Mäklare Patrik Truedsson

Patrik Truedsson

Om mig

Jag är uppvuxen i Malmö och har arbetat framgångsrikt i mäklarbranschen i 21 år, varav 19 år som registrerad fastighetsmäklare, med förmedling av bostadsrätter och villor i Malmö och sydvästra Skåne. Jag drivs av att få ut det där lilla extra i varje försäljning och får lätt förtroende hos både köpare och säljare på grund av min stora kunskap om bostadsmarknaden, juridik och min gedigna försäljningserfarenhet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Elsa Anderssons gata 21D, Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun

Elsa Anderssons gata 21D

Lägenhet
Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
4 204 kr/mån
29 917 kr/m²

Stig in i denna härliga tvårummare där modernitet och funktion går som en röd linje och ger er den allra bästa av boendekomfort. Med genomgående samma golv som samspelar med ljusa väggar får vi ett hem som är enkelt att inreda och en rofylld känsla infinner sig. I det trivsamma vardagsrummet öppnar stora fönster upp för naturligt ljus samtidigt som vi har access till den generösa inglasade balkongen. Sovrummet alldeles intill bjuder in till avkoppling, medan köket är utformat för praktisk användning med gott om utrymme för ett matbord där man kan avnjuta hemmalagade måltider. Lägg därtill ett helkaklat badrum i stilren design med ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare smidigt under arbetsbänk, vilket gör hushållssysslorna till en enkel och bekväm uppgift. Utanför dörren väntar en grönskande innergård och här bor man med närhet till dagligvaruhandel, kommunikation och Bulltofta rekreationsområde som erbjuder grönskande skogar, minigolfbana, slingrande stigar och aktivitetsmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sallerupsvägen 216A, Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun

Sallerupsvägen 216A

Lägenhet
Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/5
4 707 kr/mån
27 685 kr/m²

Varmt välkomna till denna pärla om två rum och kök på våning två i härliga Bulltofta Friluftsstad! Här lever du lyxigt med inglasad balkong i söderläge, egna tvättmöjligheter, hiss från markplan och allt i en härligt modern, öppen planlösning. Med Bulltofta rekreationsområde som närmsta granne med grönskande skogar, golfbana, slingrande stigar och aktivitetsmöjligheter har du inget mer att önska. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2