Mäklare Sofia Löfdahl Ehlin

Sofia Löfdahl Ehlin

Om mig

För mig var det ett naturligt val att arbeta med kunder, där jag är uppvuxen i Norrland i egenföretagarfamilj inom handels. Till Uppsala kom jag som student -98. Jag har lång erfarenhet inom bank- och serviceyrket och älskar mötet med kund. Goda kundrelationer är A o O för mig, mitt mål är att alltid göra alla parter nöjda och att uppnå bästa möjliga resultat i varje affär. Mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare till andra. I detta spelar mitt engagemang, driv, tillgänglighet stor roll.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flogstavägen 108, Norra Skogen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 17:30
Flogstavägen 108, Norra Skogen, Uppsala kommun, bild 2
Flogstavägen 108, Norra Skogen, Uppsala kommun, bild 3

Flogstavägen 108

Radhus
Norra Skogen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
5 475 000 kr
114 + 57 m²
6 rum
138 m² tomt

Välkommen till detta idylliska och charmiga område med en genuin bullerbykänsla! Här, i det eftertraktade och barnvänliga området Norra Skogen i Flogsta, har ni nu möjlighet att förvärva detta välskötta och väldisponerade radhus i gavelläge! Ett trivsamt radhus i tre våningar med en total boyta på generösa 171 kvadratmeter. Fastigheten är omgiven av en lättskött mindre trädgårdstomt i soligt västerläge. Vid husets entré möts du av en trevlig uteplats, där morgonsolen bjuder in till en lugn stund med morgonkaffet och på övre plan en balkong. Med upp till fem sovrum, två badrum, wc samt dusch i källarplan och även en bastu, kan du njuta av komfort och flexibilitet. Till fastigheten hör även ett garage beläget i länga i en byggnad intill bostaden. Det väldisponerade gavelradhuset, med knapp insyn, erbjuder en mycket trivsam planlösning med kök och matplats, vardagsrum, ett smakfullt helkaklat badrum och en rymlig hall på entréplanet. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen som badar i solsken och öppnar upp till den grönskande trädgårdstomten. Här ges fina fina förutsättningar för odling, där en odlingsoas kan bildas med bl.a. blomkrukor som ramar in uteplatsen. Tack vare sitt gavelläge har du en plats att disponera även på husets gavel (samfällighetsyta), här kan spelas kubb och krocket samtidigt som det också är en plats för solande och picknick. Ytan är även perfekt för ett partytält i samband med studenten eller andra tillställningar. Detta skapar en naturlig plats för sociala samvaron under sommarhalvåret. På övre plan finner du tre bekväma sovrum, ett allrum som även kan omvandlas till ett extra sovrum om så önskas, samt ett fint helkaklat badrum. Härifrån når du även balkongen som vetter mot framsidan av huset med trivsam morgonsol. I källarplanet finner du ett yteffektivt allrum alternativt gillestuga, en wc, ett förrådsrum med groventré, en tvättstuga med dusch och en avkopplande bastu. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt, oavsett din livssituation. Med fjärrvärme som uppvärmningskälla kan du räkna med låga driftskostnader. Läget är ypperligt - Centralt med gång- och cykelavstånd samt täta bussförbindelser till Uppsala centrum, samtidigt som Ni bor lugnt till i direkt närhet till natur- och friluftsliv med Hågadalens fält, Nåstens skogsmark och kolonilotter som nås med en kort promenad. Närhet till populär ICA-butik med postombud m.m., förskolor, skolor, vårdcentral och pizzeria. Ett familjevänligt område med gång- och cykelavstånd till centrala Uppsala, men ändå så nära naturen och vandringsstråk! Här når du även enkelt till två ridskolor och två golfbanor. Här är man snabbt ute på 55:an och E4:an via Bärbyleden. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Odensgatan 1, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Odensgatan 1, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Odensgatan 1, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Odensgatan 1

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 795 000 kr
65,2 m²
2 rum
vån 2/7
3 122 kr/mån
42 868 kr/m²

Välkomna till Brf Hejdrun och ett mycket attraktivt läge på Odensgatan 1 i centrala Uppsala! Ett fint läge intill det vackra Å-rummet, där också den traditionsenliga forsränningen har sin startpunkt varje vår. Nu ges tillfälle att förvärva denna väldisponerade bostad på 2 rok om hela 65 kvm i Luthagens hjärta. Bostaden finner du på en lugn återvändsgata med närhet till allt som Uppsala centrum har att erbjuda. Här bor du i en bra förening med förmånlig boendekostnad. Den låga avgiften inkluderar dessutom en parkeringsplats, vilket är en bristvara i de centrala delarna av Uppsala. Bostaden som har en välplanerad planlösning erbjuder bl.a. ett stort vardagsrum med fint fönsterparti, ett trevligt och rymligt kök med utgång till bostadens inglasade balkong, helkaklat badrum, ett sovrum samt en rymlig hall. I främre Luthagen bor du med närhet till allt Uppsala har att erbjuda - Bostaden har ett drömläge i hjärtat av denna uppskattade stadsdel, intill Fyrisån med flera parker, restauranger, resecentrum, shopping, Uppsala universitets anläggningar, bio och allt annat som centrala Uppsala har att erbjuda med inom promenadavstånd. Med direkt närhet till Uppsala centrum samt gångavstånd till Resecentrum har du tillgång till alla de fördelar som ett boende i innerstan kan innebära: ett lugnt och idylliskt läge med stadens puls runt knuten, perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Linnéträdgårdens grönskande oas samt fina promenadstråk och solbryggor längs med Fyrisån. I närområdet finns en mycket välsorterad och populär närbutik och gott om caféer och restauranger. Ett synnerligen optimalt läge med närhet till allt du kan tänkas behöva! Denna bostad är perfekt för dig som vill bo bekvämt i ett centralt läge. Detta är helt enkelt en lägenhet du inte får missa! Anmäl dig redan idag - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Verkmästaregatan 32, Romberga, Enköpings kommun

Verkmästaregatan 32

Lägenhet
Romberga, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 0/3
5 088 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och väl tilltagna bostad med inglasad altan och uteplats i perfekt sydvästläge! Bostaden som är på två rum och kök erbjuder ett rymligt kök med matplats intill fönster, ett ljust och väldisponerat vardagsrum med utgång till den inglasade altanen, ett rymligt sovrum, ett stamrenoverat helkaklat badrum med dusch samt bra med förvaringsmöjligheter i form av bl.a. klädkammare. Den inglasade balkongen och uteplatsen är beläget i perfekt sydvästläge, där du kan njuta av trevligt sällskap under sommarhalvåret. En populär förening beläget i ett lugnt och trivsamt område med god granngemenskap och nära till natursköna omgivningarna samtidigt som du har ett bekvämt avstånd till centrum och perfekt pendlarläge med bil via närliggande påfart till E18. Anmäl dig redan idag - Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Djäknegatan 6, Fanna, Enköpings kommun
Djäknegatan 6, Fanna, Enköpings kommun, bild 2
Djäknegatan 6, Fanna, Enköpings kommun, bild 3

Djäknegatan 6

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
6 995 000 kr
153 + 95 m²
9 rum
1 398,7 m² tomt

Välkommen till detta unika tillfälle att förvärva en magnifik fastighet med en oslagbar charm i attraktivt område! Denna vackra villa, med omsorg för varje detalj är perfekt för de som är ute efter ett hem med det lilla extra. Stig in i detta fantastiska hus, där nationalromantisk stil möter modern stil. Det vackra och genomtänkta köket är en perfekt plats för matlagning, med alla bekvämligheter du behöver. Här finner du vackra golv som sträcker sig genom hela huset och varje kulör och tapet är noga utvalt för att skapa en vacker atmosfär tillsammans med stuckaturer och platsbyggda möbler. Det rymliga vardagsrummet med matsal i fil är perfekt för både familjemys och middagsbjudningar. Sovrummen är en fridfull reträtt med vackra detaljer och generöst med förvaringsutrymme i inbyggda garderober. Källarplanet bjuder in till en magisk yta för sociala stunder, komplett med en elegant bar för oförglömliga kvällar med vänner och familj. Här är det bara att flytta in! Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar, de stora renoveringarna tillsammans med ytskikt. Fastigheten kommer med ytterligare ett boningshus med egen uteplats och eget kök, perfekt för tonåringar eller för uthyrning. Trädgården är lättskött med vacker grönska och lummiga ytor. På tomten finns även ett växthus, perfekt för att odla egna kryddor och grönsaker, i anslutning finns även en privat uteplats för sena grillkvällar under sommarhalvåret. Här finner du även garage, förråd och en jordkällare. Denna charmiga bostad i centrala Enköping är inte bara ett vackert hem utan också en dörr till bekvämt stadsliv. Med bil tar du dig snabbt till Stockholm på 50 min, Uppsala på 30 min och Västerås på 20 min. Nära huset hittar du förskolor, en lekplats och en bekväm promenad till tågstationen för smidiga resor med tåg och buss. En ICA-butik finns i närheten, och skolorna ligger inom räckhåll. Detta är den perfekta platsen för både pendlare och familjer. Så ta chansen att förvärva detta enastående hus och bli en del av dess rika historia. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera möjligheten att bli ägare till denna exklusiva pärla. Här får du inte bara ett hus, du får en levande historia och en plats att kalla hem. Detta hus måste upplevas på plats, varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4