Mäklare Christina Larsson

Christina Larsson

Om mig

Jag heter Christina Larsson och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och har kontor i Helsingborg, Höganäs och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag förmedlar bostäder både i Helsingborg city , Domsten, och Höganäs kommun. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Niagaravägen 15, Gamla Viken, Höganäs kommun

Niagaravägen 15

Villa
Gamla Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

8 900 000 kr

127 m²

5 rum

547 m² tomt

Ett smultronställe nära stranden och Vikens pittoreska hamnmiljö. Här möts en genomtänkt tillbyggnad gjord på 80-talet med den äldre delen av fastigheten med synliga takbjälkar och rogivande havsutsikt. Kombinationen blir till ett praktisk och charmigt boende med harmonisk känsla. Denna bodröms äldre del uppfördes i slutet av 1800-talet och dess charm och karaktär sitter i väggarna. Bostaden har byggts till bakåt och renoverats och är idag en både välplanerad och charmfull idyll. Entréplan erbjuder generösa ytor, två sovrum samt både badrum, gästwc och tvättstuga, vilket gör att övre plan kan användas som gästdel för den som uppskattar allt på samma plan. Från såväl bostaden som utemiljön njuter man av lugnet, den åtråvärda havsutsikten och solens värmande strålar. Med sina cirka 127 kvm. boyta, fyra sovrum och trevliga planlösning passar detta för såväl permanent- som fritidsboende. Viken är en riktig trivsam pärla längs med den vackra kusten. Närheten till havet, stranden och vacker natur runt omkring i kombination med bra service och goda kommunikationer gör Viken till en fantastisk plats att leva på för alla åldrar. Detta är som så ofta ett boende som verkligen behöver upplevas på plats. Kom därför och kika! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Prästavägen 689e, Gamla Viken, Höganäs kommun
Prästavägen 689e, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 2
Prästavägen 689e, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 3

Prästavägen 689e

Lägenhet
Gamla Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

3 500 000 kr

87,1 m²

3 rum

4 609 kr/mån

40 184 kr/m²

I omtyckta Olowsgården med anor från 1800 -talet finns detta fantastiskt charmiga radhusboende i 1,5 plan i underbar miljö. Med lugnt läge och stor skyddad uteplats på husets baksida och med vacker kullerstensbelagd innergård. Boendet som ligger i den del som byggts för att passa in bland de äldre husen i föreningen erbjuder ett trivsamt boende. På första plan erbjuds ett fint kök med plats för matbord och rofylld utsikt mot innergården. I anslutning till hallen finns ett rymligt gästwc med tvätt. Här finns även sällskapsyta i form av trevligt vardagsrum med utgång till altan. Altanen som har kvällssol och skyddande markis rymmer gott och väl både grill, mat och soffmöblemang. En trappa upp finns den mer privata delen med två bra sovrum, varav det ena har rymlig klädkammare. Här finns praktiskt nog ett renoverat badrum med dusch och en yta med platsbyggd förvaring. Båda badrummen har våtrumsintyg och är renoverade av fackman. Bostadsområdet Olowsgården ägs av bostadsrättsföreningen Plogen nr 13. Stallet och logen bakom huvudbyggnaden är rivna men har väsentligen återbyggts i den gamla stilen med ett antal mysiga bostadsrätter. Parkeringsplats i carport ingår i avgiften. Gamla Viken erbjuder en boendemiljö med genuin bykänsla kombinerat med ett alldeles fantastiskt läge. Här bor du en kort promenad från ett mysigt bageri, fin blomsteraffär, spännande ostbutik mm. Du har 250 m till närmaste badbrygga och här finns underbara gränder med enastående vackra hus och den pittoreska hamnen med marin känsla och trevliga restauranger. Havet och vågorna finns helt nära alla årstider. I Viken finns två bra matbutiker. Skulle du trots allt vilja åka härifrån erbjuds goda kommunikationer med både Helsingborg och Höganäs. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Idrottsvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun
  • Borttagen före visning

Idrottsvägen 19

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

4 995 000 kr

128 m²

5 rum

934 m² tomt

Varmt välkommen till Idrottsvägen 19 och ett riktigt fint boende endast några hundra meter från talldungarna, stranden och havet. Denna mycket trevliga och välplanerade enplansvilla från Vallsjöhus är uppförd 2015 och passar med sin storlek och planlösning för såväl fritidsboende som permanentboende. Här bor du på ett av Jonstorps absolut bästa läge med badrocksavstång till havet och med den ljuvliga tallskogen nära. Huset har en tilltalande exteriör och är väl planerat med fint ljusinsläpp, fräscha ytor och delvis öppet mellan kök och sällskapsyta. Köket är trivsamt och inbjudande med gott om plats för förvaring och med plats för ett stort matbord och många gäster. Utanför vardagsrummet intill köket finns en härlig skyddad uteplats med markis. Trädäcket sträcker sig sedan runt huset och hit har du utgång även från det större sovrummet längre in i huset. Möjlighet till inglasning/uterum av del av altanen finns. Den mer privata inre delen av huset erbjuder tre fina ljusa sovrum och ett extra allrum. Här finns även ett generöst tilltaget helkaklat badrum med plats för både dusch och badkar. Groventrén med den fina tvättstugan är guld värd när du kommer hem med leriga stövlar eller sand mellan tårna. Stor härlig solig tomt med träd, buskar och planteringar. Här finns alla möjligheter att njuta året om och förverkliga bygg och trädgårdsdrömmar. Jonstorp ligger vackert beläget vid Skälderviken och erbjuder ett underbart boende med fina sandstränder och badplatser. Här bor du lugnt och naturnära. Närheten till både skola, affär och aktiviteter för både stora och små gör vardagen enkel. Välkommen att boka tid för visning!

Sandåsvägen 20, Viken, Höganäs kommun

Sandåsvägen 20

Villa
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

9 995 000 kr

255 m²

8 rum

1 116 m² tomt

Med fint insynsskyddat läge alldeles ovanför fäladen och stranden ligger denna mycket välplanerade och generöst tilltagna villa med härlig utsikt över Öresund och Danmark. Detta gedigna hus stod klart 1995 och har nu liksom då verklig potential. Passar alldeles perfekt för den stora eller lilla familjen som uppskattar möjligheterna som erbjuds. Här finns stora ytor, planlösning med flera olika avdelningar och ett övre våningsplan som verkligen tar för sig. Stor tomt med lite högre läge vilket ger insynsskyddad trädgård och vidunderlig utsikt. Bottenplan inrymmer rymlig hall, kök och allrum i halvöppen planlösning och magnifik utsikt. Våningsplanet inrymmer även ett vardagsrum med platsbyggd förvaring, två sovrum, två badrum, skafferi och grovkök/tvättstuga med groventré från entrésidan. Övre plan är planerat som en separat avdelning. Perfekt som sovavdelning, för de lite större barnen, som generationsboende eller som gästavdelning. Här finns ett underbart allrum öppet upp i nock med synliga takbjälkar. Gjujärnskamin och utgång till stor inbjudande terrass med glasräcke. Hänförande utsikt över hav och land. Våningsplanet är inrett med ett mindre kök med bardisk, 3 sovrum och badrum med tvätt. Här saknas inget för att familj och vänner skall ha det trivsamt vid kortare eller längre besök. Här finns även ett spännande sovloft att inreda efter tycke och smak. Källaren är mycket välplanerad och rymlig. Här finns utöver generösa förvaringsytor, ett rum med fönster och tillhörande badrum. Utgång till trädgården på husets baksida. Carport för två bilar. Fastigheten är centralt belägen i Viken endast ett hundratal meter från stranden och hav, en liten gångtunnel leder ner till fäladen så man slipper gå över vägen. Underbara Viken erbjuder det mesta man kan önska sig för ett liv med massor av livskvalité - vacker natur, en liten hamn, ett underbart bageri, ett flertal krogar, service, skola 1-9 och bra kommunikationer. https://viken.se/ Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Storgatan 81, Höganäs, Höganäs kommun
Storgatan 81, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Storgatan 81, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Storgatan 81

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

10 000 000 kr

162 m²

7 rum

737 m² tomt

Ett hus och ett boende att verkligen njuta av såväl interiört som exteriört. Villan uppfördes 1938 av byggmästaren och arkitekten Joel Elgström. Huset byggdes till och förfinades på 60-talet och har sedan det 1990 togs över av nuvarande ägare underhållits och renoverats, både utvändigt och invändigt för att nå nuvarande standard. Många vackra stiltypiska detaljer i kombination med en praktiskt planerad planlösning gör detta till ett mycket attraktivt boende. För dig med känsla för byggnadsvård, intresse för arkitektur och funkisstil finns här ett alldeles fantastiskt hem att kanske ta ytterligare en nivå upp. Hemmet är representativt och andas elegans i perfekt kombination med värme och hemtrevnad. Boendet bjuder på generösa sociala ytor och är som gjort för en stor familj och middagsbjudningar. En trappa upp finns den mer privata delen med tre stora sovrum, badrum och två balkonger med fantastisk utsikt över omgivningarna, stranden och havet. Källaren är delvis inredd med med två extra sovrum, tvättstuga, skafferi och förvaring Det är som att kliva in i en egen liten värld. Runt detta underbara hus finns en uppväxt och lagom stor trädgård. Skyddad uteplats, gräsmatta, växthus och noga utvalda blommor och buskar. De ståtliga träden ger både skydd och vacker inramning. En lekstuga finns gömd i ena hörnet under under träden. Vill man istället skapa en helt privat och skuggig plats här under träden är möjligheterna många. Området har blandad bebyggelse och rakt över gatan ligger Kvickbadet – Höganäs citybeach . Här finns ett av Höganäs mest attraktiva inslag – Kvickbadhuset– beläget vid hamnen. Bastuanläggningen ägs av kommunen men drivs av ideella krafter. Området erbjuder dessutom restauranger, sandstrand, brygga och soldäck. Dessutom ett utegym som går att använda året om, kiosk och bangolf. Varmt välkommen till ett riktigt bra läge och ett fantastiskt hem!

  • Premium

Visar alla 5