Mäklare Mårten Holm

Mårten Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Safirgatan, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Safirgatan

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
OBOS i Sverige

2 470 000 kr

43 m²

2 rum

4 162 kr/mån

57 442 kr/m²

Perfekt planerad tvårummare som går att köpa med OBOS Deläga. Kök och vardagsrum i luftigt öppen planlösning. Plats för såväl matbord som soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet finner ni även utgång till bostadens härliga balkong. Det rofyllda sovrummet har hel garderobsvägg för god förvaring. Välplanerat badrum med duschhörna.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Safirgatan, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Safirgatan

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
OBOS i Sverige

3 395 000 kr

70 m²

3 rum

6 030 kr/mån

48 500 kr/m²

Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS. Mycket trivsam genomgångstrea med stor och härlig balkong samt mysig uteplats mot innergård. Här erbjuds stora sociala ytor med de två sovrummen i varsin del av bostaden. Det ena sovrummet mot balkongen och det andra med utgång till uteplatsen. Välplanerat badrum med duschhörna.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Safirgatan, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Safirgatan

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
OBOS i Sverige

3 890 000 kr

84 m²

4 rum

6 998 kr/mån

46 310 kr/m²

Familjevänlig fyrarummare med gavelläge och optimal planlösning. Stora sociala ytor med kök och vardagsrum i halvöppen lösning. Från köket finner ni bostadens generöst tilltagna balkong. Tre rofyllda sovrum, separerade i bostadens olika delar. Rymligt badrum samt extra wc.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lansengatan, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Lansengatan

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
OBOS i Sverige

3 995 000 kr

84 m²

4 rum

6 998 kr/mån

47 560 kr/m²

Familjevänlig fyrarummare med gavelläge och optimal planlösning. Stora sociala ytor med kök och vardagsrum i halvöppen lösning. Från köket finner ni bostadens generöst tilltagna balkong. Tre rofyllda sovrum, separerade i bostadens olika ändor. Rymligt badrum samt extra wc.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Radhusblicken 5, null, Uppsala kommun
 • 5 lediga bostäder

Radhusblicken 5

Radhus
Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

6 095 000 kr

135 m²

5 rum

Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 5 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck på Greta Arwidssons väg. Här blandar vi kedjehus om 135 kvm med carport och radhus om 119 kvm. Samtliga med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Bor du här kan du njuta av närhet till skogsområde och öppna fält. Husen har en modern och stilren arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med stående träpanel och kulörerna går i blått och gult med accentfärger i vitt och grått.

 • Nybyggnadsprojekt
Greta Arwidssons Väg 127, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 127

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

6 645 000 kr

135 m²

5 rum

Köp nu och få solceller på köpet. Ett charmigt kedjehus med uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan och dessutom har du en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Här kan du välja uteplats efter väder, vind och humör. Huset har ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum om familjen växer. Välkommen till din nya verklighet! Huset har en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta och för dig med gröna fingrar finns gott om plats för ett eget trädgårdsland. Tomten ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan leka och springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Även till etapp fem planerar vi någonting roligt. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 111, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 111

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

6 095 000 kr

119 m²

4 rum

Radhus med en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Köp nu och få solceller på köpet. Välkommen till din nya verklighet! Huset har en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta och för dig med gröna fingrar finns gott om plats för ett eget trädgårdsland. Tomten ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan leka och springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Även till etapp fem planerar vi någonting roligt. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 109, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 109

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

6 095 000 kr

119 m²

4 rum

Ljust och härligt radhus med en flexibel planlösning. Köp nu och få solceller på köpet. Huset har en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Välkommen till din nya verklighet! Huset har en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta och för dig med gröna fingrar finns gott om plats för ett eget trädgårdsland. Tomten ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan leka och springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Även till etapp fem planerar vi någonting roligt. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 107, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 107

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

6 095 000 kr

119 m²

4 rum

Köp nu och få solceller på köpet. Radhus med en flexibel planlösning som passar familjer. Huset har en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Huset har en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta och för dig med gröna fingrar finns gott om plats för ett eget trädgårdsland. Tomten ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan leka och springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Även till etapp fem planerar vi någonting roligt. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 99, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 99

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

6 645 000 kr

135 m²

5 rum

Charmigt kedjehus på med ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport. Köp nu och få solceller på köpet. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Här kan du välja uteplats efter väder, vind och humör. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum om familjen växer. Välkommen till din nya verklighet! Huset har en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta och för dig med gröna fingrar finns gott om plats för ett eget trädgårdsland. Tomten ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan leka och springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Även till etapp fem planerar vi någonting roligt. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar alla 10