Mäklare Ulrika Eliasson

Ulrika Eliasson

Om mig

För 18 år sedan klev jag innanför dörrarna till Svensk Fastighetsförmedling med olika roller och är sen 2020 registrerad fastighetsmäklare. Det som drivit mig och som alltid följt mig under åren är viljan att skapa långsiktiga kundrelationer. Med en stor portion hjärta, tålamod och kunskap har nöjda kunder återkommit år efter år och känts sig trygga att rekommendera mig vidare till nära och kära.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarntorget 7, Höganäs, Uppsala kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30

Kvarntorget 7

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/10
3 444 kr/mån
39 262 kr/m²

Varmt välkomna till Kvarntorget 7! Med ett attraktivt och centralt läge på Kvarntorget hittar ni denna pärla - en stilren, insynsskyddad och modern tvåa med härligt ljusinsläpp, fräscha ytskikt. Gott om förvaringsutrymmen både i garderob och klädkammare. Här finns dessutom balkong om ca 9 kvm med härligt solläge. Detta är en gyllene chans att förvärva ett inflyttningsklart drömhem med låg avgift! Här bor du i en föreningen med gemensam takterrass/ trädgård på ca 450 kvm på plan fyra, mellan de två tornen. Trädgården har hämtat sin inspiration från Japan och här finns utrymme för solning, sittplatser och grillmöjligheter. I huset finns också bla. gym och restauranger. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Uppsala har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. I det direkta närområdet finns gallerian Kvarnen med ICA-butik, restauranger, apotek och systembolag. På gång- och cykelavstånd når du bl.a. Uppsala Universitets anläggningar och Akademiska sjukhuset. Utmärkt pendlarläge oavsett om du föredrar att ta bilen eller att resa med tåg eller buss då du enkelt tar dig ut på E4an samt når resecentrum på några minuters gångavstånd. Varmt välkomma på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Swedenborgsgatan 30A

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
4 741 kr/mån
37 396 kr/m²

Charmig och välplanerad genomgångslägenhet med balkong i bästa solläge i populära Svartbäcken! Här bor du i ett 40-talshus med vackra originaldetaljer bevarade i bostaden, bl.a. genomgående trägolv. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för av hängning och sovrum med inbyggda garderober. Ett smakfullt renoverat kök med bra arbetsyta. Badrum med kakel och klinker samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med härligt solläge in mot föreningens trivsamma gård. Till lägenheten finns två källarförråd. Här är det bara att börja trivas, välkommen hem! En förening med ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom relaxavdelning med bastu och duschar, träningslokal, hobbyrum och en föreningslokal samt en lummig innergård med trädgårdsmöbler där man kan njuta av goda vänners sällskap. På Swedenborgsgatan bor du med närhet till Torbjörns torg med välsorterad mataffär, restauranger, blomsterbutik, bankomat, spel- och tobaksbutik och mycket mera. I Svartbäcken finns vårdcentral och apotek. Till fots inom några få minuter når du Idrottsanläggningen Fyrishov med dess breda utbud av bad- och träningsmöjligheter - här kan du bland annat bowla, curla, spela badminton eller simma. Sommartid finns ett populärt utomhusbad - här kan du sola, bada och äta glass. I närområdet finns ett flertal restauranger att välja på - bland annat finner du den populära restauranmg Black Brook mitt i Svartbäckens lugna villakvarter, den gemytliga uteserveringen är väl värd att besöka en ljummen sommarkväll. Vidare finns det finns det utbud av indiskt, sushi, asiatiskt, pizzerior och konditorier. Att bo i Svartbäcken är att leva i en mycket omtyckt och eftertraktad stadsdel som präglas av lummig grönska och lugna villagator. För dig som tycker om att röra på dig i naturen finns Röborundans motionsspår och utegym i närheten. Fortsätter du en bit till finns fint promenadstråk utmed vacker natur till anrika Gamla Uppsala högar. Bra cykelbanor tar dig snabbt till city, annars finns stadsbussarna som trafikerar med täta turer. Du kan också välja att ströva fram längs Fyrisåns härliga promenadstråk. Goda pendlingsmöjligheter med bil då når påfarterna vid Bärbyleden inom ett par minuter, därifrån tar du dig snabbt mot vilken riktning du än ska: 55:an, 72:an, 288:an och E4. Varmt välkommen att trivas!

  • Premium
  • Balkong
Karlsrogatan 82, Sommarro, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Karlsrogatan 82

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 495 000 kr
81 m²
3 rum
4 140 kr/mån
30 802 kr/m²

Stig in i en bostad som tar dig tillbaka till 1950-talet och bjuder på en atmosfär fylld av charm och karaktär. Köket är platsbyggt och har tidstypiska detaljer så som Redahylla, skärbräda och bakbord bevarade. Här finns även ett praktiskt kallskafferi. Köket har renoverats varsamt med upphöjda originalbänkar och nya vitvaror. Vardagsrummet, beläget en trappa upp, erbjuder generösa fönster som släpper in naturligt ljus och erbjuden en panoramautsikt över staden. Det är en fristad av lugn och harmoni där du kan njuta av stunden och den oöverträffade utsikten. Balkongen förför med en vidsträckt vy in mot staden, med slottet och domkyrkan som blickfång. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en vacker solnedgång och låta dig inspireras av himlens färger. Bostaden erbjuder även en välkomnande hall med praktisk förvaring direkt till vänster samt ett badrum som stamrenoverades under 90- talet. Två bra sovrum, det ena har fönster åt två håll och balkong och det andra har en rad inbyggda garderober med överskåp längs hela väggen. Denna bostad måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess unika charm och potential att bli ditt drömhem. Bostaden ligger i ett område på promenadavstånd till både stadskärnan, och allt som där erbjuds, och naturen i Hågadalen-Nåsten. Där finns det flera spår för motion, vandring och skidåkning. Även i det intilliggande naturreservatet Stadsskogen kan du gå och springa på mjuka skogsstigar, ta dig lätt fram på cykelvägar samt plocka bär och svamp. Angränsande till Stadsskogen finns även ett nybyggt utegym och en trevlig lekpark med grillplats. Universiteten och Akademiska sjukhuset ligger också på bekvämt promenad- eller cykelavstånd. Gillar du att träna på gym, finns Friskis & Svettis fem minuters promenad bort. Flera restauranger ligger precis runt hörnet, däribland en av stans mer populära sushirestauranger. Ett perfekt boende för dig som vill ha allt och lite till och som har höga krav på din omgivning, med bekvämt avstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda. En välskött förening med bra avgifter. Hiss direkt från markplan och bra parkeringsmöjligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vallmovägen 5, Kungstomt, Uppsala kommun
Vallmovägen 5, Kungstomt, Uppsala kommun, bild 2
Vallmovägen 5, Kungstomt, Uppsala kommun, bild 3

Vallmovägen 5

Villa
Kungstomt, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 295 000 kr
65 m²
4 rum
2 193 m² tomt

Fantastisk sommaridyll i hjärtat av det eftertraktade Kungstomt! Denna charmiga sommarstuga, uppförd år 1979 som idag har permanentstandard. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna oslipade pärla med enorm potential. Med sitt strategiska läge, endast tre mil från pulserande Uppsala, är detta en plats där du kan uppleva det bästa av två världar - den fridfulla lantliga atmosfären och närheten till stadens bekvämligheter. På en generös tomt om nästan 2200 kvadratmeter erbjuder denna fastighet gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Boningshuset, omfattande 65 kvadratmeter, inkluderar tre rymliga sovrum som rymmer familj och gäster bekvämt. Det stora vardagsrummet blir hjärtat av stugan och pryds av en öppen spis som skapar en varm och inbjudande atmosfär - perfekt för mysiga kvällar. Fastigheten har potential för personlig touch då en del renoveringar kommer att behövas, men med din kreativitet och vision kan du skapa ditt drömboende. På tomten finner du även en gäststuga som erbjuder extra utrymme för besökande vänner och familj samt en praktisk friggebod som kan anpassas efter dina behov. Tveka inte att ta chansen att äga din egna pärla detta populära område. Här väntar ett spännande projekt som kan bli ditt personliga paradis i Kungstomt. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Marknadsgatan 40, Gränbystaden, Uppsala kommun

Marknadsgatan 40

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 0/6
3 289 kr/mån
45 862 kr/m²

Varmt välkommen till Marknadsgatan 40. Missa inte chansen att äga denna förtjusande tvåa med en generös uteplats som vetter mot gården och flödar av härligt naturligt ljus. Med en smart planlösning på 43,5 kvadratmeter erbjuder denna bostad ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme, medan kök och vardagsrum smidigt smälter samman i en öppen och inbjudande design. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarmånaderna, perfekt för avkoppling. Det rymliga badrummet är välutrustat med en praktisk duschvägg och en kombinerad tvättmaskin för bekvämlighetens skull. Med sin charmiga atmosfär och praktiska layout är denna bostad ett perfekt val för den som söker både komfort och funktion i sitt hem. Missa inte chansen att uppleva det själv! Inredningen i bostaden är av hög kvalitet och följer moderna trender. Köket är utformat för att smälta in i hemmet snarare än att sticka ut som ett traditionellt kök. Med dess mjuka färger och noggrant utvalda detaljer skapas en enhetlig och tidlös atmosfär. Skåpluckorna från Ballingslöv i en pärlgrå ton ger köket en elegant känsla. Väggskåpen har en praktisk push open-funktion och bänkskåpen är utrustade med handtag med läderdetaljer. Köket inkluderar även helintegrerade Siemens vitvaror, infälld belysning, en bänkskiva inspirerad av terrazzo och ett öppet dekorskåp i askfanér som tillför karaktär. Badrummet kombinerar mörkgrå granitkeramik och vitt kakel i tegelförband, med vita skåp och kommod. En klassisk men älskad kombination som kompletteras av en stor rund spegel och snygga globlampor som bryter av mot badrummets kvadratiska former. Dessutom finns en praktisk kombimaskin för tvätt och tork. Bostadens ljusa askparkettgolv och vitmålade väggar skapar en fräsch bas. Boendet ligger stadsnära men ändå med en känsla av landsbygd. Gränbyparken, som är en av Uppsalas största stadsdelsparker, erbjuder 4,6 hektar av grönska och liv. Parken är en mötesplats för lek, sport och avkoppling, med betande djur, lekande barn och avslappnade picknickar. Kommunen planerar att fortsätta utveckla parken för att skapa ännu fler mötesplatser. När dagen i parken är över, ligger ett köpcentrum på andra sidan parken. Där finns över 100 butiker för alla dina behov, samt ett stort utbud av matställen – från poké bowls och sushi till nybakade bullar och nymalt kaffe. Du kan även svänga förbi den populära delikatessdisken och ta med något läckert till balkongen. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
  • Hiss
Tunagatan 5B, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Tunagatan 5B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
80,7 m²
3 rum
vån 2/3
4 078 kr/mån
37 113 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Marknadsgatan 48, Gränbystaden, Uppsala kommun
Marknadsgatan 48, Gränbystaden, Uppsala kommun, bild 2
Marknadsgatan 48, Gränbystaden, Uppsala kommun, bild 3

Marknadsgatan 48

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 395 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/8
2 272 kr/mån
47 288 kr/m²

Denna charmiga etta med balkong i västerläge erbjuder ett bekvämt boende! Den smarta planlösningen på 29,5 kvm inkluderar en sovalkov som enkelt kan döljas med ett draperi för de dagar då du inte hinner städa. Köket och vardagsrummet har en öppen och inbjudande design, med balkongen som en naturlig förlängning av hemmet under sommarmånaderna. Balkongens läge mot väster ger skön kvällssol. Inredningen i bostaden är av hög kvalitet och följer moderna trender. Köket är utformat för att smälta in i hemmet snarare än att sticka ut som ett traditionellt kök. Med dess mjuka färger och noggrant utvalda detaljer skapas en enhetlig och tidlös atmosfär. Skåpluckorna från Ballingslöv i en pärlgrå ton ger köket en elegant känsla. Väggskåpen har en praktisk push open-funktion och bänkskåpen är utrustade med handtag med läderdetaljer. Köket inkluderar även helintegrerade Siemens vitvaror, infälld belysning, en bänkskiva inspirerad av terrazzo och ett öppet dekorskåp i askfanér som tillför karaktär. Badrummet kombinerar mörkgrå granitkeramik och vitt kakel i tegelförband, med vita skåp och kommod. En klassisk men älskad kombination som kompletteras av en stor rund spegel och snygga globlampor som bryter av mot badrummets kvadratiska former. Dessutom finns en praktisk kombimaskin för tvätt och tork. Bostadens ljusa askparkettgolv och vitmålade väggar skapar en fräsch bas. Boendet ligger stadsnära men ändå med en känsla av landsbygd. Gränbyparken, som är en av Uppsalas största stadsdelsparker, erbjuder 4,6 hektar av grönska och liv. Parken är en mötesplats för lek, sport och avkoppling, med betande djur, lekande barn och avslappnade picknickar. Kommunen planerar att fortsätta utveckla parken för att skapa ännu fler mötesplatser. När dagen i parken är över, ligger ett köpcentrum på andra sidan parken. Där finns över 100 butiker för alla dina behov, samt ett stort utbud av matställen – från poké bowls och sushi till nybakade bullar och nymalt kaffe. Du kan även svänga förbi den populära delikatessdisken och ta med något läckert till balkongen. Välkommen till ditt nya ideala hem, där bekvämlighet möter stil! Observera att bilderna i annonsen inte är från den aktuella lägenheten utan från en tidigare visningslägenhet som vi lånat. Den lägenheten låg högre upp i huset än den som denna annons avser.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stackmolnsvägen 87D, Fullerö, Uppsala kommun
Stackmolnsvägen 87D, Fullerö, Uppsala kommun, bild 2
Stackmolnsvägen 87D, Fullerö, Uppsala kommun, bild 3

Stackmolnsvägen 87D

Lägenhet
Fullerö, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1
4 080 kr/mån
31 981 kr/m²

Varmt välkommen till Stackmolnsvägen 87D Här är chansen du väntat på – en fantastisk möjlighet att äga en ljus och inbjudande tvårumslägenhet i den natursköna och familjevänliga Fullerö Hage. Denna pärla av en bostad erbjuder en modern och genomtänkt design med en rymlig balkong med insynsskyddat läge och gott om sol. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar inte bara en trivsam atmosfär utan ger även bostaden en känsla av rymd och öppenhet som imponerar på alla som kliver in. Köket är utrustat med stilrena köksprodukter från ingen mindre än IKEA, vilket gör det enkelt att personifiera och uppgradera köket precis enligt dina önskemål. Sovrummet är en inbjudande oas med fönster i två väderstreck, vilket ger en ljus och luftig känsla. Här finns gott om plats för en bekväm dubbelsäng och den angränsande klädkammaren är som en dröm för förvaring – eller förvandlas smidigt till ditt privata hemmakontor om du jobbar på distans. Badrummet är generöst tilltaget och utrustat med dusch samt din alldeles egna tvättmaskin, som gör vardagen lite smidigare och bekvämare. Men det bästa är ännu inte sagt! Som stolt medlem i Brf BoKlok Saturnus får du full tillgång till föreningens charmiga innergårdar. Här kan du njuta av vidsträckta gräsytor, en grillplats för underbara sommarkvällar, en sandlåda för de små och till och med möjligheten att odla dina egna grönsaker. Dessutom finns det 56 parkeringsplatser med elplint tillgängliga (endast 300 kr/mån) för din bekvämlighet. Till lägenheten följer även ett externt förråd på gården, perfekt för alla dina förvaringsbehov. I naturnära Fullerö Hage bor ni ett nybyggt och barnvänligt område strax intill Storvreta. Här kan man njuta av trevliga grön-, och skogsområden med många fina promenadvägar och en närbutik, förskola och bensinmack finns intill. Från Stackmolnsvägen tar det ca 5 minuter med bil in till Storvreta och 10 minuter till Uppsala med smidig åtkomst till E4:an. För den som åker kommunalt finns bussförbindelser med hållplats bara en liten promenad från bostaden. Annars kan man ta cykelvägen in till Storvretas tågstation. Denna framväxande stadsdel är inte bara ett nytt bostadsområde, det är en livsstil med bekvämligheter, natur och förbindelser som förenklar och berikar din vardag. Välkommen till Fullerö Hage – där ditt nya liv tar form. Tveka inte, detta är din chans att förvärva en drömbostad i en drömliknande omgivning. Kontakta oss idag och låt oss guida dig till ditt nya hem i Fullerö Hage! Regenerate

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Fålhagsleden 8C, Fålhagen, Uppsala kommun

Fålhagsleden 8C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 852 kr/mån
43 780 kr/m²

Varmt välkomna till Fålhagsleden 8C! Här finner ni en väldisponerad 1,5:a om 41 kvm. Lägenheten nås enkelt via en halvtrapp och har en rymlig balkong i lugnt läge mot innergården. Låg månadsavgift där både TV och bredband ingår. Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Ljust IKEA kök med gott om förvaringsutrymmen och bänkyta. Härlig matplats vid fönster där man har fin utsikt över villa kvarteret. Det intilliggande rummet används idag som sovrum, vilket fungerar utmärkt. Vardagsrummet är charmigt med dess originalparkett och rymd, här får du plats med både soffa och ett större matbord. Vidare finns ett stamrenoverat badrum med wc, handfat och dusch I föreningen finns även två bokningsbara tvättstugor samt övernattningsrum och föreningslokal med kök, att hyra - dessutom bra med parkeringsmöjligheter både i föreningen och i området. Här bor du citynära och med en kort promenad till Vaksala torg som bland annat erbjuder trevlig torghandel, musik och nöjen vid Uppsala konsert och kongress samt galleria Kvarnen med mataffär och diverse bra restauranger och butiker. Nyöppnad Coop närbutik ligger endast 100 m bort. I det direkta närområdet finns restauranger, möbelbutik (retro), frisör, cykelbutik samt Fålhagens IP med delvis belyst motionsspår och spolade isbanor, vintertid. På Fålhagsleden finns närmaste busshållplats, med buss som går mot city och Årsta/Boländerna. Till Resecentrum och citykärnan går du på bara några få minuter, det går klart snabbare med cykel! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Margit Sahlins gata 1, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Margit Sahlins gata 1

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
4 125 kr/mån
41 597 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska genomgångslägenhet som genomsyras av ljus, rymd och eleganta materialval. Köket är rymligt och har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en härlig känsla av rymlighet samt en perfekt atmosfär för socialt umgänge. Med integrerade vitvaror, goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för matlagning har det här köket allt du behöver. Bostadens stora fönster släpper in massor av naturligt ljus i både kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns det gott om plats för en stor soffgrupp eller annan möblering, så du kan skapa din perfekta avkopplingsplats. Dessutom har du tillgång till den rymliga balkongen som vetter mot söder från vardagsrummet. Det är en perfekt plats att njuta av soliga dagar och varma kvällar. Här är det även tillåtet att använda gasolgrill på balkongen. Bostaden har också två härliga sovrum med fönster mot innergården samt ett stilrent badrum. Varje detalj har noggrant valts ut för att ge en modern och stilfull atmosfär. Missa inte möjligheten att uppleva denna underbara bostad på plats! På Margit Sahlins gata 1 bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner, gym och promenadvägar. Kapellgärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10