Mäklare Sara Claranius

Sara Claranius

Om mig

Jag heter Sara Claranius och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och har kontor i Helsingborg, Viken och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag specialiserar mig på bostäder i Höganäs Kommun. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig för att prata om hur jag kan hjälpa just Er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sommarhagen 26, Skäret, Höganäs kommun
  • Sön 28 apr
Sommarhagen 26, Skäret, Höganäs kommun, bild 2
Sommarhagen 26, Skäret, Höganäs kommun, bild 3

Sommarhagen 26

Villa
Skäret, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 900 000 kr
62 m²
3 rum
1 049 m² tomt

Välkommen till Skäret och möjligheten att få förvärva detta härliga boende i lugna, vackra omgivningar. En perfekt tillflyktsort för att njuta av sol, hav och den sköna svenska sommaren. Huvudbyggnaden är omsorgsfullt löpande underhållen och erbjuder två mysiga sovrum, badrum med dusch och tvättavdelning, ett lantligt kök med ett charmigt skafferi samt ett fint vardagsrum med en värmande kamin där du kan koppla av med dina nära och kära. Från vardagsrummet finns utgång till uterummet och där tar du dig vidare ut på altanen och den stora skyddade trädgården. Här väntar två fina gästhus på att få välkomna dina vänner och familj, var och en med minst två bekväma sovplatser. Perfekt för dem som önskar ge sina gäster deras egen lilla vrå av paradiset. Givetvis är huvudbyggnaden välisolerad och fungerar även utmärkt som åretruntboende om det önskas. Fiber är indraget vilket underlättar för dem som har möjlighet att arbeta på distans. Omgivningarna är inget annat än fantastiska. I närheten hittar du en badbrygga med en badflotte för att underhålla både små och stora. Dit kan du promenera ner med handduken över axeln och svalka dig i det fina klara vattnet. För golfälskare finns den prestigefyllda S:t Arilds golfbana endast 2 km bort, medan den pittoreska småbåtshamnen i Arild endast är en tio minuters cykeltur bort. I omgivningarna kan du utforska underbar natur, vackra vandringsleder, charmiga kaféer och restauranger och upptäcka nya smultronställen varje dag. Missa inte chansen att förverkliga din sommardröm – välkommen att kontakta oss för att boka din visning!

  • Premium
Kullabergsvägen 9, Mölle, Höganäs kommun

Kullabergsvägen 9

Lägenhet
Mölle, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 950 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2
4 963 kr/mån
44 030 kr/m²

Välkommen till Mölle och Brf Bella Vista, högt beläget i anrika Mölle. Här erbjuds nu en taklägenhet som möjliggör en livsstil utöver det vanliga. Lägenheten fungerar utmärkt både som permanentboende och som semesterbostad och erbjuder två sovrum, två nyrenoverade badrum med exklusiva materialval samt ett tvättrum med separat ingång. Det ljusa vardagsrummet och köket smälter samman i en praktisk planlösning som bjuder in till gemenskap och avkoppling. Från vardagsrummet kan man öppna altandörren ut till den härliga balkongen och låta den magnifika utsikten över Mölle, dess takåsar och den pittoreska småbåtshamn skänka lugn. Föreningen är en plats där gemenskapen blomstrar med tillgång till övernattningsrum för gäster, festlokaler och samlingsplatser där grannar blir vänner och minnen skapas för livet. Koppla av i den gemensamma inomhuspoolen, svettas ut stressen på någon av träningsmaskinerna eller njut av en rogivande stund i bastun. Den stora gemensamma solterrassen, som nås via utgång ifrån poolområdet, är det perfekta stället att lapa sol och njuta av havets brus. Med sin fantastiska havsutsikt och lyxiga faciliteter blir det din personliga oas i Mölle och med dess fantastiska läge blir det inte bara ett hem, utan en livsstil. Mölle är en pittoresk och charmig ort med en rik kulturell historia som en tidigare populär badort vid sekelskiftet 1900. Många av de gamla byggnaderna och villorna från den tiden finns fortfarande bevarade och ger byn dess karakteristiska charm. Mölle är omgivet av en spektakulär natur med kuperade kustlinjer, klippformationer, öppna havsvidder och, inte minst Kullabergs naturreservat som är en av Skånes mest populära turistattraktioner. Det är ett paradis för vandrare och naturälskare med många vandringsleder och naturområden att utforska. Byn har ett brett utbud av restauranger, caféer och matställen där besökare kan njuta av lokala specialiteter och färska råvaror från havet och landsbygden i närheten. Det finns även möjligheter till vattensporter, som surfing och segling, och flera golfbanor finns också i närheten. Dessutom arrangeras regelbundet konstutställningar, musikfestivaler och andra kulturella evenemang.

  • Balkong
Selmas guda 2, Gamla Viken, Höganäs kommun

Selmas guda 2

Lägenhet
Gamla Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 800 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1
6 600 kr/mån
46 914 kr/m²

Välkommen till Brf Tre Gudor och möjligheten att förvärva denna mycket tilltalande bostadsrätt med allt på ett plan. Här bor du bekvämt med närhet till allt det fina som Gamla Viken har att bjuda. Bostaden är fördelad på två fina sovrum, ett badrum med dusch och tvättavdelning, samt ett vardagsrum och kök som smälter samman i en öppen och ljus planlösning. Vardagsrummet har stora vackra fönsterpartier som vetter ut mot den privata uteplatsen och ljuset som flödar in skapar en skön och luftig atmosfär. Både kök och vardagsrum har altandörr ut till uteplatsen som, under den varmare delen av året, blir en härlig förlängning av bostaden. Här kan du njuta av luncher och middagar i solen när dagarna blir längre. Uteplatsen kan anpassas efter behov och önskemål och här finns gott om plats både för utemöbler och grönskande växter. Här finns möjlighet att skapa sin egna gröna oas där man umgås med vänner och familj, eller helt enkelt bara njuter av lugnet. I anslutning till bostaden finns en carport för parkering av bilen samt ett förråd för lätt och smart förvaring i närheten av hemmet. Brf Tre Gudor uppfördes 2001 och har fått fina utmärkelser för sin arkitektoniska utformning. Stilen är stram och minimalistisk och med sitt utmärkta läge finns närhet till allt det gör Gamla Viken så underbart att leva i. Till Vikens badplatser är det promenadavstånd och även småbåtshamnen, restauranger, caféer, livsmedelsbutik och postombud ligger i närheten. Här finns också gott om utomhusaktiviteter som segling och golf och kommunikationerna till både Höganäs och Helsingborg är utmärkta.

  • Uteplats

Visar alla 3