Mäklare Rami Daadooch

Rami Daadooch

Om mig

Jag åtar mig varje uppdrag med stor hängivenhet och dedikation med ett löfte om att alltid finnas tillgänglig för att tillgodose era önskemål och behov. Jag tycker att en duktig mäklare alltid skall vara påläst, engagerad och fokuserad på att överträffa kundens förväntningar. Med mig vid er sida under försäljningen kan ni känna er trygga med att det blir en riktigt bra bostadsaffär. Har du några frågor eller funderingar? Kontakta mig! Jag talar flytande svenska, engelska och arabiska!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalhemsgatan 20, Rostorp, Malmö kommun

Dalhemsgatan 20

Villa
Rostorp, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 395 000 kr
98 + 51 m²
5 rum
1 264 m² tomt

Nu har vi möjligheten att presentera en tidlös villa anno 1924 belägen på bra hörntomt i härliga Kirseberg. Detta vackra hem genomgick en omfattande renovering både in- och utvändigt, och har sedan dess varit en symfoni av stil och bekvämlighet där historisk charm möter modern elegans. Fastigheten är förbesiktigad. Köket och vardagsrummet bjuder in till gemenskap, med ett härligt burspråk samt utgång till det stora trädäcket och den lummiga trädgården med fruktträd och växtlighet. Här har man en av de största tomterna i området. I vardagsrummet finns en igensatt öppen spis som går att öppna upp igen. Fantastiska detaljer med generös takhöjd på alla plan och en imponerande takhöjd på upp till 4,8 meter på ovanvåningen som skapar en känsla av rymd och ljus. Den inredda källaren erbjuder praktiska och bekväma fördelar som en stor tvättstuga och ett lyxigt badrum med spabadkar och duschhörna. Två uppfarter, varav en med carport och förråd, gör vardagen bekväm och organiserad. Ett perfekt hem där tradition möter nutid – välkommen till en unik villa, bara att flytta rakt in!

Grönvägen 5C, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 5C

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 7/9
3 455 kr/mån
20 764 kr/m²

Denna välplanerade bostadsrätt erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med sina 72 kvadratmeter finns gott om plats för både umgänge och avskildhet. Belägen högt upp i huset kan du njuta av en fantastisk utsikt från den trevliga balkongen i sydvästläge. Här kan du koppla av i solen eller bjuda in vänner och familj till härliga kvällar. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, med väldigt låg belåning. Det barnvänliga läget gör det till en perfekt plats för barnfamiljer, med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. När det kommer till kommunikationer är läget optimalt, med nära till både Malmö och Lund, vilket gör arbetspendling smidig och effektiv. Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt en dröm för den som söker en välplanerad och rymlig hemmamiljö med fin utsikt och närhet till allt man kan önska sig. Välkommen till Grönvägen i Arlöv!

  • Balkong
  • Hiss
Reginavägen 80, Hindby, Malmö kommun

Reginavägen 80

Övrigt
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
227 m²
296 m² tomt

Gediget 2-plansradhus med källare på tomträtt. Totalt 227 kvm fördelat på samtliga 3 plan och totalt 4 lägenheter. Lägenheterna har varierande standard, 3 av lägenheterna är renoverade på 90- talet och en på 2000-talet. Källarplan: 1 ROK om 27 kvm. Genomgående 90-talsstandard. Pentry och helkaklat badrum. Källarplan: 2 ROK om 50 kvm. Genomgående 90-talsstandard. Sovrum, vardagsrum och kök samt helkaklat badrum. Utgång till trädgården. I källaren finns även en gemensam tvättstuga. Plan 1: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Egen tvättmaskin. Plan 2: 3 ROK om 75 kvm. Genomgående 90-talsstandard. 2 sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Hyresintäkter uppgår till totalt 448 578 kr. Tomträttsavgäld är 12 616 kr/år. Priset år 2024 för att köpa loss tomträtten är 770 400 kr. Parkeringsplats på tomten. Man kan även parkera på gatan, P-skiva i 30 minuter mellan 07-17 och därefter fri parkering. Samtlig ombyggnation till lägenheter är gjort av tidigare ägare för ca 15 år sedan. Fastigheten kan både säljas genom bolagsaffär / fastighetsaffär. Grannfastigheten intill på Reginavägen 82 är också till salu. Belägen i populärt och barnvänligt villaområde med närhet till allmänservice med bland annat Ica Maxi och apotek. I närområdet finns också gott om restauranger. Både skola och förskola finns i närområdet. Nära till bra kommunikationer med bara någon minuts gång till bussar som tar dig in till centrala Malmö. Även gångavstånd till Persborgs tågstation där tågen går både mot centralen och Svågertorp. Cykelväg in till Malmö City och med bil tar man sig snabbt ut på såväl Yttre som Inre Ringvägen.

Reginavägen 82, Hindby, Malmö kommun

Reginavägen 82

Övrigt
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
225 m²
296 m² tomt

Gediget 2-plansradhus med källare på tomträtt. Totalt 225 kvm fördelat på samtliga 3 plan och totalt 3 lägenheter. Lägenheterna har genomgående god standard, samtliga lägenheter är renoverade under 2000-talet. Källarplan: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Utgång till trädgården. I källaren finns även gemensam tvättstuga. Plan 1: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000.-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Egen tvättmaskin. Plan 2: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000.-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Egen tvättmaskin. Hyresintäkter uppgår till totalt 452 694 kr. Tomträttsavgäld är 12 616 kr/år. Priset år 2024 för att köpa loss tomträtten är 770 400 kr. 2 parkeringsplatser på tomten. Man kan även parkera på gatan, P-skiva i 30 minuter mellan 07-17 och därefter fri parkering. Samtlig ombyggnation till lägenheter är gjort av tidigare ägare för ca 15 år sedan. Fastigheten kan säljas genom bolagsaffär eller fastighetsaffär. Grannfastigheten intill på Reginavägen 80 är också till salu. Belägen i populärt och barnvänligt villaområde med närhet till allmänservice med bland annat Ica Maxi och apotek. I närområdet finns också gott om restauranger. Både skola och förskola finns i närområdet. Nära till bra kommunikationer med bara någon minuts gång till bussar som tar dig in till centrala Malmö. Även gångavstånd till Persborgs tågstation där tågen går både mot centralen och Svågertorp. Cykelväg in till Malmö City och med bil tar man sig snabbt ut på såväl Yttre som Inre Ringvägen.

Visar alla 4