Mäklare Frida Kontturi Jansson

Frida Kontturi Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fotbollsvägen 15, Knivsta, Knivsta kommun

Fotbollsvägen 15

Radhus
Knivsta, Knivsta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

3 595 000 kr

137 m²

6 rum

Välkommen till fotbollsvägen och detta fantastiska radhus med stor trädgård! Med ett perfekt läge med bara några få minuter till tåget kan du bo här på fotbollsvägen med stor gräsmatta med plats för både fotbollsspel för de yngre men även plats för odling och plats att umgås på. Planlösningen är uppdelad på de sociala ytorna på nedre plan och sovrum på övre, där du har fyra sovrum på övre plan. Ett badrum på varje våning. Radhuset är i visst renoveringsbehov, bla av badrum. Det finns även ett stort inglasat uterum med utgång till den stora gröna uteplatsen. Huset är utrustat med skorsten och två vedkaminer inkopplade. Den ena vedkaminen finns i uterummet och förlänger höstkvällar och ger tidig vår. Den andra vedkaminen står i vardagsrummet för myseldning. I det fd garaget finns möjlighet till uthyrningsdel med egen ingång, där man byggt om till arbetsrum. På framsidan finns även där en altan. På baksida finns en fristående friggbod c.a 12 kvadrat, nyrenoverad samt ett litet ved- gräsklipparskjul. Huset ligger med 4 minuters gång till tågstationen i Knivsta. Till centrum har du 5 minuters promenad där du har mataffärer, restauranger, frisörer, apotek mm. I Knivsta finns fler grundskolor, många förskolor. Knivsta ishall och badhus ligger även dem med en kort promenad bort. Till Valloxen och Särstabadet är det en kort cykeltur. För den fotbollsintresserade ligger Ängbyvallen precis bakom häcken. Knivsta är en av Sveriges snabbast växande kommuner och med närhet till både Uppsala och Stockholm är pendlingsmöjligheterna många! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Vikvägen 84, Vårdsätra, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vikvägen 84, Vårdsätra, Uppsala kommun, bild 2
Vikvägen 84, Vårdsätra, Uppsala kommun, bild 3

Vikvägen 84

Lägenhet
Vårdsätra, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

4 995 000 kr

151 m²

4 rum

5 701 kr/mån

33 079 kr/m²

Det är med glädje som vi nu kan presentera denna fantastiska bostad i familjevänliga Vårdsätravik. Med Mälaren bara ett stenkast bort kan du försäkra dig om en hög livskvalité i natursköna miljöer! Detta radhus i bostadsrättsform fördelat på två plan om 150 kvm präglas av en lyxig känsla med exklusiva materialval och välplanerade ytor. Projektet ritades av ingen mindre än de prisbelönta arkitekterna Tham & Videgård som verkligen har lyckats skapat boenden att vara stolt över. Den moderna fasaden med stora fönsterpartier i harmoni med den tidlösa faluröda färgen är ett kvitto på arkitekternas stilkänsla. invändigt välkomnas du av en öppen planlösning och noga utvald inredning som har handplockats av samma arkitekter. Köket har levererats av Tre Sekel Möbelsnickeri - ett snickeri i absolut högsta hantverksmässiga kvalité. Från köket och vardagsrummets generösa fönsterpartier når du en av två uteplatser där kvällssolen kan åtnjutas! Vikvägen och hela Vårdsätravik är ett fantastiskt område, sjönära, närhet till strandpromenader, badplatser och båtplatser. Allt inramad av en fantastisk natur som i Uppsala är svårslagen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Granitvägen 24E, Uppsala, Uppsala kommun

Granitvägen 24E

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

1 595 000 kr

39 m²

1 rum

2 317 kr/mån

40 897 kr/m²

Med närhet till Uppsalas största och vackraste naturreservat Hågadalen finner du denna välplanerade etta med balkong i kvällssol. Lägenheten är väldigt välplanerad med hall med förvaring, ett renoverat badrum som är helkaklat. Köket är av modell större för att vara en liten lägenhet och här finns plats för mindre matgrupp med gott om förvaring. Vardagsrummet har en sovalkov, vilket gör det enkelt att möblera på ett bra sätt och få en egen yta för säng och en för sällskapsytor med soffgrupp. Från vardagsrummet når du också lägenheten balkong som är perfekt placerad - i kvällssol! I Eriksberg bor du bra med närhet till dagligvaruhandel på Västertorg, där du har två matbutiker, apotek, pizzeria mm. De kommunala kommunikationerna är mycket goda och till stan tar det ca 15 minuter att cykla. Men det bästa med Eriksberg är att det inte är långt från stan men du har nära till många fina naturområden. Bara en kort promenad bort finner du Kung Björns Hög som är en av de många ingångarna till Uppsalas magiska naturreservat Hågadalen, här kan du springa, vandra eller gå promenader i timmar. Träna hund på någon av de två hundklubbarna som finns. På vintern finns skidspår att åka på och på hösten finns det gott om svamp i skogen. Precis intill ligger också vackra Ekebydalen som är ett populärt promenadstråk för de flesta som bor i närheten. Helt klart en plats att trivas på! En perfekt första lägenhet eller för dig som inte behöver så mycket plats men vill bo nära både natur och cityliv. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Bernadottestigen 1A, Valsätra, Uppsala kommun

Bernadottestigen 1A

Lägenhet
Valsätra, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

1 295 000 kr

31 m²

1 rum

2 095 kr/mån

41 774 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade etta med balkong! När du kliver in i lägenheten möts du av de stora fönsterpartierna vid balkongen som släpper in mycket ljus. Lägenhetshuset är relativt nytt och andas fortfarande nyproduktion. Lägenheten är utrustad med kök, helkaklat rymligt badrum med plats för tvättmaskin, matsals och vardagsrumsyta i öppen planlösning och en sovalkov. En klädkammare med gott om utrymme för förvaring. Balkongen är rymlig med sol större delen av dagen under sommaren. Hela Hågadalen finns inom räckhåll med fantastiska friluftsområden, skid- och vandringsspår. Med cykel eller buss kan du ta ett kvällsdopp i Mälaren, vid t ex Lyssnaängsbadet. Åt andra hållet ligger city, nationer och allt annat som Uppsalas stadsliv har att erbjuda. Cykelavståndet till Uppsalas två universitet och institutioner, samt till city, Ulltuna, Akademiska Sjukhuset, Ångströmlaboratoriet och BMC, Resecentrum, Gottsunda och Eriksberg, gör det här till ett perfekt förstagångsboende eller en övernattningslägenhet med möjlighet till parkeringsplats. Närmaste affär finns i Norby men nära finner du också Gottsunda centrum, här finns alla bekvämligheter du behöver, matvarubutik, apotek, vårdcentral, bibliotek, simhall och en hel del restauranger. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4