Mäklare Mariella Fåke

Mariella Fåke

Om mig

Jag heter Mariella och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag förmedlar bostäder i Rydebäck, Glumslöv, Borstahusen samt Ålabodsområdet. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Har du funderingar på att sälja eller köpa en bostad i någon av dessa områden är du varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Utögatan 89, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Utögatan 89

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 095 000 kr
150 m²
6 rum
347 m² tomt

Välkomna att besöka Utögatan 89, en kostnadseffektiv familjevilla i underbara Rydebäck. Husets 150 kvadratmeter erbjuder stora sociala ytor, möjlighet till 4 sovrum och mysiga utemiljöer i trädgården med söderläge. Huset har både carport, orangeri och uteplatser samt 56 kvm solceller. Solcellerna skapar ett mycket kostnadseffektivt boende där nästa familj både kan ladda elbilen och bo med gott samvete. Omgivningarna bjuder på fina promenadstråk, skola och förskola alldeles i närheten. Du cyklar enkelt ner till stadens kanske finaste sandstrand. Varmt välkomna till Utögatan!

Lovögatan 4, Rydebäck, Helsingborgs kommun
Lovögatan 4, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Lovögatan 4, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Lovögatan 4

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 695 000 kr
207 m²
7 rum
624 m² tomt

Har man en lång checklista över önskemål av ett drömhus, då tror jag att alla kan bockas av på Lovögatan 4! Kamin, pool, stora sociala utrymmen, trädgårdsoas i söder och väster, takterrass och mycket mycket mer. År 2009 uppfördes denna gedigna och arkitektritade villa med kvalitet i sitt mindset hela vägen. Villan har en mycket genomtänkt och läcker planlösning med genomgående påkostade och kvalitativa materialval. Huset är byggt i lättbetong i såväl som ytterväggar, innerväggar och bjälklag. I dessa lugna och mycket omtycka kvarter ligger detta hus med en omfamnande trädgård i söder och västerläge. Med det minutiöst planerade poolomårdet, 4 sovrum och stora ytor passar huset vilken barnfamilj som helst. Boarean sträcker sig upp till hela 207 kvm och kan enkelt utökas med 15 kvm ytterligare genom att inreda det vidbyggda förrådet. Utsikten från ovanplan och den 16 kvm stora terrassen är slående vacker med sin vy över kustremsan, sundet och Ven. De goda kommunikationerna med buss och tåg från Rydebäck är slående. Närmsta busshållsplats nås på 200 meter och tar dig in till Helsingborgs centrum. För pendlaren ligger motorvägen inom 5 minuters körsträcka. Kort och gott når man Helsingborg på 16 minuter, Ängelholms flygplats på 35 min och Kastrup inom 55 min. Detta hus har allt och lite till!

  • Premium
Hammarögatan 18, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Hammarögatan 18

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 995 000 kr
147 m²
4 rum
1 200 m² tomt

I Rydebäcks norra delar, i lugnets område, finner vi en ypperligt planerad enplansvilla för både barnfamiljen samt pensionärsparet som ställer höga krav på ditt boende. En trädgård med hela 1200 kvm omfamnar huset och låter både barnsben springa fritt och fantasin flöda om pooldrömmar eller trädgårdsoas. Allt får plats! Detta fina hus erbjuder stora sociala ytor där det öppna köket och vardagsrum tillsammans bildar ett och samma rum och är hjärtat i huset. Vid matplatsen sitter du och njuter av stora fönsterpartier mot terrassen och har en läcker takhöjd om ca 5 m. Med 3 sovrum men med möjlighet till 4 sovrum planeras planlösningen enkelt för hela familjen. Omgivningarna bjuder på mataffär, apotek, skola och förskola alldeles in på knuten. De mysiga promenadstråken tar dig enkelt ner till stranden och havet!

Visar alla 3