Mäklare Johanna Ingman

Johanna Ingman

Om mig

Att sälja eller köpa sin bostad är ofta en av de största affärerna i sitt liv. Alla affärer är unika och min ambition är att skräddarsy den bästa lösningen utefter er situation för att uppnå bästa resultat. Jag har höga krav på mig själv och jag förväntar mig att ni ställer höga krav på mig som fastighetsmäklare. För mig är det viktigt att vara engagerad och att vägleda köpare och säljare tryggt genom processen. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Valinge Rygg 32, Valinge, Varbergs kommun

Valinge Rygg 32

Villa
Valinge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 495 000 kr
135 + 111 m²
6 rum
1 540 m² tomt

I natursköna Valinge finns nu tillfälle att förvärva denna rejäla villa med vacker utsikt över natur och åkrar. Här finns fyra sovrum och två sällskapsrum och charmiga detaljer så som kakelugn, fiskbensparkett och synliga takbjälkar. Gott om praktiska extraytor i den inredda källaren. Tomten erbjuder stora lekytor för barnen och möjligheter till odling i växthus. Entrésidan har ett härligt västerläge och här kan ni njuta av eftermiddags- och kvällssolen och på baksidan av huset finns ett äldre uterum med morgonsol. Runt omkring finns det vackra och kuperade landskapet med skog, hagar och åkermark samtidigt som det endast är ca 15 km in till Varbergs centrum. Välkomna till möjligheternas boende!

Trädlyckevägen 86, Trädlyckan, Varbergs kommun

Trädlyckevägen 86

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 695 000 kr
44 m²
1 rum
2 539 kr/mån
38 523 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en riktigt yteffektiv bostadsrätt i den populära brf Trädlyckan! Bostaden som är belägen i markplan har ett smakfullt renoverat och lyxigt badrum. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är det generösa och inglasade uterummet där ni kan njuta av härliga stunder i bästa västerläge. Uterummet fyller sin funktion som extrarum större delen av året och ger plats för både matplats och loungegrupp. Den välplanerade planlösningen gör att ni fördelaktigt kan dela av allrummet med en vägg för att skapa en avskild sovalkov. Föreningen har trevliga innergårdar erbjuder bland annat övernattningslägenhet, bastu, gym och samlingslokal. Detta är ett centralt beläget boende bara ett stenkast från allt vad Varbergs centrum har att erbjuda. Med cykel nås stadskärnan på knappt 5 minuter och här finns ett brett utbud av restauranger samt nöjes-och shoppingstråk. Alldeles runt knuten finns också idrottsanläggningar, simhall, motionsslingor och fina strövområden som skapar fina förutsättningar till ett varierat och aktivt friluftsliv. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Uteplats
Bagarevägen 5, Bua, Varbergs kommun

Bagarevägen 5

Villa
Bua, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
5 195 000 kr
185 + 113 m²
8 rum
1 209 m² tomt

Med ett högt och fint läge med utsikt över Bua hamn erbjuds nu en unik och delvis arkitektritad villa som renoverats smakfullt de senaste åren. Här finns gott om plats för den stora familjen med goda möjligheter till att hyra ut delar av huset. Här finns två olika entréer och separata parkeringsplatser. Villan med två plan i souterräng har moderniserats de senaste åren och det övre planet erbjuder rymliga sociala ytor samt tre till fyra sovrum. Huset är trevligt beläget i en vinkel och en stor terrass i västerläge som samlar både familj och vänner. Souterrängplan med sin egna separata entré skapar goda möjligheter till uthyrning eller varför inte ett generationsboende? Här finns två sovrum, kök, allrum, wc, duschrum och bastu samt goda förvaringsutrymmen, tvättstuga och ett inbyggt garage. Trädgården är lättskött och rymlig och här finns goda möjligheter till odling för den som önskar. Närliggande busshållplats och en kort promenad tar er ner till Bua hamn. I Bua bor ni natur- och havsnära med närhet till många härliga badplatser i en lantlig miljö samtidigt som ni har närheten till både Varberg, Kungsbacka och Göteborg. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3