Mäklare Alexander Nilsson

Alexander Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gullkragegatan 20, Tygelsjö, Malmö kommun

Gullkragegatan 20

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 750 000 kr
119 m²
4 rum
485 m² tomt

Varmt välkomna till detta lättskötta boende i Tygelsjö. Rumsfördelningen består av en rymlig och ljus entré, stort vinkelbyggt vardagsrum samt kök med den karaktäristiska bardisken och separat matplats. Här finns tre sovrum, varav det största har gott om plats för dubbelsäng och har dessutom inbyggd förvaring med en hel garderobsvägg. Våtutrymmena består av ett stort badrum med dusch, gäst-WC och ett praktiskt grovkök med direkt access till trädgården. Vidbyggt garage med separat förrådsdel. Detta är en av de få friköpta tomterna i området. Huset är dessutom helt friliggande och med en härlig tomt i västerläge. På baksidan finner vi en härlig insynsskyddad tomt med gräsmatta och stenläggning. Tygelsjö by erbjuder närhet till åkerlandskap, motionsstråk och anlagda grönytor. Huset ligger med närhet till Pilbäckskolan (åk 4-9) och dess motionsanläggning, Björns konditori samt den nya ICA-butiken. Utmärkt pendlarläge med endast 150 meter till närmaste busshållplats, varifrån du snabbt tar dig till Malmö/Hyllie och även söderut till Vellinge. Huset är besiktigat på förhand och spekulanter delges protokollet. Välkomna på visning!

Gamleväg 22 B, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Gamleväg 22 B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gamleväg 22 B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gamleväg 22 B

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 150 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2/3
4 005 kr/mån
50 000 kr/m²

Med ett fint läge i mysiga Höllviken hittar vi denna ljuvliga etagelägenhet högst upp i huset. Via spiraltrappan når vi den egna ingången och innanför dörren öppnas ett smakfullt hem upp. Bostaden andas ljusflöde från stora fönsterpartier och den härliga takhöjden i vardagsrummet ger oss rymd. Elegant vitlaserat ekparkettgolv sträcker sig genom hela bostaden som gör att vi får en fin helhet och rummen binds samman på ett strålande sätt. Det snyggt utformade köket ger oss alla bekvämligheter vi kan önska oss och i det närliggande vardagsrummet förlängs de sociala ytorna då vi härifrån har access till en enastående balkong. Från balkongen har vi rogivande utsikt och här blir en given plats för sköna vardagspauser. Sovrum finns på båda plan där övervåningen också ger plats för allrum och arbetshörna, och här letar sig det efterlängtade dagsljuset in via takfönster. Elegant badrum i helkaklat utförande med dusch och bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare finns att tillgå, likaså en välkomnande hallmiljö med både öppen och sluten förvaring. Här bor man med närhet till trevliga restauranger, butiker och Toppengallerian samt goda kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Räng Sandsvägen 26F, Rängs sand, Vellinge kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Räng Sandsvägen 26F, Rängs sand, Vellinge kommun, bild 2
Räng Sandsvägen 26F, Rängs sand, Vellinge kommun, bild 3

Räng Sandsvägen 26F

Lägenhet
Rängs sand, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
5 338 kr/mån
49 940 kr/m²

I underbart natursköna omgivningar finns nu möjlighet till denna synnerligen stilrena och tilltalande marklägenhet. Här lockar ett hem med tidlös interiör och genomtänkt planlösning, där stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skänker rymd och volym. Addera därtill två bra sovrum och ett helkaklat badrum med såväl dusch som egna tvätt- och torkmöjligheter. Smakfull köksinteriör med påkostad Corianbänkskiva och rostfri maskinpark skänker än mer guldkant, liksom suverän uteplats i solvänligt västerläge. Här ute njuter man mer än gärna av solen när vädret tillåter, på generöst trädäck och i mysig pergola som vetter fint mot gemensamma grönytor. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Bangårdsvägen 13, Hököpinge, Vellinge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Bangårdsvägen 13, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 2
Bangårdsvägen 13, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 3

Bangårdsvägen 13

Villa
Hököpinge, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 595 000 kr
114 + 61 m²
5 rum
1 017 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus från 1930-talet i den idylliska byn Hököpinge! Ett hus med oändliga möjligheter, där en del kärlek och renovering kan förvandla det till ditt personliga drömhem! Utsikten över de omgivande åkrarna skapar en harmonisk och lugn atmosfär som du kommer att älska varje dag. Inne i huset möts du av tre rymliga sovrum, perfekta för en familj med barn eller som gästrum och kontor. Gott om sociala ytor på entréplan ger möjlighet till trevliga sammankomster och minnesvärda stunder med nära och kära. På ovanvåningen finner ni husets badrum och på entréplan finns en gästtoalett. Källaren erbjuder gott om utrymme och i dagsläget inryms tvättstuga ,pannrum, verkstad och stor plats till förvaring – en praktisk lösning för att hålla ditt nya hem organiserat och funktionellt. Trädgården på baksidan av huset är en pärla med härlig insynsskyddad atmosfär, perfekt för avkoppling och mysiga utomhusaktiviteter. Huset är fint placerat i Hököpinge med förskola samt ny skola på promenadavstånd för årskurs 0-9 invigd 2023. 10 minuter till Malmö med bil, bussförbindelse till Vellinge, Trelleborg, Höllviken, Hyllie och Malmö. Självklart med anknytningsmöjligheter till Kastrup och Köpenhamn. Mysig bykänsla med många barnfamiljer, pulkabacke, flera lekplatser i byn och en skolgård med skatepark, hinderbana mm. Fotbollsplaner, basketplaner, boulebana, byalag med aktiviteter, idrottshall med föreningar med aktiviteter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Gavelsbjärsvägen 1, Arrie, Vellinge kommun

Gavelsbjärsvägen 1

Villa
Arrie, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 895 000 kr
199 + 20 m²
6 rum
1 240 m² tomt

Ett par stenkast från Arriesjöns badplats och ljuvliga strövområde presenterar vi denna charmerande sekelskiftesvilla uppförd 1914. Här lockar massor av smyckande detaljer såsom förnämliga fönsterpartier med överliggande spröjs, angenäm takhöjd och spegeldörrar liksom originalparkett och njutbar punschveranda. De vackra attributen harmonierar fint med smakfullt renoverat Marbodalkök i tidsenlig stil, stort renoverat badrum med bubbelbad och en utmärkt planlösning bestående av två generösa sällskapsrum, varav ett med braskamin. Vidare finner vi hela fyra rejäla sovrum och ytterligare ett badrum. Guldkantad trädgård därtill där stort upphöjt trädäck med svalkande pool ackompanjeras av stenlagd terrass, praktfull grönska och härliga fruktträd. Garage finns. Taket är bytt och likaså uppvärmningssystemet. Bekvämt med bussförbindelser utanför dörren och tågstation i grannbyn Västra Ingelstad. Unikt och fyllt av karaktär - varmt välkomna!

  • Plus
Bruksparken 2, Hököpinge, Vellinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 10:30

Bruksparken 2

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 350 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/4
5 466 kr/mån
28 659 kr/m²

Varmt välkomna till denna elegant inredda trerumslägenhet med charmig balkong belägen i mysiga Bruksparken. Boendet öppnar upp till ett ljust och luftigt vardagsrum med generösa fönster, två rymliga sovrum, ett nyligen renoverat badrum och ett fint stort kök där ytorna ger möjlighet till att möblera även med matbord. Noga utvalda material skapar en atmosfär som inbjuder till att verkligen känna sig hemma och en härlig utsikt över fälten och Öresund är ett stort plus i kanten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Atlegången 10, Vellinge, Vellinge kommun

Atlegången 10

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 795 000 kr
136 + 18 m²
5 rum
360 m² tomt

Varmt välkommen till Torsgården och detta öppna och luftiga hem som genomsyras av modernitet i varje detalj - från ytskikt och färgval till utrustning och planlösning. Boendet sträcker sig över 136 kvadratmeter och består av fem rum och kök. Dessutom kan du njuta av ett stort, inglasat och mysigt uterum med skjutdörrar som förlänger sommarkvällarna. Uterummet ligger i anslutning till trädäcket och den inhägnade trädgården, som ligger i optimalt läge i förhållande till solen. Beläget i ett bilfritt område med vänliga grannar ges nu möjligheten att direkt flytta in i denna familjevänliga och trivsamma villa. Välkomna på visning!

Köpenhamnsvägen 48A, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 48A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 295 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/7
3 907 kr/mån
37 016 kr/m²

På omtyckt adress kan vi nu stolt presentera denna tvåa som noggrant renoverats med omtanke och stil. Här har nuvarande ägare förändrat planlösningen till ytterst optimal. Lägenheten har nyrenoverat kök med plats för matbord, vardagsrum med vackert golv och nymålade väggar samt med optimala sällskapsytor som bjuder in till umgänge med vänner och familj. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med förmiddagssol. Utöver detta finns ett inbjudande sovrum och ett fint badrum. Föreningen är trivsam med bastu, hobbyrum, barnvagnsutrymme, lekplats, gemensam takterrass, gemensam grill, utemöbler och cykelförråd. Föreningen har även garage och parkeringsplatser. Området har flera restauranger, caféer och mataffär på gångavstånd samt hav och park på nära avstånd. Runt knuten finns dessutom bra kommunikation som tar dig direkt till Malmö C, Triangeln och Hyllie. Perfekt för den som pendlar över Öresund. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8