Mäklare Christina Larsson

Christina Larsson

Om mig

Jag heter Christina Larsson och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och har kontor i Helsingborg, Höganäs och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag förmedlar bostäder både i Helsingborg city , Domsten, och Höganäs kommun. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hyllebärsvägen 78, Viken, Höganäs kommun
  • Idag
Hyllebärsvägen 78, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Hyllebärsvägen 78, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Hyllebärsvägen 78

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 850 000 kr
117 m²
5 rum
6 203 kr/mån
24 359 kr/m²

I Brf Boklok Parklycka finns detta fantastiskt fina radhusboende i två plan i lugn och trivsam miljö. Föreningens radhus stod klara för inflyttning 2017 och erbjuder ett modernt och bekvämt boende med fint läge och mycket grönska runt omkring. Ett område där både gammal och ung kan trivas. Du parkerar din bil eller cykel precis utanför dörren. Väl inne består bottenvåningen av en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter samt praktisk förvaring i separat klädkammare. Golvvärmen i det stenlagda hallgolvet värmer kalla fötter. I direkt ansluning till hallen finns även ett rymligt badrum med tvättavdelning. Köket har härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och bra plats för ett ordentligt matbord. Ifrån vardagsrummet längre in blickar man ut mot uteplats och gröna omgivningar. Här finns även utgång till uteplatsen. En trappa upp finner vi boendets sovrum som alla har garderober för enkel förvaring. Vill man ha tre sovrum istället för dagens fyra med en öppen yta att använda som allrum finns den möjligheten. Här finner vi även boendets andra badrum som är utrustat med badkar, toalett, handfat med kommod. Boendet har utemiljö i två väderstreck och på andra våningen i anslutning till ett av sovrummen finns möblerbar balkong. Framsidan har stensatts så här finns det plats för både parkering och/eller utemöbler beroende på behov. Den andra uteplatsen ligger mot grönskan på baksidan vilket gör att du alltid har möjlighet att välja både skugga och sol. Närheten till nybyggda Vikenskolan, förskolor, matvaruaffär och vacker natur förenklar livet och adderar till livskvalitén. I ljuvliga Viken finns goda kommunikationsmöjligheter med Helsingborg och Höganäs samt även möjlighet till flertalet aktiviteter så som golf, fotboll, tennis och segling. Här finns även flertalet restauranger, en fin pittoresk hamn, och fina långgrunda stränder. Varmt välkomna att boka en tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
S:t Arilds väg 22, Arild, Höganäs kommun
S:t Arilds väg 22, Arild, Höganäs kommun, bild 2
S:t Arilds väg 22, Arild, Höganäs kommun, bild 3

S:t Arilds väg 22

Villa
Arild, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
11 900 000 kr
120 m²
5 rum
720 m² tomt

Välkommen till S:t Arilds väg 22 i Arild. Med alldeles underbart läge och massor av charm ligger här en av de historiska byggnader som sällan blir till salu. På fastigheten finns idag två byggnader och en stor "gömd" trädgård. Huset som varit i familjens ägo sedan 1959 genomgick 2001-2002 en omfattande renovering. Boendet moderniserades med stor hänsyn till byggåret och fokus på bekvämlighet, kvalitet och funktion. Bottenplan erbjuder entré både från gatan och innergården samt grovkök, kök med matplats, vardagsrum, sovrum, toalett och badrum. På ovanplan finns plats för förvaring och två sovrum. En lillstuga med sovrum och wc och praktisk källare undertill finns naturligt placerad på tomten. Innanför huset finns en ljuvlig grönskande oas i form av en stor välplanerad tomt uppdelad i flera olika avdelningar. På de två skyddade uteplatserna intill huset är atmosfören slående och lugnet påtagligt. Tomten erbjuder en stor härlig gräsmatta för lek och avkoppling. Frukträden är uppväxta sedan många år tillbaka och de vackra blommande buskarna finns planterade längs med tomtgränsen. Staket finns längs med hela tomtgränsen. Gröna häckar, väldoftande lavendel och mellan dessa knastrande grusgångar gör känslan komplett. ARILD Arild är en idyll med naturreservat på bägge sidor längs med kusten, Kullaberg och Nabben. Flertalet badplatser finns i anslutning till Arild, gemensamt för dessa är att de domineras av klippor och sten. Rusthållargården, Strand hotell och även Arilds vingård serverar mat och dryck. Förutom härliga bad och fantastisk natur bjuder Arild på S:t Arilds golfbana, Tennis via Arilds TK och segling genom segelklubben Sjöhästen.

  • Premium
Solrosvägen 49, Viken, Höganäs kommun
Solrosvägen 49, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Solrosvägen 49, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Solrosvägen 49

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 650 000 kr
141 + 172 m²
5 rum
644 m² tomt

Varmt välkommen till Solrosvägen 49 och ett generöst tilltaget boende i lugnt och tryggt område. Huset har löpande renoverats till det moderna och mycket bekväma boende det är idag. Huset som gott och väl rymmer en stor familj är placerat på härlig solig hörntomt. Här finns både uterum, trädäck och gräsmatta att njuta av för familj och vänner på besök. Radhuset som är i ett plan i vinkel med inredd källare har gott om plats och massor av möjligheter till både familj och egen verksamhet, uthyrning etc då källarplan har egen ingång. Här erbjuds i entréplan ljusa öppna sällskapsytor med stort härligt kök i öppen planlösning med den mycket generösa sällskapsytan. Här finns även utgång till ett helt ljuvligt uterum att njuta av större delen av året. Här pryds taket av druvor vilket gör det hela ännu lite mysigare. Utöver allt detta finns på detta plan även fyra bra sovrum, ett fint badrum samt gästwc. Källarplanet är inrett med stort sällskapsrum, Två extra sovrum och 1 extrarum , hobby-/förrådsrum, verkstad, tvättrum med dusch och bastu. Flexibel planlösning då bjälklaget är självbärande. Dessutom ett energieffektivt hus med låg driftskostnad. Här bor du i ett lugnt, barnvänligt och trivsamt område med mycket grönytor, tennisbana och "Svanebäcksskogen"med fritt spel runt knuten. Området är dessutom bilfritt. Vill du till havet, stranden och Vikens golfbana finns det en kort promenad bort, liksom hamnen med marint liv och ett flertal krogar. Skola 1-9 och ett flertal affärer finns i Viken. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
Erik Dahlbergs gata 4C, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Erik Dahlbergs gata 4C

Radhus
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 500 000 kr
170 + 19 m²
4 rum
180 m² tomt

Centralt beläget på lugn och lummig gata ligger detta välplanerade och energieffektiva radhus. Ett hem där hållbarhet och bekvämlighet går hand i hand tack vare solceller på taket som ger låga driftskostnader. Under sommarmånaderna badar kvarteret i grönska och den varierade arkitekturen av villor och flerfamiljshus skänker området en trivsam atmosfär. I denna länk av fyra radhus uppförda 1974, har detta genomgått omsorgsfulla renoveringar och har under åren förvandlats till ett modernt och bekvämt hem. Boendet är smart fördelat på tre våningar, vilket möjliggör både sociala och privata ytor. På entréplanet som har biluppställningsplats precis utanför välkomnar en rymlig hall med gott om förvaring i direkt anslutning till ett integrerat garage, som nu fungerar som förråd. På första våningen finns ett renoverat badrum med dusch, samt en separat tvättstuga. Här finns också ett sällskapsrum med utgång till den skyddade uteplatsen och lummiga trädgården på husets baksida. Köket ligger på andra våningen och bjuder på smakfull design och optimal funktionalitet, vilket gör matlagning till ett rent nöje. Härifrån är steget kort till matplats och vardagsrum, där stora fönsterpartier och högt läge skapar ett rum med härligt ljusinsläpp, fritt från insyn. Det översta våningsplanet utgör bostadens privata sfär, där ursprungligen tre sovrum omvandlats till två större, kompletterade med klädkammare och garderober. Ett rymligt badrum med både bastu, dusch och badkar tjänar som den ultimata platsen för avkoppling. Kopparmölleparken ligger precis intill och en kort promenad bort ligger även den omtyckta Vikingsbergsparken, populära platser för lek, grillning och samvaro. Bostadens läge ger även närhet till Helsingborgs rika utbud – med både konserthus och stadsteater inom räckhåll, utmärkta restauranger och även hamnen och badplatser på promenadavstånd. Dessutom är det enkelt att ta sig till Helsingborgs centralstation med goda bussförbindelser. Välkommen till en idealisk plats för både vardag och nöje, naturskönt och stadsnära - på samma gång.

  • Energieffektiv
Jonstorpsvägen 110, Jonstorp, Höganäs kommun
Jonstorpsvägen 110, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Jonstorpsvägen 110, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Jonstorpsvägen 110

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 400 000 kr
203 + 164 m²
9 rum
1 979 m² tomt

En bodröm för livsnjutaren! Från såväl bostaden som trädgården och trädäcket njuter man av den obrutna utsikten över havets mäktiga skiftningar. Tomten om nästan 2 000 kvm är enligt detaljplanen avstyckningsbar. Villans totala yta om 367 kvm är från 2005 och fortsatt renoverad såväl exteriört som interiört. Idag bjuds ett högkvalitativt boende med gott plats för både familj och vänner. Stora, representativa sällskapsytor där entréplan är som gjord för stora tillställningar för nära och kära. Privat ovanplan och genomgående fin källare/souterrängplan med en avdelning inredd för gästerna. Vattenburen golvvärme på hela entréplan och de ytor av souterrängplanet som nyttjas för boende. För en bekväm vardag är fastigheten trevligt belägen med promenadavstånd till Jonstorps fina service med F-9 skola, ICA-butik, flera fritidsaktiviteter och bra bussförbindelser. Inom bekvämt avstånd når vi också Ängelholms flygplats och Kullabygdens rika utbud av kultur och aktiviteter. Måste upplevas på plats, välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Bygatan 80, Domsten, Helsingborgs kommun

Bygatan 80

Villa
Domsten, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
10 000 000 kr
197 m²
6 rum
800 m² tomt

Någon mil utanför Helsingborg ligger charmiga Domsten. Domsten är ett gammalt fiskeläge där det förutom fiske även bedrivits skeppsbyggeri och sjöfart. Idag är det en levande by som bjuder på ett aktivt föreningsliv, underbar natur och fina badmöjligheter både från sandstränder och bryggor. Med bara ett par minuters promenad från stranden, ligger denna vita putsade familjevilla med carport och gott om plats för flera bilar på den stensatta uppfarten. Villan som uppfördes 2006 ligger placerad långt in på tomten och har en skyddad trädgård med flera olika uteplatser, härlig grönska och öppna fält bakom. Fristående gästhus med sovalkov, helkaklat badrum och ett litet pentry finns intill huset. Den till ytan generösa villan är planerad för att rymma en stor familj och gäster på besök. Rymligt kök med matplats i halvöppen planlösning med stora sällskapsytor och utgång till både uteplatser, trädgård och stort uterum i direkt anslutning till dessa. På entréplanet finns två av husets fyra sovrum samt stort badrum och separat tvättstuga. En trappa upp finns ett underbart allrum med öppet upp i nock och stora härliga fönsterpartier vilket ger en fantastisk känsla och utsikt över det fina husen på andra sidan gatan. Här finns även två fina sovrum, båda med klädkammare och privata balkonger. Det luftiga övre planet inrymmer även ett fint badrum med vacker utsikt över de öppna fälten bakom huset och slottet som skymtar längre bort. Båda planen i huset har kamin som ger extra värme och mysfaktorn rejält den kyligare delen av året. I Domsten är naturen alltid nära. Byn ligger inbäddat mellan två naturreservat i norr och söder, havet i väst och ängar och hagar i öst. Här finns också en mysig småbåtshamn som sjuder av liv under årets sommarmånader, tennisbanor, flera badplatser och bryggor samt en mycket populär förskola med plats för byns yngsta invånare. Varmt välkommen till ett mycket trevligt boende i charmiga Domsten.

Sandåsvägen 20, Viken, Höganäs kommun

Sandåsvägen 20

Villa
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 000 000 kr
255 + 103 m²
8 rum
1 116 m² tomt

Varmt välkommen till Sandåsvägen 20 och ett insynsskyddat läge alldeles ovanför fäladen och stranden. Här finns denna mycket välplanerade och generöst tilltagna villa med härlig utsikt över Öresund och Danmark. Detta gedigna hus stod klart 1995 och planerades då för att passa en stor familj med gäster och familj på besök. Här kan man utan vidare bo både en och två familjer. Alldeles perfekt för den som uppskattar möjligheterna som erbjuds. Här finns stora ytor, planlösning med flera olika avdelningar och ett övre våningsplan som verkligen tar för sig. Stor tomt med lite högre läge vilket ger insynsskyddad trädgård och vidunderlig utsikt. Bottenplan inrymmer hall med förvaring och skafferi. Stor sällskapsyta med kök och allrum i halvöppen planlösning och magnifik utsikt. Våningsplanet inrymmer även ett vardagsrum med platsbyggd förvaring, två sovrum, två badrum, skafferi och grovkök/tvättstuga med groventré från entrésidan. Övre plan är planerat som en separat avdelning. Perfekt som sovavdelning, för de lite större barnen, som generationsboende eller som gästavdelning. Här finns ett underbart allrum öppet upp i nock med synliga takbjälkar. Gjutjärnskamin och utgång till stor inbjudande terrass med glasräcke och hänförande utsikt över hav och land. Våningsplanet är inrett med ett mindre kök med bardisk, 3 sovrum och badrum med tvätt. Här saknas inget för att familj och vänner skall ha det trivsamt vid kortare eller längre besök. Här finns även ett spännande sovloft att inreda efter tycke och smak. Källaren som verkligen är bäst i klassen erbjuder generös takhöjd och tegelgolv. Här finns utöver generösa förvaringsytor i flera olika avdelningar även ett rum med fönster och tillhörande badrum. Utgång till trädgården på husets baksida. Fastigheten är centralt belägen i Viken endast ett hundratal meter från stranden och hav, en liten gångtunnel leder ner till fäladen så man slipper gå över vägen. Underbara Viken erbjuder det mesta man kan önska sig för ett liv med massor av livskvalité - vacker natur, en liten hamn, ett underbart bageri, ett flertal krogar, service, skola 1-9 och bra kommunikationer. https://viken.se/ Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 7