Mäklare Jenny  Ahlman

Jenny Ahlman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Granliden 29, Väster, Hässleholms kommun

Granliden 29

Villa
Väster, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

2 695 000 kr

88 m²

4 rum

902 m² tomt

Här erbjuds en praktisk bostad i ett plan. Villan har idag två-tre sovrum, vardagsrum i öppenplanlösning med kök och matplats, badrum, tvättstuga samt isolerat uterum i anslutning till köket. På tomten finns uteplats, växthus, attefallshus samt en pool ovan mark. På väster bor man med närhet till strövområde och skola. Via stadsbuss tar man sig enkelt in till centrum samt tåg-/busstation. Varmt välkommen på visning!

Alfavägen 16, Ljungdala, Hässleholms kommun

Alfavägen 16

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

2 495 000 kr

140 m²

5 rum

316 m² tomt

På lugna och barnvänliga Alfavägen finns det nu möjlighet att förvärva denna välplanerade villa. Bostaden erbjuder 3-4 sovrum, allrum, vardagsrum, kök, och två badrum. Trädgårdens baksida är i sydvästligt läge och angränsar mot grönområde, framför bostaden finns en innegård med gemensam lekplats. På området finner vi även garage och parkeringsplats. På Ljungdala bor du med promenadavstånd till motionsslinga, skola, förskola och närhet till Läreda med flertalet affärer. Från Ljungdala går även buss in till Hässleholms centrum.

Idrottsgatan 8, Hästveda, Hässleholms kommun

Idrottsgatan 8

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

1 350 000 kr

120 m²

6 rum

1 053 m² tomt

Trevlig 1,5 plansvilla på bra läge med närhet till grönområde och idrottsplats. Bostaden har 4-5 sovrum, nytt kök med nya vitvaror insatt 2021, vardagsrum samt badrum. Trädgård med trädäck och spabad. Från bostaden är det promenadavstånd till centrum med tågstation samt skola och förskola. Varmt välkommen på visning!

Östergatan 18A, Centrum, Hässleholms kommun
  • Idag kl 17:00

Östergatan 18A

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

1 450 000 kr

73 m²

3 rum

6 365 kr/mån

19 863 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga våning i centrala Hässleholm. Bostaden har tre rum och kök, helkaklat badrum och klädkammare. Vardagsrum med öppen spis som är godkänd att elda i samt balkong mot innergården. Föreningen stambytes 2022, i samband med detta så byggdes badrummet om och idag får man plats även med badkar, samt tvättmaskin och torktumlare. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Karlsgatan 1, Teckomatorp, Svalövs kommun

Karlsgatan 1

Övrigt
Teckomatorp, Svalövs kommun
Våningen & Villan Hässleholm

10 500 000 kr

4 164 m² tomt

Med vackra vyer i utkanten av Teckomatorp finner vi denna fastighet. Byggnaden är uthyrd idag som ett HVB-hem med kontrakt till och med 2026-04-30. Huvudbyggnaden är i två plan + inredd vindsvåning. På fastigheten finns även ett annex i gott skick. Härlig trädgård delvis asfalterad innergård med bra parkeringsmöjligheter. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Enligt hyreskontrakt betalas driftskostnader av hyresgästen. Hyresgästen hyr hela fastigheten (ej vindsvåning) Fastighetsägaren betalar försäkring. Taxering 823-Vårdbyggnad betalar ej fastighetsskatt. Kontakta mäklaren för visning!

Visar alla 5