Mäklare Jakob Ekerot

Jakob Ekerot

Om mig

Vill du bli min nästa supernöjda kund? Varje enskild försäljning är unik. Varje försäljning handlar det om att förstå vad kunden har för önskemål och mitt jobb är att skapa de absolut bästa förutsättningarna att nå dit. Jag har som målsättning att alltid sätta kunden i centrum och fokusera på att hela affären går så smidigt som möjligt samtidigt som jag vill uppnå kundens förväntningar. Jag gör alltid mitt bästa och drivs av att få supernöjda kunder, vilket bevisas i mina kundundersökningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gimogatan 4 B, Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 4 B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 950 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/5
5 623 kr/mån
31 053 kr/m²

Ljus och trivsam 4:a med två balkonger, så du alltid har sol på en av balkongerna, och hiss från markplan. Stilrent kök med all maskinell som andas kvalitet. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum. Två helkaklade badrum varav den ena är utrustad med tvättmaskin och torktumlare så att du kan tvätta så snart det behövs. Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Gott om förvaringsutrymmen i klädkammare och flertalet inbyggda skjutdörrsgarderober samt ett källarförråd. Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice som natur, parker och fritidsaktiviteter. Listan kan göras lång; jogga i Stabbyskogen, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. Vid Mimmi Ekholms plats finner du matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Skola och förskola finns i närområdet. Behagligt cykelavstånd till city! TILLTRÄDE: Enligt ö.k. VID INTRESSE; Kontakta ansvarig mäklare Jakob Ekerot på antingen 0702-469205 alternativt [email protected]

  • Balkong
  • Hiss
Valthornsvägen 52 F, Gottsunda, Uppsala kommun
  • Mån 22 apr kl 18:00
Valthornsvägen 52 F, Gottsunda, Uppsala kommun, bild 2
Valthornsvägen 52 F, Gottsunda, Uppsala kommun, bild 3

Valthornsvägen 52 F

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 295 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån -1/2
4 003 kr/mån
18 768 kr/m²

Fantastisk lägenhet belägen i markplan med en underbar uteplats med trätrall. Här blickar du ut över skog och grönområden. Väldigt lugnt och behagligt, här bor du i harmoni med naturen. Från början är detta en 2:a, men den stora klädkammaren är ombyggd till ett rum och nyttjas som sovrum idag, så du kan ha funktion som en 3:a. Lägenheten är i mycket bra skick då den totalrenoverats sen 2018. Hela köket, alla golv och väggar är renoverade då. Badrummet är renoverat 2020. Bostaden ligger som i en oas i Gottsunda. Väldigt barnvänligt med bra lekplatser i närområdet samt de stora grönområdena utanför. På sommaren kan du cykla till Lyssnarängen och bada på ca. 15 minuter. Omtyckt och trivsam förening. I absoluta närheten finns Gottsunda Centrum med all tänkbar service. TILLTRÄDE: Flexibelt tillträde, dock senast början av september. VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på [email protected] VISNING: Vi har "anmälan krävs" på våra visningen så anmäl dig innan visning. Fungerar inte aktuell visningstid så hör av dig så försöker vi hitta en alternativ tid/dag.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 2