5

Villa
Öraberget, Ludvika kommun
475 000 kr
84 + 21 m²
4 rum
429 m² tomt

Prisvärd souterrängvilla på Öraberget i Grängesberg. 4 rum och kök, 3 sovrum. På baksidan finns det en rymlig takad altan med eftermiddagssol. Vidbyggt garage med loft för förvaring. Trädgårdstomt i etage. Möjligt att ha som både som villa och fritidshus. Högt och fint läge på Öraberget med gångavstånd till affärer, apotek, skola, Spendrups, buss och tågkommunikationer. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Gångavstånd till buss och tågstation. Välkomna på visning!

Nittbacksvägen 3, Västansjö, Ludvika kommun

Nittbacksvägen 3

Villa
Västansjö, Ludvika kommun
195 000 kr
60 m²
2 rum
551 m² tomt

Varmt välkomna till Nittbacksvägen 3 eller den gamla ostbutiken som den många gånger kallats för. Bostaden har en lång historia och verkar kunna härledas till någonstans på 1800-talet. Nyttja som lokal/försäljningslokal? Renovera och göra om till fritidshus/permanentboende? Här är det endast fantasin som sätter stopp för möjligheterna. Timmerbyggnad som innehar förråd, redskapsbod samt utedass. Trevlig och lättskött trädgårdstomt. Varmt välkomna på visning!

Laritsbacken 2, Grängesberg, Ludvika kommun

Laritsbacken 2

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
795 000 kr
100 m²
5 rum
330 m² tomt

Sänkt pris! Varmt välkomna till Laritsbacken 2 och denna 1½ plansvilla med källare. 5 rum och kök, 3 sovrum. Många stora och dyra renoveringar gjorda bl.a. dränerat med isodrän 3/4, nytt tak, div nya 3-glasfönster, målat hus, nytt duschrum, ny toalett, nya ytskikt invändigt allt gjort 2020. Luft-luftvärmepump 2021. Nyrenoverad tvättstuga i källare samt altan byggd 2023. Rymligt isolerat uthus, ca 37 kvm varav ett nygjort gästrum precis blivit nyrenoverat. Fint och lagom enskilt läge på Björkås med skog runt om. Välkommen på visning! Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Gångavstånd till elljusspår. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Södra Hörksvägen 110, Hörkshage, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Södra Hörksvägen 110

Villa
Hörkshage, Ludvika kommun
1 595 000 kr
140 + 10 m²
4 rum
1 339 m² tomt

Fint läge i Hörkshage med gångavstånd till sjön Södra hörken för bad och fiske! Ombyggd och renoverad 1½ plansvilla i toppskick! 4 rum och kök, 3 sovrum. Fint och rymligt kök med vedspis och öppet upp till taknock! 2 st fina duschrum/wc. Ombyggnaden var mellan 2010-2013. Det finns en inglasad altan, 2 takad altaner, balkong och stenlagd uteplats med vedeldad badtunna. På den lekvänliga tomten finns också ett förråd/vedbod, friggebod, uthus med förråd, bastuhus med vedeldad kamin och relax. Nära till flera populära fritidsaktiviteter såsom fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, svanskogen för golf, tennisbana samt Kyrkviken för fint bad. Välkomna på visning!

 • Plus
Nyponstigen 7A, Knutsbo, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nyponstigen 7A

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun
1 895 000 kr
122 m²
5 rum
534 m² tomt

Välkommen till Nyponstigen 7a på Knutsbo! Här ges nu möjligheten att förvärva en rymlig och renoverad 2-plansvilla med garage på omtyckta och populära Knutsbo! Renoverad 2-plansvilla med bra läge på nya Knutsbo! Välplanerad med 5 rum och kök, 3 sovrum med möjlighet att ha 4 st. Altan på framsidan och takad altan i vinkel på baksidan med utgång från vardagsrummet. Utsikt över stan och sjön Väsman! Genomgående mycket bra skick, nästan allt nytt eller renoverat, bara att flytta in. Låga driftkostnader. Insynsskyddad trädgård med takad altan i vinkel. Garage i samfällighet. Fiber installerat. Lugnt och barnvänligt område med lekparker samt närhet till skog med motionsspår. Närhet till bland annat Knutsbo och Junibackens skola, Knutsbotjärn och Jägarnäsbadet med mera är detta en perfekt villa för dig som värdesätter ett bekvämt villaägande i barnvänligt och lugnt område! Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Laritsbacken 6, Björkås, Ludvika kommun

Laritsbacken 6

Villa
Björkås, Ludvika kommun
849 000 kr
130 m²
5 rum
1 026 m² tomt

Charmig 2-plansvilla om 5 rum och kök, 3 sovrum med möjlighet att ha 4 sovrum. Mysigt med kakelugn i vardagsrum, kamin i sovrum och fin öppenspis i matrum. Stor altan framsida och takad altan baksida. På tomten finns också rymligt uthus och förråd. Det gjordes stora renoveringar på -90 talet och 2000 talet. Högt och fint läge på Björkås med skog runt om. Välkommen på visning! Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Gångavstånd till elljusspår. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika.

 • Plus
Kyndelstigen 20, Knutsbo, Ludvika kommun

Kyndelstigen 20

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun
2 395 000 kr
135 + 40 m²
5 rum
380 m² tomt

SÄNKT PRIS!!! Här har vi en mycket trevlig souterräng-villa som löpande är renoverad och redo för nya ägare att flytta in. I det lugna och populära bostadsområdet Knutsbo ligger denna påkostade souterrängvilla. Huset är beläget på en lättskött tomt med fina trädgårdsytor med balkong och stenlagd uteplats framsida ett fint inglasat uterum som inbjuder till många härliga stunder utomhus. Totalt erbjuder den här souterrängvillan gott om utrymme för en familj att leva bekvämt och trivsamt. Planlösningen är väl genomtänkt och ger en bra fördelning av rummen mellan de två våningarna. Hela huset är smakfullt renoverat med fina materialval och moderna lösningar som gör det både funktionellt och trivsamt att bo här. Dessutom finns det en carport och en stor stenbelagd uppfart med plats för flera bilar samt ett förråd som ger extra förvaringsutrymme. På framsidan har vi även en stenbelagd uteplats och balkong, på baksidan når vi den större inglasade altanen och trädgårdstomten. Knutsbo är ett populärt område i Ludvika med närhet till naturen och allt vad Ludvika har att erbjuda. Här finns goda möjligheter till friluftsliv och promenader, samtidigt som det är nära till affärer, restauranger och andra bekvämligheter. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Timmermansvägen 6c, Ludvika, Ludvika kommun

Timmermansvägen 6c

Lägenhet
Ludvika, Ludvika kommun
425 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 909 kr/mån
7 589 kr/m²

OBS SÄNKT PRIS!!! Välkomna till Timmermansvägen 6C och denna charmiga tvåa på våning 3! Lägenheten erbjuder två rum och kök om 56kvm. Här möts du av en mycket trevlig lägenhet med balkong i söderläge samt burspråk i vardagsrummet. Kök med goda förvaringsmöjligheter samt utrymme för matplats. Fräscht badrum/WC och ett rymligt sovrum. I hallen finns även en rymlig klädkammare. Brf Jordbrukaren är en stabil och god förening. Månadsavgift om 3 909kr, inkl. el, värme, vatten och bostadsrättstillägg. Här bor ni med närhet till bland annat Hillängens IP med fotboll- och tennisplan, ishall och friidrottsanläggning. Här finns även kortare avstånd till skolor, förskolor och kommunikationer. Kontakta mäklare Louise för att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Malbacksvägen 54, Saxdalen, Ludvika kommun

Malbacksvägen 54

Villa
Saxdalen, Ludvika kommun
1 295 000 kr
80 m²
4 rum
2 849 m² tomt

OBS!! SÄNKT PRIS!! Varmt välkomna till Malbacksvägen 52 + 54 och denna charmiga 1-plansvilla! Ett välskött boende om 4 rum och kök med 3 möjliga sovrum. Stor altan på baksidan. Genomgående fräscht och smakfullt! Nyrenoverat, nytt kök samt målat ytskikt gjordes 2021. På fastigheten finns förutom bostadshus även gäststuga och förrådsbod. Tomten är belägen med ett högt och fint läge med en härlig trädgårdstomt om drygt 2800 kvm (två fastigheter). Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning! Fyrhjuling, gräsklippare och diverse enl överenskommelse kan ingå i köpet.

 • Uteplats
Gruvfogdevägen 17, Grängesberg, Ludvika kommun

Gruvfogdevägen 17

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
450 000 kr
100 + 48 m²
3 rum
1 310 m² tomt

OBS SÄNKT PRIS!!! Trevlig villa på Gruvfogdevägen 17 i Grängesberg. 3 rum och kök varav 1 rum utgörs av en stor möblerbar hall på övre plan (möjligt att göra om till sovrum). Bra förvaringsmöjligheter. Stora renoveringar såsom ny fasad, tak, fönster och el är gjort mellan 2020-2021. Oinredd källare. Det kvarstår fortfarande visst färdigställande av renoveringen, ett hus att sätta sin egen prägel på! Fastigheten har under det senaste stått tom. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Annonsen kommer löpande att uppdateras med info/driftskostnader. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och anmälan till visning!

 • Balkong
Generatorgatan 3B, Högberget, Ludvika kommun

Generatorgatan 3B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
349 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån -1/3
2 331 kr/mån
11 831 kr/m²

Mycket fin bostadsrätt med låg avgift där allt såsom värme, el, vatten, tv/internet ingår! Renoverad etta med kök/kokvrå på Generatorgatan 3B. Ljusa och fina ytskikt som skapar en rymlig känsla på de 29,5 kvadratmeterna. WC/duschrum i kakel och klinkers med golvvärme! Belägen en trappa ner med fönster i markplan. Trevlig förening med låga avgifter. Perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet. Här bor ni med närhet till bland annat Högbergsskolan, Hitachi/ABB och elljusspår. Ludvika centrum nås med en kort promenad. Varmt välkomna på visning!

Timmermansvägen 6C, Ludvika, Ludvika kommun

Timmermansvägen 6C

Lägenhet
Ludvika, Ludvika kommun
230 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 010 kr/mån
9 020 kr/m²

Varmt välkommen till Timmermansvägen och denna etta om 25,5 kvadratmeter. Här erbjuds ett trevligt och funktionellt boende i Marnäs. Perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet. Lägenhet är genomgående renoverad med målade ytskikt såsom väggar och tak, slipade golv samt delvis ny el. Även vitvaror, skåp och luckor i kokvrå är utbytta samt WC, dusch och tvättställ. All renovering är genomförd kring 2020. Här bor ni med bekvämt promenadavstånd till det mesta - centrum, matbutiker, skola, och grönområden. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 20