Mäklare Rama Bernin

Rama Bernin

Om mig

Det som driver mig mest är mina nöjda kunder och att uppnå riktigt höga resultat. Vill ni ha en professionell och strategisk mäklare, som går mycket på känsla och har en härlig energi, då har ni hittat rätt med mig. Jag tror inte på slumpen, jag tror på en bra planering, skapa rätt förutsättningar och ett hårt jobb, det är då vi tillsammans kommer uppfylla era drömmar och mål. Jag hjälper dig som bor i Malmö regionen och som vill göra en bra affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Erikslustvägen 36H, Erikslust, Malmö kommun

Erikslustvägen 36H

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 195 000 kr

27 m²

1 rum

2 064 kr/mån

44 259 kr/m²

I populära Stjärnhusen på eftertraktad adress finns nu möjligheten att förvärva denna kvadratsmarta etta bekvämt belägen på andra våningen. Här erbjuds fräsch interiör, stilrent helkaklat badrum och ett väldisponerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Kök i gott skick och smart placerad sovalkov. Månadsavgiften är låg i denna stabila HSB-förening, med närhet till strand, bussförbindelser, livsmedelsaffärer, träningsanläggning samt ett mysigt restaurang- och caféutbud i Slottsstaden.

Krutmeijersgatan 2A, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Sön 2 apr kl 12:00
Krutmeijersgatan 2A, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Krutmeijersgatan 2A, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Krutmeijersgatan 2A

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

63 m²

2 rum

4 524 kr/mån

31 667 kr/m²

På Krutmeijersgatan 2A finns nu möjlighet att förvärva denna charmiga tvårummare på första våningen. Stilfulla och moderna materialval, generös takhöjd samt ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Planlösningen är väldisponerad och genomgående och erbjuder ett smakfullt vitt kök, ett generöst vardagsrum med plats för den stora soffgruppen, sovrum med klädkammare och ett helkaklat badrum. Här bor man i en välskött förening med fantastisk innergård, med mycket grönska och närhet till det mesta som Malmö har att erbjuda, såsom till strand, bussförbindelser, livsmedelsaffärer, träningsanläggning samt ett mysigt restaurang- och caféutbud i Slottsstaden. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Sallerupsvägen 220, Bulltofta, Malmö kommun
  • Sön 2 apr kl 15:00
Sallerupsvägen 220, Bulltofta, Malmö kommun, bild 2
Sallerupsvägen 220, Bulltofta, Malmö kommun, bild 3

Sallerupsvägen 220

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

54 m²

2 rum

4 526 kr/mån

33 241 kr/m²

Med hiss tar vi oss upp bekvämt till andra våningen och kliver in i en fantastisk fin 2-rummare. I hallen möts vi av mörkt klinkergolv och beigemålade väggar, ett härligt ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finner vi ett välutrustat kök och ett bekvämt och fint badrum med kombimaskin. Våningen har en stor social yta med plats för både en stor soffgrupp och matgrupp. Här når vi även den fantastiska inglasade balkongen i söderläge. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krutmeijersgatan 12B, Fågelbacken, Malmö kommun

Krutmeijersgatan 12B

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

44 m²

2 rum

3 328 kr/mån

40 795 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna genomgående och kvadratsmarta tvårummare med fransk balkong i västerläge. Med trappa upp till andra våningen kliver vi in i en välkomnande hall, där vi också når bostadens alla rum. En bostad med generöst ljusinsläpp från två väderstreck, både från vardagsrum och sovrum med kök i fil. Ett stort välplanerat vardagsrum, med stora fönster, original trägolv och här når även våningens charmiga franska balkong. En grönskande innergård där man bor i ett fantastiskt läge tack vare den korta sträckan till grönskande parker, mysiga caféer, hav och strand samtidigt som ni tar er snabbt och smidigt in till City. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 4