Mäklare Mathias Everhall

Mathias Everhall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trångbolsvägen 9, Knutby, Uppsala kommun

Trångbolsvägen 9

Villa
Knutby, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 495 000 kr
121 m²
4 rum
2 319 m² tomt

Välkommen till denna drömbostad vid Burviks golfbana – en pärla för golfentusiaster och naturälskare! Denna välskötta enplansvilla är en verklig pärla, boyta på 121 kvm och ett fristående garage på hela 50 kvm. Huset är byggt 2016 och är perfekt utformat efter tomt och läge, ägaren letade länge efter en hustyp som skulle passa tomten och tillslut så hittade han rätt! Kök och vardagsrum vetter mot söder med en härlig altan i bästa solläge och sovrummen är smart placerade mot norrsidan. Läget är oslagbart, med närhet till golfbana, vacker natur och möjligheter till avkoppling och återhämtning. Samtidigt är du bara en kort bilresa från alla nödvändiga bekvämligheter. Missa inte denna unika möjlighet att äga en bostad med perfekt läge intill Burviks golfbana. Det är en plats där du kan njuta av det bästa av två världar – golf och natursköna omgivningar kombinerat med en bekväm och härlig livsstil. Burvik är ett område där det finns något för alla. Förutom golfbanan finns här även möjlighet till bad, fiske, skidåkning, skogspromenader samt goda svamp- och bärmarker. En liten bit från bostaden finner du sjön Sottern där det finns både badplats med brygga samt grillplats. Det är en fin gemenskap i området och vid klubbhuset intill golfbanan finns en restaurang samt möjlighet till övernattning på den vackra anläggningen. Burviks GK erbjuder ett unikt medlemskap med GKplus, med GKplus så kan ni spela fritt på hela 10 banor med endast en medlemsavgift. För mer info besök https://www.gkplus.se/ Edsbro ligger ca 6 km bort. Här finns ICA-affär, restaurang, grundskola till och med årskurs 6. Edsbro hembygdsförening anordnar bland annat ett mycket välbesökt traditionellt midsommarfirande på den gamla bygdegården Åsavallen varje år. Edsbro IF arrangerar Bilbingo med jämna mellanrum på sin hemmaplan Lummevi. Edsbro har bussförbindelse med Tekniska högskolan i Stockholm. SL-buss 639. Restid ca 1 timme och 20 minuter. Knutby ligger ca 6 km från Burvik, här finns ett rikt föreningsliv för idrott, bygdegård, kultur samt hembygd. Här finns mataffär, bensinstation, förskola, skola samt restaurang. Bra Bussförbindelser finns med UL:s linje 808 mellan Norrtälje och Knutby där du byter vidare med buss 809 vidare mot Uppsala. Läs gärna mer på Burviks hemsida: https://www.burviksbo.se/. Sammanfattningsvis är denna villa vid Burviks Golfklubb inte bara ett hem utan en livsstil. Med sin kombination av komfort, funktionalitet och fantastiskt läge erbjuder det en unik möjlighet att leva ditt bästa liv. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Kontakta oss idag för mer information och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Uteplats
Vaksala-Lunda 116, Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Vaksala-Lunda 116, Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Vaksala-Lunda 116, Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Vaksala-Lunda 116

Villa
Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 995 000 kr
179 m²
6 rum
4 616 m² tomt

Varmt välkomna till detta superfina hus som bjuder på många härliga utrymmen och en stor grönskande trädgård, perfekt beläget mellan stadens hjärta och den lugnande närheten till naturen. Huset, med sina sex rum och kök, erbjuder gott om utrymme för umgänge och privatliv. Här finns möjligheten att inreda efter dina behov och skapa en perfekt balans mellan gemenskap och avskildhet. Badrummen är stilfullt renoverade och i ett av vardagsrummen finns en braskamin för mysiga vinterkvällar. På tomten finner du ett dubbelgarage med tillhörande stort förråd, ett garage med carport och extra förrådsutrymmen samt en stor grusad infart där det finns gott om plats för fordon och annat. I den stora trädgården kan du skapa minnesvärda stunder med familj och vänner eller njuta av lugnet på egen hand. Med en tomt på hela 4616 kvm finns det obegränsade möjligheter att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Närheten till naturen är något som verkligen sätter detta hus i en klass för sig. Med vackra naturområden och grönska runt hörnet kan du enkelt ta långa promenader eller cykelturer för att ladda dina batterier och få inspiration. Detta är verkligen platsen där du kan komma bort från vardagens stress och hitta ro i själen. Bara några hundra meter från bostaden finner du Lindbacken där du har ICA-butik, bussförbindelser, förskolor och skolor. Lindbacken är ett område som växer och utvecklas och under hösten 2023 planeras en handelsby med bl.a. frisör, gym, restaurang och mycket mer att öppnas. Närmaste vårdcentral finner du just nu i Gränbystaden ca 10 min bort med bil, men även detta planeras att öppnas i handelsbyn i Lindbacken. Samtidigt är det en kort och smidig väg in till den charmiga staden Uppsala. Här väntar ett rikt kulturliv, trendiga restauranger och spännande shoppingmöjligheter. Du kan enkelt ta del av stadens puls och bekvämligheter samtidigt som du har privilegiet att återvända till ditt egna fridfulla paradis när kvällen närmar sig. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet, anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
Funbo-Broby 57, Funbo, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Funbo-Broby 57, Funbo, Uppsala kommun, bild 2
Funbo-Broby 57, Funbo, Uppsala kommun, bild 3

Funbo-Broby 57

Villa
Funbo, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
116 + 42 m²
6 rum
799 m² tomt

Varmt välkomna till Funbo-Broby 57 och denna fantastiska möjlighet att förvärva ett friköpt parhus med ett insynsskyddat läge. Bostaden erbjuder fyra sovrum, ett nyrenoverat kök, matsal samt ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till altanen och den lummiga trädgården. Här finns även Laddbox till elbil installerat. Denna pärla är idealiskt belägen, kombinerande en avskild och lugn atmosfär med närheten till allt du behöver. Du får tillgång till det bästa av två världar - avkoppling i din egna fridfulla värld samtidigt som du har bekvämligheter, service och goda kommunikationer inom räckhåll. Här är det bara att börja trivas, välkommen hem! Funbo/Gunsta är ett populärt område som expanderar. Områdets placering gör att ni endast har en bilresa på 15 minuter till Uppsala centrum, 7 minuter till E4.an för er som pendlar. Populära och välsorterade Ica Maxi 6km, Här har ni även bra allmänna kommunikationer, UL´s linjebuss 809 trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. Fina badplatser finns vid Trehörningen, Fjällnora friluftsområde, Funbosjön och vid Långsjön i Länna. Vargspåret IP är Funbo IF:s hemma plan, där finns även elljusspår och utegym som ni kan nyttja året om, flera fotbollsplaner finns i området. I Funbo finns flera förskolor och skola inom kort avstånd och en ny skola är planerad i Gunsta. Önskar ni att ta en utflykt en varm sommardag så rekommenderas en tur med Lennakatten - det populära museitåget. I Gunsta finns den trevliga restaurangen Stiernhielms på landet, väl värt ett besök.

  • Premium
  • Uteplats
Råbyvägen 34, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Råbyvägen 34

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 495 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/6
5 867 kr/mån
33 286 kr/m²

Välkommen till Råbyvägen 34, ditt nya hem i en modern och trivsam miljö med närhet till stadens puls och utmärkta bussförbindelser till både centrala Uppsala och andra delar av staden. Denna rymliga bostad om 105 kvm erbjuder en smart planlösning med tre sovrum och två generösa helkaklade badrum, varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär som inbjuder till gemenskap och njutning. Två balkonger i olika väderstreck ger dig möjlighet att njuta av solen stora delar av dagen eller varför inte följa skuggan dom varmaste dagarna på året, den inglasade balkongen nås från vardagsrummet, medan den andra balkongen, som vetter mot en fridfull innergård, nås från sovrummet. Med genomgående generösa rum och stora fönster som släpper in rikligt med ljus, är detta den perfekta bostaden för dig som önskar centralt boende med gott om plats för umgänge och avkoppling. Föreningen erbjuder extra bekvämligheter såsom en gästlägenhet för långväga gäster och en trevlig innergård med uteplats, grill och gemensam kryddträdgård. I källaren har du ditt eget förråd, och parkeringsmöjligheterna är goda. Använd hissen till garaget eller parkera längs med Väktargatan eller vid korskyrkans större parkering. Varmt välkommen till din nya hemtrevliga oas på Råbyvägen 34, där livet blir både bekvämt och inspirerande! Här bor ni i populära och expanderande Kapellgärdet, ett perfekt område för dig som söker närhet till service men samtidigt vill kunna ta dig ut i löpspåret spontant. Till stadskärnan med all tänkbar service, shopping, restauranger och nöje tar du dig på cykel och närheten till Resecenter och Tycho Hedéns väg gör Kapellgärdet till ett utmärkt område för pendlaren. Ett stenkast från bostaden återfinns en MyWay med postombud, ett gym och en pizzeria. Både förskolor och grundskola finns inom bekvämt promenadavstånd. Vill du träna på löpsteget når du det uppskattade Röbo-spåret genom en kort cykeltur. En kort promenad bort finner du Kapellgärdesparken med en välanvänd skateboard-park samt en välrustad lekpark för både stora och små barn. Här finns linbana, rutschkanor, klätterställningar och andra leksaker tillsammans med duschar sommartid och stora öppna grönområden.

  • Balkong
  • Hiss
Råbyvägen 78, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Råbyvägen 78, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 78, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 78

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 595 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
3 184 kr/mån
31 900 kr/m²

Funktion som en 2:a//Tv&Bredband ingår i avgiften//Förråd i källaren Välkommen till Råbyvägen 78 och denna mycket trevliga och rymliga 1:a som idag nyttjas som en 2:a, allt är i toppskick och inflyttningsklart. Trivsamt läge på första våningen med balkong. Bostaden erbjuder bland annat ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter och rediga arbetsytor, ett rymligt vardagsrum samt ett mycket fräscht och modernt badrum med tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Från lägenhetens vardagsrum kommer man ut på den stora och härliga balkongen där man har gott om plats för möblering av både sittplatser och bord. Idag nyttjar säljaren den stora klädkammaren/förrådet på7,5kvm som sovrum. Här är det bara att börja trivas, välkommen hem! Brf Aftonfalken är en föreningen med stabil ekonomi där bredband och tv från Telia ingår även i månadsavgiften. Utåt sett så förknippas föreningen och dess fasader som en förening som sticker ut. Oregelbunden arkitektur och smakfull färgsättning. En husfasad som verkligen sticker ut. Föreningen består av 91 lägenheter. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller garageplatser som nås via hiss. Samtliga bostäder har även ett varsitt rymligt förråd och tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd samt tillgång till ett övernattningsrum. Kapellgärdet är ett spännande område som fullkomligt sprudlar av aktivitet. Denna bostad är perfekt för dig som vill bo modernt och centralt med endast en rask promenad till allt vad city har att erbjuda, i en bostad som är i mycket fint skick och som erbjuder ett mycket bekvämt boende. I området finns bland annat handel, träning, restauranger och gott om lekplatser samtidigt som det endast är en kort promenad till stadens fulla utbud. Kontakta mäklare eller anmäl er till visning, varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Långåkersvägen 5, Vattholma, Uppsala kommun

Långåkersvägen 5

Villa
Vattholma, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
78 + 80 m²
5 rum
1 327 m² tomt

Varmt välkomna till Långåkersvägen 5 och till detta trivsamma enplanshus med källare som är beläget på en stor hörntomt i soligt västerläge längst in på återvändsgata i äldre trivsamt villaområde. Denna pärla erbjuder allt du kan önska dig för att skapa ditt drömhem. Det första du kommer att märka är den rymliga utomhusmiljön. Här finner du både ett härligt uterum och en trivsam altan, perfekta platser för att njuta av solen och ta in den friska luften. Oavsett om du vill bjuda in vänner och familj för trevliga middagar eller bara koppla av i det fria, så finns det gott om utrymme för att göra det. När du kliver in genom dörren möts du av den välkomnande hallen och ett ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord och känslan blir komplett med en mysig öppenspis. Detta rum blir snabbt hjärtat i hemmet där du kan koppla av efter en lång dag eller umgås med nära och kära. Huset erbjuder också kök, två sovrum på övervåningen, vilket ger gott om plats för hela familjen eller eventuella gäster. Ett renoverat badrum fulländar övervåningen och erbjuder en avkopplande oas för att starta dagen på rätt sätt. På nedre plan finner du praktiska faciliteter såsom en tvättstuga och en extra wc, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom finns det ett mysigt sovrum som kan användas som gästrum eller för att skapa en egen oas för avkoppling. En verkstad erbjuder möjligheter för hantverk och kreativitet, och gott om förvaringsmöjligheter. Vattholma är ett lugnt och barnvänligt samhälle med mestadels villabebyggelse ca 18 km norr om Uppsala. Orten är mycket eftertraktad bland barnfamiljer då det är väldigt enkelt att bo här med goda pendlingsmöjligheter via Upptåget som tar dig till Uppsala C på under en kvart, även bussarna trafikerar med täta turer. Tar du bilen så når du påfarten till E4 på ca tio minuter. Denna villa ligger mycket bra till geografiskt i samhället då det är gångavstånd till både skolan och matbutiken. För den aktiva familjen finns idrottsföreningen Wattholma IF med fotboll, tennis, bandy, skidor, ridning och ishockey. Är du golfintresserad så finns en fin golfbana precis i närheten, strax norr om samhället. Trevliga evenemang på orten är midsommarfirandet vid de gamla bruksgårdarna där man har tävlingar mellan "bygdens ungdom" och dito från grannsamhället Rasbokil samt grannbyarna Rasbo och Skyttorp/Tensta. Firandet brukar gästas av stora artister. Andra advent hålls en välbesökt julmarknad vid Salsta Tegelstall. Arrangör för midsommarfesten och julmarknaden är Wattholma Kultur & Hembygdsförening. Anmäl er till visningen på lördag 6/1. Varmt välkomna!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norrtäljegatan 3B, Fålhagen, Uppsala kommun

Norrtäljegatan 3B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 260 kr/mån
39 909 kr/m²

Varmt välkommen till Norrtäljegatan 3B och detta optimala boende mitt i stan med mysig och skyddad innergård. Här bor du nära både Resecentrum och gågatan, vilket gör livet enkelt och tillgängligt. Lägenheten har generösa ytor och bra ljusinsläpp, belägen på första våningen för bekvämlighetens skull. Varje del av utrymmet är smart utformat och väl använd för att passa dina behov. Ljuset strömmar in genom stora fönster och skapar en luftig atmosfär. Planlösningen är funktionell med en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, ett öppet vardagsrum som flyter samman med köket och ett sovrum som rymmer en dubbelsäng. Köket är praktiskt med tillräckligt med förvaring och plats för en matgrupp. Badrummet är komplett med dusch, wc, handfat och en bekväm tvättmaskin. Detta hem erbjuder en trygg och lugn tillvaro samtidigt som det ligger nära allt du behöver. Välkommen till ett praktiskt och bekvämt boende mitt i stadens livliga atmosfär! Fålhagen är en populär stadsdel i Uppsala, här bor du nära allt. Bara över gatan ligger Resecentrum, perfekt för pendlaren, strax därefter finns hela Uppsala centrum. På Vaksalatorg, runt hörnet, bedrivs levande torghandel och där ligger också Uppsala Konsert och Kongress med konserter, föreläsningar luncher mm. Tvärs över Vaksalatorg finns populära köpcentret Kvarnen med all tänkbar service som livsmedelsbutik, systembolag, apotek mm. Runt om i området ligger flertalet restauranger och träningsanläggningar, detta är verkligen ett område som har allt!

  • Hiss

Visar alla 7