Våningen & Villan Kristianstad

Våningen & Villan Kristianstad

Mäklare

Parkgatan 4, Knislinge, Östra Göinge kommun

Parkgatan 4

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Våningen & Villan Kristianstad

800 000 kr

98 m²

5 rum

562 m² tomt

I lugnt område med närhet till service och skola finner vi denna villa där man under 2022 startat renoveringar. Taket är bytt i sin helhet och fasad mm målat. Villan har två stora rum på bottenvåningen i öppen planlösning med centralt placerad braskamin samt fräscht kök med liten matplats. Övre plan med hall, tre sovrum varav ett mindre samt toalett. källaren inrymmer pannrum, förvaringsmöjligheter samt badrum med renoveringsbehov. Fungerande bastu. Villan har stor potential med sitt fina läge. Fiber finns i fastigheten.

Gucka Ripas väg 33B, Åhus, Kristianstads kommun
  • Idag kl 13:30
Gucka Ripas väg 33B, Åhus, Kristianstads kommun, bild 2
Gucka Ripas väg 33B, Åhus, Kristianstads kommun, bild 3

Gucka Ripas väg 33B

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Våningen & Villan Kristianstad

8 300 000 kr

206 m²

6 rum

1 124 m² tomt

I Åhus på ett av Äspets bästa lägen med närhet till havet och granne med den vackra tallskogen har jag förmånen att presentera denna premiumvilla! Villan ligger längst ned mot grönområde utan genomfartstrafik och med gångväg 300m till Hanöbuktens fantastiska sandstrand. Här erbjuds fantastisk utemiljö med stort trädäck utan insyn där man har nedsänkt spabad och stora umgängesytor. Trädgården är lättskött med fina stensättningar och stor plattsatt yta för upp till fyra bilar. I denna välskötta villa på över 200m² finns alla önskvärda attraktiva attribut såsom fräscha ytskikt, kvalitetskök, helkaklade badrum/spaavdelning, tvättstuga samt upp till fyra sovrum. Villan präglas även av stora sociala ytor, öppen spis, vackert burspråk tillsammans med fina ljusinsläpp. Förutom det fantastiska trädäcket har man även en mysig balkong under tak där man gärna sitter under en filt och myser stora delar av året. Ett verkligt tillfälle för den som söker läge med kvalité.

  • Premium
Paradisvägen 13, Glimåkra, Östra Göinge kommun

Paradisvägen 13

Villa
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Våningen & Villan Kristianstad

995 000 kr

135 m²

5 rum

996 m² tomt

Välkomna till ett av Glimåkras trivsammaste områden med närhet till natur och härliga skogspromenader. Rymlig familjevilla med praktisk planlösning. Bottenvåning med ett sovrum, badrum samt kök med matplats som är i öppen planlösning med vardagsrummet. I originalutförande fanns här ytterligare ett sovrum. Övre plan med stort allrum samt två sovrum och badrum. Fiber finns indraget i fastigheten. Trivsam tomt som gränsar mot skogen samt garage och biluppställningsplats. Varmt välkomna på visning! Fastigheten säljs med friskrivning. Dödsbo.

Böklins väg 20, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun

Böklins väg 20

Villa
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Våningen & Villan Kristianstad

1 550 000 kr

90 m²

1 812 m² tomt

Här bor man bra på stor tomt med garage och förrådsbyggnader samt fristående uterum/gästrum. Gediget tegelhus i gott skick med nyare luft/vatten värmepump som ger låg driftskostnad. Kök med liten matplats, matrum och vardagsrum samt två sovrum och badrum med dusch. Välkomna på visning!

Näsbychaussén 21A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 21A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Våningen & Villan Kristianstad

825 000 kr

52 m²

2 rum

2 679 kr/mån

15 865 kr/m²

Välkomna till denna fräscha tvårummare i stabil förening med låga avgifter där det mesta ingår. Ljus och välkomnande hall i öppen planlösning mot det stilrent renoverade köket med matplats. Stort vardagsrum med infälld belysning och fräscht färgval. Utgång till balkong i söderläge. Rymligt sovrum med gott o plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum som renoverades av föreningen vid stambytet. Skicka gärna en intresseanmälan så kan jag ordna förhandsvisning framöver.

  • Balkong
Getapelvägen 1B, Åhus, Kristianstads kommun

Getapelvägen 1B

Lägenhet
Åhus, Kristianstads kommun
Våningen & Villan Kristianstad

2 550 000 kr

115 m²

5 rum

7 564 kr/mån

22 174 kr/m²

Välkommen till detta trevliga boende med närhet till hav och natur. Husen i denna bostadsrättsförening blev inflyttningsklara december 2022. Känsla av villaboende med modern interiör och hög standard. Genomgående genomtänkt planlösning med öppen planlösning på bottenvåning med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som blickar ut mot trädgården i sydvästläge. På övre plan finner vi ett allrum och tre fina sovrum. Dessutom har denna bostad två helkaklade badrum, ett på vardera våningsplan samt en separat tvättstuga på entréplan. Härlig uteplats samt lagom stor trädgård och ett eget förråd. Gemensamt växthus och odlingslådor i anslutning till tomten. Närhet till busshållplats där bussen går med täta turer in till centrala Åhus och till Kristianstad. Fiber finns i fastigheten. Juridisk person kan förvärva. Fler bilder på interiör inom kort. Välkomna att boka visning!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Åhusvägen 43, Rinkaby, Kristianstads kommun

Åhusvägen 43

Villa
Rinkaby, Kristianstads kommun
Våningen & Villan Kristianstad

995 000 kr

75 m²

3 rum

865 m² tomt

Välkomna till Rinkaby. Här bor man i litet samhälle med lantlig känsla nära sjö, hav och skog. Närheten till Åhus gör byn attraktiv och huset har potential att bli ett riktigt mysigt boende med stor tomt på husets baksida med västerläge. På tomten finner vi länga där man idag har förrådsutrymme och pannrum med pelletspanna. Tomten nås även från husets baksida via servitutsväg. Interiört med moderniseringsbehov. Bottenvåning med vardagsrum, kök och badrum samt övre plan med två sovrum. Säljs med friskrivning.

Gränsgatan 34B, Odal/Vilan, Kristianstads kommun

Gränsgatan 34B

Lägenhet
Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Våningen & Villan Kristianstad

895 000 kr

75,7 m²

3 rum

3 782 kr/mån

11 823 kr/m²

Välkomna till denna fina trea på första våningen med nyrenoverat badrum och extra toalett. Fräscht kök med vita luckor och ny kyl och frys. Stort vardagsrum med ljusa väggar och parkett samt utgång till balkong. Två riktigt rymliga sovrum med plats för dubbelsäng i vart och ett av dem. Stabil förening med låga avgifter.

  • Balkong
Gullvivevägen 10, Brösarp, Tomelilla kommun

Gullvivevägen 10

Villa
Brösarp, Tomelilla kommun
Våningen & Villan Kristianstad

2 700 000 kr

91 m²

6 rum

1 030 m² tomt

Bo med livskvalité på högt läge i den trivsamma byn Brösarp med gångavstånd till all service man kan behöva. Det vackra landskapet in på knuten och vidsträckt utsikt från den fina trädgårdstomten i sydvästläge med kvällssolen som lyser över uteplatsen. Villan har tre sovrum på bottenplan samt ytterligare ett stort i källarplan. Fina sällskaps utrymmen och ett fantastiskt uterum där man gärna sitter året om och njuter utsikten. Fräscht kök och kaklat badrum samt extra toalett och badkar i tvättstugan. Nyare värmepump tillsammans med kamin i källarplan ger låg driftskostnad! Välkomna på visning!

Släntvägen 6, Hanaskog, Östra Göinge kommun

Släntvägen 6

Lägenhet
Hanaskog, Östra Göinge kommun
Våningen & Villan Kristianstad

1 200 000 kr

66,6 m²

3 rum

6 400 kr/mån

18 018 kr/m²

Nyproduktion i Hanaskog. Välkomna att finna er framtida bostad i en naturskön och trygg miljö med bra pendlingsavstånd till Kristianstad, Knislinge, Broby; Osby och Älmhult. Välj bland våra genomtänkta parhus i praktisk bostadsrättsform. Byggnaderna uppförs med senast byggtekniken för låg drift och förses med solpaneler på taken. Bostäder om tre - respektive fyra rum och kök skapar möjlighet till ett kvadratsmart boende med parhuskänsla. Hög standard och tilltalande materialval är såklart en självklarhet! Husen byggs miljömedvetet och har bland annat solceller på sina tak. Alla bostäder har fiber indraget, egen parkering, förråd samt väl tilltagen uteplats med liten trädgårdstäppa. Byggnationen är i full gång och inflyttning beräknas till 1/7 -2023. Vi erbjuder åtta trerummare samt två fyrarummare. Priset är 1.2 milj i insats för trean om 66,6kvm och 1.4 milj för fyran om 81,9kvm. Byggnaderna är uppförda i lättbetong och med betongplatta på mark. Fasaden är putsad och målad. Isolerglasfönster med underhållsfria aluminiumprofiler. Papptak. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Badrum i kombination med tvättstuga som är helkaklat i vitt och grått med golvvärme. Kvalitetskök från Marbodal med vita luckor. Välkomna att reservera just ert drömboende! Kontakta mig gärna för ett möte där jag går igenom hur processen ser ut med reservation, kontrakt handpenning mm. samt om ni eventuellt vill ha värdering av ert nuvarande boende, 0709-126120. Bilderna i annonsen är från ett annat projekt och det kan finnas avvikelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Granitvägen 13, null, Sölvesborgs kommun

Granitvägen 13

Tomt
Sölvesborgs kommun
Våningen & Villan Kristianstad

395 000 kr

1 624 m² tomt

Tillfälle att förvärva stor tomt på mycket naturskönt läge i Ryssbergets fritidsområde men med kort avstånd till Sölvesborg. Här är allt är förberett för nybyggnation med byggrätt på 250 kvm. Kommunalt VA betalt. Fiber framdraget till tomtgräns. Trivsamt område där man har tillgång till gemensamt område med pool, tennisbana, bouelbana och lekplats samt hus med faciliteter.

Bygatan 23, Bjärnum, Hässleholms kommun

Bygatan 23

Tomt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Kristianstad

395 000 kr

807 m² tomt

Tillfälle att bygga ditt drömhus i trivsamt villaområde på centralt läge i Bjärnum. Byggrätten tillåter byggyta ca 200 kvm. På tomten står idag en förrådsbyggnad. Avgift för kommunalt VA är betald och tomten avröjd. Tomten får bebyggas med upp till två våningar på en yta utgörande 25%. Prickad mark mot Södra vägen och Bygatan. Infart från Bygatan. Se dokument.

Visar alla 12