Mäklare Clara Lööf Ljunglund

Clara Lööf Ljunglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillsjövägen 12C, Almunge, Uppsala kommun
 • Imorgon kl 10:30
Lillsjövägen 12C, Almunge, Uppsala kommun, bild 2
Lillsjövägen 12C, Almunge, Uppsala kommun, bild 3

Lillsjövägen 12C

Radhus
Almunge, Uppsala kommun
Widerlöv

1 895 000 kr

82 m²

3 rum

4 563 kr/mån

23 110 kr/m²

ERBJUDANDE - Avgiftsfritt 2023!* Äntligen ges nu tillfälle att förvärva ett bostadsrättsradhus om 3 rum och kök i Almunge. Lägenheten har rymliga och väldisponerade ytor, ljust och trevligt intryck och en tillhörande uteplats med fri utsikt över grönska. Bostaden präglas av stora fönsterpartier och ett härligt ljusinsläpp. Sitt läge precis intill stora böljande ängar och bidrar till en lugn och stillsam miljö. Planlösningen fördelar sig på ett stort vardagsrum med utgång till altanen i sydvästläge, ett praktiskt vinkelkök med matplats för 4-6 personer, två gedigna sovrum varav det ena med gott om förvaringsutrymme. Till detta får du även ett badrum med dusch och tillhörande tvättrum med tvättpelare. Hallen är luftig och sammanknyter lägenhetens alla rum och har även förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Intill entrén finns även där möjlighet till en uteplats med morgonsol. Utöver all förvaringen i huset har du även ett mycket stort förråd i separat byggnad intill entrén. Juridisk person accepteras! Lägenheten är belägen i centrala Almunge med natursköna omgivningar. En levande bygd med mataffärer, bensinmack och restaurang. Här finns även förskola, skola (förskoleklass till åk 9) samt idrottshall med gott om aktiviteter för barnen. I området finns även flera golfbanor och fina badsjöar. Från Almunge station kan du på sommarhalvåret ta Museijärnvägen Lennakatten till Uppsala. Närbelägna Långsjön med badplatsen Klappis erbjuder rekreation såväl vinter som sommar samt fiske. Från orten erbjuds goda kommunikationer med busslinje 809 (går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och linje 806 (går varje timme till Arlanda). Bra pendlarläge med endast 25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 70 km till Stockholm. Almunge är utpekad i kommunens översiktsplan som en prioriterad tätort med en plan på ca 400 nya bostäder till år 2050. Varmt välkommen på visning! * Först till kvarn-erbjudande till dig som köper en lägenhet i Brf Almunge Radhus.

 • Premium
 • Uteplats
Torkelsgatan 16B, Fålhagen, Uppsala kommun
 • Borttagen före visning
Torkelsgatan 16B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Torkelsgatan 16B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Torkelsgatan 16B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv

2 295 000 kr

64,5 m²

2 rum

3 644 kr/mån

35 581 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvåa i ett genomgående ljust och fint skick. Lägenheten är belägen på våning två med fönster i två olika väderstreck och med ett fritt insynsskyddat läge, vilket gör detta till ett mycket trivsamt hem med generöst ljusinsläpp. Planlösningen fördelar sig på en rymlig och välkomnande hall med gott om förvaring i inbyggda garderober samt överskåp. Köket är modernt och erbjuder plats för matbord för fyra personer. Vardagsrummet är mycket stort och rymmer både din soffgrupp samt större matgrupp intill det trivsamma burspråket. Från vardagsrummet har du även utgång till lägenhetens balkong riktad mot förenings innergård och det optimala solläget sydväst. Till detta får du även ett stort sovrum med en hel vägg av skjutdörrsgarderober och ett fräscht helkaklat badrum med dusch. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns även i två förråd varav det ena beläget på vinden och det andra i källarplan. Föreningen är välskött och har genomgått stora renoveringar, härnäst planerar dem att installera säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter. Som boende erbjuds du bland annat möjlighet att få nyttja den gemensamma grönskande innergården med trädgårdsmöbler och grill. I månadsavgiften ingår bland annat bredband och kabel-tv och det finns inga kommande planer på att höja avgiften. Fålhagen är ett populärt område beläget med en lugn omgivning och endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Samtidigt som du får ett väldigt centralt läge behöver du inte oroa dig för någon trafik, då huset ligger ostört vid en återvändsgata. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Kryddblandargatan 9, Kungsängen, Uppsala kommun
 • Imorgon kl 12:45

Kryddblandargatan 9

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Widerlöv

1 950 000 kr

35 m²

1 rum

2 417 kr/mån

55 714 kr/m²

Äntligen ges nu tillfälle att förvärva denna välplanerade bostad med rymlig och lättmöblerad planlösning, belägen högt upp på våning 6 med ett optimalt solläge in mot gården. Bostaden har en modern planlösning med bland annat en bra sovalkov som ger dig en separat sängplats och frigör gott om yta för dig att få plats med bl a både soff- och matgrupp. Den fantastiska inglasade balkongen blir ett extra sällskapsrum under sommarhalvåret och här kan du njuta av solen från förmiddag fram till sen kväll. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror samt så får du även ett stort, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten är byggd 2019 vilket gör att allt fortfarande är i toppskick, här är det bara för dig att flytta in! Föreningen har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler som ligger med ett skyddat läge. Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområden och årummet precis intill lägenheten. Du har närhet till Fyrisån med gröna promenadstråk och badbrygga samt kajplatser. Kungsängen är ett populärt område med ytterst få minuters promenadavstånd till centrum och centralstationen samt i området finns flertalet bra restauranger och service i form av bl a stor livsmedelsbutik. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården, sjukhusområdet och flera universitetsinstitut. Smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil. Här har du en lägenhet du enkelt kommer att trivas i. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gröna Gatan 31 B, Salabacke, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 11:45

Gröna Gatan 31 B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Widerlöv

1 095 000 kr

23 m²

1 rum

1 422 kr/mån

47 609 kr/m²

Kvadratsmart etta i modernt och tilltalande skick, belägen på våning ett i fastighet med närhet till både natur och city. Planlösningen fördelar sig på en hall med förvaring i garderober och ett vardagsrum som rymmer plats för både säng, soffa och/eller matgrupp. Ny och modern kokvrå med bl a kyl/frys, ugn, induktionshäll och diskmaskin. Genomgående fina ytskikt med nya golv och målade väggar. Till detta får du även ett badrum med dusch. Denna lägenhet gör sig perfekt för den som söker efter sitt första egna boende, för studenten eller som övernattningslägenhet. Denna stabila förening erbjuder dig enkel tillgång till tvättstuga och bastu med relaxavdelning samt tillgång till stora och trevliga innergårdar med utegym/träningsbas, trädgårdsmöjligeter och utegrill. I Salabacke bor du bekvämt med med smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och även ett kort avstånd till Uppsala city och resecentrum. Du är även nära granne med populära Gränby centrum, här finns ett mycket stort utbud av all tänkbar servicemöjlighet du kan önska dig. I kvarteret finns konditori, närlivs och restauranger samt kort gångavstånd till flera livsmedelsbutiker. Välkomna på visning!

 • Plus
Slottsgränd 2E, Centrum, Uppsala kommun
 • Imorgon kl 13:45
Slottsgränd 2E, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Slottsgränd 2E, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Slottsgränd 2E

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Widerlöv

1 995 000 kr

29,6 m²

1 rum

2 233 kr/mån

67 399 kr/m²

Fåtal lägenheter kvar! - ERBJUDANDE – Bo avgiftsfritt hela 2023!* Först till kvarn-erbjudande till dig som köper en lägenhet i Brf Uppsala Slottsgränd. Unikt tillfälle att förvärva en nyrenoverad etta med ett fantastiskt läge precis intill Slottet! Fastigheten med ursprung från 60-talet har totalrenoverats och befintliga lägenheter moderniserats till ett genomgående nytt och tilltalande skick. Valfritt tillträdesdatum! Bilderna är från vår visningslägenhet. Material och utförande stämmer överens med samtliga lägenheter men läge och planlösning kan skilja sig åt. Lägenheterna är smart planerade och mycket yteffektiva. Du som boende får tillgång till föreningens gröna oas mitt i stan, tack vare den avskärmade och uppvuxna innergården som skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö. Utöver det erbjuder föreningen dig även tillgång till cykelförråd med verkstad i källarplan, tvättstuga och parkering. Juridisk person får köpa till ett begränsat antal! På Slottsgränd bor du som närmsta granne med Uppsala Slott. Området är främst präglad av Uppsala universitet, nöjesliv och inte minst studentliv. Här finns många av Uppsalas historiskt mest intressanta byggnader bl a Uppsala domkyrka, Universitetshuset med aulan, biblioteksbyggnaden Carolina Rediviva och andra äldre institutionsbyggnader. Inom området finns i stort sett alla studentnationer inom kort avstånd. Smidiga cykelvägar med närhet till alla stadens universitetsinstitut. Med andra ord är detta det mest optimala läget för sig som studerar och önskar närhet till allt staden har att erbjuda! *Erbjudandet "ett avgiftsfritt 2023" gäller vid tecknande av ett bindande upplåtelseavtal (fullständigt signerat av alla parter). Du som köpare erhåller då fri månadsavgift i 1 år, hela 2023. Månadsavgiften förbinder sig bostadsutvecklaren Vincero Fastigheter att betala i ditt ställe från den 1 januari 2023 fram till den 31 december 2023, till föreningen Brf Uppsala Slottsgränd. Detta innebär för dig en garanterad lägre boendekostnad under ett års tid, och att föreningen trots det fortsatt får in de beräknade månadsavgifterna. Välkommen att flytta in så snart det passar dig!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Orgelgatan 13, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Orgelgatan 13

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv

3 475 000 kr

79 m²

3 rum

4 525 kr/mån

43 987 kr/m²

FAST PRIS! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning. Lägenheten är bekvämt belägen i markplan och har en härlig uteplats om ca 28 kvm mot gården. Social och spännande planlösning som erbjuder plats för allt ni kan önska er. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och en takhöjd på 3,1 m ger det dig en fantastiskt rymd tillsammans med sina stora fönsterpartier. Två rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober samt rymligt förråd/klädkammare och ett mycket stilrent inrett badrum med bl.a. tvätt- och torktumlare. Brf Block präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö. Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl.a. träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

 • Uteplats
 • Hiss
Salagatan 15B, Höganäs, Uppsala kommun

Salagatan 15B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Widerlöv

1 895 000 kr

36 m²

1 rum

2 724 kr/mån

52 639 kr/m²

I attraktiva Höganäs, med sitt optimala läge till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna charmiga etta i välskött Gunnar Leche fastighet från år 1934. Lägenheten är i fint skick och du hittar eftertraktade tidstypiska detaljer så som högt i tak och fönsternischer i sten. Denna genomgångslägenhet fördelar sig på en inbjudande hall med förvaring i inbyggda garderober med överskåp, ett smakfullt kök med mycket förvaring och arbetsyta samt plats för matbord, ett ljust och luftigt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och säng. Från vardagsrummet, genom de dekorativa dubbeldörrarna når du lägenhetens insynsskyddade balkong med eftermiddags-/ kvällssol riktad i sydvästläge mot innergården. Till detta får du även ett fräscht badrum med badkar. Ytterligare förvaringsmöjligheter har du i två separata förråd. BRF Ettan är Uppsalas första HSB-förening och har en välskött fastighet och trädgård samt god ekonomi. I avgiften ingår bl a kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder medlemmarna bla tillgång till cykelförråd och hobbyrum samt den trevliga och lummiga innergården med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor du i vackra omgivningar med direkt närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg och Uppsala Konsert och Kongress. Flexibel inflytt. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 7