Mäklare Felix Åhlén

Felix Åhlén

Om mig

Jag förmedlar bostadsrätter och villor i Norrköping och Söderköping med omnejd vilket jag trivs oerhört bra med då jag är född och uppvuxen i Norrköping och har spenderat somrarna i Sankt Annas och Gryts skärgård. När jag jobbar strävar jag efter att få dig känna att du är involverad, uppdaterad och trygg genom hela affären. Under en bostadförsäljning kan många frågetecken uppstå på vägen, därför är jag alltid tillgänglig när mina kunder har frågor eller funderingar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövstad Lillie, null, Norrköpings kommun
 • Imorgon kl 11:00
Lövstad Lillie, null, Norrköpings kommun, bild 2
Lövstad Lillie, null, Norrköpings kommun, bild 3

Lövstad Lillie

Villa
Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
4 750 000 kr
200 + 5 m²
5 rum
9 686 m² tomt

På Lövstad Lillie erbjuds nu ett hem där en rymlig tvåplansvilla skapar oändliga möjligheter tillsammans med den harmoniska trädgården som är en grönskande oas. Med dess lantliga läge och stora ytor är detta en idyllisk plats för barn att växa upp på. Interiört bjuds vi på gott om sällskapsytor i entréplanet med vardagsrum och matsal i fil där vi från matsalen har access till trädgården. I vinkel med matsalen fortsätter de social ytorna och mynnar ut i sällskapsrummet som bjuder på en vacker kakelugn som inte bara bidrar till hög trivsel och mysfaktor utan även är ett bra komplement till uppvärmningen. Köket är arbetsvänligt med goda förvaringsmöjligheter och här får vi plats med matbord. En trappa upp finner vi de mer privata utrymmena där de tre rymliga sovrummen är samlade. Här finns goda förvaringsmöjligheter i form av flera kattvindar och i ett av sovrummen finns bostadens andra kakelugn. Här bor man med ett naturnära och barnvänligt läge med stora plana gräsytor som ger plats för både lek och avkoppling, och drömmer du om att utveckla och skapa en egen köksträdgård finns det gott om utrymme för det. Varma dagar lockar poolen med ett svalkande dopp och i det inglasade uterummet blir sommaren lång och stämningsfull, även under regniga kvällar. Att bjuda över familj och vänner för att umgås utomhus blir inte bara enkelt - utan alldeles självklart. Bilarna parkerar ni enkelt i carporten eller i det uppvärmda garaget som även innefattar förvaringsutrymmen för hela familjens fritidsprylar. Fastigheten är belägen lantligt men med närhet till E4:ans påfart vilket möjliggör goda pendlingsmöjligheter både till Norrköping och Linköping. Välkommen med er intresseanmälan!

 • Premium
Bergslagsgatan 57, Beckershov, Norrköpings kommun
 • Imorgon kl 12:30
Bergslagsgatan 57, Beckershov, Norrköpings kommun, bild 2
Bergslagsgatan 57, Beckershov, Norrköpings kommun, bild 3

Bergslagsgatan 57

Lägenhet
Beckershov, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
1 495 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 560 kr/mån
27 944 kr/m²

Med ett lugnt och trevligt läge på Norr öppnar vi nu upp dörrarna till denna tvåa på Bergslagsgatan 57. Vi välkomnas in till en inbjudande hall bakom säkerhetsdörr och flertalet garderober som bjuder på gott om plats för jackor och skor och vi får därmed ett hemtrevligt första intryck av denna bostad. Här samsas vardagsrum och det funktionella köket i en delvis öppen planlösning med matbord där i mellan och utgång till njutbar balkong i härligt söderläge. Hemmet erbjuder därutöver ett rymligt sovrum samt ett modernt badrum med mörkt klinkergolv, vitt kakel på väggarna och de bekvämligheter som egen tvättmaskin medför. I Hsb Brf Bergslaget bor du i en välskött förening med god ekonomi och låg belåning där värme, vatten, hushållsel, bostadsrättstillägget, kabel-tv, bredband samt IP-telefoni ingår i avgiften. För den träningsintresserade har föreningen ett gym som medlemmar får nyttja till en kostnad av 200 kr/år. Härifrån har du nära till grönområden som till exempel Folkparken och promenadstråk kring Motala Ström, men också till Himmelstalundsfältet med strövområden, idrottsplatser och friluftsbad. Lägg där till närheten till Ingelstad shopping med hela dess utbud av shopping och restaurang.

 • Premium
 • Balkong
Dragsgatan 1, Norr, Norrköpings kommun
 • Imorgon kl 13:30

Dragsgatan 1

Lägenhet
Norr, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
3 350 000 kr
91 m²
3 rum
vån 9/14
5 867 kr/mån
36 813 kr/m²

Varmt välkomna till denna enastående trea med sitt vackra läge intill Motala ström. Bostadshuset är högt beläget och fasaden i puts är renskalad och elegant. Här erbjuds ett modernt hem med stilfulla linjer, vackert parkettgolv som löper längs med golven i samtliga rum och enhetliga väggar som gör detta hem enkelt att inreda. Hit kan ni flytta rakt in med ert bohag utan att göra något annat än att ställa möblerna på plats. Köket uttrycker en ren och minimalistisk design och är påkostat med luckor från lokalt snickeri och exklusiv SMEG-utrustning. Stora fönsterpartier bringar ett rikligt ljusflöde till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, som lämpar sig ypperligt för sociala sammankomster och härifrån har ni utgång till bostadens balkong. Vidare bjuds ni på två rymligt sovrum som andas lugn och harmoni och badrummet i snyggt microcement känns rymligt med bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare. Som sig bör finns här goda förvaringsmöjligheter med bl.a. flertalet garderober i hallen där man effektivt kan stuva undan jackor och skor och där med ger denna bostad ett hemtrevligt första intryck, och skulle det inte räcka till så har ni även ett externt förråd som ni disponerar över. Området gör heller ingen besviken med trevliga promenadstråk längs med Strömmen och Industrilandskapet, och för en härlig picknick i det gröna ligger Folkparken alldeles intill. Campus finner ni bara nerför backen och mataffär och Resecentrum med tåg, buss och spårvagn är bara några minuter bort. På Dragsgatan 1 lever man det enkla citylivet där man inte har långt till vad man än vill hitta på, oavsett om det är restaurangbesök, shopping eller kvällsnöje. Välkommen med er intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Blomstervägen 26, Krokek, Norrköpings kommun
Blomstervägen 26, Krokek, Norrköpings kommun, bild 2
Blomstervägen 26, Krokek, Norrköpings kommun, bild 3

Blomstervägen 26

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
4 800 000 kr
154 m²
7 rum
1 162 m² tomt

Drömmer ni om det enkla, bekväma och lättillgängliga vardagslivet? Då kan det vara läge att titta närmare på Blomstervägen 26 som har allt det där ni drömmer om på ett och samma våningsplan. Här är det bara att sätta nyckeln i låset och låta alla era ting få hitta sin plats. Bostaden bjuder på gott om utrymmen för hela familjen, och med sina fem sovrummen finns här möjlighet för alla att dra sig undan till sin egna privata lilla vrå. Mellan kök och vardagsrum är det semiöppen planlösning som däremot ger en större möjlighet för närvaro och socialt umgänge, en naturlig plats för familjen att samlas vid efter en dag på arbetet och i skolan. Samtidigt flödar ljuset in från flera fönster i de båda rummen och ger en luftig atmosfär. Vidare bjuds vi på TV-rum, badrum, gäst-wc, tvätt-avdelning och cykel- och barnvagnsförråd som nås både via tvätt-avdelningen och utifrån. Ledig tid spenderas med fördel på den härliga altanen som är belägen i härligt syd-västläge och borgar därmed för många sköna stunder. Under varma sommardagar lockar poolen som ger plats för både lek och svalkande dopp och den mysiga trädgården har varierad växlighet. Bilen ställs i carporten eller på den rymliga uppfarten och med solceller på taket bidrar det till minskade energikostnader. Välkommen med er intresseanmälan!

 • Premium
Reenstiernagatan 86, Eneby, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 86

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
1 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/8
2 894 kr/mån
19 274 kr/m²

Jag presenterar nu en hörnlägenhet i uppskattade Brf Sandstugan. Denna tvåa som är om 62 kvm kostar dig 3 844 i månaden och då ingår vatten, fasta avgiften el, bostadsrättstillägg, kabel-Tv och värme. Med fönster på tre håll får man här ett härligt dagsljus och den rymliga inglasade balkongen ger dig extra utrymme. Med några renoveringsinsatser och personliga detaljer kan du här förverkliga dina inredningsdrömmar och göra detta hem till ett fantastiskt utrymme som du verkligen kan kalla ditt eget. Här bor du i en välskött förening där man har installerat solceller och där den fasta delen av elen ingår i avgiften. Brf Sandstugan bjuder på grönskande innergårdar och för dig som är intresserade av kropp och hälsa kan du glädjas åt att i föreningen finns relaxavdelning med spa och gym. Har du övernattande gäster finns övernattningsrum att hyra. Här bor du med flera värdefaktorer där affär och apotek finns inom kort promenadavstånd liksom goda kommunikationer via buss och spårvagn.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kungsgatan 17, null, Jönköpings kommun

Kungsgatan 17

Lägenhet
Jönköpings kommun
Croisette Norrköping
1 795 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 639 kr/mån
40 337 kr/m²

På Kungsgatan 17, på omtyckta Söder, välkomnas du in i denna tvåa med låg avgift. Bostaden som är belägen på första våningen är om 60 kvm och är både praktisk i sin utformning som trevlig med sin interiör. Kök och vardagsrum i vinkel där köket får vara lite avskilt trots sin öppna planlösning gör att du kan lämna disken om orken tryter. Vidare finner vi ett sovrum med skjutdörrsgaredrob samt helkaklat duschrum. Som boende på Kungsgatan 17 Bor du i en trygg och stabil HSB förening med bra gemensamhetsutrymmen. Läget innebär korta avstånd till det mesta som livsmedelsbutik, caféer, kommunikationer och för den högskolestuderande så ligger Jönköpings Universitet på bekvämt promenadavstånd. För dig som är intresserad av kropp och hälsa så finns en trevlig led runt Munksjön med två utomhusgym och för en stund skön avkoppling tar du dig enkelt till Stadsparken. Önskas mer puls så är det även promenadavstånd till stadskärnan med stadens hela utbud av shopping, kultur- och nöjesliv. Välkommen med din intresseanmälan!

Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Enebymovägen 1

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
725 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 096 kr/mån
20 423 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna etta med låg avgift. Här bjuds vi på ett stort vardagsrum med plats för både soffa och säng och tack vare det stora fönsterpartiet får vi ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har ett riktigt kök med plats för matbord och med sina snedställda och karaktäristiska överskåp i original får vi en riktigt funkisdetalj med stor portion charm. Som sig bör finns här goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober och skulle det inte räcka så finns både vindsförråd och matkällarförråd att tillgå. HSB Brf Aklejan är en mycket välskött förening med sund ekonomi och grönskande innergård som bjuder in till socialt umgänge. Föreningen har även satsat mycket på energisparande värmekällor såsom bergvärme och solceller som ligger helt rätt i tiden, dessutom finns laddstolpar för två elbilar installerade. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel med närmsta hållplats bara 150 meter bort. Härifrån har du nära till grönområden som till exempel Himmelstalundsfältet med strövområden, idrottsplatser och friluftsbad. Lägg där till närheten till Ingelstad shopping med hela dess utbud av shopping och restauranger.

 • Premium
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 2
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 3

Kneippgatan 7

Lägenhet
Kneippen, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
2 350 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 714 kr/mån
42 342 kr/m²

Så perfekt lokaliserat du kan komma med ett lugnt och härligt läge intill Motala ström välkomnas vi in till denna tvåa på Kneippgatan 7. Tidigare var här Hotell Kneippen men under 2020-2021 byggdes det gamla vackra sekelskifteshuset om till lägenheter. Här erbjuds ett hem i absoluta toppskick med en modern elegans där ytskikten är målade i ljusa färger som gör detta hem enkelt att inreda och mycket trivsamt. Här löper ett vackert parkettgolv längs med golven i samtliga rum och de stora vackra fönstren släpper in mycket av det efterlängtade solljuset. Köket uttrycker en ren och minimalistisk design omsvept i en varm ljusgrå kulör som samspelar fint till det vita kaklet ovanför arbetsytan och den öppna ytan till vardagsrummet gör det socialt. Vidare bjuds vi på ett rymligt sovrum som andas lugn och harmoni och badrummet med bekvämligheter som egen tvättmaskin är modernt med gråtonat klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Till detta väntar ett närområde som inte gör någon besviken med lugna villakvarter och närhet till trevliga promenadstråk runt Åbackarna som är uppskattat av många. Mataffär finns bara några minuter bort och med treans spårvagn tar man sig in till Norrköpings centrumkärna på några få minuter. På Kneippgatan 7 lever man där med enkelt citylivet där man inte har långt till vad man än vill hitta på oavsett om det är restaurangbesök, shopping och kvällsnöje, samtidigt bor man här lite skyddad från stadens sus och brus.

 • Premium
 • Hiss
Rejmyrevägen 66, Rejmyre, Finspångs kommun
Rejmyrevägen 66, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 2
Rejmyrevägen 66, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 3

Rejmyrevägen 66

Villa
Rejmyre, Finspångs kommun
Croisette Norrköping
8 000 000 kr
263 + 71 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Välkommen att förvärva ett mycket strandnära året-runt-boende strax utanför Rejmyre endast dryga 30 minuter från Norrköping med bil. Idylliskt och strandnära belägen där det är lätt att finna lugnet som ger en härlig livskvalité. Trevlig interiör med vardagsrum som i kombination med kök och matplats med öppet upp till nock, ger härliga ytor och inbjuder till avslappnad samvaro med familj och vänner. Här bjuds vi på härliga fönsterpartier och utgång till spatiös altan som blir en naturlig sällskapsplats under vår, sommar och höst. Ombonat allrum med bra rymd och även det öppet till nock i öppen planlösning med sovrum. Från allrummet kan man njuta av en sprakande brasa i braskaminen som sprider värme och trivsel. Lägg därtill sovrum på loft och ett väl tilltaget helkaklat badrum. På fastigheten finns ett gästhus som ger ett alldeles eget utrymme för övernattande gäster, eller varför inte hyra ut den och skapa dig en passiv inkomst då även denna bostad är av året-runt-standard. Här finns också garage med plats för 3 bilar samt övervåning som kan göras ordning till tonåringen, hemmakontor eller användas som hederlig förvaring. Möjligheterna är många och valet är ditt. På Rejmyrevägen 66 infinner sig en rofylld känsla av att bo på landet samtidigt som som du har busshållplats alldeles intill, förskola, grundskola F-6 och affär bara några kilometer bort samt närhet till tre olika tågförbindelser där du på ett snabbt och smidigt sätt förflyttar dig till tex Stockholm. Ett besök hit för att uppleva denna plats kan rekommenderas, ett paradis med direkt närhet till sjöns glittrande vatten.

 • Premium
Roshagsvägen 8B, Söderköping, Söderköpings kommun
Roshagsvägen 8B, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 2
Roshagsvägen 8B, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 3

Roshagsvägen 8B

Radhus
Söderköping, Söderköpings kommun
Croisette Norrköping
2 750 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/2
5 075 kr/mån
23 913 kr/m²

Välkommen till det perfekta området för barnfamiljen. Området som erbjuder närhet till natur och stadsliv. Dessutom planeras byggstart för förbifart till 2024 och möjliggör tillgänglighet och pendling i en ytterligare dimension. Här kan barnen springa runt till sina kompisar och njuta av alla de uteytor som varje lägenhet har. Uteplatsen är bara en av få saker som gör att detta boende är något speciellt. Vardagsrummet smälter ihop med det vackra nybyggda köket och gör så att du kan bjuda över gäster och ha det sociala livet med nära och kära som många strävar efter. Du kan även ha koll på barnen som leker ute på uteplatsen när du lagar en god köttfärssås innan det bär av mot kvällsträningar. Ja ni förstår - detta hus har alla möjligheter att bli just ert nya drömboende. Är ni intresserade får ni gärna kontakta mig som ansvarig mäklare på 070-579 51 17 eller maila mig på [email protected]

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 10