Mäklare Helene Molund

Helene Molund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gräslöksgatan 2, Årsta, Uppsala kommun
  • Tor 2 maj kl 17:45

Gräslöksgatan 2

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 337 kr/mån
28 492 kr/m²

Mycket trevlig och fräsch lägenhet med extra stor balkong! Välkommen till ditt nya hem! Öppen planlösning mellan kök och det generösa vardagsrummet skapar en social och inbjudande atmosfär. Njut av ljusa färger och nyrenoverade ytskikt som ger en modern och stilren känsla. Sovrummet imponerar med en hel garderobsvägg och gott om förvaringsmöjligheter, medan det nyrenoverade badrummet som är förberett för tvättmaskin! Kök och badrum helrenoverades 2022. HSB 53 Gräslöken förhöjer boendestandarden med en rad fantastiska faciliteter. Njut av en trevlig samlingslokal, övernattningsrum, tennisbana, stort gym, bastu, vävstuga, snickarbod, tvättstugor och mycket mer. Det är en serviceinriktad gemenskap som gör att du trivs varje dag. Gå gärna in på hemsidan: https://www.hsb.se/uppsala/brf/grasloken/ Området kring Årsta centrum erbjuder en lugn och trivsam miljö, och med endast 500 meter till centrum har du allt du behöver inom räckhåll. En Ica mataffär med generösa öppettider och ett apotek finns nära till hands. Gränby Centrum, med sitt breda utbud av restauranger, shopping och underhållning, ligger också inom bekvämt avstånd. Tillgängliga bussförbindelser och cykelvägar från Årsta tar dig snabbt och smidigt till stadens puls och Centralstationen på bara några minuter. För bilpendlaren är påfarten till E4:an nära till hands. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska bostad med allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Välkommen till din nya oas!

  • Plus
  • Balkong
Rosenvägen 189, Tunabackar, Uppsala kommun

Rosenvägen 189

Fritidshus
Tunabackar, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 095 000 kr
40 m²
3 rum
400 m² tomt

Välkommen till en underbar stuga i den mysiga Tunakolonin! Här kan du verkligen känna dig som hemma - sjungande fångar vi ögonblicket och njuter av livets enkla glädjeämnen. Kom liljor och aquileja, kom rosor och salvia, kom ljuva krusmynta, kom hjärtans fröjd! Stugan är belägen på en fridfull plats nära Fyrisån, där föreningen stoltserar med sin egen brygga och badplats. Byggd år 1984, erbjuder den här charmiga stugan tre rum och kök. I vardagsrummet finns en braskamin som bjuder in till mysiga stunder, och för att säkerställa komfort året runt finns även en luftvärmepump för både värme och kyla. Toalettutrymmet har en Portapotti-closett i en separat byggnad, och för praktisk förvaring finns även en förråds/snickarbod. Trädgården är en fröjd för ögat med sina många växter - äppelträd, hallon, vinbär, krusbär, rabarber och flera vackra perenner som bjuder på blomsterprakt från vår till höst! Kommunalt dricksvatten hämtas vid den gemensamma källan, och vatten från Fyrisån är anslutet till både stugan och tomten. I föreningshuset finns bekvämligheter såsom gemensamma toaletter, duschar, tvättutrymme och bastu. Föreningen arrangerar också många trevliga evenemang, som midsommarfirande och loppis. För ytterligare information, besök gärna vår förenings hemsida på http://tunakolonin.se/ eller kontakta mäklaren. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna idylliska stuga!

  • Plus
Råbyvägen 20, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Råbyvägen 20

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 095 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 407 kr/mån
31 985 kr/m²

FUNKTION SOM EN 3:A//HISS FRÅN MARKPLAN//GARAGE//STOR SOLIG BALKONG 2:a med funktion som en 3:a på Råbyvägens "stadsnärmaste" del. Denna välplanerade gavellägenhet är en pärla med en stor och solig balkong som fångar strålarna från morgon till kväll. Belägen bara ett stenkast från Uppsala city, erbjuder den en perfekt kombination av bekvämlighet och lugn. Materialvalen är genomgående av hög kvalitet, vilket ger en känsla av lyx i varje vrå. Takhöjden är 2,70 och ger extra känsla av rymd. Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär där ljuset strömmar in från fönster i två väderstreck. Härifrån når du den rymliga balkongen med optimalt solläge, perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med nära och kära. Det generösa badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Sovrum och en rejäl klädkammare ger gott om utrymme för förvaring och organisation av kläder och tillbehör. Dessutom finns ett stort förråd med fönster, som kan användas som arbetsrum eller extra sovrum efter behov. Med hissen från markplan når du enkelt garaget och gemensamma utrymmen. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och bostadsrättstillägg, och föreningens gemensamma elavtal gör elförbrukningen mycket prisvärd. Innergården är vackert utformad med en pergola och grillplats för trevliga sommarkvällar. För gäster finns möjlighet att hyra det välutrustade gästrummet på samma våningsplan, vilket gör det enkelt att välkomna besökare med en bekväm och trivsam miljö. Denna lägenhet är helt enkelt ett perfekt hem där bekvämlighet, kvalitet och gemenskap möts på bästa sätt. Här bor du med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda - endast en cykeltur på ca 6 minuter finner du stadskärnan och resecentrum med allt vad service och shopping som kan önskas. Här har du även närhet till Gränbycentrum, Gränby sportfält samt stora grönområden. Via Tycho Hydéns väg tar du dig enkelt ut på E4:an. En kort promenad bort finner du Kapellgärdesparken med en välanvänd skateboard-park samt en välrustad lekpark för både stora och små barn. Här finns linbana, rutschkanor, klätterställningar och andra leksaker tillsammans med duschar sommartid och stora öppna grönområden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Storfamnsvägen 17, Almunge, Uppsala kommun
Storfamnsvägen 17, Almunge, Uppsala kommun, bild 2
Storfamnsvägen 17, Almunge, Uppsala kommun, bild 3

Storfamnsvägen 17

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 475 000 kr
189 + 136 m²
9 rum
1 378 m² tomt

EN STOR VILLA MED MÅNGA MÖJLIGHETER! Passar perfekt för den stora familjen eller egenföretagare då det finns flera ingångar och plats för mycket. Bergvärme och braskamin lättar upp elräkningen! Taket med läkt, papp och tegel är alldeles nytt från 2023. Entréplan: Vardagsrum med braskamin, sovrum, gäst-wc, lyxigt SPA, en riktig drömtvättstuga, förråd, hobbyrum/kontor och ännu ett sovrum. Övre plan: Stora sällskapsytor i såväl kök som vardagsrum, två badrum, fyra sovrum samt allrum. stor altanliknade balkong mot framsida och stor altan på baksidan. Centraldammsugare finns. Isolerat garage samt carport på tomten finns även en lekstuga. Precis bakom tomten finns en allmänning med en riktigt fin lekplats samt fotbollsplan. Vintertid spolas is av föreningen och där finns även en fin pulkabacke. På sommaren har du nära till den mysiga badplatsen Klappbryggan. Nära till livsmedelsaffär, förskola och skola ( F-9) samt idrottshall. Nära till busshållplats och goda kommunikationer till Uppsala och Arlanda. I Almunge finns mataffär, restaurang/café samt annan service. För den golfintresserade finns Grönlunds golfbana i Almunge och ytterligare en bana finns i Burvik ca 20 km längre österut. Vill du göra utflykter finns en hel del att välja på. Fina badplatser finns vid Trehörningen, Fjällnora friluftsområde och vid Långsjön i Länna. En annan mysig utflykt en varm sommardag kan vara en tur med Lennakatten - det populära museitåget stannar vid Almunge station! Med det gamla ångtåget kan du ta dig till Faringe där det populära och välbesökta Thun´s varuhus. Du kan även ta dig ända till Uppsala city via bland annat det idylliska Marielund med vacker bebyggelse längs sjöns strandkant. I anslutning till stationer och hållplatser utefter järnvägen finns gott om caféer, restauranger och kiosker som kan hjälpa till att släcka hunger eller törst. Detta är bara ett litet smakprov på allt man kan göra - mycket mera finns att upptäcka - ut till havet är det inte allt för många mil om man vill ta en dagstur med bilen. Almunge är ett lugnt och vackert samhälle ca 25 km öster om Uppsala. Läget bildar en slags knutpunkt med ca 3 mil till Arlanda, Märsta och Knivsta. Goda bussförbindelser oavsett om du vill ta dig mot Uppsala eller söderut mot Arlanda och med bil till Stockholm tar du dig på ca 50 min. För vidare info kontakta mäklaren Helene Molund 0708-833909

  • Premium
  • Energieffektiv
Klangs gränd 3A, Kungsgärdet, Uppsala kommun

Klangs gränd 3A

Lägenhet
Kungsgärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 745 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/2
3 408 kr/mån
48 472 kr/m²

EN LITEN PÄRLA! VÄLKOMMEN TILL DENNA FINA OCH YTEFFEKTIVA LÄGENHET MED BALKONG INTE LÅNGT FRÅN INNERSTADENS PULS! Rummet har öppen planlösning mot den välutrustade köksdelen som även inkluderar diskmaskin. Här har du plats för allt du behöver, köksbord, vardagsrumsmöbel samt säng. Fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare o även linneskåp. Hall med mycket god om förvaring i garderobsvägg och ett städskåp, alla med skjutdörrar. Solig balkong som vetter mot innergård. På taket finns en mysig takterrass för med gott om plats för umgänge eller bara lapa sol. Till lägenheten hör även ett förråd. Cykelförråd och grillplats finns också till förfogande. Här bor man i populärt och centralt läge med bra kommunikationer samt fina cykel och promenadstråk. I närområdet hittar man all service så som livsmedelsbutiker och restauranger bland annat. Trevligt och grönt område med gott om parker och natur samt närhet till Ekonomikum samt Universitetet. Tryggt område med stadspulsen runt hörnet inte långt hem från studentnationerna! Ring fastighetsmäklaren Helene Molund, 0708-833909 för visning!

  • Balkong

Visar alla 5