Mäklare Niklas Nordh

Niklas Nordh

Om mig

Erfaren och engagerad fastighetsmäklare som varit i branschen sedan 2009. Tänker utanför ramarna, och jobbar hårt för att mina kunder ska få bra betalt. Jag har också valt att arbeta med färre objekt åt gången än andra mäklare, just för att jag ska kunna lägga mer tid och fokus på just din bostad. Detta har lett till flera rekordförsäljningar - och framförallt väldigt nöjda, återkommande kunder. Idag jobbar jag nästan enbart på rekommendationer och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Hunnetorpsvägen 61A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Södra Hunnetorpsvägen 61A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Hunnetorpsvägen 61A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Hunnetorpsvägen 61A

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
850 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/2
3 420 kr/mån
18 085 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna nyrenoverade och smart planerade lägenhet med inglasad balkong, bekvämt belägen på markplan med tillgång till en liten trädgårdstäppa. Lägenhet har nyligen genomgått en total renovering med bl.a. nytt stilrent kök, nya golv, släta nymålade väggar och nytt fräscht badrum. Då ingen har bott i lägenheten sedan renoveringen så blir det lite som att flytta in i en nyproducerad bostad! Den välplanerade bostaden erbjuder bl.a. ett trevligt kök med gott om skåpsförvaring, ljust och lättmöblerat vardagsrum, modernt badrum samt gott om förvaring. Man har även byggt om sovalkoven till ett separat sovrum med utgång till den inglasade balkongen. Här bor man i en välskött Riksbyggen-förening som bl.a. erbjuder sina medlemmar grönskande innergårdar med sittplatser, gemensamma tvättstugor, förråd, cykelförvaring m.m. Närhet till busshållplats, affärer, grönområden m.m. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 4

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/6
4 361 kr/mån
51 827 kr/m²

Fräsch och välplanerad 2:a som bjuder på stilrena och påkostade materialval, öppen planlösning och en mysig balkong med en härlig utsikt mot sundet och Danmark. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 6

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/5
3 681 kr/mån
56 371 kr/m²

I havsnära Oceanhamnen finns nu möjligheten att förvärva denna nyproducerade (2022) och välplanerade 2:a med stilrena materialval och balkong i soligt söderläge med en härlig utsikt över hamninloppet, Öresund och Danmark. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka er privata visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 4/6
4 044 kr/mån
52 164 kr/m²

I havsnära Oceanhamnen finns nu möjligheten att förvärva denna nyproducerade och genomgående 2,5:a med öppen planlösning, hela 3 meter i takhöjd, stilrena materialval och balkong i västerläge med viss sundsutsikt. Otroligt läckert boende på en ö i centrala Helsingborg med närhet till allt vad staden har att erbjuda i form av shopping, restauranger, nattliv, kultur, livsmedelsaffärer, gym, kommunikationer, hav och bad m.m. Här bor man också i en välskött och omtyckt förening med låga avgifter som dessutom erbjuder sina medlemmar tillgång till två takterrasser, en gemensam brygga med badmöjligheter samt en mysig innergård med grillplats. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ladugatan 18

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
9 495 000 kr
241 m²
6 rum
640 m² tomt

Vi presenterar med glädje denna unika tvåplansvilla, arkitektritad till perfektion där ledorden är ljus, volym och en genomgående tidlös estetik. Interiören fördelar sig på en entrévåning med öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum, liksom sovrum och lyxigt inrett spa-badrum av vida mått. På det övre våningsplanet erbjuds ett stilfullt helkaklat badrum, extra allrum och tre rejäla sovrum, samtliga med access till balkong och mastersovrum försett med walk in closet. Villans exteriöra design är synnerligen tilltalande med imponerande fönsterpartier och elegant puts med inslag av vackert cederträ och stämningsfulla belysningspunkter. Genomtänkta detaljer såsom dubbelsidig kamin med inbyggd vedförvaring, läcker trappa i massiv ek med glasdetaljer och dekorativ fondsida i sten ackompanjeras av värmeförsedda golv i såväl betong som massiv ek. Utemiljön i sydväst är magisk med sin rika växtlighet, påkostade utekök med vatten och el indraget samt stora trädäck att njuta av både lugn och sällskap ifrån. Garage finns förstås också. Läget är utmärkt med närhet till såväl allehanda service, skolor och förskolor som Pålsjö skog och goda kommunikationer med tåg och buss. Om utannonserad visningstid inte passar er så är ni varmt välkomna att kontakta mäklaren för bokning av annan tid.

  • Premium
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 1

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 250 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/6
5 113 kr/mån
50 595 kr/m²

Tillfälle att förvärva en rymlig och stilren 3:a om 84 välplanerade kvadratmetrar, belägen i populära och havsnära Oceanhamnen. Här finner ni en nyproducerad (2021) bostad med två sovrum, inglasad balkong, fräscht badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt gott om förvaring. Via föreningen har man här också tillgång till en lummig innergård med odlingslådor och sittmöbler, en gemensam takterrass, bilpool samt en kombinerad föreningslokal/övernattningslägenhet. Förmånen att bo i en nyproducerad bostad, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 11

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 846 kr/mån
59 909 kr/m²

Fräsch och välplanerad 2:a som bjuder på stilrena och påkostade materialval, öppen planlösning och en mysig balkong med en härlig utsikt mot såväl hamninloppet & sundet som varvsbron & centrum. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Landåvägen 14, Laröd, Helsingborgs kommun

Landåvägen 14

Villa
Laröd, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
8 495 000 kr
200 + 75 m²
7 rum
754 m² tomt

Vi presenterar med glädje denna välbyggda familjevilla i attraktiva Laröd där ledorden är ljus, volym och en genomgående tidlös estetik. Interiören fördelar sig på en entrévåning med öppna ytor, kök med köksö, vardagsrum med generös takhöjd, sovrum, tvättrum samt ett helkaklat badrum med både dusch och bubbelbadkar. På det övre våningsplanet erbjuds ytterligare ett stilfullt helkaklat badrum, extra allrum, två rymliga barnrum samt ett huvudsovrum med både fransk balkong och en lyxig walk-in closet. Villans exteriöra design är också tilltalande med imponerande fönsterpartier från Schüco, elegant puts, härligt trädäck och stämningsfulla belysningspunkter. Dessutom finns här ett rymligt dubbelgarage med inredd ovanvåning som är utrustat med både pentry och toalett, perfekt för exempelvis egen verksamhet, uthyrning eller tonårsboende. Läget är utmärkt med närhet till såväl allehanda service, skolor och förskolor som grönområden, idrottsanläggningar samt strand & hav. Varmt välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Romares väg 64C, Pålsjö, Helsingborgs kommun
Romares väg 64C, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Romares väg 64C, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Romares väg 64C

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 250 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/4
1 938 kr/mån
40 323 kr/m²

Tillfälle att bli den första att flytta in i denna nyproducerade och yteffektiva 1:a med låg avgift och stor inglasad balkong i perfekt söderläge, belägen på våning 3 av 4 i fastighet med hiss från markplan. Väldigt trevligt läge mellan Maria Park och Pålsjö skog, med närhet till det mesta så som affärer, skolor, idrottsanläggningar, vårdcentral, tågstation, skog m.m. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindgatan, Ekeby, Bjuvs kommun

Lindgatan

Tomt
Ekeby, Bjuvs kommun
Croisette Helsingborg
595 000 kr
950 m² tomt

Tillfälle att bygga ert drömhus på dessa generösa tomter i barnvänliga Ekeby. Ekeby är ett lugnt område med närhet till både Bjuv och Helsingborg. I byn finns bl.a. mataffär, vårdcentral, förskolor, skolor, bank och inte minst Ekeby möbelaffär. Kommunalt vatten & avlopp finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Spekulanter uppmanas att kontrollera avgifter, bygglov m.m. med berörda myndigheter. I dagsläget finns 3 st tomter kvar, se tomtkarta. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Fyrverkaregatan 12A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
  • Lör 20 apr kl 12:00

Fyrverkaregatan 12A

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
895 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/5
5 825 kr/mån
12 971 kr/m²

Välkomna till denna trevliga 3:a med inglasad balkong i lugna och trygga Brf Fyrverkaren med grönskande och skyddade innergårdar där ingen obehörig kan ta sig in. Även parkeringsområdet är inhägnat, och där du bekvämt öppnar grinden genom en fjärrkontroll utan att behöva stiga av bilen. Här kan du således känna dig trygg, och lugnt njuta av föreningens många gemensamma ytor så som grillplatser, köksträdgård, lusthus, grönområden m.m. Själva bostaden är en väldisponerad 3:a om 69 välplanerade kvadratmeter med 2 sovrum, rymligt vardagsrum, stambytt badrum samt trevligt kök med access till inglasad balkong. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullagatan 38A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 995 000 kr
95 m²
3 rum
vån 4/4
3 569 kr/mån
31 526 kr/m²

Unik möjlighet att färdigställa ett projekt på absolut toppläge i stadens hjärta! På Kullagatan 38A väntar ett renoveringsprojekt på den sista touchen från kommande ägare. Här erbjuds en sällsynt möjlighet att skapa något unikt och eftertraktat, och möjligheten att forma din egen oas i stadens centrum. Bygglov och startbesked finns, och en stor del av renoveringsarbetet är redan gjort. Två rum och kök, 60 kvm (avgift 2220 kr/mån): Denna rymliga vindsvåning på två rum och kök erbjuder en flexibel layout för att skapa din idealiska bostad. Charmen flödar genom de lutande takbjälkarna och det stora ljusinsläppet, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Skapa ditt drömboende i denna unika bostad och njut av den underbara utsikten över stadens takåsar och en glimt av Öresund. Säljes ihop med en lägenhet om ett rum och kök, 35 kvm (avgift 1349 kr/mån): Den andra vindsvåningen, med ett rum och kök, är intim plats som erbjuder den ultimata stadsboende-upplevelsen. Här kan du skapa en modern och bekväm livsstil i ett trendigt och pulserande område. Perfekt tillfälle att forma denna yta enligt dina egna önskemål och behov. Dessa vindsvåningar är inte bara hem, de är en portal till stadens mångfald. Med närhet till shopping, restauranger & krogar, bio & teatrar, konstgallerier och andra kulturella platser, kommer du att uppskatta en ständigt föränderlig och levande omgivning - allt inom bekvämt gångavstånd. Oavsett om du söker nöje, inspiration eller bara vill vara mitt i händelsernas centrum, så kommer dessa bostäder att erbjuda en idealisk bas. Missa inte möjligheten att förverkliga din bodröm i ett av stadens mest eftertraktade områden. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lärkgatan 8, Åstorp, Åstorps kommun

Lärkgatan 8

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Croisette Helsingborg
4 750 000 kr
155 + 32 m²
5 rum
794 m² tomt

Unikt tillfälle att kunna flytta in i en helt nyproducerad 1-plans villa med garage i lugnt och barnvänligt område. Här kan du bl.a. njuta av moderna och påkostade material, genomgående vattenburen golvvärme, hela 4 sovrum, 2 lyxiga badrum, separat tvättrum, stilrent kök med köksö och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Allt bekvämt beläget på ett plan. Den stora tomten, som är vackert inhägnad av en stenmur, erbjuder möjlighet till lek och avkoppling för både barn och vuxna. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa minnen med familj och vänner. Dessutom finns det ett garage med förråd som rymmer alla dina verktyg och utrustning. Läget är barnvänligt och tryggt, vilket gör det perfekt för familjer. Med närhet till skolor, affärer och grönområden blir vardagen både smidig och njutbar. Trädgården lämnas grovplanerad för att den nya ägaren själv ska kunna välja om man t.ex. vill lägga gräs, stenläggning eller trädäck. Sammanfattningsvis är detta en rymlig och välplanerad villa med en modern touch. Här finns allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem för dig och din familj. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömboende - varmt välkomna på visning!

  • Nyproduktion
Visitörsgatan 8, Eneborg, Helsingborgs kommun

Visitörsgatan 8

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 095 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 058 kr/mån
26 071 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en nyrenoverad pärla på populära Eneborg! Lägenhet har nyligen genomgått en total renovering med bl.a. nytt stilrent kök, nya vitvaror, nytt genomgående golv, släta nymålade väggar och stambytt badrum genom bostadsrättsföreningen. Då ingen har bott i lägenheten sedan renoveringen så blir det lite som att flytta in i en nyproducerad bostad! Den välplanerade och genomgående bostaden erbjuder bl.a. ett väldigt rymligt kök med gott om både bänkyta och skåpsförvaring, ljust och lättmöblerat vardagsrum samt gott om förvaring. Man har även byggt in sovalkoven på smart sätt och därmed fått en mer avdelad sovavdelning. Här bor man i en välskött HSB-förening som bl.a. erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med utemöbler och grill, gemensamma tvättstugor, förråd, cykelförvaring m.m. I närområdet finns all tänkbar service så som restauranger, livsmedelsbutiker, grönområden m.m. Helsingborgs city och Campus nås på några minuters promenad. Måste upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/6
4 044 kr/mån
56 642 kr/m²

I havsnära Oceanhamnen finns nu möjligheten att förvärva denna nyproducerade (2021) och genomgående 3:a med öppen planlösning, stilrena materialval och balkong i perfekt västerläge med en härlig utsikt över hamninloppet, Öresund och Danmark. Otroligt läckert boende på en ö i centrala Helsingborg med närhet till allt vad staden har att erbjuda i form av shopping, restauranger, nattliv, kultur, livsmedelsaffärer, gym, kommunikationer, hav och bad m.m. Här bor man också i en välskött och omtyckt förening med låga avgifter som dessutom erbjuder sina medlemmar tillgång till två takterrasser, en gemensam brygga med badstege samt en mysig innergård med grillplats. Måste upplevas på plats, varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Regementsvägen 12B, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun

Regementsvägen 12B

Lägenhet
Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 250 000 kr
36 m²
1 rum
vån 8/10
3 427 kr/mån
34 722 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva en av de få, eftertraktade, "gavelettorna" högt upp i huset och med fönster i två väderstreck. Här bor du i en nyproducerad (2021) och välplanerad 1:a med med stilrena materialval och en rymlig inglasad balkong med milsvid utsikt. Stabil Riksbyggen-förening som bl.a erbjuder sina medlemmar en övernattningslägenhet samt en gemensam takterrass med en fantastisk utsikt. Väldigt bra läge med gångavstånd till både affärer, service, vårdcentral, kommunikationer och grönområde, samtidigt som du når motorvägen på bara några minuter. Ja detta är sannerligen en bostad som bör upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 995 000 kr
32 m²
2 rum
vån 2/6
2 119 kr/mån
62 344 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna yteffektiva 2:a med stilrena materialval och smarta förvaringslösningar, läckert beläget på en ö i centrala Helsingborg med närhet till såväl hav, Helsingborg C, Campus och city med allt vad det har att erbjuda i form av shopping, restauranger, nattliv, kultur, livsmedelsaffärer, gym, kommunikationer, bad m.m. Här bor du också i en välskött och omtyckt förening med låga avgifter som dessutom erbjuder sina medlemmar tillgång till två takterrasser, en gemensam brygga, mysig innergård med grillplats samt tillgång till bilpool. Hiss från markplan. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kadettgatan 18A, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 18A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 950 kr/mån
16 221 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna genomgående 3:a belägen på ett av områdets absolut bästa lägen, granne med grönområde. Den välplanerade bostaden erbjuder bl.a. två bra sovrum, ljust kök, stambytt badrum, stor inglasad balkong samt ett rymligt förråd i lägenheten. Här bor du i ett lugnt och välskött område med många grönytor och närhet till såväl tågstation, busshållplats, skolor, förskola, mataffärer som Pålsjö skog. Stabil och välskött Riksbyggen-förening. Måste upplevas på plats, varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 18