Mäklare Henrik Björkman

Henrik Björkman

Om mig

Henrik Björkman heter jag och arbetar på Svenska Mäklarhuset i Upplands-Bro. Förutom att jag bor i kommunen är jag också uppvuxen här, det gör att jag har god kännedom om alla guldkorn som området har att erbjuda. Jag beskrivs som målmedveten, noggrann och lyhörd. Tveka inte att höra av dig, jag är bara ett telefonsamtal bort. Eller varför inte komma in till vårt trevliga kontor på Torget 2A!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lantmätarvägen 27, Bro/Gamla Bro, Upplands-Bro kommun

Lantmätarvägen 27

Lägenhet
Bro/Gamla Bro, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 595 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 3/3
2 568 kr/mån
26 717 kr/m²

Välkommen till den här välplanerade 2:an med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i mycket omtyckta Brf Prosten som är en av Bros bästa förening. Här bor du med fin utsikt över föreningens gröna innergård med stora gräsytor, grill-och lekplatser. En ljus och fin lägenhet med gavelläge och lättmöblerade rum. Badrum med fönster och en mysig balkong i sydvästligt läge som blickar ut över innergården. Med gångavstånd till tåg, natur och service bor du väldigt centralt. Parkering finns för 170kr/mån. Som boende i Bro finns mycket att utforska; plocka svamp och blåbär i stora skogsområden i Rösaring eller besök herresäten och gamla kyrkor. Fina, barnvänliga badplatser vid Lejondal och på Björknäs. I centrum finns apotek, ICA, frisör, tandläkare och tobaksaffärer med postutlämning. Dessutom finns bibliotek, café och simhall i renoverade Brohuset. Omtyckt aktivitetspark nära centrum med utegym, parkourbana, skatepark, basketplan och fotbollsplan. För golfaren finns hela tre golfbanor på smidigt avstånd; Bro Hof, Bro Bålsta GK samt Sofielunds pay & playbana. Dessutom finns Kungsängens GK. På promenadavstånd når du pendeltåget som tar dig till Stockholms centrala delar på ungefär 35 minuter.

  • Balkong
Korpstigen 4B, Bro/Råby Gärde, Upplands-Bro kommun

Korpstigen 4B

Lägenhet
Bro/Råby Gärde, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 750 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/2
4 367 kr/mån
27 778 kr/m²

**Boka visning, 070 752 30 55** Bästa läget i föreningen! Välkommen till den här ombyggda markplans 3:an med ypperligt läge med stor altan i rakt söder med härliga gräsytor perfekt för lek och spring! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Stort badrum med fönster. BoKlok Råby är en mycket omtyckt förening med smidigt gångavstånd till pendeltåg, centrum och skolor. En parkeringsplats tillhör lägenheten och ett externt förråd. Perfekt boende för dig som vill bo i markplan med utpräglad radhuskänsla. Som boende i Bro finns mycket att utforska; plocka svamp och blåbär i stora skogsområden i Rösaring eller besök herresäten och gamla kyrkor. Fina, barnvänliga badplatser vid Lejondal och på Björknäs. I centrum finns apotek, ICA, frisör, tandläkare och tobaksaffärer med postutlämning. Dessutom finns bibliotek, café och simhall i renoverade Brohuset. Omtyckt aktivitetspark nära centrum med utegym, parkourbana, skatepark, basketplan och fotbollsplan. För golfaren finns hela tre golfbanor på smidigt avstånd; Bro Hof, Bro Bålsta GK samt Sofielunds pay & playbana. Dessutom finns Kungsängens GK. På promenadavstånd når du pendeltåget som tar dig till Stockholms centrala delar på ungefär 35 minuter.

  • Uteplats
Mullbärsstigen 21, Kungsängen/Ekhammar, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 21

Lägenhet
Kungsängen/Ekhammar, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
4 622 kr/mån
23 750 kr/m²

**Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! 070 752 30 55** Välkommen till den här fint renoverade 3an i markplan med gavelläge i mycket omtyckta Brf Ekhammar. Lägenheten är på 84 välplanerade kvm med ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Ljust och modernt kök med rymlig matplatsdel intill stora fönster ut mot framsidan. Stort och Lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade uteplatsen som förlänger utevistelsen. Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjlighet i garderober. Ljust och fräscht badrum med dusch samt fönster i frostat glas som ger härligt naturligt ljus. Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen nås också gäst WC. Ett stort förråd precis intill ytterdörren som ger bra förvaringsmöjlighet. HSB Brf Ekhammar är en mycket omtyckt förening med strategisk placering nära till butiker, skola, förskola, vårdcentral, tandläkare och härliga grönområden. Parkering till låg avgift. Tvättstugor finns i området. Från bostaden kan man med enkelhet nå buss, Lillsjöbadet och nya handelsplatsen i Norrboda. Från Kungsängens station går tågen med kvartstrafik till Stockholms centrala delar på cirka 30 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Hjortronvägen 93, Kungsängen/Tibble, Upplands-Bro kommun

Hjortronvägen 93

Lägenhet
Kungsängen/Tibble, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 495 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/3
2 824 kr/mån
33 222 kr/m²

*FAST PRIS FÖRST TILL KVARN* Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till den här välplanerade 1:an om 45 kvm i mycket omtyckta HSB Brf Tibble. Ljust och fräscht kök med rymlig matplats. Helkaklat badrum i snygg finish och fönster i frostat glas. Vardagsrum med plats för större möblemang. Låg månadsavgift och närhet till det mesta som kommunen har att erbjuda!

  • Plus

Visar alla 4