Mäklare Helge Winberg

Helge Winberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torggatan 18, Stadskärnan, Vaxholms kommun
  • Budgivning pågår

Torggatan 18

Villa
Stadskärnan, Vaxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm

11 500 000 kr

111 m²

5 rum

238 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! FLEXIBELT TILLTRÄDE! VISNING 26/3! Förnimma doften av hav, känslan av småstad och natur i härlig miljö. Tänk dig att sommartid kunna svepa en handduk runt dig och gå ner och ta ett morgondopp och sedan kunna ta pendelbåt in till Stockholm. Nu finns möjligheten att förvärva detta fantastiskt vackra hus på Torggatan mitt i centrala Vaxholm. Väldisponerade kvadratmeter fördelat på tre plan med genomgående exklusiv och häftig känsla. Grönskande trädgårdstomt med idyllisk innergårdskänsla. Fantastiskt miljö med fin omgivning. På entréplan har vi husets sociala ytor med välutrustat kök som har fina materialval och en otroligt vacker gjutjärnskamin stående på det exklusiva marmorgolvet. Den härliga och generösa matplatsen knyter samman luftig planlösning mot vardagsrum. Fantastiskt ljusinsläpp från samtliga fönsterpartier och den takhöjd som ger känsla av oslagbar rymd i den charmiga spiraltrappan som satt husets prägel. Generös hall med plats för det man kan önska. Fint och exklusivt badrum med tvättpelare. Ovanvåningen är inredd som familjens egna privata plan. Här finner du det generösa sovrummet samt en tilltaget badrum med badkar. Vindsvåningen känns självklar att disponeras som en plats för avslappning och ro! Här bor du mitt i stadskärnan med gångavstånd till puls, natur och hav! Vaxholm, Skärgårdens huvudstad, erbjuder ett stort utbud av natur, badplatser, restauranger, butiker, matbutiker, motionsspår, padelbanor, tennisbanor, lekplatser, förskolor och skolor. Här erbjudes mycket bra kommunikationer. Möjligheterna att pendla till stan med Waxholmsbåtarna gör det till den skärgårdsidyll den är känd som. Varmt välkomna att höra av er vid intresse! Fastighetsmäklare Helge Winberg 070-541 79 07

  • Uteplats
Kullaskogsvägen 9, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun

Kullaskogsvägen 9

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm

3 000 000 kr

82 m²

4 rum

5 679 kr/mån

36 585 kr/m²

- SJÖUTSIKT - HISS - FJÄRRVÄRME - INGLASAD BALKONG - FRITT LÄGE - I Kullaskogen, ett lugnt och trevligt område, välkomnas du in i denna trivsamma lägenhet. En bostad där varje kvadratmeter nyttjas optimalt. Här bor du på ca 82 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Inglasad balkong, fin sällskapsdel med stora fönsterpartier, tre sovrum, badrum och separat gästtoalett. Bredband via fiber och möjlighet att hyra parkering på gården. Källarförråd, tvättstuga och minigym finns i samma hus.

  • Balkong
  • Hiss
Trossvägen 49, Löjvik, Vaxholms kommun
  • Sön 26 mar kl 14:45

Trossvägen 49

Lägenhet
Löjvik, Vaxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm

3 300 000 kr

93,5 m²

3 rum

4 972 kr/mån

35 294 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - GAVELLÄGE - SOLRIK UTEPLATS - UPP TILL 4 SOVRUM Med ett fint gavelläge finner ni detta attraktiva radhus om 93,5 kvm i populära Löjvik! Här bor man i ett barnvänligt skärgårdsområde nära vacker natur med närhet till bad och hav, mataffär och bekvämt avstånd till kommunikationer, skola och förskola. Bostaden erbjuder ett boende för den stora familjen med bra umgängesytor, kök och vardagsrum samt sovrum/arbetsrum på entréplan, tre sovrum på övre plan varav ett med walk-in-closet, två badrum med fönster, egen tvättstuga. Två uteplatser, en på entrésidan och en utanför vardagsrummet med gott om plats för stort socialt umgänge samt bra förråd i direkt anslutning. Vaxholm, Skärgårdens huvudstad, erbjuder ett stort utbud av natur, badplatser, restauranger, butiker, matbutiker, motionsspår, padelbanor, tennisbanor, lekplatser, förskolor och skolor. Möjligheterna att pendla till stan med Waxholmsbåtarna gör det till den skärgårdsidyll den är känd som. Varmt välkomna att höra av er vid intresse! Fastighetsmäklare Helge Winberg 070-541 79 07

  • Plus
  • Uteplats
Trossvägen 3, Resarö, Vaxholms kommun
Trossvägen 3, Resarö, Vaxholms kommun, bild 2
Trossvägen 3, Resarö, Vaxholms kommun, bild 3

Trossvägen 3

Radhus
Resarö, Vaxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm

3 495 000 kr

94 m²

3 rum

4 743 kr/mån

37 181 kr/m²

Perfekt planerad 3-4:a om 93,5 kvm i populära Löjvik! Här erbjuds en bostad fördelat på kök med föredömliga förvaring och avlastningsytor, väl tilltaget vardagsrum, två badrum varav ett på nedre plan och ett på övre, tvättstuga samt tre bra planerade sovrum. Sjöutsikt från sovrummen på övre plan. Avlastningsparkering intill huset och intill husknuten finns lekplatser och en kort promenad leder er till förskolor, skola, busshållplats och ICA Resarö. Naturområdet Killingen ligger nära, liksom badplats och båtklubb. Kontakta Helge Winberg för bokning av privat visning. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Tre Fiskares väg  - Resarö, Vaxholm, Vaxholms kommun

Tre Fiskares väg - Resarö

Tomt
Vaxholm, Vaxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm

8 000 000 kr

2 040 m² tomt

Trädgårdstomt i attraktiva Storäng på södra delen av Resarö. Belyst gång- och cykelväg både till Vaxholm och till centrala Resarö samt till Engarn med busskommunikation till Stockholm. Utdrag ur detaljplanen: Bebyggelsen i Storäng är tillkommen under en lång tidsperiod och är därför inte enhetlig till sin karaktär. I Storäng är det, enligt Stockholms läns museums kulturmiljöutredning, förutom enskilda byggnader, områdets helhetskaraktär med de stora trädbevuxna tomterna med sina enkla, låga staket och grindar i den kuperade terrängen samt de grusbelagda vägarna som är värdebärande. Till hela Resarös karaktär hör det lantliga vägnätet med smala körbanor, diken, häckar med mera. I bebyggelseområdena dimensionerades vägarna med tanke på sommarbruk och utan tanke på framtida biltrafik. En viktig del av kulturmiljön är även de bryggor och båthus som är ett självklart inslag i den skärgårdsmiljö som Storäng utgör.

Visar alla 5