Mäklare Emil Sjöberg

Emil Sjöberg

Om mig

Hej! Vad roligt att du har hittat till min sida! Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2017 med ett driv att få dig som kund att känna dig trygg genom hela förmedlingsprocessen. Jag älskar fotboll och är en idrottsmänniska ut i fingerspetsarna, vilket passar utmärkt i mitt arbete och att alltid vilja prestera på topp. Frågar du mina tidigare kunder beskriver de mig som en positiv, lyhörd, serviceminded och lösningsorienterad mäklare. Varmt välkommen att höra av dig! Varmt välk

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Gulsparvsgatan 26B, Söderkulla, Malmö kommun
  • Kommande

Södra Gulsparvsgatan 26B

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 795 000 kr

85,5 m²

3 rum

4 440 kr/mån

20 994 kr/m²

Varmt välkomna till härliga Södra Gulsparvsgatan 26B! På våning 12 väntar en trivsam och välplanerad trea som erbjuder fina sociala ytor, underbart ljusinsläpp, nylagda golv, vita fräscha väggar, helkaklat badrum och ett stort luftigt allrum. Lägg därtill ett rymligt kök, två bra sovrum och en fantastisk inglasad balkong i utmärkt västerläge och med magnifik utsikt över Öresund. Här bor du i en välskött och populär förening med låg belåningsgrad. Familje- och barnvänliga Söderkulla erbjuder skolor, välskötta gårdar och perfekta kommunikationer. Från Söderkulla kommer vi snabbt ut på motorvägen och tar oss därmed enkelt både till Lund och Danmark. Hyllie och tågstationen är endast ett stenkast bort, perfekt! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Kommande

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 595 000 kr

52 m²

2.5 rum

2 978 kr/mån

49 904 kr/m²

Nu ges ett strålande tillfälle att förvärva denna underbara 2,5:a belägen på fantastiskt läge, med fri utsikt över hav och grönska. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning, stilfullt kök från Vedum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, luftigt allrum med smart planerad "halva", härligt ljusflöde, trivsamt sovrum och access till en underbar balkong med obruten vy över hav och grönska. Läget är dessutom helt perfekt med Ribersborgsstranden, Limhamnsfälten och Lagunens småbåtshamn precis utanför porten och inom kort avstånd nås City. På bottenplan i huset finns en välsorterad ICA Supermarket och på våning 2 väntar en trevlig innergård för föreningens medlemmar. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2