Mäklare Anna Haraldsson Wallin

Anna Haraldsson Wallin

Om mig

I mäklarbranschen är det inga tillfälligheter som styr hur din bostadsaffär upplevs och blir i slutändan- en trygg affär och bäst betalt får man enbart om man anlitar en mäklare som arbetar med de bästa verktygen och som har engagemanget att skräddarsy den bästa lösningen för just dig. Jag och alla i teamet är ett samtal eller sms bort- jag hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Uttervägen 20, Råda, Lidköpings kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30
Uttervägen 20, Råda, Lidköpings kommun, bild 2
Uttervägen 20, Råda, Lidköpings kommun, bild 3

Uttervägen 20

Radhus
Råda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 195 000 kr
82 m²
3 rum
462 m² tomt

Här hittar du ett trivsamt och lättskött boende med ett mycket fint läge i populära Silverbyn i Råda. Huset är ett bekvämt enplanshus som erbjuder kök, två sovrum som kan inredas efter behov och tycke, badrum, tvättstuga och ett trevligt vardagsrum med utgång till det härliga uterummet på baksidan i söder. Här bor man bekvämt i markplan med garage och förråd alldeles intill. Området tilltalar alla åldrar då man har närhet till mataffär, gym, härliga motionsspår samt skolor och förskolor. I närområdet finns lekplatser samt fina gång och cykelvägar som leder in mot stan. Låter det intressant? Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Blåklocksvägen 2, Råda, Lidköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Blåklocksvägen 2, Råda, Lidköpings kommun, bild 2
Blåklocksvägen 2, Råda, Lidköpings kommun, bild 3

Blåklocksvägen 2

Villa
Råda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
3 495 000 kr
156 + 18 m²
5 rum
989 m² tomt

Vill du bo med närhet till stan, naturen, förskolor och skolor? Här bor du med gång- eller cykelavstånd till allt detta. Här finns en mycket trivsam 1-plans villa där mycket är renoverat de senaste åren och med ett fint läge på den lugna återvändsgatan. Ett drömboende för barnfamiljen eller för paret som vill bo i markplan med en trivsam och insynsskyddad trädgård runt husknutarna. På baksidan i härligt söderläge finns ett stort permanent uterum samt altandäck. Här lever man ett gott liv, upplev det själv! Välkommen att boka dig på visningen.

  • Premium
Solhagsvägen 47A, Lidåker, Lidköpings kommun
  • Imorgon kl 16:30

Solhagsvägen 47A

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
525 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 921 kr/mån
12 353 kr/m²

En kanonlägenhet för dig som vill bo på första våning och ha ett fritt läge i västra utkanten av området. Med den här planlösningen får du ut maximalt av att bo i en etta då du kan skapa både sovrum och en sällskapsdel i vardagsrummet. Rejält kök med utgång till den inglasade balkongen som skapar ett extra rum. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och internet ingår i månadsavgiften! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skärv Lindhagen 1, Axvall, Skara kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Skärv Lindhagen 1

Gård/Skog
Axvall, Skara kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skara
4 195 000 kr
171 m²
5 rum
10,3 ha tomt

Med ett strategiskt bra läge- med närhet till Axevalla hästcentrum- och travbana, ligger denna hästgård med stor potential för dig som vill driva hästföretag eller för den lyxiga hobbyryttaren som vill ha tillgång till allt på hemmaplan. Axevalla är i starten på en utvecklingfas med förhoppningen av att bli en av Sveriges främsta anläggningar inom hästnäringen, ett riksgymnasie med träningsmöjligheter för både trav, ridsport och yrkesutbildning. Dessutom har du cykelavstånd till Sommarland ca 1,5 km från gården! Fastigheten som är ca 10 ha stor är uppdelad i två skiften intill varandra, där ena skiftet i huvudsak är skogshage med djupsandsbana och ridbana. På det andra skiftet finns boningshus, stall, hagar, lösdrift, ridbana med belysning och intilliggande korall som ansluter till obegränsade ridvägar. På fastigheten finns två lösdrifter, ett bra stall med 5 boxar (kan bli 8), med goda förvaringsutrymmen, spolspilta, uppbinding, sadelkammare, toalett och foderförråd samt höförråd på hela vindsplanet. På stallets baksida finns ett växthus med uppgrusat golv och fönsterpartier. Boningshuset, stallbyggnad samt förråd på fastigheten är alla uppvärmda med ett helrenoverat vattenburet uppvärmningssystem. Fastigheten ligger bara några minuter från riksväg 49 så man har bra pendlingsmöjligheter både norr och söder. Skolbussen hämtar utanför tomten, bra bussförbindelser från Sommarland alt ute vid väg 49 och Ica ligger ca 5 km bort.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ekebladsvägen 5C, Nya Staden, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Ekebladsvägen 5C

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
600 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 836 kr/mån
8 000 kr/m²

Ett renoveringsobjekt kort och gott. Här söker vi efter dig som är händig, du har med fördel vänner och familj som gillar att umgås under arbetsliknande former. Badrummet kan vara det du undantar från en renovering då det är helkaklat sedan tiden för föreningens stambyte, det är även förberett för att ha en egen tvättmaskin här inne. Balkong i söder mot innergården. Lägenheten ligger i en mycket populär förening där det mesta inklusive bredband ingår. Du bor med gångavstånd till centrum och har ett stenkast till Framnäs köpcentrum där det finns butiker, apotek, restauranger och mataffärer. Strandpromenad, badplats, utegym och uppvärmt utebad finns även det inom gångavstånd. Välkommen på vising!

  • Plus
  • Balkong
Härenegatan 8C, Lidåker, Lidköpings kommun

Härenegatan 8C

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
750 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
6 146 kr/mån
9 036 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket trivsamma och välplanerade bostad i populära föreningen Sidensvansen. Här erbjuds ett ljust och luftigt boende med ett fint kök, en balkong i söder in mot gården och ett helkaklat badrum. Här bor du i en välskött förening i ett lugnt och populärt område med närhet till skola, förskola och matbutik. Lidköpings mysiga centrum når du med cykel på några minuter. Missa inte denna pärla! Kontakta ansvarig mäklare redan i dag för mer information.

  • Plus

Visar alla 6