Mäklare Mattias Lindahl

Mattias Lindahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Handarbetsvägen 17, Vilan/Nåntuna, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Handarbetsvägen 17

Radhus
Vilan/Nåntuna, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 195 000 kr
104 + 25 m²
4 rum
149 m² tomt

Välrenoverat och mycket bra planerat radhus med lugnt och barnvänligt läge i populära Nåntuna. Huset har under hela ägartiden underhållits och uppdaterats med nytt tak, nya golv i entréplan, invändiga ytskikt mm. Lista över gjorda renoveringar redovisas längre ned. I entréplan möts man av en välkomnande och praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns även ett rymligt kök med plats för stort matbord invid fönster, härligt vardagsrum med utgång till trädgårdssidan med perfekt solläge samt klädvårdsrum och gästtoalett. Övre plan är husets mer privata del med tre bra sovrum, övre hall med förvaring i flertalet garderober samt badrum med dusch. Möjlighet finns också att inreda vinden om ytterligare ett sovrum önskas, i dagsläget fungerar vinden som förvaringsutrymme. På framsidan finns stort altandäck med morgon- och förmiddagssol samt ett isolerat rymligt förråd. Om behovet finns kan detta enkelt konverteras till gästrum/sovrum! Lättskött trädgårdssida, altan med eftermiddags- och kvällssol samt plats för den odlingsintresserade! I nära anslutning till huset finns egen parkering i garagelänga samt flertalet gästparkeringar. Låg energiförbrukning (energiklass C) vilket ger möjlighet att få gröna bolån med lägre ränta! Gemensam, stor lekplats och konstgräsplan precis utanför dörren. Här bor man med endast någon minuts gångväg från flera skolor och förskolor. Mycket goda kommunikationer med stadsbuss, fina cykelvägar till centrum och samtidigt ytterst nära fantastiska naturområden med Lunsen, Nåntuna Lund och området kring Fyrisån. För den som gillar träning finns fina motionsspår samt skidspår på vintern. Det trivsamma området erbjuder skyddade innergårdar med flera lekplatser och bilfria cykelvägar. Välsorterad ICA Supermarket två minuter från huset.

  • Plus
Portalgatan 76, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Portalgatan 76

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 495 000 kr
99 m²
3.5 rum
vån 3
5 536 kr/mån
35 303 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smart planerade trea (i dagsläget 4 rok) med fint läge i huset! Social och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två balkonger, genomgående stilsäker färgsättning samt nyslipade och vitoljade golv. Bostaden har ett välutrustat kök med fina val och god plats för stort matbord. Vidare finns två sovrum varav det ena med klädförvaring i skjutdörrsgarderob samt ett barnrum/kontor. Badrummet är väl tilltaget och här finns dusch, tvättmaskin, torktumlare samt komfortgolvvärme. Separat gästtoalett i hallen. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare samt i separat källarförråd. Garaget når man bekvämt med hiss från trapphuset. Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

  • Balkong
  • Hiss
Kungsängsgatan 41G, Centrum, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Kungsängsgatan 41G, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Kungsängsgatan 41G, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Kungsängsgatan 41G

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 250 000 kr
48,5 m²
2 rum
2 750 kr/mån
46 392 kr/m²

Välkommen till Kungsängsgatan 41G i hjärtat av Uppsala! Denna tvårumslägenhet erbjuder dig en perfekt kombination av komfort, praktisk planlösning och ett oslagbart centralt läge. Med sina 48,5 kvadratmeter och bekvämt belägen på bottenplan med en härlig uteplats kan detta bli ditt nya hem! Tack vare hörnläget får lägenheten mycket naturligt ljus i de väl tilltagna sällskapsutrymmet vid kök och vardagsrum. När man kliver in i lägenheten möts man av en välkomnande entréhall med gott om plats för kläder och skor. Vidare in i lägenheten erbjuds ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, ett rymligt vardagsrum där såväl sittgrupp som matbord får plats samt ett fullt utrustat kök och helkaklat badrum. Stabil och välskött förening med bl a bastu och motionsrum. Bredband ingår i avgiften. Som boende på Hamnesplanaden 6 bor du i den absoluta citykärnan med nära till bl a Årummet, parkmiljöer, mataffärer och Uppsalas nöjes- och affärsutbud. Här bor du även med ett fantastiskt pendlarläge endast en kort promenad från Uppsala Resecentrum. Anmäl dig till visning redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Salagatan 55A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Salagatan 55A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Salagatan 55A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Salagatan 55A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 095 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2
3 369 kr/mån
51 098 kr/m²

Välkomna till Salagatan 55 A och denna charmiga lägenhet med balkong i västerläge, belägen högt upp i välskött 30-talsfastighet. Här bor ni med direkt närhet till Uppsala resecentrum och allt som staden har att erbjuda. Lägenheten har eftertraktade smakfulla detaljer så som högt i tak och djupa fönsterbrädor i marmor. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhängning, ljust kök med gott om förvaring, ett vardagsrum med utgång till balkongen i ett solsäkert västerläge. Ett rymligt sovrum och ett fräscht badrum. Detta är en lägenhet i ett genomgående ljust och fint skick med ett perfekt läge i Fålhagen! Som boende i HSB Tvåan bor ni tryggt. Föreningen har god ekonomi och större renoveringar är genomförda. Välskötta innergårdar med utemöbler och grillmöjligheter samt övernattningsrum, bastu och samlingslokal för de boende att nyttja. Väldigt centralt läge endast ett stenkast från resecentrum vilket ger perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I området finns Stationsgallerian med Coop och restauranger, affärshuset Kvarnen med bl a ICA, apotek, systembolag och restauranger. Intill hittar ni även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress.

  • Premium
  • Balkong
Stackmolnsvägen 83A, Fullerö, Uppsala kommun
Stackmolnsvägen 83A, Fullerö, Uppsala kommun, bild 2
Stackmolnsvägen 83A, Fullerö, Uppsala kommun, bild 3

Stackmolnsvägen 83A

Lägenhet
Fullerö, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1
5 310 kr/mån
28 913 kr/m²

Välkommen till en trivsam lägenhet belägen på första våningen i charmigt trähus om två plan. Här bor ni med egen, möblerbar entré via trädäck. Bostadens yta fördelas på stort våtutrymme med dusch och tvättutrustning, kök och vardagsrum i öppen lösning som rymmer rejält matsalsbord, soffgrupp samt ytterligare möblemang och de båda sovrummen ger plats åt dubbelsäng. Solen fångas upp av en härlig altan i söder med gott om plats för möblemang och egna planteringar. Altanen nås via bostadens vardagsrum och ett par trappsteg ner finns gräsplätt med omgivande buskage. Brf BoKlok Saturnus är en förening från år 2018 med trevliga innergårdar innehållandes lekplats, stora gräsytor, grillplats och odlingsmöjligheter. Varje bostad har ett externt förråd om ca 5,5 kvm som är placerat på den egna gården. En parkeringsplats med elstolpe tilldelas bostadsrättsinnehavaren för 300 kr/mån om så önskas. Området Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. Här finns bensinmack, verkstad, restaurang och förskola. Området är pendlarvänligt med Upptåget som finns 10-15 minuters cykeltur bort, många bussar trafikerar väg 290 och den bilburne har nära till E4:ans påfart med Gränby Centrum på ca 5 minuters avstånd och ca 10 minuter senare når du centrala Uppsala. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vassunda-Örby 178, Vassunda, Knivsta kommun

Vassunda-Örby 178

Villa
Vassunda, Knivsta kommun
Widerlöv Uppsala
5 795 000 kr
140 m²
6 rum
1 709 m² tomt

Mycket välbyggt och kvalitativt enplanshus i natursköna Vassunda! Huset är lösvirkesbyggt så sent som 2020 och andas funktion och bekvämlighet både i materialval och funktion. Bland annat återfinns här dubbelskivade och isolerade innerväggar, dimbar beslysning så gott som överallt, massiva innerdörrar med tätningslister samt genomgående vattenburen golvvärme! Villan är stilrent inredd och färgvalen är tidlösa. Här erbjuds en ljus och välkomnande entréhall, fyra ordentliga sovrum varav master bedroom med eget duschrum ensuite och modernt kök med arbetsytor i sten. Vidare finns här ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till altan med bubbelpool och pool, klädvårdsrum med grovingång samt ännu ett helkaklat duschrum. Mycket energisnålt hus med energiklass B i den senaste energideklarationen (ger möjlighet till "gröna bolån"). Ekonomin blir inte sämre av att fastigheten är befriad från fastighetsavgift fram till och med 2035 tack vare nybyggnadsåret. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Energieffektiv
Solskensgatan 17, Gränby, Uppsala kommun
Solskensgatan 17, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Solskensgatan 17, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Solskensgatan 17

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/4
3 396 kr/mån
41 341 kr/m²

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade lägenhet högt upp i huset på vån 3 av 4. Här finner ni en lägenhet med fin balkong, genomgående smart planlösning och perfekt läge med närhet till Gränby Centrum. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med förvaring i garderober, sovrum med plats för säng, badrum med hög standard, kök med vit skåpinredning från Vedum och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även utgång till lägenhetens balkong in mot föreningens gård. Tack vare närheten till Gränby centrum finns inom kort gångavstånd ett enormt utbud av butiker, biograf, restauranger och övrig service. Populära Gränbyparken med den stora lekplatsen ligger angränsande till detta fina nybyggda område. I Brf Solgläntan har alla grannar dessutom tillgång till en gemensam takterrass med 360° utsikt över staden samt ett bokningsbart övernattningsrum och en bokningsbar föreningslokal. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjäderbladsvägen 13, Gunsta, Uppsala kommun

Fjäderbladsvägen 13

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
6 150 000 kr
120,6 m²
4 rum
881 m² tomt

Inflyttningsklar enplansvilla från Fiskarhedenvillan med fint läge och tomt mot naturmark! Husmodellen Atmosfär 121 är byggd för framtiden med låga driftskostnader med genomgående vattenburen golvvärme, FTX-ventilation och solceller på taket! Huset har energiklass B enligt nygjord energiverifiering. Genomtänkt och social planlösning med mittparti där kök och vardagsrum placerats i delvis öppen planlösning och med utgång till ogenerad altan och vidare till trädgården. Vidare erbjuder huset tre ordentliga sovrum, två helkaklade badrum och praktisk tvättstuga med grovingång. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/ Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Nyproduktion
Fjäderbladsvägen 19, Gunsta, Uppsala kommun

Fjäderbladsvägen 19

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
7 190 000 kr
170 m²
6 rum
1 177 m² tomt

Bo i ett område med nybyggda, exklusiva villor i kvarter beläget mellan skog och parkmiljö i växande Södra Gunsta. Planlösning fördelat på generösa 170 kvm i 1,5-plan. Den röda fasaden möter ett vackert rött plåttak och stora panoramafönster. Invändigt erbjuds öppna sociala ytor. Här tummas det inte på kvaliteten. Villorna byggs med gedigna material och en genomgående hög standard. Planlösning: På nedre plan bjuds du in till det sociala livet, med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den soliga altanen och tomten. Väl tilltagen tvättstuga på nedre plan och badrum på båda våningsplanen håller en hög och modern standard. Här får både den stora och lilla familjen plats, med fyra bra sovrum, och två allrum. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/ Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till fastighetsmäklaren!

  • Nyproduktion
Villa Mira - Södra Gunsta, null, Uppsala kommun

Villa Mira - Södra Gunsta

Villa
Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
fr. 6 150 000 kr
120,6-170 m²
4-6 rum
1 177 m² tomt

Villa Mira är Fiskarhedenvillan Bostads projekt med åtta exklusiva villor i kvarter beläget mellan skog och parkmiljö i växande Södra Gunsta. Planlösning fördelat på generösa 170 kvm i 1,5-plan. Den röda fasaden möter ett vackert rött plåttak och stora panoramafönster. Invändigt erbjuds öppna sociala ytor. Här tummas det inte på kvaliteten. Villorna byggs med gedigna material och en genomgående hög standard. Planlösning: På nedre plan bjuds du in till det sociala livet, med kök, matplats och vardagrum i öppen planlösning och utgång till den soliga altanen och tomten. Väl tilltagen tvättstuga på nedre plan och badrum på båda våningsplanen håller en hög och modern standard. Här får både den stora och lilla familjen plats, med fyra bra sovrum, och två allrum. Förvaringsutrymmena är många, både inne i klädkammare och utomhus bakom carporten. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/bostader/

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10