Mäklare Anna-Maria Norberg

Anna-Maria Norberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gösta Wahlströms väg 2D, Rickomberga, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Gösta Wahlströms väg 2D, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 2
Gösta Wahlströms väg 2D, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 3

Gösta Wahlströms väg 2D

Lägenhet
Rickomberga, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
4 228 kr/mån
38 091 kr/m²

Välkommen till denna ljusa genomgångstvåa med balkong i soliga söder! Planlösningen fördelar sig på hall och sovrum in mot gården med gott om förvaring och plats för skrivbord eller mysig läshörna. Kök och vardagsrum i social, öppen planlösning med utgång till den härliga balkongen samt helkaklat badrum. I badrummet hittar du också hemmets tvättavdelning med energieffektiva maskiner från Electrolux och en praktisk arbetsbänk med väggförvaring ovanför. Standarden är hög med JM originalinredning när du sedan ska sätta egen prägel på din nya bostad. Bostaden finns i föreningen Rickomberga backe 3, ett lugnt kvarter nära natur och med cykelavstånd till city. Här kan du koppla av hemma på balkongen, samtidigt som du har nära till all service du behöver. Föreningens hus är Svanenmärkt vilket dels innebär välisolerade bostäder med lägre energianvändning än byggnormen, men även god ventilation, låga bullernivåer och goda dagsljusförhållanden. Till de gemensamma utrymmena hör bilplatser i parkeringsgarage under huset som nås med hiss. Där finns även källarförråd som tillhör lägenheten samt cykel- och barnvagnsförråd. Gemensam fin innergård med sittplatser och planteringar. Föreningen har även solceller installerat på taken som komplement till energiförbrukningen i föreningens allmänna utrymmen. I Rickomberga är det nära till grönområden i Stabbyskogen där elljusspår, motionsslingor och strövområden finns. Även gångavstånd till universitet, förskola och skola. Till city cyklar man eller tar bussen som har täta turer och busshållplats inom kort gångavstånd. Vardagligservicen finner du närmast i Luthagen, vid Mimmi Ekholms Plats eller Stenhagen. Varmt välkommen på visning! Läs mer om Rickomberga backe 3 på JMs projetsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/rickomberga/rickomberga-backe-3/ OBS! Bilderna i annonsen är från en annan lägenhet i huset med samma planlösning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torgny Segerstedts allé 21, Rosendal, Uppsala kommun
Torgny Segerstedts allé 21, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 21, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 21

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 975 000 kr
31 m²
1 rum
vån 5/5
1 850 kr/mån
63 710 kr/m²

Fantastisk lägenhet belägen högst upp i huset med hiss från markplan och en imponerande egen takterrass. Härifrån ges vida utsikt över området och utan känsla av insyn. Bostaden erbjuder en öppen och modern planlösning med ett fullt utrustat kök, rymligt helkaklat badrum utrustat med bland annat kombinerad tvättmaskin/torktumlare, allrum med utrymme för matplats, soffa och säng, samt hall med plats för avhängning och förvaring i garderober. Från allrummet tar du dig ut till den härliga terrassen. Fastigheten är ritad av det framgångsrika danska arkitektkontoret Christensen & Co och färdigställdes 2017 med löparbana, gemensam takterrass med soltrappa samt street-basketplan på taket. Fin gemensam innergård i fastighet med hiss från markplan. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt för det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I fastigheten hittar du ICA Nära Rosendal, Apotek, stort gym och lokaler med andra verksamheter. Stenkast till USIF-arena. Stadsskogen har du runt knuten, perfekt för dig som gillar det naturnära läget. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Plogvägen 4B, Norby, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr
Plogvägen 4B, Norby, Uppsala kommun, bild 2
Plogvägen 4B, Norby, Uppsala kommun, bild 3

Plogvägen 4B

Villa
Norby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
11 800 000 kr
230 m²
7 rum
1 115 m² tomt

Välkommen till Plogvägen 4B och denna arkitektritade tvåplansvilla om hela 230 kvm belägen långt in på återvändsgata i populära Norby. Mycket barnvänligt och lugnt läge med stadsskogen som en av dina närmsta grannar och utan förbipasserande biltrafik. Huset är uppfört under 2013 och är en mycket genomtänkt kombination av fantastiskt vacker design och praktisk funktion. På fastigheten finns även generös altan med spabad i soligt söderläge, stort isolerat förråd med verkstad, carport för två bilar samt flaggstång. Huset har fyra högtalare inbyggt i taket i kök och vardagsrum, har fiberutag i flera rum samt trådlöst huslarm och solceller på taket. Huset är nymålat 2023 och taket är helt rengjort samt sprayat med Takrent år 2023. Planlösningen fördelar sig på två plan där båda planen har generös takhöjd, har genomgående breda golvplankor i mörkbetsad oljad ek, spotlights led i hela huset samt generösa fönsterpartier. På bottenvåningen välkomnas man av stor hall som ger utsikt genom hela huset ut mot tomtens baksida genom burspråk med fönster från golvnivå. Här finns stora sociala ytor i form av kök, matsal och vardagsrum där hela släkten från plats. Rummen ligger i fil och präglas av stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp samt har en putsad eldstad med stort fönsterglas. På nedre plan finns även tvättstuga med grovingång, sovrum samt badrum med dusch. Övre plan har fyra stora sovrum där varje rum har fönster åt två väderstreck och egen klädkammare och där master bedroom även har fransk balkong. Vidare finns ett allrum med inbyggda högtalare samt stort badrum som även det har fönster åt två väderstreck. Här i Norby bor man lugnt och naturnära samtidigt som city aldrig ligger längre bort än tio minuter på cykel. Området är lugnt och familjevänligt och ligger ca 3 km väster om Uppsala centrum, intill Hågadalen-Nåstens naturreservat och Stadsskogen. Några minuters promenad bort så finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. För den träningsintresserade finns Friskis & Svettis nära till hands vid Ekeby bruk eller USIF Arena, med gym, tennis- och padelbanor belänga i närbelägna Rosendal. Vardagligservice ligger nära både vid Svamptorget och Västertorg där man hittar både matbutiker, restauranger, apotek och vårdcentral mm. För barnfamiljer finns förskolor och skolor upp till högstadium. Några att nämna är Småfolkets Förskola, Eriksbergs- och Hågadalsskolan. Bussförbindelserna är goda och bussen går regelbundet från Norbyvägen, endast en kort promenad från fastigheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vaksalagatan 32, Centrum, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Vaksalagatan 32, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Vaksalagatan 32, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Vaksalagatan 32

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 495 000 kr
116 m²
4 rum
vån 2/3
10 055 kr/mån
38 750 kr/m²

OBS! Vid en snabb affär kan säljaren erbjuda 18 månaders avgiftsfritt boende! Summan av dessa dras som en rabatt från köpeskillingen utefter nuvarande avgiftsnivå, så passa på! Välkommen till Vaksalagatan 32 och denna cityvåning med panoramavy över Vaksalatorg. Här erbjuds 116 kvm fördelat på fyra rum och kök i fastighet från 1886 och med möjlighet till garageplats. Bostaden karaktäriseras av ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden och ljusinsläpp från höga fönster i två väderstreck. Flera detaljers såsom stuckatur, höga golvsocklar, djupa fönsternischer, spegeldörrar och kakelugn (ej i bruk) gör denna bostad till något utöver det vanliga. Planlösningen erbjuder kök med gott om förvaring och matplats framför fönster, tre sovrum varav ett med klädkammare och ett annat med skjutdörrsgarderob, badrum i klädsam marmor, samt generös hall och stort vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder en fantastisk panoramavy från tre höga fönster vända mot Vaksalatorg. Genomgående smakfull färgsättning med ljusa väggar och vackra snickerier. Från Vaksalagatan 32 har man nära till allt! I affärshuset Kvarnen som slår upp sina entrédörrar i alldeles intill detta trapphus finns bl a matbutik, apotek, systembolag och restauranger. Tvärs över gatan finns Vaksalatorg med sin genuina torgmiljö med marknader och handel. Ett stenkast bort nås Resecentrum och till fots når man city inom några minuter. Varmt välkommen till visning!

  • Premium
Stackmolnsvägen 39, Fullerö, Uppsala kommun

Stackmolnsvägen 39

Villa
Fullerö, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
5 795 000 kr
150 m²
6 rum
1 093 m² tomt

Välkommen in i detta 2-planshus om 150 kvm fördelar på 7 rum och kök. Det här huset rymmer en större barnfamilj och hämtar sin inspiration från funkisarkitekturen. Huset är byggt i modern stil med stora panoramafönster. Även planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna och ytterligare fyra generösa sovrum finns på övervåningen. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till höger. Badrummet är inrett med duschhörn, takdusch, kommod och spegelskåp. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora samvaroytan om hela 37 kvm – här finns plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och veta att alla får plats. På husets övervåning finns gott om plats för familjens privata liv. Bortsätt från de fyra sovrummen finns där även ett trevligt allrum, en rejäl klädkammare och ett lyxigare badrum. Tomten är delvis finplanerad med altan, gräsmatta, grusade gångar och en uteplats för fina sommardagar. I Fullerö får du det bästa av två världar - dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med nära till såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

  • Plus
Fjäderbladsvägen 6, Gunsta, Uppsala kommun

Fjäderbladsvägen 6

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
6 700 000 kr
150 m²
7 rum
1 010 m² tomt
  • Plus
  • Energieffektiv
Dymlingsvägen 18, Gunsta, Uppsala kommun

Dymlingsvägen 18

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
6 200 000 kr
190 m²
2 rum
1 289 m² tomt

Välkommen till nybyggda Villa Huskvarna i växande och naturnära Gunsta! Här blir du den första att flytta in samtidigt som du har möjlighet att helt själv påverka utförandet av övervåningen. Huset säljs av OBOS och med en 10-årig nybyggnadsförsäkring, har låga driftskostnader och är nästintill underhållsfritt många år framöver. Utöver detta betalar du ingen fastighetsavgift de 15 första åren och har amorteringsfritt lån de 5 första åren. Dessutom är huset är utrustat med solpaneler som genererar en ännu lägre elförbrukning. För att du ska känna dig trygg i ditt köp erbjuder även OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad om du har en egen bostad att sälja. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri sikt ut mot trädgården utanför. Köket är modernt och trivsamt med bra arbetsytor, köksö och öppet mot vardagsrummet. Vardagsrummet bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och rymmer såväl matbord som soffgrupp. Härifrån tar man sig lätt ut till trädgården och altan. I andra änden av huset hittar du ett stort sovrum, tvättstuga med egen ingång samt helkaklat badrum. Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få upp till hela 7 rum. Utrymmet nås via vanlig trapp, är uppvärmt, har isolerade väggar försedda med gipsskivor samt isolerat tak med glespanel. I Södra Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du snabbt tar dig till Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. Här är nära till skog och mark och möjlighet till båt, bad och fiske vid Fjällnorabadet, Funbosjön och Länna. Vid Fjällnora kan man även hyra kanot och båt och njuta av välplogade skridskobanor vintertid. Idag finns såväl förkola samt grundskola upp till åk 3 i området men i takt med att Södra Gunsta växer kommer man utöka utbudet med flera förskolor, grundskola, en ny idrottshall samt flera parker. Även ett nytt centrum planeras för utökad service och mer tillgänglig kollektivtrafik. Försäljningen startar 22 januari 2024 kl. 09:00 och köpanmälan är öppen till och med 23 januari 2024 kl. 09:00. Köpanmälan görs antingen via OBOS hemsida: https://intern.obos.se/saljstart/sodra-gunsta eller via det svarsmejl du får om du lämnat en intresseanmälan på Dymlingsvägen 18 via SmålandsVillans hemsida:https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/sodra-gunsta/dymlingsvagen-18-tomt-7/ Och du, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet. Länk till OBOS medlemskap: https://obos.se/medlem/?gclid=EAIaIQobChMIit2BmOH_gQMVqIVoCR0b9AP9EAAYASAAEgJdlPD_Bw För mer information kring hur säljstarten fungerar och OBOS medlemskap, kontakta ansvarig mäklare.

  • Energieffektiv

Visar alla 7