Mäklare Marcus Bergström

Marcus Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klövervägen 2A, Kobjer, Lunds kommun

Klövervägen 2A

Lägenhet
Kobjer, Lunds kommun
Våningen & Villan Lomma

3 195 000 kr

118 m²

4 rum

8 961 kr/mån
27 076 kr/m²

På suveränt läge i Lund och i eftersökta Kobjer presenterar vi med glädje denna väldisponerade fyrarummare, där ledorden är strålande ljus och härlig rymd från genomgående fönsterpartier som ackompanjeras av enhetlig interiör med sobra färg- och materialval. Addera därtill ett smakfullt kök av vida kvadrat, ett stilfullt badrum med egna tvättfaciliteter i form av praktisk tvättpelare och därtill tre rejäla sovrum. Extra guldkant sätter den inbjudande balkongen där man mer än gärna njuter av sommarens lata stunder medan stadens puls finns bara en kort cykeltur bort. Med grönområden, lekplatser, närhet till skolor och dagis samt goda kommunikationsmöjligheter är området dessutom perfekt för barnfamiljen! Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Höjeågatan 427, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Höjeågatan 427

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Våningen & Villan Lomma

4 495 000 kr

88 m²

3 rum

4 858 kr/mån
51 080 kr/m²

Varmt välkommen till denna inbjudande trerummare om 88 väldisponerade kvadrat med fina attribut såsom stora fönsterpartier och njutbar inglasad balkong med härlig vy över Lommabukten med en utsikt som sträcker sig ända från Malmö till Barsebäck. På tredje våningen med hiss från markplan möts vi av ett bekvämt boende med vida allrumskvadrat, optimalt planerat kök med plats för matbord i direkt anslutning, två bra sovrum, ett fräscht badrum med dusch och separat tvättrum. Dessutom med ypperlig förvaring i flertalet garderober och klädkammare. Ett fantastiskt tillfälle på optimalt läge i fantastiska Lomma invid strandpromenad, hav och strand!

  • Balkong
  • Hiss
Rödhakevägen 19, Lomma, Lomma kommun

Rödhakevägen 19

Villa
Lomma, Lomma kommun
Våningen & Villan Lomma

4 995 000 kr

126 m²

6 rum

530 m² tomt

I södra delen av Lomma med närhet till vackra grönområden och stranden finns denna trivsamma och välplanerade villa. Här ges tillfälle att skapa sitt drömhem i denna trevliga bostad som erbjuder generösa sällskapsutrymmen, kök med stor matplats och tre utmärkta sovrum. Lägg därtill inredd ovanvåning och stort uterum mot den grönskande trädgården. Den mysiga trädgården är insynsskyddad och bilen parkerar man i garaget eller på uppfarten. Läget är perfekt med bara några minuter till Lommas tilltalande utbud, stranden och idrottsplats. Ett hem att trivas i, varmt välkomna på visning!

Visar alla 3