Mäklare Rama Bernin

Rama Bernin

Om mig

Det som driver mig mest är mina nöjda kunder och att uppnå riktigt höga resultat. Vill ni ha en professionell och strategisk mäklare, som går mycket på känsla och har en härlig energi, då har ni hittat rätt med mig. Jag tror inte på slumpen, jag tror på en bra planering, skapa rätt förutsättningar och ett hårt jobb, det är då vi tillsammans kommer uppfylla era drömmar och mål. Jag hjälper dig som bor i Malmö regionen och som vill göra en bra affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Serenadgatan 56, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 56

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 5/8
4 031 kr/mån
18 672 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna hemtrevliga tvårummare högt upp i huset, komplett med en rymlig inglasad balkong. Under 2023 har lägenheten genomgått en omfattande renovering av köket, hallen och alla invändiga ytskikt. Resultatet är en ljus och modern bostad med gott om smart förvaring. Lägenheten öppnar upp för generösa sociala ytor, perfekta för umgänge och trivsel. Här får du en perfekt kombination av stilfullt och praktiskt boende som är hemtrevligt och socialt.

  • Balkong
  • Hiss
Herrestadsgatan 1b, Slottsstaden, Malmö kommun

Herrestadsgatan 1b

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
3 728 kr/mån
44 352 kr/m²

I härliga Slottsstaden finns nu chansen att förvärva denna välplanerade tvårummare med smakfull och enhetlig interiör som är genomgående för hela bostaden. Här erbjuds en trevlig planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med bra förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och dessutom balkong i fint västerläge. Njut av denna bostaden på eftertraktat läge i Slottsstaden med närhet till havet, stadens parker samt flertalet caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2