Mäklare Ronja Johansson

Ronja Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sysslomansgatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00
Sysslomansgatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Sysslomansgatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Sysslomansgatan 7

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 095 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/4
3 220 kr/mån
61 618 kr/m²

Här bor du med ett svårslaget läge med närhet till allt vad Uppsalas stadsliv har att erbjuda - ett stenkast från nationer, fyrisån och Domkyrkan. Perfekt för studenter, övernattningslägenhet eller som första bostad. Bostaden planlösning förmedlar sig på en välkomnade hall med avhängig för kläder, till höger finner du det helkaklade badrummet med tvättmaskin och dusch. Öppen planlösning mellan köksdelen och vardagsrummet vilket bjuder in till umgänge, köket är fullutrustat med diskmaskin, kyl/frys och gott om arbetsyta. Allrummet har gott om plats för soffa och sängen för en naturlig och avskild plats vilket gör att lägenheten känns rymlig. Stor balkong i ett perfekt läge. Sängen får en naturlig och avskild plats vilket gör att lägenheten känns rymlig. Bostaden har stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp och nås enkelt via hiss direkt från markplan. Ett förråd tillhör lägenheten. På Sysslomansgatan bor du i anrika kvarter mitt i Uppsala centrum. Härifrån har du direkt närhet till välsorterad ICA-butik, apotek, ett flertal restauranger och barer. För studenten nås alla fakulteter, nationer och Ekonomikum, Blåsenhus, Engelska parken och BMC på kort promenadavstånd. Resecentrum och stationen ligger endast en promenad bort, vilket är perfekt för den som pendlar. I området finns trevliga promenadstråk och parker.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klarbärsgatan 125, Slavsta, Uppsala kommun
  • Mån 1 apr kl 15:00

Klarbärsgatan 125

Villa
Slavsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 850 000 kr
129 m²
4 rum
316 m² tomt

För familjen som letar efter ett bekvämt och trivsamt boende med närhet till både förskola, tillgång till natur och friluftsliv samt goda kommunikationer borde denna villa passa er perfekt. Huset är barnvänligt beläget på återvändsgata och kan därför kännas tryggt för småbarnsfamiljen. Här bor du lugnt och stillsamt och har ändå närhet till fotbollsplaner, lekplatser och busshållplats finns på bekvämt gångavstånd. Även nära påfart E:4an. Planlösningen är fördelad på två plan. Entréplanet erbjuder hall, tvättstuga, ett ljust kök med plats för matbord intill fönsterna. Badrum med dusch och sedan ett rymligt vardagsrum med kamin som fungerar som en del av uppvärmningen men framförallt mysfaktor under vinterhalvåret. På övreplan finner ni tre ljusa sovrum samt badrum med badkar. I Årsta bor ni i ett pendlingsvänligt läge med direkt närhet till stora grönområden, flertalet restauranger, matbutiker och caféer mm. I Årsta bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, lekplatser och en 4H-gård med bl.a. ponnyridning. I Årsta centrum som endast ligger en kort promenad bort finns affär, vårdcentral och annan service. Önskar ni ett större utbud av affärer så ligger Gränby Centrum endast 1,5 km bort. Till city tar det 10-15 min med cykel och busshållplats finns på bekvämt gångavstånd. Pendlar du till Stockholm eller norrut så är påfarten till E4:an lättillgänglig. Årsta ligger i ett expansivt område där en attraktiv stadsmiljö i Östra Salabacke är på väg att växa fram. Kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Egilsgatan 9b

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 400 kr/mån
40 337 kr/m²

Charmig och välplanerad genomgångslägenhet med balkong i bästa solläge i populära Svartbäcken! Här bor du i ett 40-talshus med vackra originaldetaljer bevarade i bostaden, bl.a. genomgående trägolv. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för av hängning och sovrum. Detta rum kan även nyttjas som en matsal som man så önskar. Ett trivsamt arbetskök med bra arbetsyta och spis, fläkt samt kyl/frys. Badrum med kakel och klinker samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med härligt solläge. På balkongen, som ligger i perfekt solläge, kan lunch-kvällssolen avnjutas. En förening med ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och duschar, träningslokal, hobbyrum och en föreningslokal samt en lummig innergård med trädgårdsmöbler där man kan njuta av goda vänners sällskap. Här bor du med närhet till Torbjörns torg som erbjuder mataffär, restaurang och blomsterhandel, i området finns även ett konditori. Är du dessutom sportintresserad och gillar promenader i naturen så är Svartbäcken ett område för dig. Här bor du med naturen runt knuten med Röborundan med motionsspår som leder dig till Gamla Uppsala högar, Fyrishov med äventyrsbad, simbassänger, gym och relax mm. Cykel- och gångavstånd in till stadskärnan samt bra kommunikationer. Via Bärbyleden tar du dig enkelt ut på E4an.

  • Premium
  • Balkong
Floragatan 16, Uppsala, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Floragatan 16

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 776 kr/mån
23 920 kr/m²

Välkommen till Floragatan 16 - ditt nya hem med stora möjligheter! Denna lägenhet erbjuder dig inte bara en plats att bo på, utan också en chans att skapa ditt drömhem. Belägen i ett lugnt och charmigt kvarter, kan du njuta av den fridfulla atmosfären samtidigt som du har centrum och stadens pulserande liv på bekvämt avstånd. Planlösningen fördelar sig på en hall, kök med plats för matbord, rymligt sovrum, badrum med dusch samt vardagsrum. Från vardagsrummet når du bostadens balkong där du kan njuta av solen. Renoveringsbehovet ger dig möjligheten att skapa din personliga touch och omvandla detta utrymme till något som speglar din stil och smak. Här bor du i ett lugnt område samtidigt som det är på bekvämt avstånd till Uppsala centrum, skolor och strövområden i Stabbyskogen. Vid torget "Mimmi Ekholms plats" finns allt du behöver för din vardag, inklusive mataffär, apotek, bageri, salladsbar, gym och restauranger. Om du behöver handla mer finns det en populär större mataffär, Nelins, precis bredvid. Med cykel eller till fots kan du snabbt nå Universitetet och bad- och idrottsanläggningen Fyrishov, dessutom finns det goda kollektivförbindelser och en snabb påfart till E4:an via Bärbyleden. Bostaden säljs med friskrivningsklausul.

  • Balkong
Kungsängsesplanaden 2B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr
Kungsängsesplanaden 2B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kungsängsesplanaden 2B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kungsängsesplanaden 2B

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 6/7
2 593 kr/mån
52 857 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska etta på 35 kvm! Belägen på våning 6 i fantastiska Kungsängen, kan du njuta av en avkopplande utsikt från balkongen som vetter mot en lugn innergård. Byggnaden färdigställdes så sent som 2018, vilket betyder att lägenheten fortfarande andas nyproduktion och är väldigt modern. Bostaden erbjuder en hall med garderober, badrum som är utrustad med dusch och tvättmaskin. Sedan har du köket med öppen planlösning mot allrummet och sovdelen. Föreningen har en fin innergård som är utrustat med pingisbord och grillplats. Det finns även ett hus på gården för föreningarnas medlemmar att nyttja vid större tillställningar. Här kan föreningens medlemmar även hyra plats för övernattning. Kungsängen är en eftertraktad stadsdel som präglas av närhet till centrum, stadsparken och fyrisån som rinner precis invid huset. Här kan du njuta av en livlig och citynära livsstil samtidigt som du har tillgång till avkoppling, grönområden och allt som staden har att erbjuda. Pendlingsmöjligheterna är goda med centralstationen på en kort bekväm promenads avstånd men även möjligheterna att enkelt komma ut till E4 är goda. I området finner du Willys matvaruaffär men även ett flertal restauranger och butiker. Detta område har blivit en ny stadsdel som blivit väldigt uppskattad, trygg och bekväm.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lästmakargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun
Lästmakargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Lästmakargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Lästmakargatan 5A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 575 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
3 005 kr/mån
39 375 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 1:a i populära Salabacke! Här erbjuds en nyrenoverad bostad med en väl planerad planlösning. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med gott om plats för en matgrupp, ett allrum med plats för soffa samt en sovalkov. Från allrummet kommer man ut på den värmande balkongen där man har gott om soltimmar från morgon. Genomgående goda förvaringsytor i både hall som kök. Vidare finner vi ett stamrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin. Bland gemensamhetslokaler kan nämnas att föreningens medlemmar har tillgång till ett eget gym. I föreningen finns även cykelrum, hobbyrum, gästlägenhet samt tvättstugor med tillhörande mangelrum och torkrum. Elen är också tecknad genom föreningen Salabacke har du många fina innergårdar med trevliga lekplatser och alldeles i närheten av Östertull ligger Källparken. Det finns även ett förråd samt en matkällare som tillhör bostaden. Sala Backe är ett mycket trivsamt och populärt område - här bor man med närhet till det bästa av två världar. Härliga promenad- och parkmiljöer erbjuds i närliggande Gränby- och Källparken. Bra pendlingsmöjligheter, med bara några minuter till E4:an-påfarten. Goda och täta bussförbindelser samt fina och belysta cykelvägar till och från Uppsala centrum, här bor du med bekvämt cykelavstånd till Uppsala centrum och Resecentrum samt de flesta arbets- och studieplatser. I det direkta närområdet finns även bra konditorier, mataffärer, restauranger samt förskolor, skolor och lekplatser. Vårdcentral och apotek finns intill Årsta centrum. Även Gränby centrum ligger i närheten, där erbjuds ett stort utbud av butiker, livsmedelsaffär, biograf och restauranger samt vårdcentral. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Råbyvägen 24, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Råbyvägen 24

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 195 000 kr
102,5 m²
4 rum
vån 1/6
6 399 kr/mån
31 171 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 4 rok - här bor du i en modern bostad belägen i lugna kvarter med närhet till stadskärnan och med goda bussförbindelser till såväl city som övriga delar av Uppsala. Denna bostad om 102,5 kvm har en planlösning som fördelar sig på tre sovrum, två helkaklade badrum varav ena är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som skapar möjlighet att umgås och njuta tillsammans! Från ena sovrummet når du bostaden uteplats som vetter mot föreningens fina innergården. Till bostadsrättsföreningens gemensamma utrymmen hör cykelförråd, ett övernattningsrum som kan hyras för övernattande gäster. Trevlig grönskande innergård med sittplatser och med grillmöjlighet. Här bor du med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda - endast en cykeltur på ca 6 minuter finner du stadskärnan och resecentrum med allt vad service och shopping som kan önskas. Här har du även närhet till Gränbycentrum, Gränby sportfält samt stora grönområden. Via Tycho Hydéns väg tar du dig enkelt ut på E4:an. En kort promenad bort finner du Kapellgärdesparken med en välanvänd skateboard-park samt en välrustad lekpark för både stora och små barn. Här finns linbana, rutschkanor, klätterställningar och andra leksaker tillsammans med duschar sommartid och stora öppna grönområden.

  • Uteplats
  • Hiss
Bråtorp 65, Almunge, Uppsala kommun

Bråtorp 65

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 500 000 kr
74 + 20 m²
3 rum
1 907 m² tomt

Denna fastighet är under byggnation. Denna bostad är perfekt för den händige eller dig som vill skapa din drömbostad. Bostaden planlösning fördelar sig på hall, kök med öppen planlösning med vardagsrummet, två sovrum samt ett badrum. Denna trevliga kuperade tomt om 1 907 kvm belägen i vacker landsbygd finner ni ca 30 min från Uppsala centrum - En tomt lugnt och skyddat till med mycket utrymme för barn att leka och för vuxna att umgås. På tomten finns även ett tiny house "villavagn" om 20 kvm som är utrustat med trinett samt kokvrå. Här bor ni i en härlig miljö med omväxlade öppna landskap och skog med 1 km till trivsamma Testenbadet och med närhet till populära varuhuset Thun´s med eget café. På behagligt avstånd ligger Alunda med t.ex. livsmedelsbutiker, förskolor, skolor och idrottshall. I det direkta närområdet finns trivsamma promenad- och motionsspår invid härliga svamp- och bärskogar. Lennakatten museijärnväg finns i närheten som går mellan Thuns och Uppsala centrum, vilket erbjuder en trivsam resa i historisk miljö med vacker utsikt genom den uppländska landsbygden. Även Thunaskolan når du ca sju minuter härifrån, där skolbussen går den allmänna vägen strax intill. Till Stockholm reser ni på ca 1 h och till Uppsala ca 30 min. Från väg 273 går buss mot bl.a. Alunda, Almunge, Uppsala och Knutby. Med bil åker du till Gränby Centrum på ca 20 minuter.

Rosendalsvägen 12c, Rosendal, Uppsala kommun
Rosendalsvägen 12c, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Rosendalsvägen 12c, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Rosendalsvägen 12c

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 0/6
1 611 kr/mån
62 778 kr/m²

Välkommen till denna moderna 1:a i Uppsalas kanske mest uppseendeväckande och häftigaste bostadsprojekt. Fördelat på 27 kvm plus sovloft om cirka 12 kvm erbjuds ett väldisponerat boende med löparbana och basketplan på taket! Planlösningen är väl genomtänkt där hallen gör plats för förvaring och trappa upp till sovloftet. På sovloftet finns plats för både dubbelsäng, byrå och skrivbord för den som önskar. Badrummet är generöst tilltaget med utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Det gråa klinkergolvet tillsammans med de kaklade väggarna i vitt skapar en modern och stilren känsla i badrummet. Vardagsrum och köksdel utgör ett stort utrymme där den generösa takhöjden om hela 3,7 m och stora fönsterpartierna är i fokus. Härifrån når du även uteplatsen - en egen oas med möjlighet till avkoppling för den som önskar. Lägenheten har moderna och stilrena materialval, genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Brf Inspiration Rosendal omfattar 347 lägenheter och perfekt för dig som gillar att vara aktiv. I huset huserar bland annat ett gym och danscenter, i byggnaden finns även matbutik samt apotek. Men kanske mest spektakulärt är löparbanan och streetbasketplanen uppe på taket. En liknande byggnad finns inte i Uppsala. I stadsdelen Rosendal kan du få det bästa av två världar, kombinationen av stad och natur. Pausa vardagen och ta en avkopplande promenad i Stadsskogen. Vill du istället åt stadens puls och stora utbud så har du centrala Uppsala på cykelavstånd. Området erbjuder en mix av bostäder med spännande och nytänkande arkitektur, butiker, gym, restauranger och service. Denna stadsdel ligger med ett kort avstånd från stadskärnan, i linje med Sveriges främsta kunskapsstråk: Uppsala Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet och Akademiska Sjukhuset. Fina gång- och cykelbanor och bra bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt dit du vill. Här är den perfekta lägenheten för dig som söker det första boendet eller kanske studentlägenheten med nära till allt du kan önska dig!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 9