Mäklare Fredrika Brunnström

Fredrika Brunnström

Om mig

Jag förmedlar bostäder i Ängelholms kommun och på Bjärehalvön. Jag älskar livet som fastighetsmäklare, är affärsmäsig och och har ett genuint intresse för andra männskor. Varje kund är unik och likaså varje hem, därför gäller det att vara öppen och aldrig sluta att utvecklas. Jag strävar mot att alltid leverera högsta kvalitet i alla led. Det kräver tid och engagemang och att ständigt ligga i framkant. Jag behandlar varje försäljning som om det gällde min egen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Danielslundsgatan 51A, Luntertun, Ängelholms kommun

Danielslundsgatan 51A

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 450 000 kr
135 + 20 m²
4 rum
1 004 m² tomt

På lugnt, rofyllt läge som gränsar till grönområde, utsikt över Rönneå och med Havsbadens skog som en grön fond på andra sidan ån, ligger denna välskötta ensplansvilla. Underbar trädgård med stort trädäck som breder ut sig i soligt söderläge där man kan njuta av Rönneå och dess trevliga båtliv. En privat brygga (på kommunens mark) tillhör fastigheten. Välgenomtänkt och funktionell planlösning där husets hjärta utgörs av det centralt placerade vardagsrummet och det rymliga köket. Vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matsalsbord och har en murad öppen spis med kassett. Utgång till trädäcket i söderläge med terrassmarkis. Köket är ljust och luftigt och har även det plats för en stor matplats. De stora, lågt sittande fönsterna bjuder på usikt över Rönneå även från detta rum. I övrigt finns det tre sovrum, gästtoalett, ett badrum med både badkar, dusch och bastu samt en rejäl tvättstuga och separat groventré. Den mysiga trädgården är anlagd för att vara lättskött och är en riktig oas med vacker kvällsbeslysning. En gräsmatta breder ut sig runt huset och här finns flera omsorgsfullt anlagda planteringar som skapar fina rumsbildningar. En gråstensmur gränsar till grönområdet och cykelstigen i söder och en grind i muren leder ner till bryggan som ligger nedanför huset. Stenlagda gångar och uppfart. Dubbelcarport med vidbyggt förråd. Ett mycket välbyggt enplanshus med ypperligt läge mellan centrum och havet. Goda komunikationer där cykelstigen som går förbi huset tar dig till såväl småbåtshamnen och stranden som in till Ängelholms centrum. Busshållsplats strax utanför huset.

Landshövdingevägen 18, Centrum, Ängelholms kommun

Landshövdingevägen 18

Villa
Centrum, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 450 000 kr
188 + 135 m²
7 rum
1 421 m² tomt

På centrumnära och attraktivt läge ligger förstklassiga "Engelska villan" med stor insynsskyddad trädgård. Huset är ett gediget stenhus med fina attribut som en vacker tegelfasad, stavlimmad fiskbensparkett, pampig öppen spis och en majestätisk inomhustrappa. Villan är ritad av Charles Elmström som var en flitigt anlitad arkitekt i NV-Skåne under början och mitten av förra seklet. Hans verk finns att skåda på ett flertal av stans finare adresser. Huset är rymligt med ljusa sällskapsrum och erbjuder upp till sex sovrum för den som önskar. Bra uppvärmningssystem via fjärrvärme. Trädgården är grön och lummig med mycket blommande perenner och pampigt ekträd. Uteplats i läcker ölandskalksten med många soltimmar. Dubbelgarage. Här bor man nära Vattnets hus och en kort promenad bort ligger Ängelholms fina stadskärna.

Dalstigen 4, Havsbaden, Ängelholms kommun

Dalstigen 4

Villa
Havsbaden, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
15 750 000 kr
165 + 22 m²
5 rum
1 119 m² tomt

Med bara några få steg når du stranden genom klitterna, där du börjar din dag med dagens första kopp och blicken fäst över Skälderviken. På angenämt badrocksavstånd säljs denna arkitektritade trävilla som är ypperligt placerad i andra ledet från havet i områdets mest attraktiva kvarter, där det nästan aldrig är någon bostad till salu. Här bor du i ljus och öppen bostad med modernt och stilfullt formspråk, med stora sällskapsutrymmen att samlas på. Hemmet fungerar som både permanent- eller fritidsboende och har genomgående enhetlig känsla i material och uttryck med bra ljusflöde som förhöjer. Upp till tre sovrumsalternativ i bostaden och ytterligare möjlighet att inreda gästhus. Altandörr öppnar upp till uterum mot den privata innergården och en grönskande trädgård sträcker sig runt huset med maximalt antal soltimmar. Carport och förrådsutrymme. På Dalstigen bor du med möjligheten till att leva strandliv, på guldläge med havet som närmsta granne, i området med skön sommarpuls och storslagen omgivning året om. Här njuter du av en lunch på Klitterhus, en glass efteråt på omtycka Kjollan, padelspel på banan strax intill eller en båttur från den närbelägna hamnen. Njut av detta unika och underbara drömläge!

Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Kärleksstigen 11

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
10 700 000 kr
346 + 113 m²
10 rum
1 067 m² tomt

Sätt nyckeln i denna unika suterrängvilla på högt fritt läge med fantastisk utsikt över Skälderviken och småbåtshamnen. Den rymliga villan har flera tydliga kvaliteter från 60-talet och funktionalismens formspråk. De raka linjerna och stora fönsterpartierna ger byggnaden ett horisontellt uttryck som förstärks av den stora terrassen om 50 kvm som löper så gott som utmed hela husets söderfasad. En magisk plats optimal för avkoppling och festligheter när solen sakta sträcker sig ner mot horistonten. Med sina väldisponerade kvadratmeter och sitt enastående läge är detta ett hem för den riktiga livsnjutaren. Hemmet bjuder på ett bekvämt boende med generöst ljusinsläpp och stora öppna sällskapsrum med plats för många. Här erbjuds både plats för den växande familjen och för hemmakontor. De senaste åren har bostaden genomgått flera förbättrande renoveringar med bland annat en ny gästlägenhet med separat entré, perfekt för uthyrning eller för bekväm gästfrihet. Generöst uterum och insynsskyddad trädgård med havsutsikt. Spatsera ner den korta lilla biten till badstranden för dagens första dopp eller ät något gott på en av de närliggande restaurangerna inom gångavstånd. Här bor du på riktigt guldläge- året om!

  • Premium
Krusbärsvägen 39, Skörpabäcken, Ängelholms kommun

Krusbärsvägen 39

Lägenhet
Skörpabäcken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 595 000 kr
80 + 30 m²
3 rum
4 392 kr/mån
32 438 kr/m²

Välkommen till detta inflyttningsklara radhus i ett plan med uterum och underbar trädgård. Eftersom det är en gavellägenhet så är det bara granne på ett håll och det går att komma runt huset utvändigt till den djupa trädgården som nyligen fått en uppdatering med nya planteringar och platsbyggda sittbänkar. Ute njuter man av den insynsskyddade innergården med gräsytor och trädäck i soligt västerläge. Invändigt är det toppfräscht med smakfulla materialval och enheltiga färgskalor. Bra planlösning med modernt kök med köksö, två sovrum, bad och mysigt vardagsrum. Intill ligger uterummet som adderar värdefull yta till bostaden. Detta blir som ett extra vardagsrum under sommarhalvåret och gör det möjligt att bjuda hem många. Uteplats även på framisdan. Eget förråd på tomten och bilplats i carport med laddbox. Välskött och omtyckt förening med god ekonomi. Lugnt område med endast tio minuters promenad från centrum. Fina cykel och gångstigar till såväl förskolor, Villanskolan som nybyggda Nyhemsskolan.

  • Uteplats

Visar alla 5