Mäklare Linda Gasslander

Linda Gasslander

Om mig

Jag brinner för min yrkesroll som mäklare. Min målsättning är alltid att överträffa mina kunders förväntningar. Jag ser varje affär och kontakt som unik och har stor erfarenhet för en lyckad försäljning! För att utmana branschen jobbar jag 100% tillsammans med min kollega Johannes Midbjer. Detta ökar vår tillgänglighet, kunskap och vi når ut till en större marknad samt att vi kan möta fler kunders efterfråga och behov. Tveka inte att kontakta mig om ni går i köp- eller säljtankar. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsdungegatan 1D, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Skogsdungegatan 1D

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

1 850 000 kr

81 m²

4 rum

5 988 kr/mån

22 840 kr/m²

Bilen parkerar ni bekvämt på er egna parkeringsplats innan ni tar trapporna upp till denna fina bostad belägen på en hörna i huset. När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus och rymd samt bra med plats till förvaring i rymlig klädkammare. På golvet vilar ett vackert genomgående parkettgolv. Köket erbjuder gott om arbetsytor och en full utrustad maskinpark bestående av kyl, frys, ugn, spis, spisfläkt och diskmaskin. Köket knyts ihop med vardagsrummet med en fin matplats vid stort fönster. Vardagsrummet är socialt med gott om plats till härliga sällskapsytor. En bostad som passar den lilla samt den stora familjen då här finns tre rogivande sovrum i olika storlekar. Badrummet är stort och ljust utrustat med dusch, wc, handfat, torktumlare och tvättmaskin. Varmt välkomna hem! På Skogsdungegatan 1D bor Ni på kanonläge i familjära Ödåkra med härliga gång- och cykelvägar. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vackra naturområden och utmärkta kommunikationer samt skola inom några minuters gångavstånd. Fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor. Här bor ni i ett trevligt och trivsamt område med en skön mix av lägenheter och villor med omedelbar närhet till Väla centrum och sitt stora utbud samt promenadavstånd till Spritan. På bekvämt avstånd har ni även busshållplatser, tågstation men även lummiga naturområden inom kort avstånd. Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten!

  • Balkong
Askevägen 13, Bjuv, Bjuvs kommun

Askevägen 13

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

2 150 000 kr

100 m²

3 rum

831 m² tomt

Missa inte denna välskötta villa som ni finner på en lugn gata i ett trivsamt område. Här presenteras en välplanerad villa som skiljer sig från mängden! När ni kliver in i bostaden möts ni av en funktionell hall med bra med utrymme till förvaring. Från hallen tar ni er vidare till det inbjudande köket vilket bjuder in till matlagning. Ett modernt och ombonat kök med gott om arbetsytor och plats till förvaring. I köket har ni plats till en trivsam matplats vid stort vackert fönster. Därefter tar ni er in i det trivsamma vardagsrummet, med vacker kamin och här möblerar ni enkelt med soffgrupp och TV. Innan ni tar trappan upp till ovanvåningen badrummet vilket är utrustat med duschkabin, wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare. På golvet har ni golvvärme för ökad komfort. Sovrummen hittar ni på våning två vilka båda är rogivande och rymliga. I sovrummen har ni plats till förvaring. Trädgården är härlig med bra med plats för egna planteringar och härliga gräsytor. På tomten har ni i ett trivsamt uterum med anslutande pool för varma sommardagar. Sist har ni även en stuga för gäster eller varför inte nyttja detta som en ateljé eller hobbyrum? Askevägen 13 finner ni på ett fint naturnära område med grönytor och lekplats i nära anslutning till fastigheten. Ett utmärkt läge för er som vill bo med närhet till natur och by!

Handelsmansgatan 2B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 2B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

795 000 kr

31,5 m²

1 rum

2 775 kr/mån

25 238 kr/m²

LÅG MÅNADSAVGIFT; FINT LJUSINSLÄPP; BALKONG I VÄSTER; HÖG STANDARD! Handelsmansgatan 2B hittar du på ett trevligt och uppskattat läge på Eneborg. Runt husknuten har du fina grönområden , matbutik samt busshållsplats. Bilen parkerar du bekvämt på någon av de gratis parkeringar som finns i området (parkeringsplatser finns i förening med separat kösystem) När du tagit trapporna upp till denna trevliga bostad kliver du in i en modern och ljus bostad. Hallen är rymlig och har bra med plats till förvaring. Takhöjden är rejäl vilket gör bostaden ljus och luftig. Till vänster från hallen finner du det fina badrummet (tvättmaskin finns) vilket är helkaklat av föreningen vid stambytet. Längre in i bostaden finner du köket vilket är ljust och modernt vilket knyts ihop med resten av bostaden med en fin matplats. Köket erbjuder bra med plats till förvaring, bra arbetsytor och full maskinell utrustning. Stora fönster tillför bra med ljus. Vardagsrummet är optimalt för umgänge, ett stort och trivsamt rum som även här erbjuder plats till soffgrupp. Möjlighet att skärma av sovalkoven till en rogivande ostörd plats är möjligt. Den härliga balkongen når du från vardagsrummet och den ligger i direkt västerläge. Här kan du njuta av solen i goda vänners sällskap! ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG!

  • Balkong
Assarinas väg 8, Jonstorp, Höganäs kommun

Assarinas väg 8

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

6 295 000 kr

143 m²

4 rum

761 m² tomt

Nu erbjuds en vacker och välplanerad enplansvilla i toppskick. Här bor du i absolut bästa solläge med underbara oaser att umgås och njuta på. Efter att du parkerat bilen bekvämt på uppfarten eller i garaget tar du steget in i denna moderna villa. Hallen erbjuder bra med förvaring och leder er vidare in till kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds stor social yta, öppet upp i nock, öppen spis och en fantastisk rymd tillsammans med stora fönsterpartier med utgång till trädgården. Vidare in i bostaden finner du idag två generösa sovrum, två elegant badrum och stor tvättstuga som förenklar vardagens bestyr. Sist men inte minst har du den trivsamma trädgården med orangeri, mysiga oaser att njuta och umgås på samt fina planteringar. En modern trädgård vilken är inramad med snyggt staket och är helt insynsskyddad. Trädgården ligger i perfekt sydvästläge med utgång från vardagsrummet. Här har du pool, orangeri, mysig pergola och fina planteringar. Missa inte chansen till detta trivsamma boende, varmt välkommen hem! Det är underbart att bo och leva i Jonstorp. Havet ligger på behagligt gångavstånd där kan du njuta av ett uppfriskande bad. Områdets natursköna promenadstråk gör det lite lättare att ta sig ut på en motionsrunda eller cykeltur. Jonstorp är barnvänligt med lugna gator och gångavstånd till förskolor och skola. Här har du också närhet till fritidsaktiviteter så som fotbollsarena och ishall. Vardagslivet underlättas då boendet ligger på promenadavstånd från livsmedelsbutik, restauranger och busshållplats. Snabbt och smidigt tar du dig ut till 112:an mot Höganäs/Ängelholm eller Helsingborg.

Älvkvarnsgatan 129, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Älvkvarnsgatan 129

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

2 295 000 kr

80 m²

3 rum

4 656 kr/mån

28 688 kr/m²

BEKVÄMT BOENDE I MARKPLAN MED UTEPLATS OCH TRÄDGÅRD!! I avgiften ingår dessutom värme och vatten. Kostnad förTele2 tillkommer varje månad till en förmånlig kostnad om 250 kr. I välskött förening ges nu äntligen möjligheten att bli ägare av denna trivsamma bostad på en hörna och i markplan (KAN DET BLI BÄTTRE?!). Här kan ni parkera bilen på ett bekvämt avstånd från bostaden och med egen ingång skapas en radhuskänsla. Utöver dessa fördelar har bostaden även en underbar uteplats med trädäck samt en mindre trägård på baksidan som passar utmärkt till mindre odlingar för dig med gröna fingrar. Denna trevliga bostad välkomnar er in med grönskande framsida med praktiskt förråd i direkt anslutning till entrén. Väl inne i bostaden möts ni av en generös hall med plats att hänga av ytterkläderna. Direkt till vänster finner ni det stora badrummet vilket är kombinerat med tvättmöjligheter. Bostaden erbjuder därefter god förvaring i stor klädkammare. Vidare har ni det rogivande sovrummet vilket också har gott om förvaring i fina garderober. Därefter kliver ni in i ett rymligt och välhållet kök med plats för matbord med utsikt över framsidan. Maskinparken består av spis, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Köket och vardagsrummet knyts ihop och vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder att umgås. Här har man valt att nyttja större delen av rummet socialt och skulle ni önska ännu ett rum är detta ordnat med hjälp av en vägg (se alternativ planlösning). Då bostaden är på en hörna tillförs extra mycket ljus till bostaden. Bilen parkerar ni bekvämt i nära anslutning till bostaden. För gäster finns gästparkering. På Fredriksdal bor ni med närhet till all tänkbar service, fina promenad områden och på promenadavstånd och kollektivtrafiken går regelbundet ner till centrum. Missa inte chansen till detta trivsamma boende!

  • Balkong
  • Uteplats
Domaregatan 6B, Elineberg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Domaregatan 6B

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

1 695 000 kr

79 m²

4 rum

4 757 kr/mån

21 456 kr/m²

Attraktiv fyra på kanonläge på Domaregatan! Här bor Ni billigt och bekvämt med genomgående ljusinsläpp, hemtrevligt och trivsam planlösning. Addera optimalt sydvästläge på den soldränkta, stora balkongen och Ni har hittat ert nya hem - Äntligen! Här har ni en hemtrevlig bostad vilket är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten. Lägenheten är hemtrevlig och i bra skick. Hallen är stor och erbjuder bra med plats till förvaring. Köket är inbjudande och välplanerat med utrymme för matplats. Från köket har ni ingång till det underbara vardagsrummet. Här är generösa ytor och det inryms enkelt ett soffmöblemang och matplats. Från vardagsrummet har ni utgång till den trivsamma balkongen som ni har i underbart sydvästläge. Har kan ni spendera soliga dagar från tidig vår till sen höst. Vidare i bostaden har ni badrummet vilket är stilrent och utrustat med duschkabin, kommod, badrumsskåp och wc. Därefter har ni funktionell klädkammare och tre rogivande sovrum. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan och i föreningen finns både samlingslokal och gym. Här bor Ni i ett lugnt område med naturen i Ramlösa Brunnspark alldeles i närheten med sina vackra promenadstråk och härliga grönområden perfekta för picknick. Bra kommunikationer i form av både buss och tåg (Ramlösa Station ligger bara några minuters promenad från bostaden). För pendlaren nås E6:an på bara några få minuter. Välkomna till HSB Brf Huslyckan - en omtyckt förening på kanonläge!

  • Balkong
Smedjegatan 20, Höganäs, Höganäs kommun

Smedjegatan 20

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

5 495 000 kr

133 m²

5 rum

478 m² tomt

Varmt välkomna till Smedjegatan 20 och detta vackra hem. Här bor ni med närhet till vackra omgivningar på ett eftertraktat läge. Med sundet som granne och närhet till skola och service är detta ett utmärkt boende. När ni öppnar ytterdörren kliver ni in i den välkomnande och ljusa hallen. Här har ni bra med utrymme till förvaring av ytterkläder. Bostaden har ett inbjudande ljusinsläpp genom vackra fönster och en väl tilltagen takhöjd. Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum samspelar fint och här spenderar man gärna tiden med när och kära. Köket är modernt och har en anslutande stor matplats vilket knyts ihop med vardagsrummet. Har kan ni stå i köket och njuta av utsikten. På entréplan har ni vattenburen golvvärme vilket höjer komforten i detta trivsamma boende. Vidare på entréplan hittar ni det rogivande sovrummet med bra förvaringsmöjligheter. Vidare har ni ett stort badrum utrustat med dusch, kommod, WC och golvvärme (el). Innan ni tar trappan upp till ovanvåningen kliver ni in i ett bra utrymme som passar utmärkt som kontorshörna eller varför inte en rogivande läshörna? En trappa upp i huset har ni två rogivande sovrum samt en härlig sällskapsyta. Ett av sovrummen har dessutom ingång till toaletten vilket är utrustat med wc och handfat. Även från ovanvåningen har ni en härlig utsikt över sundet. Källaren når ni från uterummet och här har ni bra med utrymme till förvaring samt en rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och diskbänk. Uterummet är vinterbonat och stort och härligt. Har kan ni möblera med loungegrupp och matplats om det är en önskan för er. En härlig plats att förlänga sommartiden från tidig vår till sen höst. Från uterummet kliver ni ut på det härliga trädäcket med nedsänkt pool. Här spenderar ni gärna sommardagarna och njuter av lugnet och solen. Har kan ni följa solen från förmiddagen till sen kväll. I väster finns dessutom en del av trädgården där ett fint orangeri hade gjort sig fint med tanke på det ostörda och fina läget. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Bärnstensgatan 41A, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 41A

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

775 000 kr

35 m²

1 rum

3 098 kr/mån

22 143 kr/m²

VÄLPLANERADE KVADRATMETER; STAMBYTT; BRA MED FÖRVARING! När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus och rymd samt otroligt bra med plats till förvaring. Köket erbjuder gott om arbetsytor och en maskinpark bestående av kyl, frys, ugn, spis och spisfläkt. Vidare finner ni vardagsrummet vilket är socialt och inbjudande med plats till härlig sällskapsyta. En bostad som passar den lilla samt den stora familjen då här finns mysigt separat sovrum och badrum vilket är stilrent och renoverades av föreningen vid stambytet. På Bärnstensgatan 41A bor Ni på kanonläge på Ättekulla med härliga gång- och cykelvägar. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vackra naturområden och utmärkta kommunikationer samt skola inom några minuters gångavstånd. Fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor. Här bor ni i ett trevligt och trivsamt område med en skön mix av lägenheter och villor och med omedelbar närhet till bland annat matbutik, apotek, busshållplatser, tågstation men även lummiga parker inom kort avstånd. Varför inte ta en joggingtur till Råå hamn - där finns det bra motionsspår eller varför inte rasta hunden? Ta med dig hela familjen eller en vän och ge er ner till city och ut bland butiker, restauranger, caféer och barer - eller varför inte hoppa på någon av båtarna som tar er fram och tillbaka över Öresund? Detta är en bostad ni absolut inte får missa - anmäl ert intresse redan idag!

Storgatan 21, Ekeby, Bjuvs kommun

Storgatan 21

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

4 500 000 kr

170 m²

5 rum

1 165 m² tomt

Varmt välkomna till Storgatan 21 och denna gedigna villa. Här bor ni med närhet till vackra omgivningar på ett centralt läge. Med gångväg till förskola och skola och ett bra serviceutbud är detta ett utmärkt boende. I närområdet har ni bra med bussförbindelser och bilarna parkerar ni bekvämt på den stora uppfarterna i anslutning till huset. Därefter kliver ni in den välkomnande och ljusa hallen. Bostaden har ett genomgående ljusinsläpp med flertalet fönster samt en väl tilltagen takhöjd. Köket är vackert och här kan man laga stora måltider till nära och kära då det är ett välutrustat kök med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket har direkt anslutning till stor sällskapsyta för stort matbord och soffgrupp. På golvet vilar ett vackert trägolv. Vidare på entréplan hittar ni ett lyxigt sovrum med anslutande separat badrum. Gäst-WC, tvättrum och mindre sovrum har ni dessutom på entréplan. På våning två har ni två trivsamma sovrum samt ett härligt allrum. Här erbjuds bra med förvaring i klädkammare och i garderober. På våning två finner ni även ett fint badrum. Källaren kan ni disponera efter behov, idag nyttjas källaren enbart till förvaring. På tomten har ni ett attefallshus i två våningar som funkar utmärkt för uthyrning alternativt som generationsboende. Här har ni ett fint badrum, kök och vardagsrum. En trappa upp har ni två sovrum ett av dem lite mindre. Trädgården är stor och här är det bara fantasin som sätter stopp. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Kristinelundsgatan 11, Miatorp, Helsingborgs kommun

Kristinelundsgatan 11

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

850 000 kr

44,5 m²

1 rum

3 642 kr/mån

19 101 kr/m²

NYTT PRIS; LÅG MÅNADSAVGIFT; INGLASAD BALKONG I VÄSTER; MODERNT BADRUM; FINT KÖK! Kristinelundsgatan 11 hittar du på ett trevligt och uppskattat läge på Miatorp. Runt husknuten har ni fina grönområden, matbutiker samt busshållsplats. På bekvämt avstånd finner ni även stranden och trivsamma Råå. Bilen parkerar du bekvämt på någon av de gratis parkeringar som finns i området (parkeringsplatser finns i förening med separat kösystem) När du tagit hissen upp till våning tre kliver du in i denna trevliga bostad med välplanerade kvadratmeter. Hallen är rymlig och har bra med plats till förvaring. Takhöjden är väl tilltagen vilket gör bostaden luftig. Till höger från hallen finner du det fina badrummet vilket är helkaklat av föreningen vid stambytet. Här har ni dusch, kommod, handdukstork, WC samt att här är förberett för tvättmaskin. Rakt fram har du köket vilket är ett modernt HTH-kök. Här finns bra med plats till förvaring samt gott om arbetsytor. Stora fönster tillför bra med ljus och här finns utrymme till en större matplats. Vardagsrummet är optimalt för umgänge ett stort och trivsamt rum som även här erbjuder plats till både soffa och matbord om de önskas. Möjlighet att skärma av en del till en rogivande sovdel finns. I vardagsrummet har du även praktisk förvaring i inbyggda garderober. Det stora fönsterpartiet tillför rikligt med ljus till lägenheten. Den härliga inglasade balkongen når du från vardagsrummet och den ligger i direkt västerläge. Här kan du njuta av solen i goda vänners sällskap. Omgivningarna är grönskande och rogivande. ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 21B, Ekeby, Bjuvs kommun

Storgatan 21B

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

2 200 000 kr

72 m²

4 rum

405 m² tomt

På Storgatan 21B bor ni omgivna av trevliga grannar och en underbar natur. Här flyttar ni in i en välplanerad villa med härlig sällskapsyta i vardagsrum samt i fint uterum i trädgården. Utöver detta har denna fina välskötta villa ett modernt kök med helkaklat badrum och hela tre rogivande sovrum. I källaren finns ett hobbyrum och en funktionell tvättstuga. Den härliga trädgården på husets baksida ligger i underbart västerläge med flera trivsamma oaser. Här har ni härliga plana gräsytor för lek och spring samt att här kan ni njuta av solens strålar i stort sätt hela dagen. På framsidan har ni uppställningsplats för bilarna. Huset är beläget på ett utmärkt läge med promenadavstånd till förskola, skola, busshållsplats och matbutik. Här bor ni fantastiskt bra i ett välskött hus där det bara är att flytta direkt in med närhet till både by och stad, välkommen hem till Ekeby!! Anmält ert intresse redan idag, innan det är försent!

Umeågatan 8B, Rosengården, Helsingborgs kommun

Umeågatan 8B

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

1 495 000 kr

75 m²

3 rum

4 656 kr/mån

19 933 kr/m²

VÅNING TVÅ; UPPSKATTAT LÄGE; GENOMGÅENDE LJUSINSLÄPP! Nu är ni varmt välkomna till denna trivsamma bostad om tre rum och kök. Här bor ni på våning två i en välskött förening. Bostaden är välplanerad med ett praktiskt kök, två rogivande sovrum, socialt vardagsrum samt en härlig balkong. Med ett genomgående ljusinsläpp och en härlig inglasad balkong är detta ett boende som passar yngre som äldre. På Umeågatan 8B bor ni på ett trevligt läge som erbjuder cykelavstånd till stan och dess utbud, runt hörnet har ni busshållsplats och omgivningen är grönskande och trivsam. Här kommer ni att trivas och kunna koppla av i ett lugnt och naturskönt område med vacker inbäddad grönska. Anmäl ert intresse redan idag!

  • Balkong
Östergatan 20, Ekeby, Bjuvs kommun

Östergatan 20

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

2 995 000 kr

134 m²

5 rum

700 m² tomt

Varmt välkomna till Östergatan 20 och denna gedigna villa. Här bor ni med närhet till vackra omgivningar på ett trivsamt läge. Med gångväg till förskola och skola och ett bra serviceutbud är detta ett utmärkt boende. I närområdet har ni bra med bussförbindelser och bilarna parkerar ni bekvämt på en av de två fina uppfarterna i anslutning till huset. Därefter kliver ni in den välkomnande och ljusa hallen. Bostaden har ett genomgående ljusinsläpp genom vackra fönster och en väl tilltagen takhöjd. Köket är vackert (installerat 2020/2021) och har en anslutande stor matplats och rymligt vardagsrum. På golvet vilar en vacker fiskbens parkett och väggarna är fint målade i en vacker kulör. Vidare på entréplan hittar ni ett lyxigt badrum utrustat med dusch, badkar, kommod, WC och tvättmöjligheter. På våning två har ni tre rogivande sovrum samtliga i olika storlek och planlösning. Även på detta våningsplan har ni ett elegant helkaklat badrum utrustat med dusch, kommod och wc. Källaren kan ni skapa efter era egna behov, en rejäl källare med gott om utrymmen där bara er fantasi sätter stopp! Trädgården är stor och insynsskyddad och här är det bara fantasin som sätter stopp. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Dalhemsvägen 17C, Dalhem, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 17C

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

995 000 kr

80 m²

3 rum

6 552 kr/mån

12 438 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerumslägenhet som ni finner ostört på våning två med välplanerade ytor, rummen erbjuder goda ytor och genomgående för lägenheten är ett härligt ljusinsläpp med fönster i olika vädersträck. Bostaden har även en underbar balkong! Du möts först av hallen med generösa möjligheter för att hänga av dig ytterkläderna och förvara skor, möjlighet till ännu mer förvaring finns naturligtvis. Från hallen når du förutom kök hemmets vardagsrum som är stort med god sällskapsyta för både soffgrupp och matdel. Köket har många goda egenskaper, här kan du förvara mängder i skåp och lådor samtidigt som du har goda arbetsytor till kökets alla sysslor. Det bästa med köket är att du får plats med en matgrupp vid fönsterpartiet. Utgången till den inglasade balkongen når ni från köket. Lägenheten har ett badrum (detta kommer stambytas inom närmsta åren). Till detta har ni två fina rogivande sovrum. I ett separat hus på gården finns också möjlighet att tvätta i en stor fräsch tvättstuga och här finns även ett välutrustat gym att använda under tiden. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. I Brf Kjellstorp bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta. Här finns fina grönområden för trevliga promenader. Området har närhet till förskolor, skolor, butiker och goda kommunikationer. Välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

  • Balkong

Visar alla 14