Mäklare Kenneth Viinikka

Kenneth Viinikka

Om mig

Hej, jag heter Kenneth Viinikka och är född och uppvuxen i Kungsängen. Mitt signum är stort engagemang och tillgänglighet. Personer som känner mig beskriver mig som driven, målmedveten och alltid på strålande humör. För mig är det oerhört viktigt med långsiktiga kundrelationer och därför är målet efter varje avslutad affär att både säljare och köpare ska vara så nöjd att jag blir vidare rekommenderad till vänner och att jag även är det självklara valet av mäklare nästa gång ni ska flytta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Smedstorpsvägen 4, Håbo-Tibble/Långvreten, Upplands-Bro kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Smedstorpsvägen 4, Håbo-Tibble/Långvreten, Upplands-Bro kommun, bild 2
Smedstorpsvägen 4, Håbo-Tibble/Långvreten, Upplands-Bro kommun, bild 3

Smedstorpsvägen 4

Villa
Håbo-Tibble/Långvreten, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
3 250 000 kr
94 m²
1 998 m² tomt

Välkommen till Smedstorpsvägen och den lugna idyllen. Här bor ni med storslagen natur runt knuten och det är cykelavstånd till samfällighetens barnvänliga badstrand i Lejondalssjön. Mysig liten villa om 94 kvm med härlig eldstad samt gjutjärnskamin. Tre rum och arbetskök. Underbar tomt med allsköns grönska och blomsterprakt, ett Eldorado för den odlingsroade. Busshållplats finns på Tranbyggevägen och bussen tar dig till Kungsängen och pendeltåget. Närmaste skola är Tjustaskolan och förskolor finns i Håbo-Tibble kyrkby och i Tjusta. I Bro finns Willys, Jysk, Dollarstore och inom kort öppnar Stadium outlet, Normal och Lidl. Som boende i området kan ni ansöka om passerkort för att köra över militärområdet och fram till Brunna. Fiber finns indraget till huset. Varmt välkomna att boka in er på visning!!

  • Premium
Miklagårdsvägen 52C, Bro/Jursta, Upplands-Bro kommun
  • Imorgon
Miklagårdsvägen 52C, Bro/Jursta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Miklagårdsvägen 52C, Bro/Jursta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Miklagårdsvägen 52C

Lägenhet
Bro/Jursta, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
5 735 kr/mån
24 630 kr/m²

-Basutbud av TV/bredband/telefoni från Telia (fiber) samt P-plats och förråd ingår i månadsavgiften. Mycket fin bostadsrätt med tydlig radhuskaraktär i omtyckta Jursta. Lägenheten präglas av ljus och välplanerade ytor samt har en flexibel planlösning där ett av sovrummen kan integreras för att öka vardagsrummets storlek. Trevlig balkong med e.m./kvällssol. Fräscht badrum med helkaklade väggar och plats för badkar. Tre bra sovrum och en rymlig klädkammare med ingång från hallen. Vill ni bo barnvänligt och tryggt med närhet till natur, vatten, golf och friluftsliv så har ni hittat rätt! Det är cykel/ gångavstånd till pendeltåget och JENSEN education som erbjuder F-9 på kort gång- cykelavstånd, bara dryga kilometern bort För mer info gå in på; https://www.jensengrundskola.se/bro-malarstrand. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Knektvägen 1, Kungsängen/Centrum, Upplands-Bro kommun
  • Imorgon

Knektvägen 1

Lägenhet
Kungsängen/Centrum, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 495 000 kr
41 m²
1 rum
vån 7/7
3 481 kr/mån
36 463 kr/m²

Vill du bo med högt och fritt läge med fantastiskt utsikt över hustaken och vida vidder? Välkommen till en välskött lägenhet, högst upp i huset på en av Kungsängens mest omtyckta adresser i Brf Norrhöjden. Här har du nära till utmärkt service och kommunikationer. Det är ett stenkast till pendeltåget med kvartstrafik som tar dig till Stockholms centrala delar på ca 27 minuter. I centrum finns ett bra serviceutbud med fisk-och skaldjurs-deli, systembolag, bibliotek, apotek, trevliga restauranger och populära Petjos café mm. Lägenheten är ljus och i fint skick med helkaklat badrum, stor, tillbyggd balkong och gott om förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr. Rymligt vindsförråd och stor hiss. Renoverad tvättstuga finns att tillgå i huset. Stabil och välskött bostadsrättsförening i hjärtat av Kungsängen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3