Mäklare Fredrika Brunnström

Fredrika Brunnström

Om mig

Jag heter Fredrika Brunnström och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Vi förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och har kontor i Helsingborg, Höganäs och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare sitt eget fokusområde och jag förmedlar bostäder i Ängelholms kommun och på Bjärehalvön. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig på 0723-601616.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nämndemansgatan 2, Ängavången, Ängelholms kommun
  • Borttagen före visning

Nämndemansgatan 2

Villa
Ängavången, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 975 000 kr
140 + 69 m²
7 rum
804 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Trollskogsvägen 2, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Trollskogsvägen 2

Lägenhet
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/5
3 709 kr/mån
54 609 kr/m²

Under 2023 stod föreningen på populära Victoria Strand klar, beläget alldeles intill havet och stranden. Nu säljs denna ytterst stilsäkra och välplanerade tvårumslägenhet. Med fina materialval och en hög finish, erbjuds här en social och ljus bostad med lyxig känsla. Lägenheten har spännande planlösning, bra takhöjd, fina detaljer som fönsterbänkar i sten och stora fönsterpartier. Lägenheten är högt belägen på fjärde våningen med hiss och är utrustad med två stora balkonger därifrån det alltid går att hitta en plats att avnjuta solen från morgon till kväll. Den ena balkongen är inglasad och disponeras med fördel som ett extra vardagsrum som förlänger sommarhalvåret. Härifrån har man dessutom en härlig glimt av havet och de vackra vyerna omkring. I denna rymliga tvåa går det lika bra att bo själv som ett par. Här bor ni bekvämt och bekymmersfritt med närhet till Vejbystrands fina service i form av ICA affär, bibliotek, busshållplats och restauranger på promenadavstånd. Lugn, härlig boendemiljö där området gränsar till Vejbystrands sandstrand och bjuder på vackra promenadvägar längsmed kuststräckan. Garageplats och parkeringsplats finns att hyra. Ett otroligt fint boende att längta hem till.

  • Balkong
  • Hiss
Garvaregatan 2A, Centrum, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Garvaregatan 2A

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 500 000 kr
102 m²
4 rum
vån 4/5
6 004 kr/mån
63 725 kr/m²

Sällsynt möjlighet att köpa en av de absolut finaste lägenheterna på nybyggda Brf Åkanten mitt i centrala Ängelholm. På fjärde våningen i huset som ligger närmast Nybron ligger denna ljusa och rymliga fyrarummare med en fantastisk utsikt. Lägenheten har en härlig balkong i vinkel över huskroppens gavel vilket gör att både eftermiddagssolen och kvällssolen kan avnjutas härifrån. Från balkongen har man en magisk utsikt över Rönne å och vidare in mot staden, en vy som man inte kan se sig mätt på. Här erbjuds ett högkvalitativt och centrumnära boende där allt är nytt och fräscht. När man öppnar ytterdörren stiger man rakt in i lägenhetens hjärta och möts av stora ytor och ett fint ljusinsläpp. Köket och vardagsrummet ligger tillsammans och här finns plats för det sociala livet med möjligheten att duka långbord och bjuda hem familj och vänner. Tre sovrum vänder sig mot innergården i svalt norrläge. För den som önskar ett extra TV rum/allrum eller två större sovrum i stället för de tre, kan man välja olika alternativ av rumsfördelning för sovrumsavdelningen. Lägenheten håller en hög standard med vattenburen golvvärme och extra takhöjd samt fina materialval i form av bland annat enstavsparkett och bänkskivor i stenkomposit. Husen ligger vackert i parkmiljö och huskropparnas placering är noga vald med tanke på siktlinjer och solläge. I öster har man utsikt mot Rönneå och i väster mot de grönskande villaträdgårdarna. Det här är arkitektur där varje detalj är noga vald med omsorg och hjärta såsom fasader i danskt handslaget tegel, fönsterprofiler och balkongräcken i mässingsfärgad plåt och gröna sedumtak för att bara nämna några. Fin utemiljö med vackra stenläggningar och planteringar. Låst parkeringsgarage finns under huset med garageplatser för uthyrning till föreningens medlemmar. Även en gästlägenhet samt konferenslokal finns att tillgå för de boende. Här bor man lugnt och fridfullt med hög livskvalité i ett nytt och bekymmersfritt boende med Rönneå som närmsta granne. Ängelholms fina gågata ligger bara ett stenkast bort. Svårslaget!

  • Balkong
  • Hiss
Garvaregatan 2B, Centrum, Ängelholms kommun

Garvaregatan 2B

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 400 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/8
6 004 kr/mån
52 941 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet på första våningen med två uteplatser, med utsikt över Rönneå i sutteräng. Planlösningen är ljus och öppen med ett stort vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot matplatsen. Fönsterpartier från golv till tak som går över hörn med fantastisk utsikt ut mot Rönneå. Utgång till en muromgärdad uteplats i söderläge, även den med utsikt mot ån. Välplanerat arbetskök med en stilren inredning från Marbodal och bänkskiva i granit. Ovanför bänkskivan längs hela köket sitter ett fönster som ger extra ljus till köket. Tre sovrum som vänder sig mot innergården i svalt norrläge. För den som önskar ett extra TV rum/allrum eller två större sovrum i stället för de tre, kan man välja olika alternativ av rumsfördelning för sovrumsavdelningen. Från ett av de mindre sovrummen finns utgång till en andra uteplats som ligger i nordost. Ett lite svalare läge där man njuter av morgonsolen och den fina vyn ner mot ån. Lägenheten bjuder även på ett rymligt helkaklat badrum med glasad duschhörna och tvättavdelning samt en gästtoalett. I lägenheten finns måttbeställda plissegardiner och lyxiga hotellgardiner som ingår. Husen ligger vackert i parkmiljö och huskropparnas placering är noga vald med tanke på siktlinjer och solläge. I öster har man utsikt mot Rönneå och i väster mot de grönskande villaträdgårdarna. Det här är arkitektur där varje detalj är noga vald med omsorg och hjärta såsom fasader i danskt handslaget tegel, fönsterprofiler och balkongräcken i mässingsfärgad plåt och gröna sedumtak för att bara nämna några. I husen är det en känsla av hotellobby då varje våningsplan har heltäckningsmatta på golvet och soffa vid postfacken för trevlig samvaro mellan grannar. Låst parkeringsgarage finns under huset med garageplatser för uthyrning till föreningens medlemmar. Även en gästlägenhet samt konferenslokal finns att tillgå för de boende. Här bor man lugnt och fridfullt med hög livskvalité i ett nytt och bekymmersfritt boende med Rönneå som närmsta granne. Ängelholms fina gågata ligger bara ett stenkast bort. Svårslaget!

  • Uteplats
  • Hiss
Lägervägen 20, Skälderviken, Ängelholms kommun

Lägervägen 20

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
12 000 000 kr
157 + 24 m²
6 rum
1 229 m² tomt

På första parkett med högt fritt läge och strålande havsutsikt sträcker sig denna fastighet hela vägen från Lägervägen upp till Vinkelvägen. Tomten är bebyggd med två hus, ett boningshus och ett rymligt gästhus. Det stora huset är uppfört 1889 och har från 1997 och framåt renoverats till ett vackert, modernt hem med många av de gamla detaljerna bevarade. Villan bjuder på inbjudande sällskapsrum, frilagda takbjälkar, kakelugn och havsutsikt från så gott som alla rum. Genuina påkostade materialval såsom fasad i målat lärkträ och plåtningar i kopparplåt. Nytt tak 2001 i enkupigt lertegel från Vittinge. En klassisk veranda med spröjsade fönster i tre väderstreck vänder sig mot havet i sydväst. Härifrån har man utgång till stort trädäck med härlig vy över trädgården och havet. 2010 byggdes ett modernt stenhus i souterräng som kompletterande boende. Ett extra utrymme som skapar skön gästfrihet, som generationsboende, för eget företagande eller till uthyrning. Läget är förstklassigt med panoramavy i soligt sydvästläge över Skäldervikens blå vatten även från detta hus. Här kan ni njuta fantastiska solnedgångar som sträcker sig tills solen försvinner ner i horisonten. Bekvämt badrocksavstånd till sandstranden och badbryggan. I Skälderviken bor man i ett av Ängelholms mest attraktiva områden med fina service som skola, förskola, bra bussförbindelser in till stan samt Ica Källan som förser dig med ett välsorterat sortiment. En bit bort ligger omtyckta restaurang Carl Fredrik. En attraktiv bodröm för den som ställer höga krav på sitt boende! Som kuriosa kan man läsa om villans tidiga ägarinna, Skäldervikens välkända, affärsdrivande kvinna som gick under namnet Fiska Paulina. Fiska Paulina står omskriven i bl.a. den samlade skriften om minnen och anekdoter från Ängelholms tidiga 1900-tal: https://engelholmiana.ifokus.se/discussion/489052/

Danielslundsgatan 30, Danielslund, Ängelholms kommun

Danielslundsgatan 30

Villa
Danielslund, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 500 000 kr
280 + 138 m²
7 rum
2 038 m² tomt

I hjärtat av Ängelholm, mitt emot Hembygdsparken ligger denna representativa, gedigna stenvilla, anno 1935. Den exteriöra arkitekturen går i stilren, avskalad funkisstil med rena linjer och fina proportioner. Interiört har villan med fast hand förvandlats till en vacker sekelskiftesvilla. Hemmet ger plats för den stora, kreativa familjen, eller paret med hemmakontor. Redan när man kliver innanför entrédörren upptäcker man att detta är ett hem utöver det vanliga. Stora ljusa rum i fil, dörrar med spröjs, breda plankgolv, armaturer, spröjsade fönsterbågar och skåpinredningar från hela Europa, ger rummen dess genuina karaktär. Trädgården mot gatan är anlagd i romantisk stil med gruslagda gångar kantade med låga buxbomshäckar. På baksidan är trädgården en omsluten och skyddad värld bakom höga träd och buskar där den stora poolen och trädäcket i etage breder ut sig. Här njuter man av avslappnat häng med många soltimmar. Den upphöjda altanen med glastak och utgång från köket är en självklar favoritplats att vistas på. Varmt välkomna till en fantastisk fastighet som erbjuder ett sant drömboende i ett av Ängelholms mest eftertraktade områden.

Visar alla 6