Mäklare Arman Davarzan

Arman Davarzan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Mariehällsvägen 18, Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 18

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Unik Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

70,7 m²

3 rum

4 960 kr/mån

56 506 kr/m²

STOR BALKONG I SOLIGT LÄGE - FÖRENINGEN ÄGER MARKEN - ÖPPEN PLANLÖSNING - GAVELLÄGE - - WALK IN CLOSET - HISS Välkommen till denna ljusa hörnlägenhet med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Solig balkong som med gott om plats för möblemang. Genomgående parkettgolv i ek och ljusa materialval skapar en luftig atmosfär. Stilrent kök i halvöppen lösning mot sällskapsdel med matplats skapar en naturlig yta för sociala sammankomster. Ett rejält sovrum med tillhörande walk-in-closet och ett mindre sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum eller kontor. Här bor du i ett ultimat läge med direkt närhet till Sundbyberg och dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, välsorterade matbutiker och apotek med mycket mera. Du har även helt oslagbara kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans blåa linje, tvärbanan, flertalet busslinjer, pendeltåg samt tåg som endast ligger ca 5 minuters promenad från bostaden. Härifrån tar du dig till Stockholms city på endast 5 minuter med pendeltåget (Odenplan). Direkt i anslutning till bostaden går även busslinje 113 som tar dig till Sundbybergs centrum på 2-3 minuter och även busslinje 112 som ansluter till Alvik och tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd ligger gallerian Bromma Blocks som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sundbyvägen 82, Spånga, Sundby, Stockholms kommun

Sundbyvägen 82

Villa
Spånga, Sundby, Stockholms kommun
Unik Fastighetsförmedling AB

7 495 000 kr

127 m²

7 rum

1 024 m² tomt

- Uthyrningsbart gästhus om 40 kvm - Fastigheten har 2 addresser, Sundbyvägen & Småbruksvägen - Råvind på 127 kvm - Indragen Fiber i hela huset - Gaveltomt - Goda förvaringsmöjligheter Sundbyvägen välkomnar er till ett familjevänligt område i ett idylliskt villakvarter. Huset erbjuder en soldränkt gaveltomt om cirka 1000kvm som skapar stora möjligheter för den kreative! Huset ramas in av en grönskande tomt, en fristad för hela familjen att nyttja året om med gröna ytor och odlingsmöjligheter. Uteplatsen sträcker sig längs baksidan och utgör en underbar, avkopplande oas med plats för loungedel, utemöblemang och alternativ matplats kring vår & sommar! Huset består av totalt 254 kvm med en vältilltagen råvind. Inne i huset så har ni en väldigt social planlösning med stort kök- och vardagsrum. Mys-faktorn förstärks ytterligare genom den mäktiga öppna spisen där du intill kan inreda med soffgrupp, soffbord och mediamöbler - perfekt vid bjudningar och familjära tillställningar. Den intilliggande utgången till uteplatsen förlänger den sociala delen. Vidare in till det familjära köket är vitvarorna snyggt inbyggda längst luckorna. Med 4-5 sovrum kan du vara kreativ och skapa rum efter egen önskan och behov. På nedreplan har du en tvättstuga, en spa avdelning med dusch och bastu. Här har du allt tillhörande din moderna vardag i form av tvättstuga, matkällare och stort förråd. Råvinden är vältilltagen och har stora möjligheter att göras om till bostadsyta. Utöver detta så har du plats på framsidan med flertalet bilar. Härliga grönområden finns runt hela Sundby. Promenadstråk, cykelvägar och stora grönområden lockar till både promenader, bollspel och utflykter. Den hästintresserade har på nära avstånd Solvalla, där man på plats kan följa spännande lopp. I närheten av Spånga C finns träningshallar för tennis, padel, bordtennis, badminton och golf. I riktning mot Bromma finns Åkeshovs simhall som nås med buss på ca 15 min. På gångavstånd vid Bällstavägen finns Ica Bromma. Närmsta handelsområde är Bromma Blocks där det finns ett brett utbud av affärer samt systembolag. Vällingby Centrum som även det ligger i närområdet erbjuder bra service och shopping. På gångavstånd eller kort bilfärd finns en hel del restauranger att välja på, tex fyra pizzerior, tre thairestauranger, Bromma Bistro som har serveringstillstånd och Klockhusparken som har uteservering på sommaren. Varmt välkommen till din familjens nästa boende!

Malmgårdsvägen 10, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 5 feb kl 14:30
Malmgårdsvägen 10, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Malmgårdsvägen 10, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Malmgårdsvägen 10

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Unik Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

46 m²

2 rum

3 046 kr/mån

86 848 kr/m²

I lummiga kvarter med utsikt över Vitabergsparkens bevarade kulturhus ligger denna genomgående minitvåa i vacker 20-tals fastighet. Bevarade detaljer såsom stora spröjsade fönster, djupa fönsternischer etc. Denna del av Malmgårdsvägen är otroligt charmig med fina gamla fastigheter rakt över från byggnaden och passande växtlighet via allén som ger känslan att ni är i en liten småstad. Lägenheten har ett oslagbart läge på den charmigaste delen av anrika Malmårdsvägen. Gatan har genom historien burit många namn men fick 1939 sitt nuvarande efter vinhandlaren Werner Groens Malmgård på nr. 53. Malmgårdsvägen bjuder utöver förtjusande kulturhus och underbar miljö även närhet till allt det bästa Södermalm har att erbjuda. På några få minuter når du populära och trendiga Nytorget med sitt rika utbud av restauranger, caféer och kultur. Brett utbud av butiker saluförande design, konst och mode. Tvärs över gatan har du Vitabergsparken med sina trevliga gröna kullar. Här kan du avnjuta en angenäm morgonpromenad eller picknic i skuggan av den pampiga Sofiakyrkan ritad av arkitekt Gustaf Hermansson och uppförd i rhenländsk övergångsromanik vid nittonhundratalet början. För den som vill höra historiens vingslag slå och samtidigt njuta nutidens bekvämligheter är detta tveklöst rätt område. Bra utbud av närservice i form av förskola, skola, apotek, vård, butiker mm. Utmärkta kommunikationer i form av bussar, tunnelbana, pendeltåg samt färja över kanalen till Hammarby sjöstad och Sickla sjö för den badsugne. Allt inom gångavstånd. Utöver kollektiva färdalternativ finns även ett välutvecklat nätverk av cykelvägar som snabbt tar dig dit du vill för egen maskin. I samband med utbyggnaden av tunnelbanans blåa linje mellan Kungsträdgården och Nacka kommer dessutom den nya tunnelbanestationen Sofia upprättas i områdets omedelbara närhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Tilskogsvägen 114, null, Sigtuna kommun
  • Idag
Tilskogsvägen 114, null, Sigtuna kommun, bild 2
Tilskogsvägen 114, null, Sigtuna kommun, bild 3

Tilskogsvägen 114

Villa
Sigtuna kommun
Unik Fastighetsförmedling AB

12 500 000 kr

61 m²

4 rum

1,3 ha tomt

- Strandtomt med en strandlinje på ca 60m Varmt välkommen till familjens drömbostad! En privat belägen fastighet med en tomt på 13 412 kvm med sjötomt. Här erbjuds ett boende som är insynsskyddat, harmoniskt samt fridfullt i kombination med en fin gräsmatta som tar dig hela vägen ner till strandkanten. Tomten är soldränkt och erbjuder sol fram till de absolut sista solstrålarna. Utsikten är unik då man från insidan av huset blickar ut mot Mälaren samt mot Munkholmen som är på andra sidan vattnet. Själva huset har allt som man kan önska sig! En öppen och social planlösning med stora öppningsbara glaspartier ut mot uteplatsen och vattnet. Du har även en egen brygga som är perfekt för alla möjliga vattenaktiviteter. Från bostaden så kan man ta en lugn promenad eller cykeltur in till Sigtuna stad. Här kan man leva privat i lugn och ro, samtidigt som Sigtuna stad med all dess service och butiker finns nära till hands. - 20 min till Arlanda - 35 min till Norrtull Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Heimdalsgatan 28, null, Sigtuna kommun

Heimdalsgatan 28

Lägenhet
Sigtuna kommun
Unik Fastighetsförmedling AB

1 195 000 kr

43 m²

1 rum

3 224 kr/mån

27 791 kr/m²

Kontakta mäklaren för en visningstid. Mycket välplanerad och stor 1:a med kök, vardagsrum med klädkammare, badrum med badkar och stor uteplats i soligt läge med utgång från vardagsrummet. Genomgående ljusa ytskikt. Du tar dig lätt till Märsta Centrum och till Märsta Station via gång- och cykelbanor eller med buss ca 75 m från bostaden. Från Märsta Station går pendeltåg och SJ tåg till Stockholm och till Uppsala. Bussar finns som går till Arlanda m fl orter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Molnstigen 31, null, Sollentuna kommun

Molnstigen 31

Tomt
Sollentuna kommun
Unik Fastighetsförmedling AB

4 750 000 kr

491 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt med högt fritt läge på lugn återvändsgata i populära Väsjön! En optimal tomt med oändliga möjligheter att skapa ditt eget eget drömhus med magisk utsikt. Enligt detaljplanen har denna tomt 100 kvm byggnadsarea, anslutningsavgifter tillkommer. I förslaget som är framtaget har man inte lämnat något åt slumpen; takterass, spabad, utekök samt en magisk vy är något av möjligheterna den här tomten har att erbjuda. Husförslag från arkitekt framtaget, se illustrationsbilder. Här finns unika förutsättningar för ett fridfullt och aktivt liv med natur och grönska som omringar tomten samt några få hundra meter till vattnet. Kontakta ansvarig mäklare Adam Farhoumand för mer information! Anslutningskostnader: Anslutningsavgift på 107676 kr är betald. Kvar att betala är lägenhetsavgift. Vid byggnation av villa är det normalt en (1) lägenhetsavgift på 25375 som tillkommer. Planbestämmelser ur detaljplan 649 Kvartersmark: Bostäder Omfattning: Marken får endast förses med utkragande byggnadsdel, som stöds av plintar. Största exploatering per fastighet är 100 kvadratmeter byggnadsarea. Utformning: Endast friliggande villor. Högsta antal våningar är 2. Markreservat för allmännyttiga ändamål: Markreservat för slänt. Kvartersmark. Genomförandetid: Genomförandetiden är 15 år. Fastighetsindelning: Största antal fastigheter som området får delas in i är 2. Bestämmelsen har inte tolkats. Största antal fastigheter som området får delas in.

Visar alla 6