Mäklare Jonas Birgerdahl

Jonas Birgerdahl

Om mig

Årets partner/senior mäklare Croisette 2023. Årets mäklare Croisette 2022. Att få hjälpa er göra en bra och trygg bostadsaffär är för mig så givande att jag inte kan tänka mig att jobba med någonting annat. Jag kommer finnas tillgänglig genom hela processen, göra det enkelt för er och anpassa mig efter era behov. Ni får en kunnig och driven mäklare, full av energi och jag bygger hela min karriär på att ni ska vara så nöjda att ni rekommenderar mig vidare till familj och vänner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Räfsgatan 20, Elinegård, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15

Räfsgatan 20

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 495 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 196 kr/mån
39 342 kr/m²

Fantastiskt ljus och yteffektiv lägenhet om 38 kvm med härlig balkong på natursköna Elinegård, Limhamn! Med endast minuter från havet och Hyllie tågstation, bjuder fina 1,5:an på välplanerade kvadratmeter och alla moderniteter och bekvämligheter du önskar dig. Här bjuds det på gemomgående vacker trestavs-parkett, stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och en fenomenal gårdsvänd balkong om ca 6 kvm på andra våningen. Magiskt fint speciellt under våren och sommaren, då balkongen förlänger bostaden mot den lummiga innergården. Vidare njuter du av öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt en rymlig hall med inbyggda garderober. Fint stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare nås via hallen. Fin innergård utrustad med bänkar, bord och grillstationer. Föreningen äger egna garage- och p-platser, samt har säker cykelförvaring. Perfekt! På helt nya Elinegård, Limhamn bor du i rofyllda kvarter med omtyckt grönområde och välkända kalkbrottet alldeles i närheten. Här finns goda kommunikationer till Hyllie såväl som till pulsen i centrala Malmö. Du kan även snabbt ta dig till busshålplats och Hyllie tågstation. Med cykel når du Limhamn C, Hyllie tågstation och Emporia på ca 6 minuter. Sibbarps strand, kallbadhus och park & grill finns i närheten. Livsmedelsbutiken, Hemköp är också på kort avstånd från bostaden. Denna fina lägenhet måste ses på plats. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Plåtgatan 6C, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 16:30
Plåtgatan 6C, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Plåtgatan 6C, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Plåtgatan 6C

Radhus
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Hyllie
2 495 000 kr
133 m²
6 rum
7 761 kr/mån
18 759 kr/m²

Kontakta mäklaren för möjlighet till privatvisning! Omgivet av vackra hedlandskap i omtyckta Anderslöv står detta välplanerade bostadsrättsradhus på en stor och solig hörntomt! Ateljéhusen i Anderslöv ger dig en stilren nyproduktionsstandard och ljusa, nordiska inredningsnyanser skapar hållbara hem som håller över tid. I det familjevänliga området har du givetvis egen bilplats och bra kommunikationer till såväl Malmö som Trelleborg. Entréplanet bjuder sociala ytor med välutrustat kök i anslutning till luftigt vardagsrum. Från vardagsrummet nås också uteplatsen och den lättskötta trädgården. På andra våningen finns ett allrum och tre sovrum. Såväl första som andra våningen har helkaklade badrum med spotlights och behaglig golvvärme (vattenburen på plan 1, elektrisk komfortvärme på plan 2). Det ena utrustat med badkar, det andra med dusch. Högst upp tornar det eleganta ataljeplanet upp sig. Det höga läget och de fyra takfönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en stor flexibilitet i användningsområden. Ett lyxig sovrum, ett socialt utrymme eller varför inte en egen ateljé. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hammarbacksvägen 102, Oxie Kyrkby, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Hammarbacksvägen 102, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 2
Hammarbacksvägen 102, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 3

Hammarbacksvägen 102

Radhus
Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 250 000 kr
127 + 21 m²
6 rum
336 m² tomt

På härlig hörntomt i mysiga, naturnära kvarter presenterar vi denna välplanerade bostad där mycket är renoverat under de senaste åren. Huset har en härligt fräsch och modern känsla och erbjuder totalt 148 kvm ( 121 kvm boyta + 21 kvm biyta) fördelat på vackert, modernt kök, vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, 4 sovrum, nyrenoverade ytskikt, allrum, 2st badrum och separat tvättstuga. Solig trädgård i nivåer med möjlighet till uteplatser i olika väderstreck. Med andra ord ett riktigt tilltalande hem i trivsamt och barnvänligt område med bara någon minuts promenad till såväl skola som utmärkta kommunikationer såsom buss och tåg. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Pilebjersvägen 20, Käglinge, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Pilebjersvägen 20, Käglinge, Malmö kommun, bild 2
Pilebjersvägen 20, Käglinge, Malmö kommun, bild 3

Pilebjersvägen 20

Radhus
Käglinge, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 095 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/1
5 350 kr/mån
34 775 kr/m²

Kontakta mäklaren om ni önskar möjlighet till privatvisning! I mysiga villakvarter i attraktiva Käglinge presenterar vi med nöje detta stilrena och härligt ljusa radhus beläget på stor hörntomt. Här bor du modernt och bekvämt med lättskött utemiljö och egen biluppställningsplats för 2st bilar framför huset. Interiören bjuder bland annat på öppen planlösning mellan kök och allrum, tre rejäla sovrum och ett stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare åtnjuts bra förvaring i skjutdörrsgarderober och förråd samt ett strålande ljusinsläpp ifrån flertalet fönster. Ifrån allrummet nås trädgården med trädäck, och trevliga gräsytor i insynsskyddat läge. Ett bekymmersfritt boende att längta hem till. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Pinjegatan 1G, Hindby, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 15:15
Pinjegatan 1G, Hindby, Malmö kommun, bild 2
Pinjegatan 1G, Hindby, Malmö kommun, bild 3

Pinjegatan 1G

Radhus
Hindby, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 495 000 kr
127 m²
5 rum
10 016 kr/mån
19 646 kr/m²

Välkommen till ert framtida hem på hörnan av Pinjegatan. Här väntar ett familjärt hem i barnvänliga kvarter där känslan av villaboende ständigt är närvarande samtidigt som man få ta del av fördelarna som det innebär att bo i en bostadsrättsförening. Bostaden har renoverats under de senare åren och är i fint skick med härlig atmosfär och den väldisponerade planlösningen nyttjas enkelt efter familjen behov. Vardagsrummets härliga umgängesytor förlängs i en härlig inglasad veranda som i sig ger oss access till det stora trädäcket av bostadens baksida. Här tillbringar vi gärna soliga sommardagar med sköna fikastunder, mysiga grillkvällar och varma dagar lockar poolen med svalkande dopp. Tre av de fyra sovrummen är placerade på ovanvåningens privata sfär och att det finns badrum på båda plan uppskattas förstås. Här bor vi med närhet till lekplats, förskola, skola och mataffär, dessutom har vi bra pendlingsläge till Malmö city med buss. Med bilen tar vi oss smidigt ut till ringlederna och vidare till Lund eller över sundet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Basketbollsvägen 15, Käglinge, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 13:00
Basketbollsvägen 15, Käglinge, Malmö kommun, bild 2
Basketbollsvägen 15, Käglinge, Malmö kommun, bild 3

Basketbollsvägen 15

Villa
Käglinge, Malmö kommun
Croisette Hyllie
4 495 000 kr
125 + 28 m²
5 rum
865 m² tomt

Välkommen till din drömbostad i Käglinge – en enplansvilla som förenar bekvämlighet, stil och trivsel på bästa sätt! Detta fantastiska hem erbjuder en harmonisk atmosfär och är designat för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Det första som möter dig är det ljusa och sociala köket, vars nyare inredning i valnöt ger en exklusiv touch. Här finns gott om plats för ett stort matbord intill fönsterpartiet, vilket ger en vacker utsikt och en känsla av samhörighet med trädgården utanför. Med en direktaccess till den stenlagda uteplatsen blir det enkelt att förlänga sommarkvällarna och njuta av utomhuslivet. Vardagsrummet, som gränsar till köket, badar i strålande ljusinsläpp och erbjuder generösa ytor för både vardagsmys och underhållning. De två badrumsmiljöerna ger all den bekvämlighet en familj behöver för att underlätta vardagsbestyren. Dessutom finns ett separat tvättrum/grovkök med egen ingång för ökad praktisk användning. Boendet har upp till hela fyra sovrum, varav master bedroom imponerar med en-suite faciliteter för att skapa en privat och avskild oas. Här kan du koppla av och återhämta dig i lugn och ro. Trädgården är en pärla med en mysig stenlagd uteplats delvis under tak, perfekt för att avnjuta måltider utomhus eller umgås med nära och kära. De stora grönytorna omges av insynsskyddande grönska, vilket ger en privat och fridfull atmosfär. Denna enplansvilla i Käglinge är inte bara ett hem utan en plats där du kan skapa livslånga minnen och njuta av det goda i livet. Missa inte chansen att kalla detta fantastiska hus för ditt hem! Varmt välkomna på visning och låt drömmen bli verklighet.

  • Premium
Emil Göranssons Väg 261, Oxie, Malmö kommun

Emil Göranssons Väg 261

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 395 000 kr
110 m²
4 rum
6 319 kr/mån
21 773 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MÖJLIGHET TILL PRIVATVISNING! Välkomna till ett stilrent renoverat och inflyttningsklart radhus om två plan i populära Oxie! Här hittar ni ett rymligt boende med sovrum av bra storlek, badrum på båda våningarna och generösa sällskapsytor. Dubbla uteplatser gör att ni njuter av sol större delen av dagen. Med grönområden, lekplatser, närhet till förskola och skolor samt goda kommunikationsmöjligheter är området perfekt för barnfamiljen! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 7