Mäklare Christoffer Stalén Bardaxis

Christoffer Stalén Bardaxis

Om mig

Hej! Stort engagemang och höga ambitioner är enligt mig två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Som fastighetsmäklare är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Widerlöv ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer. Jag är specialiserad på bostadsrätter och villor. Den mäklare med flest rekommendationer, högst försäljningsvärde och flest försäljningar i Uppsala senaste kvartalet (Q4 2022). Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stabby allé 11A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Stabby allé 11A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Stabby allé 11A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Stabby allé 11A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 618 kr/mån
41 727 kr/m²

På Stabby Allé 11 A väntar en optimalt planerad tvårummare, belägen på andra våningen med hiss från markplan. Njut av ett renoverat kök med delvis öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet med utgång till balkong i västerläge, stort sovrum med walk-in closet och stamrenoverat badrum med dusch. Gott om förvaring i walk in closet, garderober och tillhörande förråd. Stabil förening som erbjuder medlemmarna tvättstugor med tillhörande torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och en välutrustad motions/träningslokal samt ett övernattningsrum På Stabby Allé 11 A bor man i ett mycket eftertraktat område med närhet till såväl restauranger, service och butiker som strövområden och löpspår i Stabbyskogen. Endast en kort promenad till Ekonomikum, och på några minuters cykeltur är man nere i city. Bra bussförbindelser till stan, samt bra pendlarläge från "Bärbyleden"

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Albert Engströmsgatan 2H, Gränby, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Albert Engströmsgatan 2H, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Albert Engströmsgatan 2H, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Albert Engströmsgatan 2H

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 890 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 12/15
5 170 kr/mån
38 278 kr/m²

Nu ges tilfälle att bli ägare till en sällynt gavel trea på våning 12/15 med hiss ifrån markplan. Här bor du i en ljus lägenhet med generöst ljusinsläpp och inglasad balkong med magisk utsikt över Uppsalas silhuett. Njut av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala sammankomster. Planlösningen fördelar sig på stilret kök med maskinell utrustning (siemens) och matplats intill fönster. Utgång till inglasad balkong med plats för loungedel och med otroligt utsikt över Uppsala stad. Två sovrum varav master bedroom med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Badrum med kakel, klinker och tvättmöjligheter. Hall i vinkel med skjutdörrsgarderob Som boende i Uppsala View, Uppsalas högsta hus, ges du tillgång till den gemensamma takterrassen med utemöbler perfekt för bjudningar, kalas m m. På bakgården finns en trevlig uteplats med grillmöhligheter och sandlåda samt en massa cykelställ. Här bor du med förskola och skola ett stenkast bort samt med direkt närhet till stora grönområden som lämpar sig för promenader eller löpturer. Utöver detta finns förmodligen Uppsalas bredaste träningsutbud alldeles utanför dörren; spela padel, tennis, badminton, pingis, basket, innebandy, ishockey eller utöva friidrott vid närliggande arenor. För dig som pendlar kommer du snabbt och smidigt ut på E:4an och från Gränbyparken går det cykelväg rakt in till Uppsala Centrum och det tar ca 10 minuter att cykla samt ungefär lika lång tid att ta bussen som går med täta turer in till Resecentrum. Närheten till service är mycket god med Willy's, Gränby köpstad och Centrum samt en ICA-butik ett stenkast ifrån. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gränby bilgata 26, Gränby, Uppsala kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Gränby bilgata 26, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Gränby bilgata 26, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Gränby bilgata 26

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 795 000 kr
104 m²
4 rum
vån 5/5
6 271 kr/mån
36 490 kr/m²

Välkommen till en sällsynt etagevåning med dubbla badrum, balkonger och ingångar. Planlösningen erbjuder dig kök och vardagsrum delvis öppen planlösning med utgång till en utav balkongerna. Vidare finns tre sovrum i bra storlek varav master bedroom med utgång till den andra balkongen, två badrum varav det ena med tvättmöjligheter samt en klädkammare. Lägenhetens två ingångar nås enkelt med hiss ifrån markplan. Här bor du i nyproducerade Brf Meteorologen 1 byggd av JM med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 160 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken. Föreningens takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utrymme för gemenskap. Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information. Observera att bilderna är ifrån en liknande lägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gryningsvägen 73, Storvreta, Uppsala kommun

Gryningsvägen 73

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 695 000 kr
135 m²
6 rum
352 m² tomt

Upptäck det ultimata boendet på en av Storvretas mest eftertraktade adresser. Beläget i ett tryggt och fridfullt område, välkomnar detta charmiga hus dig med öppna armar till ett liv fyllt av komfort och bekvämlighet. Njut av långa dagar fyllda av solsken och avkoppling på de vackra uteplatserna – perfekt för att skapa minnen med familj och vänner eller bara för att njuta av lugnet själv. Den fridfulla gatan erbjuder en trygg och barnvänlig miljö där du kan trivas och känna dig hemma. Detta hem erbjuder en genomtänkt planlösning som omfattar allt du behöver för att trivas. Med två sovrum på entréplanet, ett rymligt vardagsrum och ett välutrustat kök med matplats, finns det gott om utrymme för hela familjen. Övervåningen lockar med ytterligare två sovrum, ett allrum och praktiska förvaringsutrymmen som gör vardagen smidig och organiserad. Bilen parkerar du smidigt i garaget eller på uppfarten. Förutom det idylliska boendet har du också nära till en mängd bekvämligheter och nöjen. Med närhet till volleybollplan och badplatsen kan du njuta av härliga sommardagar med svalkande dopp och roliga aktiviteter. Dessutom erbjuder området utmärkta möjligheter till promenader och avkoppling i naturen runt å-rummet. På Gryningsvägen 73 har du all tänkbar service inom räckhåll, inklusive matbutiker, vårdcentral, skolor och förskolor. För pendlare är läget perfekt med enkel tillgång till både buss och tåg, samt snabb tillgång till E4:an för bilpendlare.

Torgny Segerstedts Allé 4, Rosendal, Uppsala kommun
  • Lör 27 apr kl 10:15
Torgny Segerstedts Allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts Allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts Allé 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 450 000 kr
31 m²
1 rum
vån 5/6
2 290 kr/mån
46 774 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a näst högst upp i huset med trevlig utsikt och extra högt i tak. Här bor du med ett insynsskyddat läge i BRF Smaragden. Fastigheten är uppförd 2015 och ritad av danska arkitektkontoret Christensen & Co’s arkitekter. I föreningen finns cykelförråd, bilgarage, 2 stycken padelbanor och en trevlig terrass på plan 1. Lägenheten ligger på våning 4/6 och har en ljus och tilltalande planlösning fördelat på hall med utrymme för avhängning samt gott om förvaring i form av flertalet garderober. Köket finner du i anslutning till rummet som har plats för både matbord, säng och soffa. Det helkaklade badrummet är rymligt och välutrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett förråd om ca 1kvm. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt för det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området hittar du även ICA Nära Rosendal och USIF-arena. Stadsskogen har du runt knuten, perfekt för dig som gillar att ta mysiga promenader eller att löpträna. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Hiss
Luthagsesplanaden 23A, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Luthagsesplanaden 23A, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Luthagsesplanaden 23A, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Luthagsesplanaden 23A

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
5 095 000 kr
126 m²
5 rum
vån 0,5/6
5 833 kr/mån
40 437 kr/m²

Trevlig 5:a med separat uthyrningsdel i Främre Luthagen: Denna rymliga och välplanerade bostad på 126 kvm erbjuder en bekväm och trivsam tillvaro i ett tryggt och populärt område. Här erbjuds du en sällsynt möjlighet att förvärva en bostad i förening med mycket låga skulder, endast lån på 297 kr/kvm (enligt 2022 års årsredovisning). Tillsammans med en trevlig uteplats i bästa solläge och varmgarage med ledig parkeringsplats utgör det ett unikt tillfälle att skaffa en bostad med enastående fördelar. Planlösning med många möjligheter och generösa sällskapsytor, här erbjuds kök med matplats intill fönster, rymligt vardagsrum och ytterligare vardagsrum/sovrum med utgång till en trevlig uteplats mot föreningens innergård. Dessutom finns tre väl tilltagna sovrum, två badrum med dusch, bad och tvättmöjligheter samt ett praktiskt pentry. Området erbjuder bekvämligheter runt knuten, såsom närhet till stadens puls, Vasaparken och Fyrisån för natursköna promenader. Dessutom finns Ekonomikum, populära förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, restauranger och shopping inom några minuters avstånd. Utmärkta kommunikationer med busslinjer precis utanför dörren och promenadavstånd till resecentrum. Bekväm parkering i varmgarage med ledig plats och en välskött och ekonomiskt stabil förening gör detta till ett komplett boendealternativ. Missa inte chansen att bo bekvämt och centralt i denna trivsamma och välutrustade bostad!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Slingervägen 1, Järlåsa, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Slingervägen 1, Järlåsa, Uppsala kommun, bild 2
Slingervägen 1, Järlåsa, Uppsala kommun, bild 3

Slingervägen 1

Villa
Järlåsa, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
88 + 6 m²
4.5 rum
1 348 m² tomt

Välkommen till Slingervägen och denna charmiga villa med vacker omgivning, nära bad och natur. Här erbjuds ett trevligt året runt hus eller sommarboende för den som så önskar med bekvämt avstånd till Uppsala/Sthlm. Huset ligger perfekt mellan den vackra, välbesökta Strandsjön och Stennässjön. Sommartid är det bad vid brygga eller strand, fiske, båtturer och härligt kvitter från sjöfåglarna som gäller och vintertid plogas det för skridskor och skidåkning när tillfälle ges. Här bor ni uppe på höjden med trevlig utsikt över en stor tomt med berg och grönytor. Fastigheten har varsamt renoverats och byggts ut av tidigare och nuvarande ägare. Huset fördelar sig på kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med rymlig matplats och en härlig kamin för värme och mysfaktor. Två sovrum varav det ena med utgång till en utav altanerna. Ytterligare sovrum som har delats upp till två rum där det enkelt går att återställa till ett stort sovrum för den som så önskar. Stort renoverat badrum med badkar och tvättmöjligheter samt en gäst wc. På tomten finns en byggnad som kan göras om till gäststuga. Här är det lätt att släppa vardagsstressen. Bara luta sig tillbaka i solstolen och njuta långa sköna dagar på någon av dom stora altanerna. Gångavstånd till bad och vacker natur inpå din egen tomt gör det lätt att trivas. Här erbjuds rabarber, krusbär, björnbär och mycket mer. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen. I intilliggande Järlåsa finns både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även en populär pizzeria, matbutik och bensinmack. Området erbjuder även närhet till flera andra sjöar och populära utflycktsmål så som vackra Skattmansöådalen med skidåkning och pulka vintertid, gott om svamp och bär i skogarna, Sala och Uppsala endast 35 mintuter bort med bil. Fiber är indraget. Missa inte denna pärla, varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
Kastanjegatan 7, Salabacke, Uppsala kommun

Kastanjegatan 7

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 595 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 784 kr/mån
40 897 kr/m²

Välkommen till din drömbostad i främre Sala Backe! Denna fantastiska bostad erbjuder optimal funktionalitet på 39 kvm. Det renoverade köket är utrustat med generöst med förvaring och arbetsytor, och rymmer matgrupp intill fönster. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för avkoppling och underhållning, medan den mysiga sovalkoven skapar en fridfull reträtt. Badrummet är stamrenoverat för maximal komfort, och i anslutning till den rymliga hallen finns en praktisk walk-in closet. Lägenhetens insynsskyddade läge och det stora fönsterpartiet som öppnar upp mot den grönskande innergården skapar en atmosfär av lugn och harmoni. Föreningen är välskött med låga avgifter, inklusive bredband, och flera stora renoveringar har redan utförts, vilket bidrar till en trygg och bekväm boendemiljö. Solceller har installerats på taket för att hålla nere föreningens kostnader. Med närhet till vackra parker, lekplatser och en mängd restauranger erbjuder Sala Backe en livsstil som passar alla åldrar och intressen. Dessutom finns utmärkta bussförbindelser och cykel- och gångvägar som tar dig smidigt till centrala Uppsala och det expanderande Gränby centrum. Miss inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden! Kontakta oss idag för en visning och upplev charmen i Sala Backe själv!

Gränby bilgata 28, Gränby, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 17:00
Gränby bilgata 28, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Gränby bilgata 28, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Gränby bilgata 28

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/5
3 040 kr/mån
34 143 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta med stor balkong i sydostläge. Planlösningen erbjuder dig hall med praktisk förvaring i stor skjutdörrsgarderob, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till lägenhetens balkong, plats för sovalkov samt helkaklat badrum. Här bor du i JMs nybyggda förening Meteorologen med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 160 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken. Föreningens gemensamma takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utymme för gemenskap. Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden. Läs mer om Meteorologen på JMs projektsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/granby-backe/meteorologen/ Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gränby bilgata 28, Gränby, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 17:00
Gränby bilgata 28, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Gränby bilgata 28, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Gränby bilgata 28

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 795 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/5
3 964 kr/mån
32 636 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade gaveltrea med stor uteplats mot föreningens innergård. Planlösningen erbjuder dig hall med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till lägenhetens uteplats. Vidare finns två rymliga sovrum där det största har egen klädkammare med fönster, samt helkaklat badrum. Här bor du i JMs nybyggda förening Meteorologen med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 160 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken. Föreningens takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utrymme för gemenskap. Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information. Läs mer om Meteorologen på JMs projektsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/granby-backe/meteorologen/ Observera att bilderna är ifrån en liknande lägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hedensbergsvägen 19D, Berthåga, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Hedensbergsvägen 19D, Berthåga, Uppsala kommun, bild 2
Hedensbergsvägen 19D, Berthåga, Uppsala kommun, bild 3

Hedensbergsvägen 19D

Villa
Berthåga, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
6 990 000 kr
150 + 20 m²
6 rum
774 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem beläget i den fridfulla och familjevänliga stadsdelen Berthåga. Denna noggrant planerade villa erbjuder lugn och avskildhet, belägen högt upp på en återvändsgata med trevlig tomt och närhet till naturen. Med en modern och stilren design är detta ett hem att trivas i, fyllt med naturligt ljus tack vare sina stora fönster. Stig ut på den vidsträckta altanen, perfekt för att arrangera trevliga sammankomster under våren och sommaren. På bottenvåningen välkomnas du av en rymlig entréhall som leder till ett elegant renoverat kök med köksö som smakfullt övergår till matplatsen och vardagsrummet med en mysig täljstenskamin. Njut av en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusliv med direkt tillgång från köket och matplatsen till altanen och vidare ut i trädgården. Dessutom finns det på nedervåningen ett generöst tilltaget sovrum, ett badrum och ett bekvämt tvättområde. På övervåningen finns ett mångsidigt allrum, ett nyrenoverat badrum och tre rymliga sovrum, varav ett lyxigt master bedroom med tillgång till en stor balkong med härlig utsikt, perfekt för avkopplande stunder. Master bedroom har också en walk-in closet, som enkelt kan omvandlas till ett extra sovrum om så önskas. Huset har genomgått en totalrenovering 2015-2016. I anslutning till huset finns ett garage och förråd. Inbäddat i en lugn miljö med lantlig känsla, omgivet av pittoreska fält, erbjuder detta hem enkel tillgång till naturstigar för svampplockning eller skidåkning, samt närliggande bekvämligheter. Inom gångavstånd hittar du ICA-Väst och Ekeby vårdcentral, medan Stenhagens köpcentrum bara är en 5-minuters bilresa bort och erbjuder ett urval av butiker inklusive ICA Maxi, Willys, Rusta, Lindex, Apotek och Systembolaget. För pendlare ligger tågstationen endast ca: 20 minuters cykeltur bort, och utmärkta bussförbindelser till stadskärnan finns i närheten. Familjer kommer att uppskatta närheten till daghem och skolor i Flogsta, Ekeby, Stenhagen och Luthagen, inklusive det föräldrardrivna daghemmet Röda Stugan. Missa inte denna fantastiska möjlighet att göra denna charmiga villa till ditt nya drömhem i Berthåga, kontakta mäklaren för med information!

  • Premium
Rödhakevägen 21, Sunnersta, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45
Rödhakevägen 21, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 2
Rödhakevägen 21, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 3

Rödhakevägen 21

Villa
Sunnersta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
5 490 000 kr
104 + 104 m²
6 rum
1 043 m² tomt

Välkommen till din framtida drömbostad i Sunnersta! Denna charmiga och välplanerade villa om 104 + 104 kvm med stor potential är det perfekta valet för din familj. Beläget i en barnvänlig och idyllisk miljö erbjuder detta hem en fantastisk livsstil med närhet till allt du behöver. Med ett plan och källare erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Entréplanet välkomnar dig med ett stort kök där en mysig braskamin skapar en ombonad atmosfär. Det ljusa och rymliga vardagsrummet leder ut till den härliga trädgården, perfekt för avkoppling och lek. Totalt fyra väl tilltagna sovrum erbjuder gott om plats för familjen att växa. Här finns även en gillestuga med eldstad, som bjuder in till trevliga stunder tillsammans med familj och vänner. Den rogivande och lummiga tomten är en dröm för barnfamiljer. Här kan du njuta av solen hela dagen och det finns gott om plats för lek och trädgårdsaktiviteter. För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till utomhusaktiviteter såsom längdskidåkning, utförsåkning skridskoåkning, segling, bad och fotboll i närheten. Dessutom finns det fina elljusspår för kvällspromenader eller löprundor. På promenadavstånd finns både förskola och skola (f-åk 5), busshållplats och mataffär.Kom och upptäck allt detta och mer på visningen! Centrala Uppsala når du med bil och buss men även med cykel via fin cykelväg längs Dag Hammarskjölds väg. Kontakta oss redan idag för att boka din tid eller för att få mer information om denna fantastiska bostad i Sunnersta

  • Premium
Storgatan 12, Centrum, Uppsala kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Storgatan 12, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Storgatan 12, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Storgatan 12

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 290 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/5
4 451 kr/mån
36 349 kr/m²

Välkomna till denna härlig 2:a på 63 kvm i centrala Uppsala med öppen planlösning och stor balkong i solläge! Lägenheten är bekvämt belägen på våning 2 i fastighet med hiss ifrån markplan. Suveränt läge med direkt närhet till city och stationen gör det lätt att trivas och enkelt för pendlaren. Här bor du i en ljus genomgångslägenhet med trevliga sällskapsytor. Planlösningen ger entré/hall, påkostat välutrustat kök med diskmaskin. Här finns väl tilltagen plats för matbord för 6-8 personer. Det rymliga vardagsrummet erbjuder stora fönsterpartier och utgång till stor balkong som ligger i soligt sydvästläge. Även badrummet är stilrent renoverat med dusch och tvättmöjligheter. Sovrum med plats för stor dubbelsäng samt gott om förvaring i garderober. Ett stenkast bort ligger Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, systembolag och apotek. Höganäs har ett centralt läge, mindre än 3 minuters promenad till gågatan. I området finns flera träningsanläggningar, flera riktigt bra restauranger och är dessutom nära till nationer och Universitetet. Det ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. På mindre än 5 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Föreningen har lediga parkeringsplatser med el-plint för 400 kr/mån kontrollerat (2023-06-21).

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekoxvägen 8, Ultuna, Uppsala kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00
Ekoxvägen 8, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Ekoxvägen 8, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Ekoxvägen 8

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/4
3 989 kr/mån
37 667 kr/m²

Denna trivsamma 2,5-rumslägenhet med hiss från markplan är en pärla i hjärtat av Ultuna. Här bor du i en nästintill nyproducerad bostad med hög standard och genomtänkt planlösning. Lägenheten bjuder på ett stilrent kök med plats för matbord och en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. En härlig balkong erbjuder avkoppling och utrymme för sociala stunder. Sovrummet är ljust och rymligt med gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns ett extra halvrum som kan användas som kontor eller utökas till ett större vardagsrum efter behov. Det helkaklade badrummet är modernt och funktionellt med egen tvättmöjlighet. Föreningen Bofinken erbjuder en trivsam gemenskap med cykelrum, grillplats och ett charmigt växthus för odling och sociala tillställningar. Dessutom har du tillgång till en vacker dagvattendamm precis utanför dörren, perfekt för avkopplande promenader och picnics. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil. Njut av närheten till naturen samtidigt som du har smidiga kommunikationer till Uppsalas centrum. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fänkålsgatan 7, Årsta, Uppsala kommun

Fänkålsgatan 7

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
5 127 kr/mån
28 141 kr/m²

Här har du chansen att bli ägare till en ljus genomgångslägenhet som kommer att förgylla din vardag! Belägen i den eftertraktade föreningen HSB Gräslöken, erbjuder denna pärla en bekväm och stilfull livsstil som du förtjänar. När du kliver in i lägenhet möts du av ett stilrent renoverat kök som bjuder in till matlagning och sociala stunder. Med en vinkyl och en praktisk köksö är detta köket en dröm för den passionerade kocken. Det stamrenoverade badrummet ger en känsla av lyx och erbjuder både komfort och bekvämlighet med tvättmöjligheter. Men det bästa av allt är den gigantiska balkongen som bjuder på fantastisk utsikt över den grönskande naturen och parkområdet. Här kan du njuta av lugna och rofyllda stunder i solens sken. HSB Gräslöken är inte bara en förening, det är ett hem. Med flera bekvämligheter som fem tvättstugor, torkrum, cykelförråd, bastu och mycket mer, finns allt du behöver för en bekväm livsstil. Dessutom har föreningen tillgång till flera lekplatser, skridskoplan (under vintern), träningslokal och andra faciliteter för både barn och vuxna. Området kring Årsta erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och natur. Med närhet till skolor, förskolor och en mängd servicefaciliteter är detta en idealisk plats för familjer. Årsta Centrum och Gränby Staden erbjuder ett brett utbud av shopping och restauranger, medan Uppsala centrum ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort. För pendlare ger den smidiga anslutningen till E4:an enkel tillgång till resten av regionen.

  • Balkong
Kastanjegatan 5, Salabacke, Uppsala kommun

Kastanjegatan 5

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 350 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 532 kr/mån
62 791 kr/m²

Välkomna till en yteffektiv och välplanerad 1:a med sovalkov och insynsskyddat läge i populära Salabacke. Här bor du i en välskött förening med låg avgift där bredband ingår. Fräscha ljusa ytskikt och fönster mot den vackra innergården skapar en trivsam känsla. Lägenheten utnyttjats i minsta detalj och inrymmer ett praktiskt kök, sovalkov, dressingroom, vardagsrum och duschrum. Genomgående vita väggar och ljusa golv. Perfekt som övernattningslägenhet, för studenten eller som första boende. Bra förening där flera av dem stora renoveringarna redan är gjorda. Bergvärme och solceller på taket håller nere engerigkostnaderna. Här bor du nära vackra parker, lekplatser, restauranger m.m. Bra bussförbindelser samt cykel- och gångvägar in till centrala Uppsala. Sala Backe har länge varit ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet. Närhet till både stadskärnan och expanderande Gränby centrum. Ett perfekt läge med närhet till era livsmedelsbutiker, restauranger samt kaféer. Bra kommunikationer med buss till stan samt fina cykel/promenadstråk för den aktive! Snabbt tillträde möjligt! Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 16