Mäklare Jonas Hansson

Jonas Hansson

Om mig

Som erfaren fastighetsmäklare i Stockholm, brinner jag för att maximera ditt bostadsresultat. Med passion och expertis skapar jag unika lösningar för varje affär. När du väljer mig, får du en engagerad mäklare som är redo att guida dig till framgång. Kontakta mig nu, och låt oss tillsammans nå dina bostadsdrömmar! Universitetsutbildning i Företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och registrerad mäklare sedan 2013. Arbetat på två innerstadsbyråer och grundade Unika Hem 2018.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Värmlandsvägen 35, Farsta, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:45
Värmlandsvägen 35, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Värmlandsvägen 35, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Värmlandsvägen 35

Radhus
Farsta, Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
4 850 000 kr
83 m²
5 rum
6 639 kr/mån
58 434 kr/m²

Perfekt planerat radhus i två plan med inredd vind. Huset kombinerar tidstypisk design med modern komfort och erbjuder stora sociala ytor på entréplanet, både inomhus och utomhus. En trappa upp finns tre sovrum och ett badrum. Huset är placerat i ett öst-väst-läge, med morgonsol i köket och på husets framsida, samt oslagbar dag- och kvällssol på baksidan. På entréplan återfinns ett välutrustat kök och ett vardagsrum med stort fönsterparti och direkt tillgång till en altan i sydväst-läge, samt en gäst-wc. Klinkergolv golv i entrén och dubbelgarderob. Övervåningen inrymmer tre sovrum alla med garderober, ett stort badrum samt en klädkammare. Från ena sovrummet nås balkongen med eftermiddagssol. En trappa upp finns också en inredd vind med takfönster, perfekt som arbets- eller lekrum. Två förråd utanför huset tillgodoser förvaringsbehovet, och för bilen erbjuds både ett garage och en parkeringsplats vid uppfarten till garaget. Detta område har utmärkta kommunikationer, nära tunnelbanan och en minuts bilfärd till Nynäsvägen - 10 minuter till stan. Farstas grönområden, parker och huskvarter erbjuder både avkoppling och en känsla av gemenskap. Farsta Centrum lockar med sina otaliga butiker och restauranger, medan de lummiga omgivningarna inbjuder till promenader och friluftsliv. Denna stadsdel kombinerar det bästa av stads- och förortsliv, vilket gör det till en attraktiv plats för såväl unga som äldre. Farsta står som en unik korsning av bekvämlighet och modern livsstil. För den som letar efter ett yteffektivt hem med modern bekvämlighet, är detta radhus i Farsta det självklara valet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Långholmsgatan 13 A, 4tr, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00
Långholmsgatan 13 A, 4tr, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun, bild 2
Långholmsgatan 13 A, 4tr, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun, bild 3

Långholmsgatan 13 A, 4tr

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 147 kr/mån
110 972 kr/m²

Perfekt lägenhet med balkong, mitt i Hornstull. En 1,5:a med sovrum högst upp i gårdshus, mellan två innergårdar, både ostört och centralt med knappt 1 minut till all tänkbar service. Ett ljust sekelskiftesboende med högt i tak, bevarade trägolv och ett kök med matplats i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaring och en social planlösning gör att lägenheten upplevs både rymlig och smart planerad. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd och fina ytskikt. Tidstypiska attribut som speglade dörrar, stora fönster och trägolv ger lägenheten det lilla extra. Läget i huset är ogenerat med vacker utsikt över takåsar från både lägenhet och balkong. Ett perfekt hem för såväl ensamhushållet som paret. Här bor du i en omtyckt och välskött förening med gemensam innergård. Till lägenheten hör ett vindsförråd, en trappa upp. Lägenheten är belägen på västra Södermalm, 1 minut till Hornstull med puls, vatten och kommunikationer. Lägenhetens fördelar: • Välskött fastighet med tidstypiska detaljer anno 1913. • Trägolv, stora fönster och högt i tak. • Högst upp i huset med balkong. Ostört och ljust. • 1,5:a med sovrum och rymlig garderob. • Väldisponerad och social planlösning med bra förvaring. • Uthyrning i andra hand är tillåtet. • Stabil omtyckt förening. Vindsförråd. • Nära vatten med Reimersholme, Långholmen och Årstaviken. • Flera restauranger, caféer och mysiga butiker inom gångavstånd. • Bra kommunikationer med tunnelbana och buss inom 1 minut.

  • Premium

Visar alla 2