Mäklare Linn Thyrestam Grape

Linn Thyrestam Grape

Om mig

Drömmen är ju att få vara mäklare i sin egen hemstad där man är född, uppvuxen och kan allt om skolor, affärer, bästa löprundan osv...det är ju jag! Jag är en f d elitgymnast som älskade skolan och valde att flytta utomlands för att sedan tillbringa ca 10 yrkesår på Arlanda (SAS). Mäklarstudierna blev klara år 2006 och nu gör jag det jag brinner för; får träffa och hjälpa människor, vara kreativ och skapa, kan ständigt nyttja mina ekonomi- och juridikkunskaper, mitt intresse för byggteknik och

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsvägen 1, Örsundsbro, Enköpings kommun
  • Sön 21 apr
Skogsvägen 1, Örsundsbro, Enköpings kommun, bild 2
Skogsvägen 1, Örsundsbro, Enköpings kommun, bild 3

Skogsvägen 1

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Widerlöv Uppsala
6 495 000 kr
312 + 147 m²
9 rum
1 195 m² tomt

Välkomna till ett av Örsundsbros mest spektakulära hus med disponibel yta om ca 450 kvm. En läcker byggnation i två plan med soutterängdel. Här kan ni bl a njuta av påkostade material, maffig takhöjd, takfönster samt fönster från golv till tak som låter dagsljuset flöda fritt, flertalet våtutrymmen som samtliga renoverats och fantastisk relaxavdelning med spa- och gymdel. Här finns oändliga möjligheter och hela familjen trivs med stora umgängesytor, plats för allas intressen eller generationsboende. Man spenderar mest tid i det enorma vardagsrummet med halvöppen lösning mot köksdel med fönsterprytt torn där man gärna placerar ett rejält matbord. Även köket präglas av stora fönster, gedigen skåpinredning, all utrustning ni kan tänkas behöva och rejäl matplats. Många sovrum som kan delas av till ännu fler, stort tv-rum, våtutrymmen i snygg design i anslutning till samtliga rum, förberett för loft som gärna agerar arbetshörna eller kanske extra sovrum? Otroliga förvaringsytor i den äldre källardelen, här finner ni även pannrum, tvättstuga med stryk-/torkrum, groventré och garage med verkstadsdel och fjärrstyrd port. Uteplatserna är många och det finns trädäck placerade i olika delar av trädgården för att fånga upp dagens alla soltimmar. Vissa delar av trädgården blir insynsskyddade och här finns växtlighet som bjuder på både grönska och färgprakt som växlar med årstiderna. Boende samt gäster parkerar enkelt i garage eller på den breda, stenbelagda uppfarten. Örsundsbro är ett samhälle beläget i Enköpings kommun med all tänkbar service inom räckhåll, här finner ni skola åk 0-9, fyra dagis, välsorterad mataffär, diverse butiker med bl a inredning och kläder, bibliotek, restaurang, bensinmack, ett stort engagemang inom idrott med Örsundsbro IF i spetsen och 80 föreningar. Många företag väljer att etablera sig i trakten, det finns idag 70 st aktiva företagare däribland attraktiva Ittala Outlet som lockar besökare från stora delar av Sverige. Alstabadet är ett populärt bad ca 1 km bort med vidsträckt gräsmatta och badbryggor. Uvberget erbjuder fin fikaplats med utsikt över Alstasjön och "Fjärdhundraland" är ett samlingsnamn för alla fantastiska, lokala caféer, lanthandlare med lokalproducerad mat och loppisar som finns på Örsundaslätten. Bra pendlarmöjligheter med 50 minuters bilresa till Stockholm, 40 minuter med bil till Västerås, 20 minuters till Uppsala och 15 minuter till Enköping. För de som föredrar att åka kollektivt finns busshållplatsen 1 km bort med mycket täta bussförbindelser till Enköping, Uppsala och Västerås.

  • Premium
Lindsbergsgatan 8 C, Sommarro, Uppsala kommun

Lindsbergsgatan 8 C

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
2 886 kr/mån
37 411 kr/m²

På lugnt läge mellan två skogspräglade gårdar finns denna 2:a med bevarad 40-talscharm. Stort vardagsrum som erbjuder plats åt soffgrupp, tv-möbel samt matsalsbord om så önskas. Uppdaterat kök med luckor i cremetvitt, ordentlig matplats och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Rejält sovrum som rymmer säng, ytterligare möblemang samt klädförvaring i platsbyggda garderober. Stamrenoverat, kaklat våtutrymme med badkar och rejäl hall med goda förvaringsmöjligheter. Bostadens balkong är placerad i sydost för att fånga upp dagens allra bästa soltimmar. Lagom stor för att även rymma egna planteringar. Slå er till ro i skönt möblemang och blicka ut över den lugna skogsgläntan. Välmående bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda, det mesta inkluderat i avgiften och låg belåning per kvadratmeter. Fördelaktigt el- samt bredbandsavtal för de boende, lättillgängliga parkeringsplatser, god extern förvaring i två till bostaden hörande förråd, grönskande innergård med grill och utemöbler att nyttja sommartid, flertalet tvättstugor att nyttja och invändigt cykelförråd. Här bor ni omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service och Uppsala stadskärna, tre populära restauranger runt husknuten, endast 800 meter till Västertorg med bl a mataffär och restaurang. Lättillgängliga parkeringsmöjligheter för både boende och gäster, nära busshållplats, förskola och skola, nära Ekeby med stora träningslokaler, vårdcentral, bibliotek och behagligt cykelavstånd till citykärnan. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder dessutom ett rikt friluftsliv med bl a trevliga promenadstråk, joggingspår, svampplockning och skidspår vintertid.

  • Balkong
Tunagatan 3 A, Tunabackar, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr
Tunagatan 3 A, Tunabackar, Uppsala kommun, bild 2
Tunagatan 3 A, Tunabackar, Uppsala kommun, bild 3

Tunagatan 3 A

Lägenhet
Tunabackar, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/3
6 480 kr/mån
37 062 kr/m²

I gemytliga kvarter där 50-talscharmen lyser som allra bäst finner ni denna gavellägenhet. Fyra med uthyrningsdel som är renoverad i smakfulla materialval, vacker öppen spis som lyser med sin prakt samt avger skön värme och balkong i bästa, soliga söder. Här bor ni i en fin och trevlig lägenhet med välplanerade och rymliga rum som samtliga badar i dagsljus från stora fönster i olika väderstreck. Den tilltalande planlösningen kan för dig som önskar disponeras som en 4:a, alternativt kan du enkelt hyra ut ett fullt utrustat rum med egen entré, pentry och badrum med dusch. Stilrent inrett kök med all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva och rymlig matplats. Inbjudande vardagsrum med öppen spis som bjuder på skön värme kallare årstider och med utgång till balkong i söder. Badrummen är helkaklade; det mindre renoverades år 2013 och det större i samband med stamrenoveringen. Bo i omtyckta Tunabackar, ett område angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden, motionsspår i Röbo och kolonistugeområde. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten. Strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, det är även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

  • Premium
  • Balkong
Sållargatan 4, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr
Sållargatan 4, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Sållargatan 4, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Sållargatan 4

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 095 000 kr
43,5 m²
1.5 rum
vån 1/6
2 614 kr/mån
48 161 kr/m²

Bostad inredd i klassisk skandinavisk stil med materialval som smälter in med övrig inredning och sedan kombineras med nymålade väggar och enhetliga parkettgolv. Njut av nyproduktionens alla fördelar med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, rejäl sovalkov, helkaklat våtutrymme med installerad kombimaskin, god klädförvaring i platsbyggd garderob, hiss från markplan, bra ljudisolering, lättillgänglig parkering i fastighetens garage och extern förvaring i källarförråd om ca 10 kvm. Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen lösning som ger plats åt rejäl matplats och soffgrupp med tv-möbel. Bostadsrättsförening med normal belåning, bostadsrättstillägg inkluderat i månadsavgiften och fördelaktigt bredbandsavtal. Det finns lättillgängliga, lediga garageplatser, invändigt cykelförråd, barnvagnsförråd och mycket välvårdad innergård med grönska som byter skepnad med årstiderna, platser för rekreation och lekplats. Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stratusvägen 18, Fullerö, Uppsala kommun

Stratusvägen 18

Lägenhet
Fullerö, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 995 000 kr
132 m²
5 rum
5 274 kr/mån
30 265 kr/m²

Charmigt radhusområde med angränsande skogsparti. Tilltalande design med träfasad som blir vackrare med åren och genomgående stora fönsterpartier i olika väderstreck som ger effektfullt sken samt låter hela huset bada i ljus. Bostadsytan är fördelad på två plan samt loft med de större sällskapsytorna samlade i entréplan för bästa gemenskap. Man har även placerat kök och vardagsrum i öppen lösning med stor köksö som blir en naturlig samlingspunkt. Köksinredningen är vit med diskreta handtag för att smälta in och ni har all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. I entréplan finns även våtutrymme med dusch, skafferi/förråd och rejäl hall med förvaring. På det mellersta planet finns i huvudsak bostadens sovrum, det är 3-4 stycken beroende på hur ni vill disponera dem. Här finns även våtutrymme med badkar samt tvättmöjligheter, balkongaccess och sedan trappa till sovloft som idag nyttjas som arbetsrum. Det bästa med bostaden är att ni kan disponera hela tre uteplatser som vetter i olika väderstreck för att fånga upp hela dagens soltimmar. Morgonkaffet intas gärna i förmiddagssolen på husets framsida samtidigt som man ser grannskapet vakna. På baksidan kan ni välja om ni vill avnjuta eftermiddagssolen på den stora altanen med markis och gräsmatta eller om ni föredrar utsikten från balkongen som nås via bostadens ”master bedroom”. Brf Hussvalan i Fullerö är en bostadsrättsförening från år 2017-18 med låg belåning, gemensamt elavtal, fördelaktigt bredbandsavtal och bostadsrättstillägg inkluderat i avgiften. Trevliga innergårdar innehållandes lekytor, sandlådor, bänkar och matgrupp, det finns även en liten backe som på vintertid används flitigt som pulkabacke. Varje bostad har två externa förråd placerade på bostadens fram- och baksida samt gemensam återvinningsstation. Alla boende har minst en parkering på sin asfalterade uppfart (detta hus har elbilsladdare), det finns även gott om gratis parkeringar för gäster och extrabilar. Området Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. Här finns närbutik, tvätthall, bensinmack, verkstad, restaurang och förskola. Området är pendlarvänligt med Upptåget som finns 10-15 minuters cykeltur bort, många bussar trafikerar väg 290 och den bilburna har nära till E4:ans påfart med Gränby Centrum på ca 5 minuters avstånd och ca 10 minuter senare når du centrala Uppsala.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
S:t Göransgatan 31 C, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

S:t Göransgatan 31 C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
47 m²
1.5 rum
3 193 kr/mån
42 447 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och trivsam 1,5:a där kvadratmetrarna fördelats väl och med solig balkong. Bostaden är belägen en halvtrappa upp i välskött 1930-talsfastighet med bra rymd och präglas av tidstypiska detaljer som högt i tak (ca 2,7 meter), serveringsskåp, stort skafferi, höga golvsocklar, originalparkett, gedigna trägolv och fönster med fina beslag med brädor av sten.. Här bor du på lugn gata, i hjärtat av Fålhagen, med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda och med bekvämt gångavstånd till Resecentrum. Den yteffektiva planlösningen erbjuder hall med förvaring, ljust och rymligt vardagsrum som utöver ge plats åt soffgrupp även rymmer tv-möbel samt ytterligare möblemang. Den rejäla sovalkoven är placerad på bostadens mitt med plats för bred säng. Köket är rymligt med matplats och mycket goda förvaringsmöjligheter. Våtutrymmet är stamrenoverat med dusch. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och extern förvaring i lägenhetens två förråd; ett vindsförråd om ca 11 kvm och ett källarförråd ca 7 kvm. Man spenderar gärna mycket tid på den egna balkongen i sydväst som fångar upp hela dagens bästa soltimmar. Mycket inbjudande läge mot föreningens grönskande innergård med trall och plats för både möblemang samt egna planteringar. Välkommen till bostadsrättsföreningen med oerhört dekorativ fram- och baksida. Brf Göran är en nästintill skuldfri förening med synnerligen god ekonomi och avgifter med det mesta inkluderat. I föreningens källarplan finns gott om gemensamma utrymmen att nyttja; tvättstuga, torkrum, cykelförråd och hobbyrum. Innergården ger en härlig idyllisk känsla med växtlighet som byter färg och skepnad med årstiderna, grillmöjligheter och gemensamma möbelgrupper att nyttja. Parkeringarna finns nära till hands på den egna gården. På S:t Göransgatan bor man centralt med mycket bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl a mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

  • Balkong
Fjuckby Oppgården 243, Ärentuna, Uppsala kommun
  • Tis 23 apr
Fjuckby Oppgården 243, Ärentuna, Uppsala kommun, bild 2
Fjuckby Oppgården 243, Ärentuna, Uppsala kommun, bild 3

Fjuckby Oppgården 243

Villa
Ärentuna, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
6 500 000 kr
215 + 10 m²
9 rum
9 924 m² tomt

Strax utanför Uppsala på landsbygden finner ni denna fantastiska gård som ligger helt skyddad från störande moment. Här kan ni bedriva någon form av verksamhet eller kanske ägna er åt någon större hobby, möjligheterna är oändliga! Själva boningshuset är stort med mycket karaktär som ger en omfamnande känsla redan i entrén, detta har man placerat på gårdens höjd för att kunna njuta av utsikten som bäst. Stora sällskapsytor i entréplan bjuder in till många härliga sammankomster; här kan man samla alla över en middag i den stora matsalen och njuta av värmen från den dekorativa kakelugnen eller så har man en fikabjudning i vardagsrummet invid den andra kakelugnen. På övre plan finner ni de andra två allmänna ytorna i form av trapphuset som idag nyttjas som arbetsrum då man sitter i glasad del med överblick över hela gården och sedan allrummet som gärna blir en naturlig samlingspunkt då det ligger mellan samtliga rum. Sovrummen är idag fem men kan bli fler vid behov. Våtutrymmena är helkaklade med dusch-/bad- och tvättmöjligheter och fackmannamässigt renoverade. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, klädkammare, kattvindar samt i jordkällare som är placerad inunder huset. Komplementbyggnaderna är väl underhållna med stor lada om många hundra kvadratmeter i två plan som löper i vinkel, verkstaden med lyft och goda förvaringsmöjligheter rymmer alla hobbyaktiviteter, gästhuset med källare har stora potential för den som vill ha uthyrningsdel och det finns två carports som rymmer minst sex bilar. Komplementbyggnaderna är placerade så att de ramar in gården, gården som pryds av härligt soldäck med pool, dekorativa äppelträd, välvuxen gräsmatta och prydliga grusgångar...en riktig gårdsdröm! Bo helt ostörd i lantlig miljö ca 15 minuters bilresa från Uppsala med fina promenadstråk, svamp- samt bärplockning alldeles runt knuten. Har man barn i förskoleålder så är närmsta förskola i Storvreta, äldre barn åker skolskjuts. Vill man storhandla åker man helst till de större köpområdena i Stenhagen eller i Gränby Köpstad. ***Annonsen uppdateras med planritningar inom kort***

  • Premium
Polhemsgatan 2, Rickomberga, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Polhemsgatan 2

Lägenhet
Rickomberga, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 495 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/5
6 477 kr/mån
34 604 kr/m²

Det är ganska sällsynt att dessa 4:or säljs och det är ett tecken på att de boende i föreningen trivs så missa inte denna chans! Ypperlig planlösning med kök, matplats och vardagsrum i halvöppen lösning; optimalt för gemenskapen samtidigt som man kan hålla matlagningen något separat. Köket har all utrustning ni kan tänkas behöva, matplatsen rymmer minst 6-8 personer och vardagsrummet ger plats åt rejäl soffgrupp, tv-möbel samt ytterligare möblemang. Det även från sällskapsytorna man når den stora, inglasade balkongen som vetter i sydväst för att fånga bästa soltimmarna. Skapa din alldeles egna oas och frizon på balkongen med skönt möblemang och egna planteringar. Samtliga tre sovrum rymmer säng samt ytterligare möblemang, ett av dem är dessutom större för att rymma dubbelsäng. Våtutrymmena är två, båda är utrustade med bad- och duschmöjligheter samt wc och ett av dem har även tvättutrustning. Brf Rickomberga äng är en välhållen bostadsrättsförening med normal belåning, det mesta inkluderat i avgiften och inga kommande, större renoveringar. man har upphandlat gemensamt bredband och även kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring. Det finns goda parkeringsmöjigheter för både boende och gäster, gäster kan t o m stå gratis. Alla bostäder har externa källarförråd, det finns cykelförråd samt barnvagnsförråd i alla trapphus och innergårdarna är grönskande med gemensamma möbelgrupper att nyttja, välutrustad lekplats och ätbart såsom vinbär, äpple samt plommon. Lugnt och trivsamt beläget i barnvänligt område nära Stabbyskogen med elbelyst skid-/motionsspår och charmiga Stabby Prästgård som ibland bjuder in till fika och som även kan hyras för festligheter. Nära till både daghem och skolor; både Eriksskolan och Tiundaskolan finns något kvarter bort men även till studentlivet med Ekonomikum i fokus. I närområdet finns flera bra livsmedelsaffärer, Mimmi Ekholms plats erbjuder bl a gym, restauranger och välsorterad mataffär. Tränar gör man även på närliggande Friskis & Svettis-anläggningen i Ekeby. Kring Ringgatan finns flera butiker, bank och restauranger men du tar dig även på 7-8 min in till stadskärnan med cykel. I nära anslutning finns dessutom en busshållplats (buss 5 samt regionbussar) och bilpendlare till hittar enkelt till påfarter mot större vägar.

  • Balkong
  • Hiss
Jumkils-Björnarbo Norrbo 40, Jumkil, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jumkils-Björnarbo Norrbo 40

Gård/Skog
Jumkil, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 495 000 kr
119 + 28 m²
5 rum
2,5 ha tomt

Äntligen kan drömmen om den lilla gårdsidyllen förverkligas! På behagligt avstånd från Uppsala finns gården som redan idag lämpar sig ypperligt för den som vill ha mindre boskap såsom får, getter, grisar eller kanske höns, även katt- eller hunduppfödaren kommer att älska fastigheten. Vid större boskap så krävs viss anpassning men även dessa drömmar är möjliga att förverkliga. Fastigheten bjuder även in dem med stora intressen; kanske bilar eller båtar? Och tilltalar absolut de som vill ha ett praktiskt generationsboende. Idag finns ett boningshus från 30-talet som löpande renoverats och moderniserats för att anpassa sig till nutida standard. Mysfaktorn består av fler fungerande eldstäder ger skön värme under kallare årstider, gedigna trägolv, vackra fönster med fina beslag, platsbyggd förvaring, träpanel i tak och dekorativa bröstpaneler. I entréplan finner ni ett riktigt lantkök med goda förvaringsmöjligheter, fungerande vedspis och rejäl matplats invid fönster med uppsyn över gården. Här finns även väl tilltaget vardagsrum med kamin, "master bedroom", renoverat våtutrymme med dusch och rejält tvättutrymme. På övre plan finner ni ett stor allrum, två sovrum och två rymliga kattvindar. Många användbara byggnader såsom gäststuga som utgör 2 rok med allt man kan tänkas behöva och lite till; fullt rustat kök, tvättstuga, renoverat våtutrymme med dusch, sovrum, stort vardagsrum och hall för avhängning. Uthus/Lider om ca 85 kvm med gjuten platta i garagedel, plats för en bil samt andra mindre fordon, verkstadsdel och förråd med stampat jorddgolv samt praktiskt loft. Lada om ca 210 kvm med stampad jorddel för förvaring av stora som små saker och som lämpar sig ypperligt för djur då det till och med finns färdiga boxar i ladudel. I övrigt finns trädgårdsbod och jordkällare att nyttja. Stort altandäck med direktaccess till spabad, placerat i bästa sydvästliga läge för att fånga upp dagens soltimmar. Slå er till ro i skönt möblemang och njut av den gassande solen. Vackert grönskande gård med stora, jämna gräsytor att nyttja och anpassa efter behov, skog bestående av barr- och lövträd omfamnar gården, grävd brunn med flertalet vattentäkter för bevattning, dekorativ gårdsbelysning och grusade gångar ger goda parkeringsmöjligheter. Bo i Jumkil ca 20 minuters bilresa nordväst om Uppsala med allmänna kommunikationer (UL buss 844) runt hörnet. Förskola finns i f d Klockargården, skola från F-klass till åk 5 finns i Jumkilsskolan och sedan Bälingeskolan upp till högstadiet. Mellan Jumkilsmacken och Dalkarlsbo finns en hembygdsgård som tillika fungerar som fritids och idrottsplatsen Ullerängen (med fotbollsplaner och elljusspår) finns på andra (SV) sidan ån.

  • Plus
Hugingatan 11, Kungsängen, Uppsala kommun

Hugingatan 11

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 995 000 kr
99 m²
3.5 rum
vån 6/7
5 457 kr/mån
40 354 kr/m²

Välkomna till en ytterst välplanerad 3,5:a belägen högt upp i hus med stora fönsterpartier som bjuder på vidsträckt vy över stora delar av Kungsängens grannskap. Genomtänkt planlösning med väl tilltaget vardagsrum som bjuder in till fina sammankomster i skönt möblemang. Separat kök med plats för rejält matbord, goda förvaringsmöjligheter och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, detta gynnar både matberedningen och umgänge. Två rejäla sovrum som båda rymmer dubbelsäng samt ytterligare möblemang och ett mindre rum som kallas "halvrum" och gärna agerar barnrum eller kanske arbetsrum? Stort våtutrymme med dusch-, tvätt- och torkmöjligheter. God förvaring med rymlig klädkammare, platsbyggda garderober samt externt förråd i källarplan. Det bästa med bostaden är de två inglasade balkongerna i sydost respektive nordväst som förlänger de varma årstiderna. Båda balkongerna är stora med öppningsbara fönster och vetter åt varsin gård, ena fångar dagens varmaste soltimmar och den andra bjuder på fantastiska solnedgångar. Båda är utrustade med belysning, eluttag och rymmer generöst möblemang samt egna planteringar. Bostad inredd i klassisk skandinavisk stil med materialval som smälter in med övrig inredning och sedan kombineras med nymålade väggar och enhetliga parkettgolv. Njut av nyproduktionens alla fördelar med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, rejäla rum, helkaklat våtutrymme, god klädförvaring i platsbyggd garderob samt i klädkammare, hiss från markplan, bra ljudisolering, lättillgänglig parkering i fastighetens garage och extern förvaring i källarförråd. Bostadsrättsförening med god ekonomi, normal belåning, fördelaktigt bredbandsavtal samt bostadsrättstillägg inkluderat i månadsavgiften. Det finns lättillgängliga garageplatser, invändigt cykelförråd, tvättstuga, barnvagnsförråd, övernattningsrum och mycket välvårdad innergård med grönska som byter skepnad med årstiderna, platser för rekreation och lekplats. Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

  • Balkong
  • Hiss
Ölstavägen 1, Örsundsbro, Enköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 22 apr

Ölstavägen 1

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Widerlöv Uppsala
3 995 000 kr
148 m²
6 rum
1 027 m² tomt

På trivsamt gavelläge i barnvänlig och lugn del av Örsundsbro finner ni detta 1½-planshus. Huset har löpande renoverats både in- och utvändigt för att hålla god standard. De sociala ytorna finner ni i entréplan med vardagsrum, matplats och kök i öppen lösning, dels för att skapa rymd men även för optimal samvaro. En eldstad har placerats vid vardagsrumsdelen för att sprida skön värme lite kallare årstider och härifrån når ni även det inglasade uterummet. Köket har all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, arbetsbänkar av sten och svart inredning med stilrena beslag. Husets "master bedroom" med klädkammare finns i entréplan, tvättutrymmet med groventrén likaså och även det stora badrummet som renoverades år 2013 av fackman med dusch, badkar samt wc. På övre plan finns fyra sovrum som samtliga rymmer både säng samt ytterligare möblemang, från ett av rummen nås den breda balkongen. Här finns även en mindre wc och två rejäla klädkammare. Tomten är stor med välvuxen gräsmatta, barr- och lövträd, fruktträd, fina odlingsmöjligheter, isolerad gäststuga och med omgivande staket. Goda parkeringsmöjligheter med bred, asfalterad uppfart som rymmer tre bilar och dubbelgarage med vind samt goda förvaringsmöjligheter baktill. Örsundsbro är ett samhälle beläget i Enköpings kommun med all tänkbar service inom räckhåll, här finner ni skola åk 0-9, fyra dagis (det närmsta är alldeles runt hörnet), välsorterad mataffär, diverse butiker med bl a inredning och kläder, bibliotek, restaurang, bensinmack, ett stort engagemang inom idrott med Örsundsbro IF i spetsen och 80 föreningar. Många företag väljer att etablera sig i trakten, det finns idag 70 st aktiva företagare däribland attraktiva Ittala Outlet som lockar besökare från stora delar av Sverige. Alstabadet är ett populärt bad ca 1 km bort med vidsträckt gräsmatta och badbryggor. Uvberget erbjuder fin fikaplats med utsikt över Alstasjön och "Fjärdhundraland" är ett samlingsnamn för alla fantastiska, lokala caféer, lanthandlare med lokalproducerad mat och loppisar som finns på Örsundaslätten. Bra pendlarmöjligheter med 50 minuters bilresa till Stockholm, 40 minuter med bil till Västerås, 20 minuters till Uppsala och 15 minuter till Enköping. För de som föredrar att åka kollektivt finns busshållplatsen en rask promenad bort med mycket täta bussförbindelser till Enköping, Uppsala och Västerås.

  • Plus
Hildur Ottelinsgatan 2B, Rickomberga, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr
Hildur Ottelinsgatan 2B, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 2
Hildur Ottelinsgatan 2B, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 3

Hildur Ottelinsgatan 2B

Villa
Rickomberga, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
12 500 000 kr
195 + 50 m²
7 rum
808 m² tomt

Med ett utmärkt läge i Rickomberga där ni kan njuta av utsikt över både Domkyrkan och Slottet finns nu ett unikt tillfälle att förvärva en 1,5-plans soutterängvilla som renoverats kontinuerligt de senaste åren. När man utfört renoveringarna har man dessutom gjort noggranna val i regel av känd design samt hög standard med inköp från Ekeby Bruk. Huset är mycket rymligt med sina 195 + 50 kvm och här lägger man stort fokus på de sociala ytorna för bästa umgänge. Enormt vardagsrum, kök och matsal i öppen lösning med öppningsbara fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak för bästa ljusspridning och för att låta den egna, insynsskyddade trädgården bli en del av rummet. Köksinredning av snygg design som väcker uppmärksamhet och med maskinell utrustning som har allt ni önskar plus lite till. Vardagsrumsdelen är placerad invid stort fönster och strax intill finns den dekorativa braskaminen som utöver att ge skön värme kallare årstider dessutom är placerad så ni kan njuta av den från merparten av husets vrår. I anslutning till sällskapsytorna finns två rejäla sovrum varav det ena klassas som ”master bedroom” och sedan även en stor spa-avdelning med stilren inredning, påkostade blandare, bred dusch, badkar, bastu och direktaccess till jacuzzin. I entréplan finns yttersta välkomnande hall med bred passage till övre plan och god avhängningsyta, två stora sovrum där det ena idag nyttjas som gym, gästtoalett med dusch och rejält tvättutrymme, man har även gjort en uthyrningsdel med separat ingång, kök/vardagsrum i öppen lösning, sovrum med förvaring och våtutrymme med dusch, wc och tvättmöjligheter. Hela övre plan har integrerad ljudanläggning från Bang & Olufsen som numera har integrerats med Sonos högtalarsystem för smidig hantering via mobilen. I markplan finns även en fullt rustad uthyrningsdel med egen entré om 2 rok som inbringar fin sidoinkomst. Härlig, uppvuxen trädgårdstomt utan insyn i väster för att fånga upp dagens bästa soltimmar. Här finns bl a fruktträd, syrénlund och en ståtlig husmur av pelare samt vackert smide som hälsar välkommen. På tomten finns även en rymlig varmbonad och elansluten lekstuga/gäststuga. Garage för en bil samt ytterligare plats för två bilar på den stenbelagda uppfarten. Lugnt och trivsamt belägen i barnvänligt område nära Stabbyskogen med elbelyst skid/motionsspår och charmiga Stabby Prästgård som ibland bjuder in till fika. Nära till både daghem och skolor; både Eriksskolan och Tiundaskolan finns något kvarter bort men även till studentlivet med Ekonomikum i fokus. I närområdet finns flera bra livsmedelsaffärer, Mimmi Ekholms plats erbjuder bl a gym, restauranger och välsorterad mataffär. Tränar gör man även på närliggande Friskis & Svettis-anläggningen i Ekeby. Kring Ringgatan finns flera butiker, bank och restauranger men du tar dig även på 7-8 min in till stadskärnan med cykel. I nära anslutning finns dessutom en busshållplats (buss 5 samt regionbussar) och bilpendlare till hittar enkelt till påfarter mot större vägar.

  • Premium
Helsingforsgatan 143, Ekeby, Uppsala kommun

Helsingforsgatan 143

Lägenhet
Ekeby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
50,5 m²
1.5 rum
vån 1/2
3 889 kr/mån
39 505 kr/m²

I framtiden kommer du njuta av att passera den vackra och lummiga gårdsmiljön när du går till din bostad. En rymlig 1,5:a med radhuskänsla i ett område där många drömmer om att få bo. Bostaden är placerad i markplan med stor uteplats i väster som fångar upp dagens bästa soltimmar. Här finns utöver plats för möblemang inunder takad del även utrymme för egna odlingar. Redan idag finns fin växtlighet som byter färg och skepnad med årstiderna. Praktiskt planerad med en egen entré som leder in i hall med god avhängningsyta samt plats för mindre möblemang. Sovalkoven utgjorde tidigare klädkammare men lämpar sig ypperligt för bred säng. Köket rymmer rejält matbord och god förvaring i vit skåpinredning med vitrindelar, här finns även all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer soffgrupp, tv-möbel samt matbord, från detta rum nås även uteplatsen. Våtutrymmet är stort med badmöjlighet samt tvättutrustning. Välmående bostadsrättsförening bestående av gemytliga gårdshus, påkostade gårdar med välutrustade lekplatser och externa förråd om ca 10 kvm i intilliggande garagelänga. Det är enkelt att få parkeringsplats, det finns gemensamma cykelförråd (dock inte på denna gård), samlingslokal, övernattningsrum och hobbyrum. Ekonomin är god med låg belåning per kvadratmeter, fördelaktigt avtal på bredband och det mesta inkluderat i avgiften. Ekeby är ett område beläget strax utanför Uppsalas stadskärna, det finns gott om allmänna kommunikationer, bra cykelvägar och promenadstråk in mot centrum, nära påfarter för bilpendlare, många omtyckta förskolor och skolor, intill mataffärer, vårdcentral med gott rykte, nära populärt träningscentrum och härligt friluftsliv i Hågadalen. De som flyttar hit lämnar sällan området!

  • Uteplats
Henriksberg 121, Rasbo, Uppsala kommun

Henriksberg 121

Villa
Rasbo, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 895 000 kr
144 m²
5 rum
2 178 m² tomt

Ca 20 minuters bilresa från Uppsala, inbäddat bland grönska finner denna vackra byggnation från Fiskarhedenvillan, ett enplanshus där man gjort det lilla extra i utförande och design. Redan i husets entré slås ni av den härliga rymden, det är öppet till nock med 3,2 meter på högsta punkt och stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak för optimalt ljusflöde. När man byggde huset lade man fokus på bästa möjliga samvaro med stora sällskapsytor; vardagsrum och kök finns i öppen lösning med gott om plats för stort soffmöblemang, tv-möbel och rejält matbord som gärna agerar avskiljare. Köket är stilrent inrett i ljusgrå nyans med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Det finns tre rejäla sovrum som samtliga rymmer säng samt ytterligare möblemang. Våtutrymmena är inredda i stilren design med påkostade material och båda rymmer duschmöjligheter samt wc. Tvättutrymmet är separat med groventré. Goda förvaringsmöjligheter i generös hall, klädkammare samt i platsbyggda garderober. Bo i naturskön landsbygd med omfamnande grönska men ändå grannar på lagom avstånd. Gräsbeklädd tomt och två stora altandäck som vetter i olika väderstreck. Bred, grusad infart som agerar parkeringsyta. Nära vackra strövområden oavsett om du trivs bäst i öppna landskap eller skog och närmsta vattendrag finns ca 15 minuters cykelresa bort. Många boende i området har barn och närmsta förskola samt skola upp till högstadieålder finns i Gåvsta, många väljer även skola i Lindbacken. Pendlarvänligt med ca 20 minuters bilresa till Uppsala och allmänna kommunikationer från riksväg 288.

Bernadottestigen 1 B, Valsätra, Uppsala kommun

Bernadottestigen 1 B

Lägenhet
Valsätra, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 395 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/4
2 200 kr/mån
45 000 kr/m²

Trevlig, kvadratsmart 1:a med lite extra takhöjd om 2,5 meter och rejäl balkong om ca 6,5 kvm i rakt söderläge med vacker utsikt mot intilliggande villaområde. Stora fönsterpartier från golv till tak som ger rikligt med ljusinsläpp och ljus inredning i skandinavisk stil. Genomtänkt och högst funktionell planlösning som bland annat erbjuder praktisk sovalkov, arbetskök, våtutrymme med helkaklade väggar, dusch samt installerad tvättmaskin. God förvaring i bostadens förråd/klädkammare. Väl utrustad bostad där öppenheten öppnar upp för flexibilitet kring möbleringen. Brf Bernadotteporten ligger inbäddat i vacker kvartersgrönska. Husen kännetecknas av en elegant och tidlös gestaltning. Samtliga lägenheter har generösa entrébalkonger och uteplatser i söder. I alla lägenheter finns förråd/klädkammare så du lätt har ordning och reda i din bostad. Som boende i Bernadotteporten är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd; ca 700 meter till det lokala centrumet, många populära restauranger i Rosendal och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m. Fina strövområden som manar till promenader, löpturer och skidåkning i både Stadsskogen och Hågadalen.

  • Balkong
  • Hiss
Sågtimmervägen 10 A, Björklinge, Uppsala kommun

Sågtimmervägen 10 A

Tomt
Björklinge, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 350 000 kr
803 m² tomt

Några hundra meter från badplats i Långsjön finner ni denna tomt om 803 kvm som precis avstyckats. Lättbebyggd tomt mitt i mysig del av Björklinge samhälle; tomten är plan, gräsbeklädd och det finns tydliga och relativt generösa riktlinjer vad gäller storlek och utseende på byggnation i detaljplanen (se sida 3 i bifogad detaljplan och planbeskrivning). Man får låta byggnationerna utgöra totalt ca 160 kvm. Suveränt solläge då det är öppet kring tomten och den vetter till större delen mot fritt söder. Anslutning till fiber kostade nyligen ca 22 000 kr efter RUT och ROT, detta efter rabatt om man tecknar avtal med en internetleverantör i samband med beställningen av anslutningen. Kontakta GlobalConnect för aktuellt pris. Det finns en fast nedgrävd telefonlina och fiberanslutning som löper över tomten och anslutningspunkt för fiber via GlobalConnect finns vid sydöstra tomthörnet. Elanslutning kostar hos Upplands Energi i dagsläget 35 500 kr plus moms (för villa, upp till 25 Ampere) plus kostnad för schaktning över egen tomt som köparen står för. Björklinge är ett samhälle ca 2 mil norr om Uppsala med omtyckta förskolor och skola upp till högstadieålder. Nära natur och långa promenader om så önskas och rikt föreningsliv för idrottsutövare. Badar gör man gärna vid Björklingebadet i Långsjön med stora gräsytor att sola på, bryggor, lekplats, beachvolleybollbana, grillplats och omklädningsrum med dusch och WC, här kan man även campa. För fastighetsägare i området finns möjlighet att ställa sig i kö för båtplats bara några kvarter från tomten. Omtyckt mataffär samt restaurang finns inom räckhåll, liksom bibliotek. Täta bussturer med linjerna 100 och 821, ofta går det buss mot Uppsala var 15:e minut. Nära påfart för pendling mot Stockholm, Arlanda, Gävle, Sala m m utan att störas av motorvägen på den egna fastigheten. För den hurtige finns även cykelstråk mot Uppsala.

Visar alla 16