Mäklare Mikaela Gustafsson

Mikaela Gustafsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Örnvägen 7, Elund, Köpings kommun

Örnvägen 7

Villa
Elund, Köpings kommun
W Mäkleri AB
2 395 000 kr
149 m²
5 rum
603 m² tomt

Attraktivt belägen på mysiga Örnvägen 7 hittar vi denna fina 1 1/2-plansvilla med möjlighet till fyra sovrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i det populära området Elund. Till huset som är byggt 1979 hör en fin tomt som erbjuder ypperliga möjligheter till lek och trädgårdspyssel. På entréplan välkomnas ni av en öppen hall med både hiss och trapp upp till ovanvåningen. Vidare finner ni ett öppet och ljust vardagsrum i öppen planlösning med ett extra rum som idag används som sovrum, kök i mörka toner, tvättstuga och badrum från 2012. På ovanvåningen finns en hall som med enkelhet kan användas som ett mindre allrum/tv-rum, 3 sovrum samt ett badrum som är under renovering. Till huset hör en trevlig, lättskött och lummig tomt med växthus och uteplats i ett soligt söderläge med plats för grill och matbord. På Örnvägen bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och mataffär. Mycket trevlig gemenskap i området, där det bor många barnfamiljer.

Fogdegatan 3A, Nyckelberget, Köpings kommun

Fogdegatan 3A

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
W Mäkleri AB
1 295 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
4 953 kr/mån
13 351 kr/m²

Med dess utmärkta läge på lugna och trivsamma Fogdegatan 3A är denna fyra om 97 kvadratmeter den perfekta bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende. Det här är ihopslagen lägenhet med två badrum, två stora balkongen och möjlighet till tre sovrum. I bostaden finns även ett smakfullt och funktionellt kök med fräscha ytskikt, mysigt vardagsrum och två ingångar från trapphuset vilket öppna upp möjlighet generationsboende. Lägenheten ligger i en attraktiv bostadsrättsförening med gym, god ekonomi och låg månadsavgift. Ett trivsamt boende i ett familjevänligt och naturnära läge i stilla och rofyllda kvarter med närhet till matbutiker, restauranger och skolor. Fri parkering finns endast 50 meter från bostaden.

  • Balkong
Tistersta 3, Munktorp, Köpings kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00

Tistersta 3

Fritidshus
Munktorp, Köpings kommun
W Mäkleri AB
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
7 121 m² tomt

Söker du ett smultronställe där du kan njuta och koppla av i en lugn atmosfär? Då kan detta kan vara det perfekta fritidshuset för just dig! Här bor du på en fastighet med hela 7 121 kvm tomt och en fantastisk utsikt över åkrar och vacker natur. Tistersta 3 ligger i ett privat läge med möjlighet att bo året om. I huset finns ett vardagsrum med kakelugn -perfekt för kyliga höstdagar, kök med indraget vatten och vedspis samt ett tillbyggt sovrum som förberetts för ombyggnad till badrum för den som önskar det. På tomtens södra del finns odlingar, utedusch och en stor hage för den som önskar boskapsdjur. Utöver det finns stora ytor för att umgås och nyttja den härliga trädgårdstomten - kanske med något svalkande på altandäcket eller med en god bok i hängmatta. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Plus

Visar alla 3