Mäklare Sandra Berntsson

Sandra Berntsson

Om mig

Jag möter utmaningar med ett engagerat leende och drivs av energin jag får i kundmöten. Jag kombinerar respekt för processen med en djup förståelse för människor. Med min passionerade drivkraft ger jag varje affär min fulla uppmärksamhet. Mitt mål? Att se två nöjda parter i varje affär. Jag älskar att hjälpa till att uppfylla bostadsdrömmar! Jag förmedlar inte bara fastigheter utan skapar också värdefulla relationer. Du kan lita på mig för engagemang, integritet och resultat. Varmt välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jakobs väg 2, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 2

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
600 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/6
4 822 kr/mån
7 407 kr/m²

Välkommen till Jakobs väg på Charlottesborg, där denna välplanerade 3-rumslägenhet erbjuder en bekväm och modern livsstil. Med sin yta på 81 kvadratmeter och belägen på andra våningen, erbjuder bostaden en perfekt kombination av rymlighet och bekvämlighet. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, vilket gör det både enkelt och smidigt att ta sig runt i Kristianstad och dess omgivningar. Dessutom kan du känna dig trygg i den välskötta föreningen med stabil ekonomi, vilket ger dig en stabil och långsiktig boendesituation. Interiören är ljus och fräsch med stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Köket är stilrent, utrustat med allt du behöver för att laga goda måltider. Badrummet är renoverat på senare år och har badkar och plats för tvättmaskin och torktumlare om man önskar. Charlottesborg är ett centrumnära område som erbjuder närhet till grönområden, skolor, restauranger och affärer. Här finns något för alla, oavsett intresse eller ålder. Välkommen att boka en visning och upptäcka potentialen i denna bostad. Här finns möjligheten till ett bekvämt och modernt boende.

  • Balkong
  • Hiss
Björkvägen 5A, Kristianstad - Parkstaden, Kristianstads kommun

Björkvägen 5A

Lägenhet
Kristianstad - Parkstaden, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 884 kr/mån
26 319 kr/m²

Björkvägen, mitt i omtyckta Parkstaden. Ett område mitt i stan men som ändå ligger lite för sig självt. Här trivs man med närheten till stadens utbud och lika nära till rekreation i Björketskogens omtyckta miljö. Exteriört finner vi en välskött byggnad med parkeringsplatser precis utanför (separat kö). Interiört finner vi en ovanligt ljus och luftig bostad. Tack vare sitt läge högst upp och sin öppna planlösning med fönster åt tre väderstreck blir interiören magiskt ljus och härlig. Vardagsrum, matplats och kök ligger i ett U och har även utgång till balkongen. Två sovrum, båda stora nog för att rymma dubbelsäng samt en välkomnande hall med riktigt fräscht badrum. Denna vill du gärna boka visning på. Varmt välkommen!

  • Balkong

Visar alla 2