Mäklare Elin Ilmarsson

Elin Ilmarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingstadius väg 4b, Stigtomta, Nyköpings kommun

Tingstadius väg 4b

Villa
Stigtomta, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 190 000 kr
80 m²
3 rum
357 m² tomt

I Stigtomta, ca 15 km från Nyköping, byggs det inom kort 9 st moderna radhus i 1-plan med stora påverkningsmöjligheter på interiör. I Stigtomta har du naturen runt knuten samtidigt som det är med närhet till Centrala Nyköping och flygplats däremellan. I Stigtomta finns allt du kan tänkas behöva, mataffär, skola, förskola, bensinmack, vårdcentral, olika sportmöjligheter med mycket mer. Radhusen har fina materialval som standard, kakel och klinker i badrum, träparkett i övriga rum och målade väggar i mjuka hemtrevliga kulörer. Vill du uppdatera maskinparken till smarta vitvaror är det inga problem, solceller finns på radhuset från början för att sänka era energikostnader. Radhuset är på 80 kvm som standard om 3 rum och kök. Till radhuset finns möjlighet att bygga till en komplementbyggnad, vill ni ha övernattningsmöjligheter till gäster, en ateljé eller ett orangeri? Med utgång från vardagsrum finner ni en mysig liten tomt med altan, gräsmatta och häckar.

  • Nyproduktion
Erlandssons väg 16B, Stenbro, Nyköpings kommun
Erlandssons väg 16B, Stenbro, Nyköpings kommun, bild 2
Erlandssons väg 16B, Stenbro, Nyköpings kommun, bild 3

Erlandssons väg 16B

Radhus
Stenbro, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 200 000 kr
128 m²
5 rum
6 759 kr/mån
25 000 kr/m²

Just nu pågår en kampanj där du som köpare erhåller 1-års avgiftsfritt boende vid köp av detta av radhus i Brf Stenbro! Radhus i 2-plan i bostadsrättsform. Entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till en trevlig trälagd uteplats under tak. Hall med kappdel och härligt badrum. Övervåningen är mer privat med sina 3-4 sovrum, wc/dusch och allrum med utgång till balkong. Utomhusmiljön består av en grön yta med insynsskyddat läge med plank, buskage och förråd på både fram- och baksida av huset. Här kan man välja uteplats för såväl skugga och som sol. Huset har ett optimerat solläget, för bästa utnyttjande av dagsljus och för takets solceller. Solceller bidrar dessutom till att kostnaden för hushållets el minskar. Radhusen i området är uppdelade i fyra längor för att ge känslan av småskalighet och ökad trivsamhet. Vägarna genom kvarteret ger en luftighet och ökad trygghet samt trivsel i området. Det är 3 km till Nyköping centrum med fina promenad och cykelvägar. Närhet till naturreservat för avkopplande promenader eller härliga löprundor i skog och mark. Flera stora livsmedelsbutiker, apotek, butikskedjor, restauranger och gym inom gångavstånd.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Jagbacken 4, Bergshammar, Nyköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45
Jagbacken 4, Bergshammar, Nyköpings kommun, bild 2
Jagbacken 4, Bergshammar, Nyköpings kommun, bild 3

Jagbacken 4

Villa
Bergshammar, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
5 800 000 kr
128 m²
5 rum
1 186 m² tomt

På fina och nybyggda området Jagbacken finns nu möjlighet att köpa ett nybyggt och mycket trevligt 1-planshus med såväl fint poolområde som ett uppvärmt och fristående garage. Stora fönsterpartier och ljusa färgval ger rymd och skön atmosfär. Planlösningen är bra och genomtänkt med en hall som har klädkammare och rymlig WC/dusch. Det finns också en separat groventré/tvättstuga. Det stora och härliga köket med sin generösa köksö är centrerat i huset i en öppen och ljus planlösning mot vardagsrummet och utgång till poolområdet och trädgården. Här finns idag även en egen svit där master bedroom har en privat WC/dusch samt en walk-in-closet. I andra delen av huset finns ytterligare 2 sovrum samt ett allrum som med fördel även kan göras om till ytterligare ett sovrum om så skulle önskas. Golvvärme installerat i hela huset. Tomten är trevlig och har ett fint läge intill öppen ängsmark. Här på den nyanlagda gräsmattan är det gott om plats för lek och poolen bjuder in till sköna bad och sommarhäng. Med den belysta gång- och cykelvägen precis intill Jagbacken tar man sig enkelt via Ekebybacken in till Bergshammar till en för- samt grundskola och i motsatt riktning österut når man Nyköpings centrum efter ca 4 km. Här finns fina promenadvägar och motionsslingor Ryssbergen och även i skogen precis ovan Jagbacken. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för detta fina hus på Jagbacken 4 och välkommen på visning!

  • Premium
Riggargatan 2G, Brandholmen, Nyköpings kommun
Riggargatan 2G, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Riggargatan 2G, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Riggargatan 2G

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 295 000 kr
71,3 m²
3 rum
vån 2/4
7 862 kr/mån
18 163 kr/m²

Här bor du bekvämt med närheten till hav och natur. Här finns möjligheten att leva praktiskt nära Rosvalla och alla dess aktiviteter som erbjuds. Närhet gym och skola/förskola samt återvinningsstation. Vackra promenadvägar inom någon minuts gångavstånd och dessutom finns en obemannad affär med öppettider dygnet runt, rakt över gatan. I kvarteret finns dessutom en trevlig kvarterskrog! Vill du bo bekvämt med ett aktivt utbud i din närhet är detta det perfekta boendet för dig! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helgona Ekeby backe 1, null, Nyköpings kommun
Helgona Ekeby backe 1, null, Nyköpings kommun, bild 2
Helgona Ekeby backe 1, null, Nyköpings kommun, bild 3

Helgona Ekeby backe 1

Tomt
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
950 000 kr
2 686 m² tomt

Drömmer du om ett litet enkelt torp i en skogsglänta? Eller varför inte en tomt att bygga nytt på? Här finns förmånen av en redan uppvuxen trädgård med vackra fruktträd. Möjligheternas plats är här! Här finner du en himmelskt vacker liten glänta på en liten kulle med skogen i bakgrunden. Här bodde en gång en präst och enligt sägnen är platsen välsignad av honom. Vill man istället bygga ett helt nytt bostadshus är tomten rejäl och ligger utanför detaljplanerat område. Här finns en uppvuxen trädgård med vackra träd av hassel, plommonträd, äppelträd med 2 sorters äpplen och körsbärsträd. Här finns också bärbuskar som ger vinbär och hallon. Här växer även fläder och rabarber. Här bor du med närhet till vacker svampskog, har Sörmlandsleden inpå knuten och en mysig skogssjö för bad bara några kilometer bort. Torpet är litet och enkelt och har plats för en säng samt mindre möblemang. Den andra byggnaden har ett enkelt kök och en förrådsdel med förvaringsyta för trädgårdsmaskiner och trädgårdstillbehör. El finns indragen i bägge byggnaderna men vatten och avlopp saknas helt. Det finns även ett dass med separett. Bägge husen är i behov av omfattande renovering. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Allhelgonavägen 25, Centralt Öster, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
Allhelgonavägen 25, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 2
Allhelgonavägen 25, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 3

Allhelgonavägen 25

Villa
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
7 850 000 kr
240 + 40 m²
7 rum
1 249 m² tomt

Westerbergska villan är en unik och exklusiv villa i Nyköping som är ritad av Hans Westerberg. Villan ligger i ett lugnt och naturskönt område nära centrum. Villan har en boyta på hela 240 kvm och en tomt på dryga 1 200 kvm. Villan är byggd i etage och i den övre delen finns tre sovrum, ett badrum samt gästtoalett och en tvättstuga. Innanför den pampiga entrén finns en marmorbelagd mindre hall med en större inre hall/kapprum med vacker ekparkett. Hallen har gott om förvaring och tidstypiska jalusidörrar. Vidare i huset några trappsteg ner finns en fantastiskt vackert mindre sällskapsrum med stora fönster med vertikala spröjs i körsbärsträ och fönsterbänkar i marmor. Det stora fönsterpartiet ger ett vackert ljusinsläpp och en trevlig vy ut mot trädgården. Detta är ett tidstypiskt så kallat "indoor-outdoor-room" där man ville sammanbinda husets insida med naturen utanför. Vidare finns husets rymliga kök gott om arbetsytor och skåp och detaljer som klassisk Joseph Frank-tapet. Huset har även en separat ingång på östra sidan som leder in till såväl serveringsgång som källare. Matsalen är ljus och rymlig och sammanflätas med husets stora vardagsrum. I vardagsrummet kan du njuta framför en brasa i den öppna spisen. Vardagsrummet har även en utgång till en generös balkong med plats för såväl matbord som sittgrupp. Villan har också en härlig prunkande trädgård med uteplatser i flera nivåer. På husets nedre plan finns gillestuga/hobbyrum och ytterligare en toalett med dusch, gästrum, kontor samt en separat relaxdel med dusch och bastu. På nedre plan finns även förråd och matkällare och pannrum. Från gillestugan finns även utgång till ett stort inglasat uterum som ger en lång säsong för användning. Uterummet har utgång till plattläggning och en stor lind ger både skugga och ett fantastiskt grönskande hav att vila ögonen på. I Westerbergska villan har man använt tidstypiska kvalitetsmaterial och har en elegant och stilren design. Man har också inrett huset med flera klassiska tapeter från bland annat Joseph Frank. Villan har också många smarta och moderna funktioner som solpaneler, golvvärme, larm och fiber. Villan är ett drömhem för den som söker tidstypisk lyx, komfort och en villa utöver det vanliga. På fastigheten finns även en carport för två bilar med en förrådsdel. På fastighetens nedre sida har man även gjort iordning en parkeringsplats/avställningsplats om 4 x 8 m. Observera att fastigheten även har adressen Rosenhällsvägen 14b. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Välkomna!

  • Premium
Järnvägsgatan 46A, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Järnvägsgatan 46A, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Järnvägsgatan 46A, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Järnvägsgatan 46A

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
895 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 623 kr/mån
19 670 kr/m²

Ljus och trivsam etta med stort och ljust kök med plats för matbord. Dessutom har man öppnat upp mellan hall och vardagsrum som ger bostaden en härlig rymd och luftig känsla. Bostaden är belägen högst upp i huset och har balkong där utsikten är standens vackra stationshus. Här kan man njuta av liv och rörelse samtidigt som bostaden upplevs tyst och lugn. Köket har ljusa luckor med spegel samt ekbänkar som ger ett mjukt intryck. Kakel i svart som ger en subtil känsla. Gott om förvaring i köksskåp väl plats för matbord. Här finns spishäll, kyl/frys, ugn. Löpande genom bostaden har man de senaste åren lagt in ekparkett. Bostadens badrum har ljus matta samt wc, handfat med spegelskåp. I hallen finns garderober för förvaring. Tillbostaden hör dessutom två stycken rymliga förråd. I källarplanet finns tvättstuga och cykelförråd. Här bor du perfekt om du pendlar, eller om du kanske bara önskar en fräsch bostad centralt och väl placerad för att kunna resa med såväl buss, tåg och flygbuss. I föreningen finns ett fåtal parkeringar, separat kö till dessa. Kommunen har även gatuparkering i området där du kan lösa månadsbiljett för ca 300 kr/mån. Varmt välkommen till denna trivsamma etta i en förening med mycket god ekonomi!

  • Premium
  • Balkong
Båtsmansvägen 7, Lappetorp, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Båtsmansvägen 7, Lappetorp, Nyköpings kommun, bild 2
Båtsmansvägen 7, Lappetorp, Nyköpings kommun, bild 3

Båtsmansvägen 7

Villa
Lappetorp, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
6 250 000 kr
156 m²
6 rum
1 836 m² tomt

Du välkomnas in i den luftiga hallen med praktisk förvaring. I anslutning till hallen finns groventré/tvättstuga. Vidare nås du av bostadens välplanerade kök och matsalsdel med mycket rymd. Vardagsrummet flätas samman med matsalsdel och här finns även bostadens braskamin att värma sig framför under kalla vinterkvällar. Bostadens master bedroom är stort och luftigt och har en praktisk walk-in-closet och ligger intill bostadens stora badrum. I anslutning till bostadens vardagsrum finns ytterligare ett allrum som i dagsläget används som ett bibliotek. Här finns också tre sovrum samt ytterligare ett badrum med alla bekvämligheter.

  • Premium
Ahlbergers väg 6, Högbrunn, Nyköpings kommun

Ahlbergers väg 6

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 6/6
3 756 kr/mån
25 392 kr/m²

Välkommen till denna snygga tvårummare högst upp i huset. Här får du en utsikt utöver det vanliga - vy över vackra solnedgångar utlovas! Dessutom finns hiss i huset och en inglasad balkong, även den i väst. Bostaden har en rymligt kök i öppen planlösning med vardagsrum. Köket är nyligen ombyggt och väggen mellan kök och vardagsrummet har tagits bort. Rummet ger generöst ljusinsläpp med fönster mot två väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen. Sovrummet är målat i vitt och är rymligt och man har bevarat en vacker glasdörr i melerat glas. Helkaklat badrum i mörkgrått/vitt med dusch handfat, wc, samt spegelskåp. Rymlig hall med rymlig tillhörande klädkammare/garderob. I huset finns hiss! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Utterspåret 8, Kisäng, Nyköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Utterspåret 8, Kisäng, Nyköpings kommun, bild 2
Utterspåret 8, Kisäng, Nyköpings kommun, bild 3

Utterspåret 8

Villa
Kisäng, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 395 000 kr
79 m²
5 rum
2 148 m² tomt

Här finns ett ypperligt tillfälle att förvärva en året runt bostad eller fritidshus som är helt nyrenoverat. Här har man renoverat såväl kök som badrum och samtliga ytskikt. Huset är dessutom nyligen dränerat. Se gärna byggnadsbeskrivningens för mer information om nyligen gjorda renoveringar. I vackra och natursköna Kisäng finns denna mysiga bostad som är perfekt för dig som önskar bo naturnära med ändå med bekvämligheter som Ica-butik, bensinmack samt pizzeria några minuter bort. Bostadshuset har omfattande renoverats och byggts om för att passa som permanentbostad. Till boytan finns förutom övervåningens inräknade antal kvadratmeter en ungefär en lika stor nedervåning som ligger i suterräng och därför inte räknas in som boyta. På bostadens övervåning finns ett nytt mörkt kök med praktisk köksö och man har placerat diskho under ett fönster med en vacker utsikt mot ett skogsparti. Matplatsen som ligger i anslutning till köket öppna ytor ger gott om plats att umgås på. Här har man också öppnat upp trapphuset vilket ger bostaden en öppen och luftig känsla. På övervåningen finns även en praktisk klädkammare/garderob samt en toalett. Vardagsrummet är ljust med fönster i två väderstreck och erbjuder en vacker öppen spis i murat tegel. Här finns även utgång till en stor altan i söderläge. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum/kontor. På bostadshusets nedervåning finns ett allrum med utgång till bostadshusets baksida med en nyinstallerad kamin som ger värme under kalla årstider/dagar. På nedervåningen finns även ett helt nyrenoverat och rymligt badrum med badkar samt dusch och en separat tvättstuga. Här finns dessutom två sovrum varav det större med en rymlig walk in closet. På nedervåningen finns även ett förråd och ytterligare en klädkammare/förvaringsutrymme. Tomten är placerad med framsida mot söder har en generös altan med utgång från såväl huvudentré som från vardagsrummet. På tomten finns även ett förråd/byggnad avskild i två delar där man eventuellt kan inreda den ena delen som gäststuga, här finns el förberett i väggar, men ännu ej inkopplad. Tomten har en grusad uppfart och är plan framtill med hus i suterräng som sedan planar ut för att sedan mynna ut i ett skogsparti. I området Kisäng har man föregående år renoverat områdets lekplats som gemensamt sköts av en samfällighet. Här ligger även löpspåret bokstavligen in på knuten och Kisängsbadet är bara ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Brandkärrsvägen 146, Brandkärr, Nyköpings kommun
Brandkärrsvägen 146, Brandkärr, Nyköpings kommun, bild 2
Brandkärrsvägen 146, Brandkärr, Nyköpings kommun, bild 3

Brandkärrsvägen 146

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
555 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/6
3 137 kr/mån
8 672 kr/m²

Två rum och kök med stort möblerbart kök och trivsamt vardagsrum. Endast en trappa upp finns denna fina bostad. Vill man, kan man givetvis nyttja föreningens hiss. Du kommer in i hallen som ansluter direkt till det rymliga och nyligen uppfräschade köket med vita luckor och svart/grå/vit mosaik. Här finns gott om plats för ett köksbord för fyra personer. Vardagsrummet är mysigt med ljusa väggar, fondtapet och ekparkett. Bostadens sovrum är ljust och har gott om förvaring samt har plats för en dubbelsäng om man önskar. Badrum med ljus plastmatta och våtrumstapet samt badkar. Till bostaden finns förråd som är öppet någon dag per vecka. Till avgiften tillkommer en obligatorisk avgift för bredband om 180 kr. I avgiften ingår basutbudet av TV-kanaler och en parkering ingår i avgiften. Föreningen har även ett gemensamt elavtal med individuell mätning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Fruängsgatan 10A, Centralt Väster, Nyköpings kommun
Fruängsgatan 10A, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Fruängsgatan 10A, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Fruängsgatan 10A

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 995 000 kr
131 m²
4 rum
vån 3/4
6 614 kr/mån
30 496 kr/m²

Fantastisk våning med centralt läge på en av Nyköpings bästa adresser. Generös takhöjd och tre rum i fil samt fiskbensparkett välkomnar dig in i denna generösa och representativa sekelskiftesvåning. Smakfullt renoverat med trevlig innergård och gemensamt orangeri där plats finns att umgås i och där det även finns infravärmare och belysning så därmed förlängs säsongen rejält. Bilplatser med elbilladdstolpar finns även installerade på fastighetens innergård. Innergården ger ett mycket välordnat intryck och trapphusets generösa ytor talar sitt eget språk med den vackra och tidstypiska charmen. Två trappor upp ligger denna representativa bostad där du möts av en generös hall i vinkel med vacker fiskbensparkett som löper i genom flertalet att bostadens rum. Takhöjden ger en luftigt känsla och innanför hallen ligger tre rum som löper i fil mot husets framsida. Här finns såväl ytor för matsal som vardagsrum med en modern braskamin att mysa framför. Ytterligare i fil ligger ett rum som idag används som kontor/gästrum. Mot innergården finns husets rymliga kök som renoverats i modern stil med släta luckor samt integrerade vitvaror och ett platsbyggt skafferi. Golvet i köket är trägolv som målats rutigt i grått/vitt och ger en modern känsla trots att man bevarat bostadens äldre charm. Mot husets innergård finns ett sovrum med förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Bostadens badrum har renoverats med kakel och klinker i brun/grå nyanser med oregelbunden ytfinish som ger en lyxig hotellkänsla med sin generösa takdusch. I bostaden finns ett "smartsystem" där all belysning samt högtalare går att styra via app. I bostaden finns även ett förråd med fönster.

  • Premium
  • Balkong
Femöre Lilla Danviksholmen 8, Femöre, Oxelösunds kommun
Femöre Lilla Danviksholmen 8, Femöre, Oxelösunds kommun, bild 2
Femöre Lilla Danviksholmen 8, Femöre, Oxelösunds kommun, bild 3

Femöre Lilla Danviksholmen 8

Fritidshus
Femöre, Oxelösunds kommun
Croisette Nyköping
4 995 000 kr
77 + 17 m²
3 rum
1 463 m² tomt

Skärgårdsläge med bara några minuters båtväg från Gamla Oxelösunds hamn. Här finner du detta trevliga och väl omhändertagna bostadshus med ljust och trevligt kök och vardagsrum med takhöjd upp till nock med takbjälkar. På nedre plan finns även toalett och separat rum med dusch och bastu. Även ett sovrum på nedre plan. En trappa upp finner man det stora sovrummet samt mindre sällskapsyta med utgång till bostadshusets balkong med vy över skärgården. Nere vid vattnet finns en väl tilltagen brygga med plats att angöra för en större båt. Från bryggan finns även badmöjligheter där du enkelt tar dig upp och ner med stege. Bryggan har gott om plats för möbler och är en naturlig plats för trevligt umgänge. Fastigheten är belägen invid en vik som är perfekt för barn eller barnbarn att pröva sina färdigheter med liten segeljolle. Några minuters båtväg från fastigheten är man ute på trevliga utflyktsmål som Hävringe lotsstation och man kan även ta sig över Örsbacken mot Svärdsklova för en god bit mat. Närheten till ön gör det enkelt att ta sig iväg på äventyr såväl ute till havs som in mot fastland. Kvällstid bjuds det även på en skyline över Oxelösunds järnverk. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning! Visas även under höst/vinter. Säljaren berättar: “Under somrarna har vi tillbringat mycket tid kring öarna i Oxelösunds skärgård. Här finns mycket att upptäcka. Endast några minuter från vår paradisö ligger till exempel Hävringe lotsstation som är ett härligt och populärt utflyktsmål. Man kan också välja vägen över Örsbacken till Svärdsklova som har en mycket omtyckt restaurang. Några minuter från ön finns Gamla Oxelösund som är trevligt att besöka med sina musikkvällar, författardagar och andra evenemang. Hit kan man också ta båten för frukost, lunch eller middag. Även Högsten ligger i närheten, en ö där många väljer att döpa sina barn eller gifta sig. När vi tagit båten ut på kvällarna, har vi åkt förbi en liten fyr som ger vackert sken, vi har då också åkt förbi Ådret, som ligger mellan Furön och Danviksholmen. Vi har sedan fortsatt mellan Särkkilen och Stora Danviksholmen, där vi puttrat in mot vårt vackra blåa hus med vita knutar, som ligger inne i en liten vik. Vi har haft många fina grill- och paellakvällar på bryggan i den vackra solnedgången som skiftar mellan gult, orange och rött. Den stora bryggan har såväl bjudit på ett morgondopp till morgonkaffet, som att vi kunnat njuta av det vackra djur- och naturlivet och kunnat se både svanar och andra fåglar bygga bo intill vår brygga. Vi har kunnat dra upp fisk och mer eller mindre direkt lagt på grillen. Vi har haft underbara mornar, dagar och kvällar på vår paradisö och har kunnat njuta av vyn från segelbåtar som seglar förbi, lärt våra barnbarn segla i “vår” lilla vik och njutit av skärgården med allt vad den innebär. Från vårt köksfönster ser vi även vår lilla fågelholk där en gullig liten blåmesfamilj valt att bygga bo. När hösten och mörkret smugit sig på har vi krupit in i stugan och kunnat njuta av värmen från den sprakande elden i vår braskamin. Vi har då också kunnat se över den upplysta himlen från vårt egna “Lilla Las Vegas” eftersom av vår utsikt ingår 25 % av SSAB. Det ger ett fantastiskt skådespel, framför allt under mörkrets timmar. Detta är en magisk paradisö som gjort att vi har mått bra, bara av att vistas där och vi hoppas att vår köpare får möjligheten att njuta, och få samma härliga upplevelser av vår paradisö, som vi har haft.” Tomas och

  • Premium
Fotbollsvägen 30B, Brandholmen, Nyköpings kommun
Fotbollsvägen 30B, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 30B, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 30B

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 595 000 kr
71 m²
3 rum
5 833 kr/mån
22 465 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet belägen på Fotbollsvägen i natursköna Brandholmen. Med sin moderna utrustning och närhet till både havet och kommunikationer erbjuder denna bostad det bästa av två världar. Här får man känslan av att man har hela sitt våningsplan för sig själv. Nedre plan delar denna bostad endast med förråd samt cykel/barnvagnsrum. Med sina 71 kvadratmeter rymmer denna lägenhet tre rum och erbjuder ett bekvämt och fräscht boende. Kök med helt nya vita kyl/frys samt ugn (ej de på bild) och mörka bänkskivor. En trevlig detalj i köket är en mindre vinkyl för ett par flaskor vin. Rymligt badrum i vitt/grått med installerat badkar. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare samt kommod med praktisk förvaring i lådor. Ett större sovrum med flera garderober. Ett mindre sovrum med en garderob. Vardagsrummet är beläget i bostadshusets ena hörn och har ett fantastiskt ljusinsläpp från två håll samt utgång till bostadens balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av efter en lång dag. För den som önskar kan balkongen även glasas in för att förlänga sommarsäsongen. För den aktiva finns det gott om möjligheter till friluftsliv i området, med närhet till både havet och vackra naturstigar och en vacker promenadväg som anlagts längs med havet. Likaså närhet till Rosvalla samt gym. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en perfekt kombination av stil, funktionalitet och närhet till både natur och stadsliv. Missa inte chansen att få njuta av det bästa som Nyköping har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sadelvägen 1, Oppeby, Nyköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Sadelvägen 1, Oppeby, Nyköpings kommun, bild 2
Sadelvägen 1, Oppeby, Nyköpings kommun, bild 3

Sadelvägen 1

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 245 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 672 kr/mån
27 888 kr/m²

Trött på höstrusket? I Bovieran bor du bekvämt med vacker gemensam och inglasad trädgård - som kan nyttjas året om! Trädgården är föreningens hjärta med växter från världens alla hörn. Trädgården är också föreningens gemensamma vardagsrum och du kan vistas i trädgården oavsett väder ute. Här finns såväl en vacker damm med fiskar, som möbler att umgås i, bastu och gym samt palmer att sitta och läsa en bok under. I föreningen Bovieran kan man njuta i denna vackra oas oavsett årstid! Föreningen har gemensamma aktiviteter med såväl boule, pub- och grillkvällar samt gemensamt knytis för den som vill, vilket ger en god sammanhållning inom föreningen. Föreningen ordnar såväl aktiviteter i sin festlokal som i trädgården. Ibland anordnar föreningen även aktiviteter utanför Bovieran. Bostaden är belägen i markplan med ingång från den vackra trädgården genom en grönskande gång. Du möts av en hall med gott om avhängningsytor. I anslutning till hallen finns ett sovrum som även kan nyttjas som kontor om man önskar. Vidare in i bostaden möts man av ett välplanerat kök med alla bekvämligheter. Köket är ljust och har ekbänkskiva. Köket har en öppen planlösning och ansluter till det ljusa vardagsrummet. Från vardagsrum/kök finns även utgång till en generös inglasad balkong som ansluter till en mindre stenbelagd yta och grönskande gräsmatta. Den inglasade balkongen ligger i söderläge och ger användandet en lång säsong. I bostaden finns även ett generöst sovrum med garderober som ger gott om klädförvaring. Det stora badrummet i vitt kakel och grå klinker med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt bänkyta ovanför och överskåp för förvaring. I bostaden finns även en klädkammare/förråd. Bostaden och bostadsrättsföreningen erbjuder något utöver det extra för alla åldrar! Här finns alla möjligheter för att skapa din egen oas med en trädgård att nyttja året runt. Denna vackra plats måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Blåsarevägen 17, Krikonbacken, Nyköpings kommun
Blåsarevägen 17, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 2
Blåsarevägen 17, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 3

Blåsarevägen 17

Radhus
Krikonbacken, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 795 000 kr
154 m²
7 rum
vån 1/3
6 995 kr/mån
18 149 kr/m²

Trevligt och lugnt läge i populära Krikonbacken. Här bor du bekvämt i bostadsrätt med villakänsla. Generösa och ljusa ytor och baksida med gräsmatta och stor altan som ligger högt. Stora fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp. Kök och vardagsrum binds samman i en öppen planlösning med stora sällskapsytor. Här finns även utgång till den generösa uteplatsen under tak. Resterande del av tomten ramas in med ytterligare altan i vinkel i en annan nivå som ger uteplatsen ett ombonat intryck. Här kan man också njuta ytterligare en stund av solen. Någon minut bort finns skogen som erbjuder trevliga skogspromenader. På tomten finns även en liten lekstuga. Bostadens entréplan har hall med praktiskt klinkergolv och förvaringssystem. Badrum med dusch, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. På entréplanet finns också ett förråd. Mittenplanet har fyra rymliga sovrum och ett allrum som kan användas som såväl kontor/tv-rum/ sällskapsrum - allt efter ditt behov. På mellanplanet finns även ett helkaklat badrum med inbyggt badkar. På övre plan/vindsplan finns ett stort rum som kan användas som sällskapsrum såväl som master bedroom. Här finns även en klädkammare samt två kattvindar med plats för förvaring. Bostaden är ett optimalt boende för den som vill bo bekvämt och med naturen som granne. Bostaden ligger naturskönt med cykel- och gångavstånd till välsorterad mataffär, skola/förskola och city. Bostadens tomt har också uppställningsplats för minst två bilar, ett förråd samt ett enklare spabad.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Brannebolsvägen 18, Brannebol, Nyköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Brannebolsvägen 18, Brannebol, Nyköpings kommun, bild 2
Brannebolsvägen 18, Brannebol, Nyköpings kommun, bild 3

Brannebolsvägen 18

Tomt
Brannebol, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 495 000 kr
1 445 m² tomt

Fantastiskt läge nära havet med bygghandlingar klara om du önskar ta över dem. Fastigheten är belägen i natursköna Brannebol med närhet till både hav och skog. Här kan du njuta av lantliv samtidigt som du har grannar, så du slipper känna dig ensligt boende. Här finns även närhet till Lappetorp där det finns badbrygga att tillgå. Även båtplatser finns i närheten som mot kostnad är möjliga att nyttja. Tomten är högt belägen. I anslutning till tomten finns ett skjul/lada, som framöver, enligt säljarens utsago, ska rivas och troligen bebyggas med bostadshus igen, vilket kommer ge aktuell fastighet bättre vy mot vattnet. Samtliga anslutningsavgifter till fastigheten är redan betalda.

  • Premium
Olaus Martinis väg 2, Centralt Öster, Nyköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 12:15
Olaus Martinis väg 2, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 2
Olaus Martinis väg 2, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 3

Olaus Martinis väg 2

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
vån 4/4
7 151 kr/mån
23 960 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och speciella bostad! Här finns förutom en rymlig och trevlig bostad även en härlig terrass i söderläge samt en balkong in mot gården i västerläge. Lägenheten har två större sovrum samt två mindre sovrum/kontor varav det ena med klädkammare/walk-in closet. Bostaden är belägen i husets ena hörn som ger en spännande och annorlunda planlösning. Att den dessutom är belägen högst upp i huset ger den karaktär. Du kommer in i en rymlig hall med avhängningsytor för ytterkläder samt garderober. I anslutning till hallen finns ett stort badrum som är mycket ljust tack vare takfönster. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Vidare i bostaden kommer du in i ett ljust vardagsrum som har stora fönsterpartier med en vidsträckt vy över Tessinfältet. I vinkel ligger även bostadens kök som är i öppen planlösning med vardagsrummet men ändå ger ett avskilt och "ordentligt" kök. Från vardagsrummet kommer du via ett trappsteg upp till en terrass som ligger i söderläge och ligger aningen skyddad i vinkel. Terrassen ligger dessutom helt ensam på bostadshusets hörn vilket gör den insynsskyddad. Vidare in i lägenheten finns två mindre sovrum med takfönster varav den ena med en walk-in closet/klädkammare/förråd. Här finns också två större sovrum. Det ena sovrummet ligger med vacker utsikt över tessinfältet och det andra stora sovrummet har balkong in mot gården. Balkongen in mot gården ligger i västerläge och här kan man delvis njuta av solnedgången sommartid. Balkongen är skyddad under tak. Löpande genom bostaden finns gott om garderober. I föreningen finns lediga parkeringsplatser att hyra. Det finns även gratis parkering i området längs gatorna. I förningen finns även laddplats för elbil.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Holmstugevägen 23, Arnö, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
Holmstugevägen 23, Arnö, Nyköpings kommun, bild 2
Holmstugevägen 23, Arnö, Nyköpings kommun, bild 3

Holmstugevägen 23

Villa
Arnö, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
5 695 000 kr
178 + 40 m²
6 rum
1 089 m² tomt

I detta fantastiskt fina hus bor du nära naturen och havet. Stor insynsskyddad baksida i söderläge och helt iordningställd tomt med såväl garage och egen lekplats. Härlig golvvärme i hela huset. Här finns stora sällskapsytor på nedre plan samt ett gediget kök med vitvaror från Siemens samt påkostade stenskivor i mörk granit. Centralt i bostaden finns en modern eldstad som smälter in i interiören. Bostadens kök och vardagsrum är ljusa tack vare stora fönsterpartier med moderna svarta spröjs och ljusinsläpp från tre väderstreck. Bostadens nedervåning rymmer också ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med dusch och handfat samt groventré med tvättstuga och ett förråd. På bostadens övervåning finns tre rymliga sovrum, varav två med egna klädkammare. På övervåningen finns även ett allrum som kan användas som sällskapsyta/tv-/lekrum. Alternativ planlösning är ytterligare ett sovrum för den stora familjen. Övervåningen rymmer också ett stort badrum med badkar och lyxigt dubbelhandfat. På fastigheten har man även installerat ett snyggt stålstaket med gjutna plintar. Framför huset finns ett garage där man förberett med vatten/avlopp för att kunna bygga en gäst/boendedel. Garaget har dessutom elektrisk dörr och med en extra bred garagedörr. Här finns även elbilsladdare och på bostadshusets tak har man installerat solceller. Bostadshuset är placerat diagonalt i linje med garaget och från uppfarten välkomnar huset dig med sina vackra dubbeldörrar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ahlbergers väg 4A, Högbrunn, Nyköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Ahlbergers väg 4A, Högbrunn, Nyköpings kommun, bild 2
Ahlbergers väg 4A, Högbrunn, Nyköpings kommun, bild 3

Ahlbergers väg 4A

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
550 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/3
1 535 kr/mån
21 154 kr/m²

Bostad med låg avgift där värme, vatten, kabel-tv samt hushållsel dessutom ingår. Perfekt för dig som pendlar med ca 550 meter till Nyköpings centralstation! Här lever du nära till såväl cityliv som till pendlingsmöjligheter och mataffär mm. Bostadens låga avgift gör det dessutom till ett perfekt tillfälle för dig som önskar krypa ur boet och skapa ditt eget boende. Här finns dessutom en balkong vilket tillför det lilla extra till denna bostad. I bostadens hall finns dessutom flertalet garderober som gör denna bostad perfekt för ett kompakt boende. Till bostaden tillhör dessutom ett vindsförråd samt matkällare. Tvättstuga finns bekvämt i bostadshusets källare.

  • Premium
  • Balkong
Fotbollsvägen 13, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Fotbollsvägen 13, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 13, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 13

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 195 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 2/3
4 113 kr/mån
34 918 kr/m²

Trivsam fyra med ljus interiör och genomgående ekparkett. I bostaden finns tre rymliga sovrum samt två badrum, varav det ena med dusch. Master bedroom med klädkammare. Bostaden har ett ljust kök med öppen planlösning till bostadens vardagsrum. Från kök/vardagsrum finns utgång till en rymlig inglasad balkong som kan användas som ett extra rum större delen av året. Balkongen ligger i syd/väst-läge och har sol större delen av dagen. På balkongen är solskydd/insynsskydd installerat på bägge kortsidor, även elektrisk markis på balkongens framsida. Bostadens badrum är helkaklat i vitt/grått och har dusch med praktiska glasdörrar. Badrummet har även tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med överskåp. Härtill finns givetvis handfat med kommod och wc. I bostaden finns även en gästtoalett. Bostadens sovrum är samtliga rymliga men master bedroom är något större. Önskar man, kan man även använda sovrummen som kontor. Bostaden är belägen i ett av de äldsta husen på Fotbollsvägen vilket gör att föreningen har god ekonomi. I föreningen finns 21 lägenheter samt 21 parkerings/carportplatser.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tingstadius väg 1A, Stigtomta, Nyköpings kommun

Tingstadius väg 1A

Radhus
Stigtomta, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 290 000 kr
80 m²
3 rum
362 m² tomt

I Stigtomta, ca 15 km från Nyköping, byggs det inom kort 9 st moderna radhus i 1-plan med stora påverkningsmöjligheter på interiör. I Stigtomta har du naturen runt knuten samtidigt som det är med närhet till Centrala Nyköping och flygplats däremellan. I Stigtomta finns allt du kan tänkas behöva, mataffär, skola, förskola, bensinmack, olika sportmöjligheter med mycket mer. Radhusen har fina materialval som standard, kakel och klinker i badrum, träparkett i övriga rum och målade väggar i mjuka hemtrevliga kulörer. Vill du uppdatera maskinparken till smarta vitvaror är det inga problem, solceller finns på radhuset från början för att sänka era energikostnader. Radhuset är på 80 kvm som standard om 3 rum och kök. Till radhuset finns möjlighet att bygga till en komplementbyggnad, vill ni ha övernattningsmöjligheter till gäster, en ateljé eller ett orangeri? Med utgång från vardagsrum finner ni en mysig liten tomt med altan, gräsmatta och häckar.

  • Nyproduktion
Tingstadius väg 2A, Stigtomta, Nyköpings kommun

Tingstadius väg 2A

Radhus
Stigtomta, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 990 000 kr
80 m²
3 rum
253 m² tomt

I Stigtomta, ca 15 km från Nyköping, byggs det inom kort 9 st moderna radhus i 1-plan med stora påverkningsmöjligheter på interiör. I Stigtomta har du naturen runt knuten samtidigt som det är med närhet till Centrala Nyköping och flygplats däremellan. I Stigtomta finns allt du kan tänkas behöva, mataffär, skola, förskola, bensinmack, olika sportmöjligheter med mycket mer. Radhusen har fina materialval som standard, kakel och klinker i badrum, träparkett i övriga rum och målade väggar i mjuka hemtrevliga kulörer. Vill du uppdatera maskinparken till smarta vitvaror är det inga problem, solceller finns på radhuset från början för att sänka era energikostnader. Radhuset är på 80 kvm som standard om 3 rum och kök. Till radhuset finns möjlighet att bygga till en komplementbyggnad, vill ni ha övernattningsmöjligheter till gäster, en ateljé eller ett orangeri? Med utgång från vardagsrum finner ni en mysig liten tomt med altan, gräsmatta och häckar.

  • Nyproduktion
Tängsta, null, Nyköpings kommun
  • 3 lediga bostäder

Tängsta

Radhus
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
fr. 2 990 000 kr
80 m²
3 rum
362 m² tomt

I Stigtomta 15 km utanför Nyköping, hittar vi det naturnära området Tängsta. Här intill väg 52 utvecklar Maison Forte ett modernt radhuskvarter i äganderättsform med naturområde precis utanför dörren. Med gångavstånd till närmsta matbutik och bara 15 minuter in till Nyköping är det här ett perfekt område för den som söker efter landsbygden men ändå uppskattar närheten till det man behöver. Radhusen utförs i 1-plan om 80kvm med möjlighet till komplementbyggnad i form av attefallshus eller orangeri. Samtliga bostäder utrustas även med solceller för att minska er energikostnad. Detta tillsammans med en lång rad av möjliga tillval vad gäller färger på inredning och väggar, val av golvmaterial, handtag, förvaring med mera, gör att ni kan skräddarsy ert boende precis så som just ni vill ha det.

  • Nybyggnadsprojekt
Västra Trädgårdsgatan 46, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Västra Trädgårdsgatan 46, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Västra Trädgårdsgatan 46, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Västra Trädgårdsgatan 46

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 495 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/3
4 400 kr/mån
24 461 kr/m²

Söker du en modern och urban lägenhet i centrala Nyköping är detta bostaden för dig. Den öppna planlösningen erbjuder gott om sällskapsytor och är sofistikerat renoverad med kaxiga detaljer. Köket bjuder på öppna ytor med praktisk förvaring i lådor som sammanlänkas med matdel och vardagsrum. Bostaden bjuder på ljusinsläpp från tre väderstreck. Bostaden har ett master bedroom med snygga och praktiska detaljer som skjutdörrar. Bostaden erbjuder ytterligare ett sovrum samt en walk in closet och garderobsutrymmen. Badrummet klassiskt med vitt kakel och mörgrå klinker med dusch. Det finns även förberett för att installera tvättmaskin. I köket finns såväl integrerad diskmaskin som kyl och frys. I köket har man valt praktisk lådförvaring som ger gott om och lättöverskådlig förvaring. Varmt välkommen på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 28