Våningen & Villan Norrköping

Våningen & Villan Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Wadströmsgatan 10A, Söder, Norrköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Wadströmsgatan 10A

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Våningen & Villan Norrköping

1 250 000 kr

38 m²

1 rum

2 012 kr/mån

32 895 kr/m²

Belägen på första våningen i lugnt och trivsamt område välkomnar denna yteffektiva bostad med låg avgift, perfekt för studenten eller förstagångsköparen. Vi öppnar upp dörrarna till denna hemtrevliga bostad och möts av en stilren interiör med tidlösa färger och materialval. Lägenhetens är välbalanserade med start från hall som är lagom stor samtidigt som det finns praktisk förvaring i form av garderob såväl som utrymme för öppen avhängning. Badrummet som ligger i anslutning bjuder på badkar och har kaklade väggar. Till höger om hallen finner vi bostaden kök, här bli matlagningen till ett nöje i det fullutrustade köket där vi får plats med matbord och har bekvämligheter som diskmaskin. Tar vi istället vänster från hallen så når vi allrummet som utan svårigheter inrymmer både soffa, säng och garderob. HSB Brf Fridtuna är en stabil förening med god ekonomi, låg belåning och där både bredband och el ingår i avgiften. Känner man för en stunds avkoppling i solen så finns här en grönskande innergård som inbjuder till lugn och ro. Här bor vi med närhet till Vasaparkens stora grönområde och samtidigt nås centrum på bara några minuter. Med buss- och spårvagnshållplats i området tar vi oss smidigt runt i stan. Varmt välkomna till ett optimalt hem där varje kvadratmeter har tagits tillvara på, vi ses på visning!

 • Plus
Lillgårdsvägen 9, Ringarum, Valdemarsviks kommun
 • Sön 11 jun kl 12:30

Lillgårdsvägen 9

Villa
Ringarum, Valdemarsviks kommun
Våningen & Villan Norrköping

2 300 000 kr

137 m²

6 rum

960 m² tomt

Drömmer du om att hitta hem i en trivsam familjevilla där allt är paketerat bekvämt i ett plan? Då ska du titta närmare på Lillgårdsvägen 9 i Ringarum som har det bästa läget som sista hus på återvändsgata och därmed naturen inpå knuten. Invändigt bjuds det på ett rymligt och lättarbetat kök med gott om plats för matbord och öppen anslutning till allrummet. Här vi kan njuta av den sprakande elden från kakelugnen som inte bara skänker hög mysfaktor utan även bidrar med fin värme. De sociala ytorna fortsätter i vardagsrummet som kännetecknas av många fönsterpartier som släpper in härligt ljusflöde och som kronan på verket har vi access till de båda altanerna. Förutom utmärkta sällskapsytor finns här hela fyra sovrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och förråd. Exteriören bjuder på en plan trädgårdstom om 960 kvm med gott om plats för sommarkvällarnas kubbspel och tomten är perfekt för soldyrkare med sol från tidig morgon till sen kväll. Här finns två trädäck så vi enkelt kan följa solens strålar under dagen och möjliggör trivsamma dagar och kvällar med familj och vänner. Det ena altanen är delvis under tak och det andra har ett inbjudande spabad som lockar med en avkopplande stund under stjärnklar himmel när kylan kryper på. På framsidan finns uppfart med plats för ett par bilar samt garage och på tomten finns vedbod/förråd. På Lillgårdsvägen bor man lugnt och idylliskt samtidigt som man inte behöver tumma på bekvämligheterna, här bor du med promenadavstånd till så väl skola som matbutik och mack med värdshus. I området finns också fina promenadstråk som är upplysta under årets mörkare månader. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Rönntorpsvägen 3, Lindö, Norrköpings kommun

Rönntorpsvägen 3

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Våningen & Villan Norrköping

4 800 000 kr

110 m²

6 rum

1 180 m² tomt

Välkommen till en mycket trevlig och välskött villa som genom årens gång smakfullt omhändertagit och blivit än vackrare. Över tid har villan förvandlats till vad som idag utgör ett hem med värme och harmoni - här samsas äldre charm med nymodigheter i en genomtänkt balans. Vackra trägolv löper utmed golvet på de flesta av bostaden rum och väggarna är ljusa. Sällskapsytor samspelar trevligt med de praktiska ytorna och med sina hela fyra sovrum gör att alla har plats att hitta sin egna lilla vrå. Kyliga höstdagar tänder man med fördel upp i kaminen, njuter av bastubad eller dopp i husets utespaa. Trots sin charmiga insida så är det ändå trädgården som är bostadens pärla. Här spenderas mycket tid om vår, sommar och höst. Baksidan är en riktigt idyllisk sommardröm med stort pooldäck där vi får plats med både solsängar, loungemöbeln och grill. Här är det både privat, lugnt och välbalanserat, och väljer man att inte vara under bar himmel eller behöver man ta skydd mot regn och vind, så gör sig det generösa uterummet perfekt för att duka upp till grillkvällar där garanterat oförglömliga middagar och sammankomster kommer att skapa minnen för livet. Stor som liten kommer älska detta hem i många år framöver, spralliga ben har stora plana gräsytor och en svalkande pool att hoppa i och för den odlingsintresserade finns goda möjligheter till en fin skörd. Lindö har sedan länge varit en populär plats att bo på, vilket är lätt att förstå. Såväl bostaden som området är lugnt och praktiskt för barnfamiljer med förskolor, skola och välsorterad matbutik i närheten. Småbåtshamnen med dess hamnkrog och minigolfbana finns på promenadavstånd och för er som är intresserade av kropp och hälsa finns utegym att tillgå vid Lindö Strand och motionsslingor med elljusspår vid Abborreberg. Sammantaget erbjuds här en mycket trevlig villa som du kan få chansen att kalla för "mitt hem", välkommen på visning!

Åbygatan 10, Norr, Norrköpings kommun
 • Imorgon kl 17:00

Åbygatan 10

Lägenhet
Norr, Norrköpings kommun
Våningen & Villan Norrköping

1 695 000 kr

80 m²

3 rum

5 017 kr/mån

21 188 kr/m²

Nu öppnar vi upp dörrarna till Åbygatan 10 och välkomnar er in till denna charmiga trerummare. Bostaden har en genomgående ljus färgsättning som ger dig goda förutsättningar att inreda helt efter eget tycke och smak. Här har ni ett hem att trivas i som bjuder på fina furugolv och där väldisponerade ytor möter en trivsam planlösningen. I sällskapsrummet möts vi av stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och de båda sovrummen är praktiskt belägna mot föreningens innergård. Det rymliga köket ger oss alla bekvämligheter vi kan önska oss - både i förvaring och arbetsytor, och här finns det gott om plats för matbord invid fönstren. Rummen är rymliga och lättmöblerade och här erbjuds vi dessutom både duschrum och gäst-WC. Känner du för en stunds avkoppling i solen så finns här en ljuvlig grönskande innergård som inbjuder till lugn och ro. Här finns trädäck med tillhörande utemöbler, en riktig oas att njuta av under årets finare dagar. Brf Hermes är en privat förening med låga avgifter och här bor du med gångavstånd både till Campus och grönområde i form av Folkparken. Dessutom bor du här med närhet till kommunikationer, resecentrum, mataffärer och caféer. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Rävstigen 11, Rejmyre, Finspångs kommun
Rävstigen 11, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 2
Rävstigen 11, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 3

Rävstigen 11

Fritidshus
Rejmyre, Finspångs kommun
Våningen & Villan Norrköping

1 595 000 kr

49,8 m²

3 rum

2 271 m² tomt

Välkommen till ett välskött fritidshus med ett högt och trevligt läge i Bränntorp, en sann idyll för ett trivsamt sommarparadis med möjlighet att bo långa säsonger. Stor tomt om 2 271 kvm ger er gott om utrymme i att koppla av från stress och låta sinnena stillas till fågelkvitter. Här vilar ett lugn som gör att alla förutsättningar finns för frisk luft, varma sommardagar och här finns möjlighet att odla, umgås och bara njuta av livets goda. Naturen är er granne och för övernattande gäster finns en gäststuga på den soldränkta tomten. Boningshuset är utformat med vardagsrum, kök, två sovrum och toalett med dusch. Uppvärmningen sker via en effektiv luftvärmepump eller den stämningshöjande täljstenskamin. Närheten till Stora Gryten med flera badplatser i skyddade vikar förgyller sommardagarna med svalkande dopp där närmsta badplats med brygga finns bara 200 meter från huset. Fritidshusområdet i Bränntorp är lugnt och barnvänligt med drygt 300 fritidshus varav en del har blivit permanent boende. Vägföreningen anordnar simskola och vid Getnäs finns kiosk och dansbana. Här kan man också aktivera sig på fotbollsplanen, spela en runda minigolf eller kasta lite boule. Föreningslokal finns att hyra för föreningsmedlemmar för familjefester och barnkalas, m.m, den har ett mindre pentry med grundutrustning av porslin. Idag är det sommarvatten i området men det är på gång med kommunalt vatten och avlopp, läs mer på Finspångs kommuns hemsida: https://www.finspang.se/bobyggaochmiljo/projektinomboendeochmiljo/projektforkommunaltvattenochavlopp/branntorp.4.4fe3cdc41787d8c466367e86.html. För mer information om Bränntorps Vägförening så finns en informativ hemsida https://www.branntorp.se/. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Eknäsvägen 8, Gryt, Valdemarsviks kommun
Eknäsvägen 8, Gryt, Valdemarsviks kommun, bild 2
Eknäsvägen 8, Gryt, Valdemarsviks kommun, bild 3

Eknäsvägen 8

Fritidshus
Gryt, Valdemarsviks kommun
Våningen & Villan Norrköping

3 650 000 kr

101 m²

3 rum

2 052 m² tomt

Välkommen till en alldeles förträfflig enplansvilla där det moderna och det bekväma har hittat en perfekt balans. Här möts vi av öppna och luftiga ytor som kännetecknas av en genomgående elegant och påkostad interiör tillsammans med generösa fönsterpartier i flertal. Vackra träbalkar, parkettgolv, och sobra färgval är andra värdefaktorer som lockar - framgångsreceptet för såväl fritidshuset som åretruntboende att längta hem till. Köksmiljön är elegant med tacksamma arbetsytor som tillsammans med den öppna ytan gör det enkelt att få plats och umgås med både familj och vänner. Här är det inte svårt att duka upp långbord om så önskas och inredningen gör heller ingen besviken med de ljusa ytorna. Addera till det 2 sovrum, stilfullt helkaklat badrum samt praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter där man effektivt kan stuva undan ytterkläder och skor och därmed hålla hallen mer representativ. Läget ger möjlighet till rekreation och frihetskänsla med naturen som granne och både skog och vatten inpå knuten. Har du egen båt sker förtöjning vid den gemensamma bryggan belägen bara några minuters promenad från bostaden där en båtplats ingår till fastigheten. Huset ligger bara ett stenkast från föreningens gemensamma tennisbana och fotbollsplan. Skulle inte de räcka sport-mässigt så finns det golfbana strax innan infarten till Gryt och i Gryts gamla skola finns en bokningsbar padelbana. Eköns camping med sina klippbad ut mot öppet hav ligger bara ca 7 km bort. Här finns även minigolf, restaurang och kajakuthyrning. Skärgårdens nav Fyrudden och dess hamn är knappt 8 km bort. Här kan ni ta turbåtar ut i skärgården eller varför inte åka lokaltrafik med hjälp av Östgötatrafikens färja som utgår från hamnen. Här finns en mataffär som i dagsläget är öppet året om. Stanna till på restaurangen och ta något gott att äta eller svalka dig med en glass från glassbaren nere på kajen. Gryts varv och marina går att nå via båt eller bilvägen där man bland annat kan äta gott eller varför inte testa deras yoga ute på bryggan. För den som älskar trädgård och växter så finns Kärlekens Trädgård att besöka med alla sina rosor och rododendron. Vill ni påta i er egen trädgård eller altan så finns allt du behöver på den lokala Handelsträdgården i Gryt, där finns självklart även lokalodlade grönsaker under säsong. Här har man verkligen skapat ett modernt och stilsäkert hem att njuta av i många år framöver, välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Reenstiernagatan 76, Eneby, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 76

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Våningen & Villan Norrköping

795 000 kr

30 m²

1 rum

1 487 kr/mån

26 500 kr/m²

Välkommen till denna mysiga etta på Reenstiernagatan 76. Här möts vi av en mycket yteffektiv lägenhet med stilrena ystkikt och fönster i flertal som skänker fint ljus. Trevlig kokvrå som går i vitt med en halvö där vi får plats med ett par stolar som gränsar av mot allrummet. I direkt anslutning till allrummet finns en mysig sovalkov med utrymme för säng och förvaring som praktiskt skärmas av via en skjutdörr för en mer privat känsla. En bra lösning för dig som vill kunna separera allrum och sovrum på ett kvadratsmart sätt. Vidare finns här ett badrum i helkaklat utförande med bekvämligheter som tvättmaskin samt hall med sluten förvaring. Här bor ni i en välskött förening där man har installerat solceller och där den fasta delen av elen ingår i avgiften. Brf Sandstugan bjuder på grönskande innergårdar och för er som är intresserade av kropp och hälsa kan ni glädjas åt att i föreningen finns relaxavdelning med spa och gym. Har ni övernattande gäster finns övernattningsrum att hyra. Här bor ni med flera värdefaktorer där affär och apotek finns inom kort promenadavstånd liksom goda kommunikationer via buss och spårvagn. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och fin lägenhet som tar tillvara på alla sina kvadratmeter, perfekt för sudenten, förstagångsköparen eller pendlaren. Välkommen med din intresseanälan!

Snäcknäsvägen 18, Snäckevarp, Valdemarsviks kommun

Snäcknäsvägen 18

Fritidshus
Snäckevarp, Valdemarsviks kommun
Våningen & Villan Norrköping

2 500 000 kr

78 m²

4 rum

1 672 m² tomt

I en av Sveriges vackraste skärgårdar i det omåttligt populära området Snäckevarp finner vi Snäcknäsvägen 18 som väntar på att byta ägare. Här finns gott om utrymme i att koppla av från stress och låta sinnena stillas till fågelkvitter i den härliga trädgården som erbjuder fina planteringar och lekvänliga gräsytor, samt möjlighet till flera soldränkta uteplatser. Under våren löser de vilda blommorna av varandra från blåsippor till vitsippor, gullvivor och liljekonvaljer. Här är allt bekvämt paketerat i ett plan där insidan bjuder på en nöjsam planlösning som tillsammans med den grönskande trädgården skapar många härliga stunder för såväl familjen som paret. Invändigt bjuds vi på trivsamma sällskapsytor där storstugan har stora fönsterpartier och utgång till altan och här har vi berikats med eldstad inte bara i storstugan utan även på altanen. Bostaden bjuder på tre sovrum och för övernattande gäster finns ett gäststuga på tomten med WC, dusch och kokmöjligheter. Vill du ta dig ett morgondopp så finns en liten sandstrand med badplats längst ned på gatan ca 200 meter från huset. Båtplats finns på andra sidan skogen ca 500 meter bort, varifrån du når allt från innerskärgården med skogsklädda öar till ytterskärgården med karga klippor och vindpinade skär. Snäckevarp har en aktiv samfällighet som vårdar marken och anläggningarna de äger. Här finns fina promenadstråk, stor välskött badplats inne i Fyrfjärden, poolområde med nyrenoverad tennisbana samt fotbollsplan, lada med bastu, omklädningsrum och gemensamhetslokal. Här finns även två båthamnar med y-bommar och en praktisk ristipp. Nere i Fyrfjärden anordnas även den mycket populära jolleskolan för barn varje sommar. För mer info om Snäckevarp se: https://www.snackevarp.se/ Eköns camping med sina klippbad ut mot öppet hav ligger bara ca 4 km bort. Här finns även minigolf, restaurang och kajakuthyrning. Skärgårdens nav Fyrudden och dess hamn är bara drygt 3 km bort. Här kan ni ta turbåtar ut i skärgården eller varför inte åka lokaltrafik med hjälp av Östgötatrafikens färja som utgår från hamnen. Här finns en mataffär som i dagsläget är öppet året om. Stanna till på restaurangen och ta något gott att äta eller svalka dig med en glass från glassbaren nere på kajen. Gryts varv och marina går att nå via båt eller bilvägen där man bland annat kan äta gott eller varför inte testa deras yoga ute på bryggan. Om ni vill spela golf ligger Valdemarsviks golfbana några kilometer från Snäckevarp. För den som älskar trädgård och växter så finns Kärlekens Trädgård att besöka med alla sina rosor och rododendron. Vill ni påta i er egen trädgård eller altan så finns allt du behöver på den lokala Handelsträdgården i Gryt, där finns självklart även lokalodlade grönsaker under säsong.

 • Plus
Rejmyrevägen 66, Rejmyre, Finspångs kommun
Rejmyrevägen 66, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 2
Rejmyrevägen 66, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 3

Rejmyrevägen 66

Villa
Rejmyre, Finspångs kommun
Våningen & Villan Norrköping

8 000 000 kr

263 m²

5 rum

1,1 ha tomt

Välkommen att förvärva ett mycket strandnära året-runt-boende strax utanför Rejmyre endast dryga 30 minuter från Norrköping med bil. Idylliskt och strandnära belägen där det är lätt att finna lugnet som ger en härlig livskvalité. Trevlig interiör med vardagsrum som i kombination med kök och matplats med öppet upp till nock, ger härliga ytor och inbjuder till avslappnad samvaro med familj och vänner. Här bjuds vi på härliga fönsterpartier och utgång till spatiös altan som blir en naturlig sällskapsplats under vår, sommar och höst. Ombonat allrum med bra rymd och även det öppet till nock i öppen planlösning med sovrum. Från allrummet kan man njuta av en sprakande brasa i braskaminen som sprider värme och trivsel. Lägg därtill sovrum på loft och ett väl tilltaget helkaklat badrum. På fastigheten finns ett gästhus som ger ett alldeles eget utrymme för övernattande gäster och här finns också garage med plats för 3 bilar samt övervåning som kan göras ordning till tonåringen, hemmakontor eller användas som hederlig förvaring. Möjligheterna är många och valet är ditt. På Rejmyrevägen 66 infinner sig en rofylld känsla av att bo på landet samtidigt som som du har busshållplats alldeles intill, förskola, grundskola F-6 och affär bara några kilometer bort. Ett besök hit för att uppleva denna plats kan rekommenderas, ett paradis med direkt närhet till sjöns glittrande vatten.

 • Premium
Gamla ö 28, Gamla Ö, Norrköpings kommun

Gamla ö 28

Fritidshus
Gamla Ö, Norrköpings kommun
Våningen & Villan Norrköping

150 000 kr

38 m²

2 rum

1 000 m² tomt

Vill du ha möjlighet att komma ifrån stadens buller och uppleva landets stillsamhet? Strax utanför Norrköping, i naturnära och vilsamt område, lockar nämligen detta mysiga fritidshus på arrendetomt. Som sista stuga på återvänds väg vilar här ett lugn som gör att alla förutsättningar finns för frisk luft, varma sommardagar och du kan få vakna till ljudet av vacker fågelsång. Samtidigt som du har skog och natur alldeles intill så når du Norrköpings stadskärna med all tänkbar service endast ca 10 minuter bort med bil. Fritidshuset är delvis renoverat under de senare åren där det återstår att färdigställa badrum, vatten och avlopp finns ej i dagsläget. Utmed stugans framsida löper en stor altan under tak med vidsträckt utsikt över åkermark. Tomten om ca 1000 kvm med fri nyttjanderätt erbjuder lättskött trädgård som kan utvecklas och förädlas helt i din smak. Välkommen med din intresseanmälan!

Långkärrsvägen 16, null, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Långkärrsvägen 16

Villa
Norrköpings kommun
Våningen & Villan Norrköping

1 800 000 kr

64 m²

3 382 m² tomt

Med dryga 10 minuters resväg från Norrköping så finner vi Långkärrsvägen 16 som ligger trevligt beläget med grönskande natur runt om. Fastigheten som är om 3 382 kvm lämpar sig såväl för er som är händiga och vill restaurera befintlig byggnad, eller för er som drömmer om att bygga nytt och att få utforma ert drömhus efter egna önskemål och behov. På fastigheten står idag en stuga med kök, allrum och ett sovrum samt en friggebod. Området kring bostaden präglas av lugn och ro men samtidigt som du här bor med landetkänsla så har området expanderat under de senaste åren och under årets mörkare dagar kan det vara skönt att se ljuset från grannarna. Trots att du här lever skyddat från staden sus och brus så är Ingelstad med hela dess utbud av shopping och restauranger inte långt bort. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 11